Jobbtitel
Jobbkategori
Plats
Ansök senast
Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Nacka
Ansök senast: 2024-08-19

Vi söker en kompetent och engagerad resurs som är intresserad av att arbeta med barn med diabetes. Som resurs inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. 

 

Om rollen

Tjänsten som resurs gäller för ett yngre barn med diabetes. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat stöd och tillsyn för att hålla en bra blodsockernivå hos barnet. Med detta medför att du ska hålla koll på barnets blodsockernivå, mäta blodsockret, ge insulin, beräkna måltider samt kunna agera snabbt i olika situationer.

Ditt största fokus är att ge stöd åt barnet med diabetes, men vi ser även att du är en trygg och pedagogisk medarbetare för våra övriga barn på förskolan. Viktigt är även att du är social och besitter en god samarbetsförmåga, då du kommer att arbeta nära förskolans andra pedagoger samt ha mycket kontakt med vårdnadshavare. 

Pysslingen Tuvan ligger i Saltsjöbaden med närhet till skog och natur. Du kan enkelt ta dig med buss till Solsidan station och sedan en kort promenad på 5 minuter till förskolan. 

 

Vi söker dig som

 • Är utbildad barnskötare, eller har erfarenhet av att arbeta inom förskola
 • Är lugn, självgående och ansvarstagande
 • Anser att varje möte är betydelsefullt
 • Är nyfiken och medforskande
 • Vill lära dig tillsammans med barnen
 • Är inlyssnande och respektfull
 • Har uppdraget i fokus

Det är meriterande om du 

 • Är utbildad undersköterska 
 • Har erfarenhet av att arbeta med de yngsta barnen
 • Har erfarenhet av diabetes
 • Har insikt i förskolans läroplan

 

Vårt medarbetarerbjudande

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

 

Anställningsform

Tjänsten är en visstidsanställning som gäller så länge som barnet går på förskolan.

Sysselsättningsgrad 80-100%.

Tillträde så snart som möjligt.

Tjänsten är placerad i Saltsjöbaden.

 

Ansökan

Låter det som ett jobb för dig? Skicka en ansökan nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. 

Vi arbetar med löpande urval, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

 

Kontakt 

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rektor Michaela Trahn via michaela.trahn@pysslingen.se 

 

Vill du läsa mer om förskolan?

https://pysslingen.se/tuvan/ 

 

Varmt välkommen med din ansökan!🎉

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Huddinge
Ansök senast: 2024-08-15

NTI Södertörn - din nya arbetsplats? Vi är en attraktiv skola mitt i Flemingsberg  med en omgivning utöver det vanliga, hela tre lärosäten, Karolinska institutet, KTH Flemingsberg samt Södertörns högskola är grannar med oss! Vi har tre nationella program: Teknikprogrammet, El- och energiprogrammet samt Estetiska programmet, alla med fokus på modern teknologi. Dessutom erbjuder vi Yrkesintroduktion med riktning mot vårt El- och energiprogram samt möjlighet att bli gymnasieingenjör - TE4 är ett påbyggnadsår efter elevernas tre år hos oss. Vi har helhetsperspektivet när det gäller dessa utbildningar och drygt 230 elever finns på skolan. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig!

Vi söker nu en elevassistent för att stödja en av våra elever på skolan. Tjänsten motsvarar 100%.

Det här söker vi

NTI Gymnasiet växer tillsammans med IT-branschen därför söker vi dig som har kompetens att vara med och leda och navigera i en digitaliserad undervisningssituation. Vår ambition är att vara ledande inom TECH, SCIENCE, IT och DESIGN.  Du är lyhörd för elevernas behov och kan coacha och stödja med fokus på individens utveckling.

FRAMTIDENS INNOVATIONER BÖRJAR HÄR! Vi ser fram mot att  läsa din ansökan. 

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad tjänst på heltid 100%

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Haninge
Ansök senast: 2024-08-18

Just nu söker vi en kock på heltid till vår förskola Skrindan i Väster Haninge! Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora.

Om rollen

Förskolan har 80 barn och 15 pedagoger, fördelade på fyra avdelningar, och erbjuder frukost, lunch och mellanmål dagligen samt specialkost till de barn som behöver. Hos oss på Pysslingen arbetar alla våra kök enligt en central måltidspolicy för att säkerställa hög kvalitet och bra råvaror.

Ditt uppdrag innebär att vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att vara synlig ute bland barnen och samarbeta med pedagogerna för att utveckla måltiderna. Vi söker dig som har god kunskap i att laga mat från grunden och utifrån säsong, samt har erfarenhet av att följa budget och planera måltider.

Som kock förväntas du ansvara för den dagliga verksamheten i köket, vilket inkluderar att följa ett egenkontrollprogram, underhålla livsmedelslokaler, städa och diska, samt göra inköp av livsmedel enligt ramavtal. Du har även ansvar för att barn med specialkost får sin uppmärkta mat. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon och hantera e-post.

Praktiska krav

 • Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden
 • Kunskap om egenkontroll
 • Kunskap om hantering/servering av specialkost
 • Goda kunskaper i svenska språket
 • Förmåga att arbeta med digitala verktyg

Personliga egenskaper

 • Ansvarstagande och kvalitetsmedveten
 • Förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag
 • Förmåga att bidra till en fungerande verksamhet genom samarbete med övriga
 • Genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna spännande möten med mat och nya smakupplevelser
 • Intresse för måltidspedagogik och vilja att arbeta i nära samspel med pedagogerna på förskolan

 
Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidare med en inledande 6 månaders provanställning
Omfattning 100%
Tillträde från och med vecka 32

Tjänsten är förlagd på dagtid, måndag-fredag
Tjänsten är placerad på förskolan Skrindan i Väster Haninge


Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!


Skicka in en ansökan nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. 


Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

 

Belastningsregister
Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Karin Åkerhagen karin.akerhagen@pysslingen.se eller biträdande rektor Kristel Kopli kristel.kopli@pysslingen.se  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbtitel: Marknadskoordinator
On-site
Jobbkategori: Kommunikation & marknad
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-17

AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning. Nu söker vi en marknadskoordinator till vårt team.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-05

Sjölins gymnasiums mål är att varje elev hos oss ska nå bortom sina studiemål, växa som individ och trivas med sig själv. Vi kombinerar beprövade framgångsfaktorer som tydliga strukturer samt tillgängliga och engagerade lärare med casemetodiken, en pedagogik med rötterna i Harvard. Ta chansen att bli en av oss!

Det här är Sjölins gymnasium Vasastan

Sjölins gymnasium Vasastan startade 2017 och erbjuder de tre högskoleförberedande programmen SA, EK och NA. Vi är en fristående skola inom koncernen AcadeMedia och bedriver verksamhet i nyrenoverade lokaler på Campus Vasastan på Karlbergsvägen 77 i Stockholm. Hösten 2023 genomgick skolan sin sista tillväxt, och vi nådde då vårt mål om 800 elever samt 48 medarbetare. 

Det här söker vi

Vi söker dig som är legitimerad lärare i  psykologi, gärna i kombination med annat ämne. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning på gymnasiet (dock ej avgörande). Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av att utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet. På Sjölins gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning, tillträdet sker från och med den 12 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Lund
Ansök senast: 2024-07-30

Vår kollega följer nu med klassen vidare upp till årskurs ett och vi söker därför dig som är förskollärare, gärna med montessoriutbildning, som from ht 24 vill dela uppdraget i Förskoleklass med Therese som är legitimerad förskollärare och montessorilärare. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100% semestertjänst, med tjänstgöring i F-klass på fm och på fritids på eftermiddagen.

Montessori Mondial Lund (MML) är en av Pysslingen Förskolor och Skolor AB. En friskola med 250 elever i åldrarna 6-16 år och drygt 40 anställda. En liten skola med nära relationer och hög måluppfyllelse i alla årskurser. Alla känner alla.

Vi söker dig som är behörig och legitimerad förskollärare, gärna även med erfarenheter av Förskoleklass. Har du funderat på att söka dig vidare och vill arbeta i enlighet med en modern resultatinriktad montessoripedagogik, är vi den skola du söker. Vi har höga förväntningar på våra elever men också på oss själva. En av många framgångsfaktorer på MML. 

Montessori Mondial är sedan snart 25 år en av Lunds etablerade friskolor. Vi finns i fina skollokaler på Södra Råbylund, i Lund. Som en av AcadeMedias skolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst, att våra elever känner sig trygga och upplever studiero är ett av våra många positiva signum. Elevernas måluppfyllelse är hög i samtliga ämnen och årskurser, varför vi söker dig som tror att alla elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. MML är präglad av en lugn och en funktionell skolmiljö med, av lärarna, förberedda klassrum i ett nära samarbete mellan olika årskurser. 

Se vår hemsida montessorimondial.se/lund för mer information. På vår Facebook (Montessori Mondial Lund) finns många inlägg som visar vår vardag på skolan. Du hittar oss även på Instagram @montessorimondiallund

Vi förutsätter att du, om du saknar montessorilärarutbildning, är intresserad av montessoripedagogik och vill läsa det på Malmö Universitet, för att utveckla ditt lärarledarskap. Montessorimaterial finns i alla klassrum och du förväntas kunna använda dem. Du har stor frihet i din yrkesroll, på en skola som präglas av tydliga strukturer och gemensamma ramar inom vilka vi alla arbetar mot samma mål. Samtliga lärare F-9 bildar ett enda arbetslag. En av våra framgångsfaktorer. 

Vi arbetar med ’trivselledare’ och fr.om ht 24 även Montessori Sports där ömsesidig respekt ska vara en självklarhet, liksom en god samtalston och ett vänligt bemötande. Vi hälsar på varandra, hej och hejdå, öppnar dörrar, lämnar klassrum i samma ordning som när vi kom. Vi pratar svenska med varandra både i klassrummet och på rasten. En viktig och självklar aspekt på en skola där samhörighet är lika med trygghet och studiero, där vi ser vikten av att behärska det svenska språket som en signifikant faktor för såväl hög måluppfyllelse som egen frihet och självständighet.  

 

Skicka in din intresseanmälan snarast möjligt, vi påbörjar intervjuer så snart ansökningar av intresse inkommer. Under juli månad sker intervjuer via meet. Tillsättning av tjänst kan därför komma att ske före ansökningstidens utgång.

 

Vi gör Lund lite bättre!

 

Arbetstid: Tillsvidareanställning 40/40 (100%) Semestertjänst. 

Tillträde: 8 augusti 2024 eller annan överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-07-30

Lön: Individuell lönesättning

Kollektivavtal: Almega Friskoleavtalet www.almega.se 

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

 

Vi påbörjar rekryteringsprocessen varefter ansökningar inkommer. Anställning kan därför komma att ske innan ansökningstidens utgång. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. 

 

Arbetsgivare: Montessori Mondial Lund, Pysslingen Skolor AB 

Landgillevägen 39 A-E 224 78 LUND www.pysslingen.se/mariamontessoriskolan/ 

 

Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. 

 

Kontaktpersoner efter den 31/7:

Elsa Sjöstedt elsa.sjostedt@montessorimondial.se skolkoordinator/-administratör 046-16 30 40 

Margaretha Eventhén Rektor; 0705-217254 margaretha.eventhen@montessorimondial.se

 

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Ystad
Ansök senast: 2024-08-15

Vill du arbeta med att stötta och hjälpa framtidens frisörer, snickare, elektriker, rörmokare eller undersköterskor att hitta sin väg i livet? Vill du ingå i ett kompetent och och engagerat team som tillsammans vill skapa de bästa förutsättningarna för varje enskild elev? Sök till oss idag!

Jobbtitel: Lärare i engelska
On-site
Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2024-08-15

Vi söker en legitimerad lärare i engelska till Hermods vuxenutbildning i Uppsala. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Falun
Ansök senast: 2024-08-12

Drottning Blankas Gymnasieskola i Falun erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Försäljning och service, Hantverk, Samhällskunskap och Ekonomi med följande inriktningar: Försäljning och service, Hår- och makeupstylist, Kriminologi samt Management. Skolan har cirka 160 elever och 20 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Spanska till vår verksamhet.

Lärare i Spanska till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Falun

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 20 % för undervisning i Spanska. Uppdraget innebär planering och genomförande av språkundervisning samt bedömning. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom ämnet Spanska. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna tf rektor Emma Åkerlund på 070-354 79 99 eller mailadress emma.akerlund@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Huddinge
Ansök senast: 2024-08-12

Vill du ha ett roligt och flexibelt jobb till hösten och är intresserad av att arbeta med barn i åldrarna 1-5? Toppen! Just nu söker vi timvikarier till våra fina förskolor i Skogås. Tveka inte att skicka en ansökan till oss! 🌟

 

Om rollen

Tjänsten gäller förskolorna Blåbärsstället och Riddarborgen i Skogås. Till förskolorna finns goda förbindelser med både tåg och buss, vilket gör det enkelt att ta sig till oss! 

Som timvikarie hos oss på Pysslingen Förskolor arbetar du i barngrupper med barn i åldrarna 1-5. Behovet kan gälla både som ersättare vid kortare frånvaro med möjlighet till längre vikariat om behov uppstår. Det innebär möjlighet till ett flexibelt arbete där din tillgänglighet styr.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att genomföra aktiviteter både inomhus och mycket utomhus, samt avlasta ordinarie pedagoger med praktiska uppgifter.

Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs därför att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du har goda kunskaper i svenska språket och ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med dina medarbetare bidra till en fungerande verksamhet.

 

Vi söker dig som

 • Har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Anser att varje möte är betydelsefullt
 • Är nyfiken och medforskande
 • Vill lära dig tillsammans med barnen
 • Är inlyssnande och respektfull
 • Har uppdraget och barnen i fokus

Det är meriterande om du har en examen som barnskötare och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskola.

 

Anställningsform

Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.

Omfattning vid behov.

Tillträde i höst, enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Låter det som ett jobb för dig? Skicka en ansökan nedan och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansökan sker under semesterperioden, och vi kan därför inte hantera ansökningar förrän vi är tillbaka i tjänst i augusti. Vi hör av oss så snart vi är tillbaka.

 

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ann Ek via e-post ann.ek@pysslingen.se 

 

Vill du läsa mer om förskolorna?🏫

Blåbärsstället 

Riddarborgen

 

Varmt välkommen med din ansökan!🎉

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Södertälje
Ansök senast: 2024-08-11

Bli en del av vår satsning på gymnasieingenjörer! I höst startar vi T4 på NTI Södertälje och nu söker vi dig med programmeringskunskaper som kan vara med och bidra till våra elevers framtid!

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet och det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra  ledord är Ambition, Kraft och Glöd! Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har.

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt.

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige.

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig. Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet, Gamlestaden

Skolan är belägen i SKF´s anrika lokaler på Rullagergatan 4, Gamlestaden i Göteborg. Skolan har nyrenoverade, stora och moderna lokaler.  Skolan rymmer ca 325 elever fördelat på följande program: VVS - mot Fastighetprogrammet, Elprogrammet, Industritekniska programmet, Försäljning - och serviceprogrammet och Individuellt alternativ.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidaretjänst (80%) med 6 månaders provanställning med start i augusti 2024. Du kommer tillsammans med vår nuvarande specialpedagog ingå i elevhälsoteamet och samarbeta med pedagogerna för att på bästa sätt stötta våra elever  i att nå sina mål. Tillsammans med vår nuvarande specialpedagog utreder ni och skapar förutsättningar för elev och pedagoger i den dagliga undervisningen. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor coacha/guida eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet, Gamlestaden. På skolan använder vi huvudsaklingen  verktyget Schoolsoft men vi arbetar även i Googlemiljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad specialpedagog. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta elever utifrån deras kunskaper och behov. Din AMBITION är att med höga förväntningar på dig själv nå varje elev med din pedagogik och kunskap. Med hjälp av din KRAFT står du upp för värden som jämställdhet, mångfald och hållbarhet och smittar av dig på eleverna. Genom din GLÖD inspirerar du och engagerar varje elev att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Våra elever längtar ut i arbetslivet och en av dina uppgifter är att leda eleverna dit.

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet Gamlestaden arbetar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätt förutsättningar för att kunna utvecklas i din roll som specialpedagog. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31/7 - 2024. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Marie Cervin på 031-7041773 eller via mail marie.cervin@praktiska.se eller biträdande rektor Daniel Gustafsson 0722359039 eller via mail daniel.gustafsson@praktiska.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Jobbtitel: Skolsköterska 100%
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-31

På CyberGymnasiet Stockholm blir du en del av gemenskapen med 850 elever och ca 75 medarbetare. Vi erbjuder 9 olika program med ett flertal inriktningar och profiler, såväl högskoleförberedande som yrkes- och introduktionsprogram.

Vi arbetar tillsammans för att eleverna ska nå sina mål och övervinna de svårigheter som kan komma i vägen. Det är vårt gemensamma arbete som ger resultat och skapar förutsättningarna för framtiden. 

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystemet PMO. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla led. 

Som skolsköterska ingår du i skolans samlade elevhälsa och bidrar med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet. Du kommer att arbeta på organisationsnivå, gruppnivå och individnivå beroende på verksamhetens behov. Hos oss är eleven och elevens måluppfyllnad i fokus och du behöver vara en aktiv del i att möjliggöra skolframgång. Att lyckas i skolan hänger ihop med hur man mår och hur olika delar fungerar tillsammans och även med närvaro i skolan. Som skolsköterska kommer du att ha huvudansvar för hälsosamtalen och för att se till att elevers frånvaro utifrån ett hälsoperspektiv utreds och att åtgärder sätts in i samråd med övrig elevhälsa och arbetslag.

Hos oss förväntas du vara synlig, närvarande och delaktig i elevernas vardag och röra dig i skolan. Du behöver bygga goda relationer och trygghet så att du kan nå både grupper och individer. I det arbetet behöver du samverka med övriga kompetenser i skolan samt bidra med dina egna kunskaper och vid behov spegla och handleda andra i deras arbete och roll. Här är det också viktigt att vara förebyggande och aktivt lära känna eleverna i olika sammanhang.

För att trivas i rollen som skolsköterska hos oss ser vi att du har höga ambitioner, initiativtagande, organisatorisk samt empatisk och inlyssnande. Främst av allt brinner du för att arbeta relationsskapande med våra elever och ser deras utveckling och lärande som en viktig utgångspunkt i ditt arbete. Vi söker dig som har inställningen, att nära samarbete med dina kollegor i både elevhälsan och lärarkollegiet, är en förutsättning för framgång och kvalitet i ditt professionella yrkesval.

På Cybergymnasiet möts du av en verksamhet med stort engagemang, glädje och tillsammans. Vi har alltid satt kunskap, lärande och den personliga relationen i fokus. Varje dag ska vara fylld av spännande upplevelser och alla våra elever ska bli berörda – både känslomässigt och intellektuellt. Våra elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna lust och glädje i sitt lärande.

 

Låter detta intressant?

Sista ansökningsdag är 20240831. Tjänsten är en semestertjänst, 100% tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. 

 Urval sker löpande därav kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om kan du gå in på vår hemsida, CyberGymnasiet.se

 Kontakt

Om du har frågor angående tjänsterna samt personalrelaterade frågor är du välkommen att kontakta rektor Maria Dahlin, tel. 076 885 10 06.

Vi är anslutna till kollektivavtal via Almega.

Friskvårdsbidrag om 3000 kr.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi sköter denna rekrytering i egen regi och undanber oss all typ av förfrågningar kring rekryteringstjänster.

 Jobbtitel: Utbildare inom IT-säkerhet
On-site
Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Karlstad
Ansök senast: 2024-08-31

Utbildare inom IT-säkerhet sökes till Teknikhögskolan

Teknikhögskolan finns i dagsläget, tillsammans med Affärshögskolan och Vårdyrkeshögskolan, på 20 orter i Sverige och erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och företagsutbildningar inom ett brett spektrum av områden. Detta gör vi med ett stort engagemang och med ambitionen att förse arbetsmarknaden med kompetent arbetskraft inom efterfrågade områden. För att nå vårt mål samarbetar vi med företag och organisationer, vilket ger våra studerande en relevant utbildning som leder till jobb.

Vi söker nu dig som vill utbilda inom samt bidra till att utveckla vår utbildning IT-säkerhetsspecialist i Karlstad.

Uppdragets innehåll i huvudsak:

Med stöd av vår utbildningsledare ansvarar du för undervisningen inom utbildningen IT-säkerhetsspecialist med fokus på att utbilda bl. a. inom något eller några av följande områden:

- IT-säkerhet

- Nätverksteknik
- Windows & Linux hardening
- Virtualiseringsteknik
- Nätverkssäkerhet
- Informationssäkerhet och IT-juridik
- Secure cloud computing

- Ethical hacking

Du kommer också tillsammans med ledningsgruppen för utbildningen (bestående av företag från branschen) och Teknikhögskolan utveckla utbildningen och nya koncept inom området.

Formell kompetens:

Du har arbetat i roller som ger dig rätt kompetensbredd för att klara av moment i utbildningen. Du håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen, tekniken och trenderna inom IT-säkerhet. Vi ser gärna att du har utbildat innan, men absolut viktigast är att du har ämneskunskaperna, viljan och rätt driv inför uppdraget, eftersom du kommer att få stöd och fortbildning vid behov gällande den pedagogiska biten.

Personlig kompetens:

Du har en utpräglad kommunikativ förmåga, tidigare erfarenhet från att leda dig själv, ett naturligt driv samt en lösningsfokuserad inställning. Självklart gillar du ordning och reda samt arbetar strukturerat och proaktivt. Det är en utåtriktad roll där du arbetar nära våra studerande, andra utbildare och vårt företagsnätverk. Detta kräver att du är en tränad och orädd relationsbyggare som vet vad som krävs för att skapa samarbeten och hålla en god struktur i denna kommunikation.

För att trivas i rollen behöver du ha en god förmåga att skapa överblick över komplexa sammanhang och prioritera samt planera ditt arbete utifrån detta. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Värdeorden som genomsyrar allt vi gör är: kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig. Känner du igen dig i dessa så kommer du trivas hos oss!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Karlstad

Anställningsform är förhandlingsbart: deltid/heltid/timanställning/konsultbasis

Sista ansökningsdag: Löpande

Vi kallar löpande till intervju, så skicka in din ansökan redan idag

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Marina Larsson, 072-2528009 eller marina.larsson@plushogskolan.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och denna tjänst. Vi är tacksamma för att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Solna
Ansök senast: 2024-07-31

LBS – Kreativa gymnasiet i Solna startades 2018 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: Spelutveckling, App-webbutveckling, AI-utveckling, Spelgrafik och E-sport . Skolan har cirka 300 elever och 28 medarbetare. Vi söker nu en lärare i webbutveckling och nätverksteknik till vår verksamhet.

Lärare i webbutveckling och nätverksteknik till LBS Kreativa Gymnasiet i  Solna

 

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 80 % för undervisning i webbutveckling och nätverksteknik. I tjänsten kan även elevstöd och mentorskap ingå. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har spetskompetens inom webbutveckling och nätverksteknik.   Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens.  Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde i början augusti eller efter överenskommelse.  

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31/7  Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Stefan Säll på 0733987436. 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-02

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom naturvetenskapliga ämnen.  På vår skola har vi höga ambitioner för våra barn och elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Sollentuna
Ansök senast: 2024-08-09

NTI Gymnasiet i Sollentuna är en attraktiv skola med två  starka program och drygt 160 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i EL-ämnen för vårt El- och energiprogram 

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i mekatronik och elektromekanik. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår det även mentorskap för en grupp elever.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är ämnesbehörig och gärna legitimerad i ämnena och brinner för undervisning och har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på 28 % med start 20240812 och avslutas 20250613. Placeringsort är Sollentuna .
Har du frågor, kontakta gärna rektor Erik Thonfors, 070-6898772

.

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Plats: Halmstad
Ansök senast: 2024-08-04

Vi söker nu dig som vill arbeta i årskurs 6-9 på Vittra i Halmstad och som har behörighet och legitimation i ämnet matematik. Du är en  tydlig ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer. Du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling, utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

Vittra ska vara en plats där barn är trygga att vara sig själva, motiverade att lära sig mycket  och omgivna av omtänksamma andra.

Vi erbjuder:

På Vittra Halmstad har vi ca 300 elever i grundskolan samt ca 80 barn på förskolan. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö med engagerade och drivna kollegor med ett stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Hos oss växer människor och kunskap! 

På Vittra tillhör du alltid ett arbetslag där du och dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna. Samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevernas individuella behov. Vi har ett tydligt systematiskt kvalitetsarbete med regelbundna avstämningar och analyser. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Övrig information

Vi har pedagogiska måltider vilket innebär att du som pedagog äter kostnadsfritt.

Vi erbjuder ett Friskvårdsbidrag på 3000kr/år.

Anställda inom Academedia har tillgång till Förmånswebben. Där får medarbetare bland mycket annat en lättöverskådlig sammanställning av lön, pension, försäkringar och semesterdagar. Det finns också möjlighet att göra inköp för brutto- och nettolöneavdrag på sådant som ögonlaser, matkassar och hälsoundersökningar.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och ferietjänst på 100 %. Du börjar den 9 augusti och har provanställning i 6 månader innan tjänsten går över till en tillsvidareanställning.

 Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Halmstad kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/halmstad

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 240430 . Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anne Karlsson på tfn 035 161382.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Lund
Ansök senast: 2024-08-02

Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund startades 2011 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar

Lärare till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Lund

VI söker en nya stjärna till vårt lag med start nästa läsår ! Vi är ca 450 elever och 37 medarbetare. Vår skola finns mitt i kunskapens centrum – Lund. Centralt belägen på Skomakaregatan här har du mycket nära till både buss, tåg samt folkliv. Vi är en personlig och kreativ skola där ansvar och engagemang är en självklarhet med eleven i fokus.

På vår skola i Lund har vi Estetiska programmet, Bild- och formgivning (Design och inredning eller grafisk formgivning och reklam), Hantverksprogrammet (Hår- och makeupstylist), Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi  och juridik samt Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning inom Uniform och beteende. På skolan arbetar heltidsmentorer. Vi är en skola för mänskliga rättigheter i samarbete med Amnesty.

För att lära mer om vår skola, gå gärna in på http://www.drottningblanka.se/lund för att få reda på mer!

Om tjänsten

NU söker vi behörig pedagog på 90%  som på ett engagerat och drivet sätt vill undervisa i och är behörig i svenska.  

Din bakgrund och profil;

Våra pedagogers kompetens, engagemang, nyfikenhet och utveckling både i sin yrkesroll och på det personliga planet är avgörande för vår skolans resultat, kvalitet och konkurrensförmåga. Därför söker vi dig som:

- Är behörig gymnasielärare - har erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete

- Inser vikten av samsyn kring elevsyn och arbetssätt

- Är en tydlig, ansvarsfull, välstrukturerad ledare i klassrummet samtidigt som du är lyhörd för våra elevers olika behov värnar om en god värdegrund och god kultur på skolan

- Är duktig på att skapa relationer 

- Tror på det formativa arbetssättet 

Vår övertygelse är att alla  som vill lyckas kan om vi skapar goda förutsättningar! 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. På Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund tror vi på att göra skola tillsammans och att medarbetarrollen är viktig.  Den vi söker är engagerad i eleven och skolans utveckling.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).] Start 7 augusti 2024.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Marie Roslund på mail marie.roslund@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Kommunikation & marknad
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-11

Vi söker en engagerad och driven Growth Marketer som ska hjälpa oss att nå våra ambitiösa tillväxtmål. I denna roll kommer du spela en nyckelroll i att driva vår digitala marknadsföringsstrategi framåt. En stor del av rollen kommer innebära att vara marknadsavdelningens stöd till säljavdelningen där

Jobbtitel: Affärsutvecklare Movant YH
Hybrid
Jobbkategori: Säljare
Ansök senast: 2024-08-31

Som affärsutvecklare i Movant blir du en del av ett engagerat och drivet team som har mycket kunskap och lång erfarenhet av att utbilda vuxna. Du får möjlighet att utvecklas, både i din roll och inom utbildningsbranschen.

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Karlstad
Ansök senast: 2024-08-08

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

 

Praktiska Gymnasiet Karlstad 

Praktiska Gymnasiet Karlstad Vi är skolan som utbildar för framtiden. Vi erbjuder 8 yrkesutbildningar och jobbar nära branscherna, hos oss är målet att eleverna ska få jobb direkt efter gymnasiet. Vi bedriver vår verksamhet centralt i Karlstad, i Helmia-huset nära Inre hamn. Vi ligger nära såväl tåg- som busstation. Vi har ca 340 elever hos oss. Vi är inne en spännande utvecklingsfas med nya skollokaler och en rejäl satsning på utrustning, kom och bli en del av gemenskapen!

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är utformad utifrån där du kommer jobba som timvikarie alternativt med en tidsbegränsad anställning, med start 2024-08-12 eller enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom Vård- och omsorgsprogrammet och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Utöver yrkesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare i Vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med näringslivet eftersom en stor del av elevernas studietid består av arbetsplatsförlagt lärande (APL) och därför är god kommunikation med arbetsgivare är meriterande.  Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 


Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.


Övrigt

Tjänsten är ett timvikariat alternativt en tidsbegränsad hel- eller deltidsanställning med start 2024-08-12.

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2024-08-08. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Mikael Sjöström på 054-69 19 83 eller via mail mikael.sjostrom@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Karlstad
Ansök senast: 2024-08-08

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig. Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

 

Praktiska Gymnasiet Karlstad

Vi är skolan som utbildar för framtiden. Vi erbjuder 8 yrkesutbildningar och jobbar nära branscherna, hos oss är målet att eleverna ska få jobb direkt efter gymnasiet. Vi bedriver vår verksamhet centralt i Karlstad, i Helmia-huset nära Inre hamn. Vi ligger nära såväl tåg- som busstation. Vi har ca 340 elever hos oss. Vi är inne en spännande utvecklingsfas med nya skollokaler och en rejäl satsning på utrustning, kom och bli en del av gemenskapen!

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start med start 2024-08-12 eller enligt överenskommelse. Du har ett nära samarbete med skolans personal i det generella vägledningsuppdraget i syfte att bidra till ökad valkompetens hos eleverna. Du kommer även arbeta med individuell vägledning- och information till skolornas elever, både under gymnasietiden och inför framtida studie- och yrkesval. Ett av dina uppdrag är att du, tillsammans med skolans yrkeslärare, är med och utvecklar skolans kontakter med yrkeslivet och på så sätt stärka arbetet med arbetsplatsförlagt lärande (APL). Du samarbetar med skolans elevhälsoteam.  

Utöver rollen  som yrkes- och studievägledare ingår administrativt arbete kring skolans IM-elever. Dessutom kan visst övrig administrativt arbete förekomma, omfattningen av detta avgörs av den kompetens du innehar.

 

Din profil

Du är utbildad studie- och yrkesvägledare med ett sinne för utveckling. Det är viktigt med  social kompetens, lösningsfokus och driftighet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit.  Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. 

 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i din roll. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

 

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning t.o.m. 2024-12-20 med eventuell möjlig förlängning beroende på utformningen av organisationen därefter.  Tjänsten är på 50 - 100% beroende på kompetens.

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2024-08-08. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor kring tjänsten, kontakta tf. rektor Mikael Sjöström på 054-69 19 83  eller via mail mikael.sjostrom@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-07-26

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Gemensamt för alla LBS utbildningar är att vi ser till elevens kreativa ådra vilket skall genomsyra hela gymnasieutbildningen. Inom Teknikprogrammet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelutveckling (TEDES) och LBS App- och Webbutveckling (TEINF). På Estetiska programmet erbjuder vi utbildningarna LBS Spelgrafik och LBS E-sport. Läs mer om skolan på www.lbs.se/goteborg. Skolan har cirka 500 elever och 45 medarbetare och är belägen i centrala Göteborg.

Lärare i idrott och hälsa/ engelska till LBS Kreativa Gymnasiet i  Göteborg

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 75 - 100%  för undervisning i kurserna idrott och hälsa samt engelska. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom engelska/ idrott och hälsa. Vi välkomnar även sökanden som har religion eller psykologi som utökad kompetens i sin ämnesbehörighet. Primärt kommer du undervisa i idrott och hälsa 1 samt Engelska 5, 6 och 7. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens.  Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. Ange gärna önskad tjänstgöringsgrad i ansökan. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 24/7.  Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jennie Bubach via jennie.bubach@lbs.se alternativt telefonnummer 076 10 22 368.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-02

NTI Gymnasiet Kronhus är en liten skola mitt i stan. Vi har 300 elever fördelade på tre program: teknikprogrammet, el- och energiprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Vi har pedagogisk utveckling och kollegialt lärande på schemat. Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Vill du vara med och utveckla våra program och driva goda samarbeten mellan skola och näringsliv? Då är vi rätt skola för dig!

Vi söker nu en lärare i matematik och fysik

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer du att undervisa i matematik och fysik företrädesvis på NA-programmet. Du kommer att bli del av lärarlaget som driver detta program och du kommer att få vara med och utveckla programmet mot tech och IT samt driva samarbeten med näringsliv och högre utbildning. 

NTI Gymnasiet Kronhus har funnit i centrala Göteborg sedan 2002. Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. 

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare, behörig att undervisa i matematik och fysik på gymnasienivå. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov. Vidare har du lätt att skapa förtroende hos elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet. Du vill driva programutveckling och samarbeten med näringsliv och högre utbildning inom området tech och IT.  

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med start 12 augusti 2024.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Anna Robertson 072-502 24 39.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Sundbyberg
Ansök senast: 2024-08-05

Lärare för fritidshem till Noblaskolan Sundbyberg

På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Vi arbetar med heldagslärande och värdesätter ett gott samarbete mellan skola och fritidshem. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare fritidshem alternativt fritidsledare på vårt fritids som består av tre åldersintegrerade avdelningar.

På Noblaskolan Sundbyberg erbjuder vi utvecklande och inspirerande arbetsdagar. 

 

Din profil

Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i fritidshem hos oss. Du vill vara med och forma fritidshemmet så att det är meningsfullt, lustfyllt och lärande. Vi söker dig som är kreativ och tycker om att vara en drivande person i ett roligt och ansvarsfull arbetslag.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Omfattning 75% med möjlighet till ökad tjänstegrad. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Elin Maria Hageneier,  elinmaria.hageneier@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök senast: 2024-08-02

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

 

Ditt uppdrag

Om du brinner för skolutveckling, är snabbtänkt, snäll med elevens bästa i konstant fokus så har vi ett roligt och viktigt jobb till dig!

Vi söker en engagerad och erfaren specialist för att stötta skolor i deras utvecklingsarbete. I denna dynamiska och agila roll kommer du att ha en viktig uppgift i att stödja rektorer och skolledningar med att förbättra och utveckla deras verksamhet. Arbetet innebär både stöd på distans och på plats på någon av våra 36 skolor, vilket betyder att arbetet innebär mycket resande. Det är därför av vikt att du både uppskattar och har möjlighet att resa under veckodagarna. 

Då tjänsten är ny hos oss kommer vi att, tillsammans med dig, utveckla den men arbetsuppgifter som kan komma att ingå är:

Strategisk planering

 • Utveckla och implementera långsiktiga strategier för skolutveckling
 • Analysera styrkor, svagheter och möjligheter


Kvalitetsarbete

 • Analysera resultat 
 • Utvärdera och förbättra undervisningsmetoder och skolmiljö
 • Säkerställa att regelverk och interna riktlinjer efterlevs


Personalutveckling

 • Planera och genomföra fortbildning och kompetensutveckling för personal
 • Stödja rektorer och lärare i pedagogiskt ledarskap och undervisningsmetoder


Resursförvaltning

 • Vara ett stöd i att hantera resurser effektivt utifrån identifierat behov


Kommunikation och samverkan

 • Kommunicera skolutvecklingsinitiativ och resultat till huvudman


Projektledning

 • Planera, genomföra och följa upp utvecklingsprojekt
 • Hantera förändringsprocesser och implementera system och rutiner

 

Din profil

Vi söker dig som brinner för skolutveckling!
Du har relevant högskoleutbildning inom pedagogik och har tidigare arbetat med uppföljning och analys av skolans verksamhet på skol- och/eller huvudmannanivå, och är väl förtrogen med gymnasieskolans författningar och styrdokument. Du har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta och förankra processer som bidrar till utveckling av verksamheten. Du är drivande och självgående i ditt uppdrag, samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte för teamets övergripande utveckling. Kommunikativt har du lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap, och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift.

 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i din roll.  Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Vid sidan av detta erbjuder vi dig en inflytelserik arbetsmiljö, en karriär full av möjligheter och en härlig gemenskap i entreprenöriell anda. Du kommer att få jobba i en digitaliserad vardag med internationellt kunskapsutbyte. Läs mer på https://praktiska.se/om-praktiska/jobb/

 

Övrigt

Tjänsten är heltid och är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning . Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då våra skolor finns över hela landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 8-10 resdagar i månaden)

Sista ansökningsdag är den 2 augusti. Initialt kommer kontakt tas och intervjuer att hållas först v.32-33 varför svar på din ansökan kan dröja. 

Varmt välkommen med din ansökan och var med och forma framtidens yrkesutbildning!

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

 

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Kalix
Ansök senast: 2024-08-04

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, med moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu två förskollärare och erbjuder tjänster på 100%. Som förskollärare hos oss har du det administrativa och pedagogiska ansvaret för den avdelning du har din placering på. Du är aktivt delaktig i förskolans systematiska kvalitetsarbete. Du är medansvarig för kvalitet, utveckling och verksamhet på ett sätt som gör att varje barn känner sig värdefullt, vårdnadshavare upplever trygghet och dina kollegor får chansen att göra ett bra jobb. 

 

Din profil

Vi söker dig som vill bidra och ge av dig själv, som har förmåga att lyssna på andra, dela erfarenheter och stärka våra gemensamma ambitioner. Att ständigt sträva efter att bli bättre, både som yrkesmänniska och individ, är en förutsättning för alla som jobbar hos oss. Du delar kunskap om barns lärande och utveckling och bidrar till kompetenshöjning på förskolan. Vi förutsätter att du är en närvarande pedagog som vill vara delaktig i barnets lärande och utveckling genom att utforska tillsammans med barnen. Du kan skapa överblick samt organisera och anpassa arbetet efter barnens behov. Du ska ha god kommunikationsförmåga, är lösningsorienterad och strukturerad i ditt arbete. Du har utbildat dig till förskollärare för att du brinner för att arbeta med barn och är en lagspelare som lyckas tillsammans med andra. 

 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan Kalix erbjuder vi engagerade, positiva och varma kollegor i en bred professionell miljö. Vi ser vår förskola som en gemensam enhet och hos oss är alla barn allas ansvar. Vi är mitt inne i ett spännande utvecklingsarbete både vad gäller våra lärmiljöer men även med koppling till vårt systematiska kvalitetsarbete. 

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Thordis Sjöstrand på mailadress thordis.sjostrand@innovitaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbtitel: Skolchef till LBS
Jobbkategori: Lednings- och organisationsutveckling
Ansök senast: 2024-08-04

Vill du vara med och driva utvecklingen av våra spännande utbildningar? Vi söker en skolchef till LBS!

Om tjänsten
Som skolchef arbetar du i en varierande roll som innefattar både strategiskt och operativt arbete. Ekonomiskt ansvar är en central del av tjänsten och inkluderar hantering av budget, prognoser och uppföljning för våra skolenheter. Du kommer även arbeta aktivt med LBS attraktionskraft och hållbarhet på ett långsiktigt plan. Vi har som mål att få LBS som varumärke att växa och vill gärna höra dina tankar på hur vi kan göra det på bästa sätt. Våga gärna utmana oss!

I din roll som skolchef har du personalansvar för rektorer. En viktig del av ditt arbete blir därför att handleda aktivt och följa upp rektorernas arbete genom mål- och resultatsamtal. Du har ett kvalitetsansvar och stödjer rektorer i att driva den pedagogiska utvecklingen på sina respektive skolor. Rollen innefattar även att du bevakar och arbetar för att regler i skollagen och andra statliga styrdokument uppfylls samt att bidrar till utveckling av skolområdesövergripande processer.

Du kommer rapportera till utbildningsdirektör och ingå i ledningsgruppen inom det Kreativa Gymnasieområdet.

Om dig
Vi söker dig som är skicklig på att leda chefer och som kan kombinera affärsmässighet med kvalitetsutveckling. Tillsammans med kollegor leder du verksamheten framåt mot gemensamma mål. Du har ett tydligt affärsmässigt fokus, levererar resultat och tänker långsiktigt. Du är bra på att systematisera, strukturera och ta tillvara på nytänkande inom ditt område.

Vi tror att du har några års erfarenhet av att leda inom skolans värld. Du behöver, både som person och som ledare, vara trygg och ha en stark kommunikativ förmåga. Du lyssnar också aktivt på andra och ger feedback på ett konstruktivt sätt som driver engagemang. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av exempelvis spelgrafik, webbutveckling, grafisk design eller annat område som LBS bedriver sin utbildning inom.

Ansökan
Är detta rätt tjänst för dig? Härligt! Sista ansökningsdag är den 4 augusti, men då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in ditt CV redan idag. I denna rekrytering väljer vi att använda oss av urvalsfrågor istället för personligt brev.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningsdirektör Joakim Molander på joakim.molander@academedia.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Örebro
Ansök senast: 2024-07-21

Praktiska Gymnasiet i Örebro fortsätter att växa då vi är en attraktiv skola med flera starka program. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet i Örebro

Praktiska Gymnasiet Örebro bedriver yrkesutbildning inom följande nationella yrkesprogram:

 • Bygg- och anläggningsprogrammet 
 • El- och energiprogrammet 
 • Fordons och transportprogrammet 
 • VVS- och fastighetsprogrammet
 • Industritekniska programmet 

Vi har också följande två introduktionsprogram, vilka riktar sig till elever som inte är behöriga till nationella program:

 • Programinriktat val
 • Yrkesintroduktion

Skolenheten bedriver lärlingsutbildning, skolförlagd utbildning och lärlingsliknande utbildning inom samtliga program. Lärlingselever och elever på lärlingsliknande utbildning genomför minst 50% av sin utbildning på sin apl-/praktikplats, övriga elever har minst 15 veckors apl.

Enheten har ca 300 elever.

Som yrkeslärare hos oss kommer du i huvudsak undervisa på fastighetsinriktningen inom VVS och fastighetsprogrammet.. Du kommer vara mentor till en elevgrupp i ett av skolans arbetslag. Du har stor möjlighet att påverka och utvecklas i din yrkesroll och genom kollegialt lärande bidra till hela skolans utveckling.
Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av: arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Det här söker vi:

Vi söker vi dig som är legitimerad yrkeslärarelärare inom aktuellt område och/eller dig som har stor yrkeserfarenhet inom  området. Goda IT- kunskaper är meriterande och stor vikt lägges på personlig lämplighet.

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidare anställning motsvarande 100% med start i augusti 2024 (startdatum kan diskuteras utifrån dina nuvarande åtaganden). Utöver ämnesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar.

 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240721. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Fredrik Sjövall på 072-4008130 eller via mail fredrik.sjovall@praktiska.se.

Tillträdesdag:  Augusti 2024 

Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbtitel: Biträdande rektor
Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Eskilstuna
Ansök senast: 2024-08-11

NTI Gymnasiernas målsättning att bli ledande i Europa inom TECH, SCIENCE och IT. Vi är en skola med fyra intressanta program och har fokus på att ständigt utveckla kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande. Hösten 2024 blev NTI Gymnasiet Eskilstuna rankade som bästa gymnasieskola i Eskilstuna, och fjärde bästa gymnasieskola i Sörmland av jämförelsesajten Ednia.  Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat och göra skillnad för såväl elevers som verksamhetens utveckling? Då är vi rätt skola för dig. Vi söker nu en biträdande rektor.

Biträdande rektor med specialpedagogisk kompetens till NTI-Gymnasiet i Eskilstuna

Vårt erbjudande

Vi på NTI Gymnasiet i Eskilstuna värdesätter och strävar för en god arbetsmiljö som präglas av goda möjligheter till utveckling och delaktighet, samt samhörighet hos såväl personal som med elever. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med oss fortsätta att utveckla skolans undervisning och verksamhet för att skapa en miljö där varje elev får förutsättningar att nå sin fulla potential. Som biträdande rektor utgör du en del av skolans ledningsgrupp och i rollen ges du stora möjligheter till en roll där du kan påverka.

På NTI-gymnasiet erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och personalrabatter.

 

Ditt uppdrag

Vi söker en biträdande rektor med god specialpedagogiska kompetens och erfarenhet som ska arbeta inom det specialpedagogiska området. Utifrån det specialpedagogiska uppdraget ska du ge stöd och handleda personal, göra kartläggningar och handlingsplaner, upprätta pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram, och tillsammans med skolans mentorer följa upp desamma. Tillsammans med rektor planerar och organiserar du resursfördelning kring enskilda elever och du förväntas arbeta främjande och förebyggande i syfte att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever.

En annan del av uppdraget som biträdande rektor är att fortsätta utveckla externa samarbeten och knyta kontakter med företag och föreningar. Det i syfte att skapa en nära koppling mellan arbetsliv och skola i undervisningen och därigenom kunna erbjuda högkvalitativa APL-platser.

Det är rektor som har huvudansvaret för utbildningen men som biträdande rektor kommer du till viss del stötta i personal och arbetsmiljöfrågor, till exempel i rekrytering av medarbetare. Vidare kommer du tillsammans med rektor att ansvara för att driva den pedagogiska utvecklingen och det systematiska kvalitetsarbetet framåt.

Den vi söker

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, liksom pedagogisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete, arbetsledande befattning inom grund-gymnasieskola och har god insyn i gymnasieskolans allmänna verksamhet och styrdokument.

Vi värdesätter ett levande samarbete mellan medarbetare och som person kan du anpassa dig till olika omständigheter, har en mycket god samarbetsförmåga och är bra på att bygga långsiktiga relationer både internt och externt. Du är en tydlig och trygg ledare med en god kommunikativ förmåga som gör att du kan nå fram till medarbetare, elever och vårdnadshavare. Du är nyfiken och nytänkande, bidrar med idéer, kunskaper och erfarenheter för utveckling. Att skapa möjligheter till delaktighet och engagemang i olika frågor är en stark meriterande förmåga. I ditt arbete är du strukturerad, självgående och både planerar och slutför processer på egen hand.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Tillträdesdag: September 2024 eller enligt överenskommelse.  

Tjänstens/tjänsternas omfattning: 100%.
Placeringsort:  Eskilstuna
Anställningsform: Tillsvidare – semestertjänst. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning
Sista ansökningsdag:
2024-08-11
Kontakt för eventuella kallelser till intervjuer kommer ske i början och mitten av augusti.  Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Kontaktperson: Magnus Jangerud rektor NTI-gymnasiet, telefon 016-10 81 44 alternativt mail magnus.jangerud@ntig.se

Övrig information

Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Borlänge
Ansök senast: 2024-08-04

NTI Borlänge söker regionens vassaste lärare i programmering till TE4. Är programmering din superkraft och vill du jobba med oss på en trygg och kreativ skola mitt i centrum med fokus på tech, innovation, design och IT så är detta tjänsten för dig!

Jobbtitel: Grundskollärare år F-3 SVA
Hybrid
Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Södertälje
Ansök senast: 2024-08-09

Vi erbjuder nu dig en möjlighet du inte får missa! Kom till vår fantastiska skola och arbeta tillsammans med kunniga och professionella kollegor och undervisa våra elever i årskurs F-3. Ditt fokusområde blir SVA undervisningen och kommer under 24/25 driva och undervisa i SVA F-3.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Skövde
Ansök senast: 2024-08-03

Som lärare hos oss arbetar du på en trygg personlig skola där relationen står i centrum.

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2024-08-09

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som gymnasielärare ska planera, bedriva och utvärdera undervisning i yrkesämnen på Bygg och anläggningsprogrammet för eleverna i årskurs 1. Detta kommer du att göra tillsammans med andra lärare på programmet som del av ett team.

Tjänsten omfattar huvudansvar för planering och genomförande av anläggningsmoment (teoretiskt och praktiskt) inom kurserna bygg anläggning 1 & 2 samt att vara resurs till ansvarig lärare vid introduktion av andra branschområden (husbyggnad, måleri m.m.)  Du kommer även att vara mentor för elever på skolan, samt vara en del av ett arbetslag kopplat till ditt program.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare inom Bygg och anläggning med inriktning anläggning eller som har annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.  Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från både arbete inom anläggningsbranschen och undervisning på gymnasienivå.  

Du är engagerad och har ett stort intresse av att arbeta med ungdomar. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga, flexibilitet och ditt yrkeskunnande. För att lyckas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt. 

Vi vill att du kan se till helheten och trivs med att samarbeta med kollegor i arbetslaget för att driva utvecklingen av det pedagogiska arbetet framåt. Du bör ha en lyhördhet som gör att du kan möta varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar, vara kreativ och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både eleverna på skolan, deras föräldrar samt dina arbetskamrater.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på upp till 80% för behörig lärare samt beroende på yrkeskompetens. Visstidsanställning tillämpas om behörighet saknas och mindre procent kan vara aktuellt vid mer begränsat kompetensområde (ex. specifik branschkunskap).  

Anställningsstart är 12 augusti 2024, i samband med starten av läsåret 2024-2025. Ansök gärna redan idag då vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kontakta biträdande rektor Olof Ekfeldt via mejl: olof.ekfeldt@hagstromska.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Hagströmska gymnasiet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Läs mer på www.academedia.se

Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-02

Kvalitets- och utvecklingsansvarig, AcadeMedias gymnasieskolor

AcadeMedia gymnasieskolor består av cirka 150 enheter under ett tjugotal huvudmän med geografisk spridning över hela Sverige.

Till AcadeMedia gymnasieskolor söker vi nu en kvalitets- och utvecklingsansvarig (KUA) med placering på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Som KUA ingår du i gymnasiesegmentets avdelning för kvalitet och skoljuridik, vars huvudsakliga funktion är att utgöra ett stöd för huvudmän och rektorer i att få till stånd ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete, samt i att efterleva de krav som utifrån skolförfattningarna ställs på verksamheten.

 

Övergripande om tjänsten

I rollen som KUA utgör du ett stöd för ledning (huvudman) och rektorer inom ett specifikt gymnasieområde i att bedriva och skapa goda förutsättningar för ett systematiskt kvalitetsarbete som bidrar till utveckling på såväl enhets- som huvudmannanivå.

Med utgångspunkt i de författningar som styr verksamheten kommer du, under ledning av kvalitetschef och i nära samverkan med ledningen för gymnasieområdet, ansvara för såväl planering och genomförande av olika uppföljningar, som utarbetande och implementering av gemensamma processer för hur underlag från olika uppföljningar ska användas för att kontinuerligt följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten.

Då våra verksamheter finns representerade på flera orter runtom i landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 6-8 resdagar i månaden).

Som kvalitet och utvecklingsansvarig kommer du att vara en viktig spelare i vårt team inom Kvalitets och skoljuridik, vilket består av 11 kollegor. Hos oss kommer du få möjlighet att utmanas och utveckla din kompetens, vi erbjuder dig ett team med kompetenta och engagerade kollegor som lyckas tillsammans.

 

Exempel på arbetsuppgifter

Stödja gymnasieområdets utbildningsdirektör och skolchefer i arbetet med att:

 • skapa förutsättningar för att det systematiska kvalitetsarbetet, på enhets- och huvudmannanivå, bedrivs och dokumenteras i enlighet med författningar och segmentsgemensamma riktlinjer och beslut.
 • utarbeta och förankra processer för hur underlag från de regelbundna uppföljningar som görs inom ramen för det systematiska kvalitetsarbetet används för att kontinuerligt följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten.
 • regelbundet följa upp och utvärdera hur arbetet med de utvecklingsområden som beslutats i huvudmannens plan för det systematiska kvalitetsarbetet för året fortlöper.
 • dokumentera huvudmannens systematiska kvalitetsarbete.
 • identifiera, planera, följa upp och utvärdera insatser som görs i syfte att utveckla verksamheten.

Stödja rektorer inom gymnasieområdet med:

 • underlag och analysstöd utifrån uppföljningar som görs inom ramen för huvudmannens systematiska kvalitetsarbete, samt utgöra stöd för rektorer i att använda underlaget som grund för vidare analys och åtgärder som leder till utveckling på den lokala skolenheten.
 • att identifiera, planera, följa upp och utvärdera insatser som görs i syfte att utveckla skolenheten.

Samt under ledning av kvalitetschef:

 • företräda huvudmännen inom verksamhetsområdet vid kontakt och kommunicering med Skolinspektionen avseende tillsyner, granskningar samt ansökningar om nyetablering/utökning av verksamhet.
 • löpande samverka med övriga kompetenser inom avdelningen för kvalitet och skoljuridik.

 

Vem är du?

Du som söker har tidigare arbetat med uppföljning och analys av skolans verksamhet på skol- och/eller huvudmannanivå, och är väl förtrogen med gymnasieskolan författningar och styrdokument. Du har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta och förankra processer som bidrar till utveckling av verksamheten.

Du är drivande och självgående i ditt uppdrag, samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte för teamets övergripande utveckling. Kommunikativt har du lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap, och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift.

 

Tjänstens omfattning

Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är den 2 augusti. Initialt kommer kontakt tas och intervjuer att hållas först v.32-33 varför svar på din ansökan kan dröja.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Vaxholm
Ansök senast: 2024-07-26

Nu söker vi ett köksbiträde till vår fina förskola Söderkulla i Vaxholm! Som köksbiträde inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. 🌟

Om rollen
Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Förbereda och servera frukost, mellanmål och lunchservering. 
 • Följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning.
 • Ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. 
 • Inköp av livsmedel enlig ramavtal.
 • Vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. 
 • Administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, samt skicka och läsa mail. 

 

Praktiska krav

 • Har praktisk erfarenhet från restaurangvärlden
 • Har kunskap om egenkontroll
 • Har kunskap om hantering/servering av specialkost
 • Har goda kunskaper i det svenska språket
 • Kan arbeta med digitala verktyg

Personliga egenskaper

 • Är inlyssnande och respektfull
 • Har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet
 • Har ett genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser
 • Är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan

 

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning t.o.m. 31 december 2024
Omfattning 75%
Tillträde 5 augusti
Tjänsten är placerad i Vaxholm

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Ansök nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. 

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Belastningsregister 
Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på
https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Therese Selinus via e-post therese.selinus@pysslingen.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!🎉

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Vaxholm
Ansök senast: 2024-07-26

Nu söker vi en kock till vår fina förskola Söderkulla i Vaxholm! Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. 🌟

Om rollen

Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. 

Inom Academedia och Pysslingen arbetar alla våra kök med utgångspunkt i vår centrala måltidspolicy, som är ett verktyg för att ha jämlik kvalitet både gällande maten vi serverar och vilka råvaror vi köper in. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor, samtidigt som du utmanar barnens perspektiv på mat. Uppdraget innefattar att vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. Du kommer att arbeta i köket med planering och tillagning av frukost, mellanmål och lunchservering. 

Som kock förväntas du leda kökspersonalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt i den mån det finns personal. Rollen innebär ett ansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom att följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt ramavtal. Som kock har du också ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, skicka och läsa mail.

 

Praktiska krav

 • Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden
 • Kunskap om egenkontroll
 • Kunskap om hantering/servering av specialkost
 • Goda kunskaper i svenska språket
 • Förmåga att arbeta med digitala verktyg

Personliga egenskaper

 • Ansvarstagande och kvalitetsmedveten
 • Förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag
 • Förmåga att bidra till en fungerande verksamhet genom samarbete med övriga
 • Genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna spännande möten med mat och nya smakupplevelser
 • Intresse för måltidspedagogik och vilja att arbeta i nära samspel med pedagogerna på förskolan

 

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 80%
Tillträde 5e augusti
Tjänsten är placerad i Vaxholm

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!  Ansök nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. 

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Belastningsregister
Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på
https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Therese Selinus via e-post  therese.selinus@pysslingen.se 

Varmt välkommen med din ansökan!🎉

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2024-08-04

Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad Montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga. Vi är en F-9 skola med ca 150 elever och en förskola med ca 70 barn. Verksamheten ligger i natursköna Järla sjö, dit du enkelt tar dig med buss från Slussen eller med bil. 

Nu söker vi efter en skolsköterska - är det du?

Arbetsuppgifter

I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att
alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad
elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator samt
rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.
I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete.
Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan.
Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom
eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som
skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana.


Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en
entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det
hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt
arbeta med att skapa goda relationer i alla led.   

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.  Omfattning 40-50%.  Möjligheter för såväl semester- som uppehållstjänst. Tillträde 240902, eller enligt överenskommelse. 

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rektor Susanne  Bäckström, susanne.backstrom@montessorimondial.se         Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta Ledningsansvarig skolsköterska grundskolan Jenny Nordfors,
jenny.nordfors@academedia.se

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Alingsås
Ansök senast: 2024-08-04

Är du en utbildad slöjdlärare som drivs av att skapa en meningsfullt lärande för unga har vi nu en tjänst ledig på  mellan- och högstadiet. Vi söker en lärare som är van att undervisa och gillar att utveckla lärandet tillsammans med andra lärare.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2024-08-02

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

 

Det här blir du en del av

Innovitaskolan Falun är mitt i ett spännande utvecklingsarbete, där vi arbetar för att vara en skola  för framtidens behov.

Vi kombinerar traditionell undervisning  med moderna verktyg och metoder,  för att ge våra barn och elever rätt förutsättningar att leva och verka i en föränderlig framtid.  Att arbeta med lärande i olika former är viktigt på vår skola, där  estetiska lärprocesser har en given plats. 

Innovitaskolan Falun är en F-9-skola , belägen i centrala Falun, men med närhet till  friluftsområdet vid Lugnet. På vår skola går ca 540 elever. Litenheten i ett större sammanhang gör att skolan i mycket hög utsträckning präglas av trygghet och studiero. Vi har en stor elevhälsa, som finns som stöd till dig som lärare.

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i 6-9 i franska. 

 

Det här erbjuder vi dig

Drivs du av att leda och motivera elever? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Du  kommer att ansvara för planering, undervisning och utvärdering i franska. I arbetsuppgifterna ingår att, tillsammans med dina kollegor,  utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Du utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat.  I tjänsten ingår viss del vikariat i andra årskurser och ämnen.

Det här söker vi

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 franska.

Då delar av undervisning/planering sker digitalt krävs det att du har goda kunskaper i att arbeta i digitala verktyg.

Du har förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket,  i såväl tal som skrift. 

Du har förmågan att leda och motivera elever och få dem att trivas och må bra. 

Du är bra på och trivs att arbeta i team samt har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra. Du har en god förmåga att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderade.

Du tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

Övrig information

Tillträdesdag 12 augusti 2024

Placeringsort  Falun
Anställningsform Tjänsten är en tillsvidare anställning på 50 %. 

Är du den vi söker?

Sista ansökningsdag 240802
Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med  Karin Stål , biträdande rektor, på tel. 023-794707

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi kallar löpande till intervju och anställer när vi hittar rätt, så skicka in din ansökan redan idag.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2024-07-30

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

 

Det här blir du en del av

Innovitaskolan Falun är mitt i ett spännande utvecklingsarbete, där vi arbetar för att vara en skola  för framtidens behov.

Vi kombinerar traditionell undervisning  med moderna verktyg och metoder,  för att ge våra barn och elever rätt förutsättningar att leva och verka i en föränderlig framtid.  Att arbeta med lärande i olika former är viktigt på vår skola, där  estetiska lärprocesser har en given plats. 

Innovitaskolan Falun är en F-9-skola , belägen i centrala Falun, men med närhet till  friluftsområdet vid Lugnet. På vår skola går ca 550 elever. Litenheten i ett större sammanhang gör att skolan i mycket hög utsträckning präglas av trygghet och studiero. Vi har en stor elevhälsa, som finns som stöd till dig som lärare.

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i 6-9 i tyska. 

 

Det här erbjuder vi dig

Drivs du av att leda och motivera elever? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Du  kommer att ansvara för planering, undervisning och utvärdering i franska. I arbetsuppgifterna ingår att, tillsammans med dina kollegor,  utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Du utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat.  

Det här söker vi

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 tyska. Vi ser att du har en trygghet att arbeta med digitala verktyg.

Du har förmågan att uttrycka dig väl i det svenska språket,  i såväl tal som skrift. 

Du har förmågan att leda och motivera elever och få dem att trivas och må bra. 

Du är bra på och trivs att arbeta i team samt har ett prestigelöst förhållningssätt i ditt samarbete med andra. Du har en god förmåga att få elever att känna tillhörighet och att vara inkluderade.

Du tar initiativ i sociala sammanhang och har förmågan att skapa förtroendefulla relationer.

Övrig information

Tillträdesdag: 12 augusti 2024

Placeringsort  Falun
Anställningsform Tjänsten är en tillsvidare anställning på 50 %. 

Är du den vi söker?

Sista ansökningsdag 240730
Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med  Karin Stål , biträdande rektor, på tel. 023-794707

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi kallar löpande till intervju och anställer när vi hittar rätt, så skicka in din ansökan redan idag.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Ansök senast: 2024-07-23

Om Drottning Blankas Gymnasieskolor
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Om Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City
Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll för våra ungdomars framtid? Vi är en skola som ständigt utvecklas. 

Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar. Vi erbjuder även introduktionsprogram, programinriktat val. Vi är en skola med cirka 500 elever och 45 medarbetare.

Skolan ligger centralt i Malmö så det finns goda kommunikationsförbindelser med både bussar och tåg. Våra elever kommer från alla delar av Malmö men även  från andra kommuner i Skåne. Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.

För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om tjänsten och ditt uppdrag
Vår målsättning är att alla elever ska nå så långt som möjligt i sitt lärande. Vi vet att engagerade erfarna lärare med positiva förväntningar på eleverna i undervisningen gör skillnad i elevernas lärande och kunskapsinhämtning. Vi förbereder eleverna inför arbetslivet och vidare studier och som vår medarbetare är det din uppgift av vara en viktig del av det arbetet.
 
Vi söker dig som har ett stort engagemang och drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt.
 
Din profil
Vi söker dig som är legitimerad lärare och erfarenhet av att undervisa i dator- och kommunikationsteknik.
 
Vi rekryterar behörig lärare till kurser på Elprogrammet inriktning dator och kommunikationsteknik.
 
Du bidrar med din vilja, engagemang och erfarenhet av att stödja eleverna att nå så långt som möjligt. Du är ansvarstagande och tycker om att samarbeta med kollegor och andra viktiga funktioner på skolan. 
Du uppskattar det personliga mötet med elever och skapar lektioner som eleverna tycker att det är viktigt att delta i. Du har ambitionen och målsättningen att möta eleven där den befinner sig i dina ämnen för att eleverna ska nå målen för undervisningen. Du deltar i skolans systematiska kvalitetsarbete genom att vara bredd på att analysera din och skolans arbetssätt och är en del av utvecklingen för skolan och dess elever. 

Övrigt
Tjänsterna är  tillsvidareanställning  på 50% med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i början av augusti eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Sussi Sundblad sussi.sundblad@dbgy.se 

För att arbeta i en skola måste du visa utdrag från Polisens belastningsregister. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök senast: 2024-07-23

Om Drottning Blankas Gymnasieskolor
Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 27 skolor på 23 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Inom Drottning Blanka värderar vi relationer och det mänskliga mötet högt. Konkret innebär det att alla skolor inom DBGY arbetar aktivt med engagemang på ett personligt, lokalt och globalt plan där såväl ledning som personal och elever involveras. Du kan läsa mer om oss på www.dbgy.se.

Om Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City
Vill du vara med och göra skillnad och ha en betydelsefull roll för våra ungdomars framtid? Vi är en skola som ständigt utvecklas. 

Drottning Blankas Gymnasieskola Malmö City erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar. Vi erbjuder även introduktionsprogram, programinriktat val. Vi är en skola med cirka 500 elever och 45 medarbetare.

Skolan ligger centralt i Malmö så det finns goda kommunikationsförbindelser med både bussar och tåg. Våra elever kommer från alla delar av Malmö men även  från andra kommuner i Skåne. Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.


För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Nu har vår fantastiska och briljanta kollega,  som har haft ansvar för skolans administration, valt att söka sig vidare mot nya utmaningar. Därför söker vi en skoladministratör som kan utveckla och arbeta vidare med  uppdraget som skolans spindel mitt i nätet. 

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i augusti eller enligt överenskommelse. Omfattning 80-100%. beroende på den sökandes kompetens. Ditt fokus kommer ligga på självständigt ansvar för skol-och elevadministrationen på skolan. Ansvaret innebär bland annat arbete i vårt elevadministrativa system, Schoolsoft, som hanterar elevuppgifter, kursgrupper, studieplaner och betyg. De olika arbetsuppgifterna följer skolans läsår och en del av året kommer du exempelvis att ägna mycket tid åt betygshantering. Du kommer också arbeta i skola 24, ha kontakt med Skolverket och Antagningen.

Andra arbetsuppgifter är CSN rapportering, IKE, beställningar, hantering av fakturor i systemet OPTO. I tjänsten ingår även att administrera personalärenden som vikarianskaffning, introduktion av nyanställda, personalregister som ligger till grund för löneutbetalningar med flera tillhörande uppgifter. Administration sker i självservicesystemet Medvind.

I din roll arbetar du nära skolans ledning och en del i arbetet innebär också att underlätta skolans dagliga verksamhet och ge service gentemot elever, vårdnadshavare, kollegor och besökare.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som skoladministratör på gymnasiet och har arbetat i Schooslsoft. Du är kommunikativ, effektiv, organiserad och noggrann. Du arbetar kvalitetssäkert, tar ansvar och har framförhållning. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och är inte rädd att ta dig an komplexa uppgifter.

Goda IT-kunskaper samt vana att arbeta i Excel är meriterande, samt att du med säkerhet kan röra dig inom sociala

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240723. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor om tjänsten kontakta rektor Sussi Sundblad via mejl sussi.sundblad@dbgy.se 


För att arbeta i en skola måste du visa utdrag från Polisens belastningsregister. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ 


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-09

Vill du var med och driva utvecklingen av framtidens utbildning?

Då ska du se hit för AcadeMedia består av människor som brinner för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund.

Det här blir du en del av

AcadeMedia grundskolor har en central elevhälsa som arbetar för en samlad elevhälsa och att alla elever ska klara grundskolan med godkända betyg i alla ämnen och vara behöriga till gymnasiet! I centrala elevhälsan ingår de lagstadgade insatserna i elevhälsan och systemadministratör, utbildare ProRenata.

Vi söker nu en ny central samordnande specialpedagog/-lärare som vill vara en del i vårt tvärprofessionella gäng. Våra skolor finns i hela Sverige, vilket betyder reser i tjänsten. Tjänsten utgår från Stockholm (alt. Göteborg). 

Det här erbjuder vi

I centrala elevhälsan arbetar vi främst hälsofrämjande och förebyggande. Arbetet sker strategiskt, systematiskt och innebär bland annat att ge stöd till huvudman, dels genom samverkan med övriga staber men också genom dokumentation: följa upp status kring särskilt stöd och analys av status samt behov av insatser. I det löpande verksamhetsarbetet som i första hand sker på organisation och gruppnivå ingår att ge stöd i och utveckla huvudmannens stödjande rutiner till specialpedagoger/-lärare. Ge stöd till specialpedagoger/-lärare i deras vardagsarbete (genomförande av observationer, kartläggningar, PU, vägen till remiss och dokumentation). Erbjuda yrkesspecifika träffar för specialpedagoger/-lärare som innefattar huvudmans stödjande rutiner. 

Central speciapedagog/-lärare stödjer rektorer vid rekrytering av specialpedagoger/-lärare, erbjuder introduktion till nya specialpedagoger/-lärare samt erbjuder kompetensutveckling och riktade insatser utifrån bedömningar i samband med det systematiska kvalitetsarbetet som sker löpande. 

Det här söker vi

Du är utbildad specialpedagog eller speciallärare och har erfarenhet av arbete inom hela grundskolan. Du arbetar mål- och resultatinriktat och känner dig trygg i planering och dokumentation. Du är väl insatt i aktuell forskning inom det specialpedagogiska fältet. Det är meriterande om du arbetar hos ossidag och kan våra rutiner och processer. 

Som person har du förmågan att leda, inspirera och motivera andra samt får dem att utvecklas och må bra. Du är bra på att skapa en öppen dialog och anpassar ditt agerande utifrån situationen. Du skapar tillitsfulla relationer och får andra att känna sig trygg. I ditt samarbete har du ett prestigelöst förhållningssätt. Du har färdigheten att se långsiktiga lösningar, ser logik och samband i komplex information. Dessutom har du förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett bra sätt.             

Förutom dina kvalifikationer och din kompetens är glädje, humor och gemenskap viktigt för oss.

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst, semestertjänst, med sex månaders prövotid enligt våra rutiner. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Hur du ansöker
Du söker tjänsten genom att klicka på länken. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mejl.
Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om AcadeMedia grundskolor 

AcadeMedia grundskolor med integrerade förskolor sorterar under namnen Innovitaskolan, Montessori Mondial, Noblaskolan, Pops Academy, Vittra, Snitz och Centrina. Vill du läsa mer om våra skolor se mer här.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta chef för centrala elevhälsa. Eftersom det är semestertider så kollas telefon och mejl oregelbundet. Det är lättast att lägg ett sms och sedan återkommer chef för centrala elevhälsa så snart det är möjligt. 

Charlotte Friberg, chef central elevhälsa charlotte.friberg@academedia.se eller 070-470 01 82


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2024-07-28

Just nu söker vi en kock på vikariat till vår fina förskola Flygaren i Halmstad! Som kock inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora. 🌟

Flygaren är belägen i de centrala delarna av Halmstad. Området Västra Förstaden har nära stranden och skogen. Som ger möjligheter till varierande lärmiljöer. Verksamheten genomsyras av våra inriktningar, hälsa och hållbarhet.

Om rollen

Vi söker nu en kock för ett vikariat på heltid under cirka en månad, men om behov uppstår finns möjlighet till fler arbetspass för att täcka sjukdom och ledighet. Förskolan har 120 barn och 23 pedagoger, fördelade på åtta avdelningar, och erbjuder frukost, lunch och mellanmål dagligen samt specialkost till de barn som behöver. Hos oss på Pysslingen arbetar alla våra kök enligt en central måltidspolicy för att säkerställa hög kvalitet och bra råvaror.

Ditt uppdrag innebär att vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att vara synlig ute bland barnen och samarbeta med pedagogerna för att utveckla måltiderna. Vi söker dig som har god kunskap i att laga mat från grunden och utifrån säsong, samt har erfarenhet av att följa budget och planera måltider.

Som kock förväntas du leda kökspersonalen med öppen kommunikation och ömsesidig respekt, när personal finns tillgänglig. Du ansvarar för den dagliga verksamheten i köket, vilket inkluderar att följa ett egenkontrollprogram, underhålla livsmedelslokaler, städa och diska, samt göra inköp av livsmedel enligt ramavtal. Du har även ansvar för att barn med specialkost får sin uppmärkta mat. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon och hantera e-post.

 

Praktiska krav

 • Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden
 • Kunskap om egenkontroll
 • Kunskap om hantering/servering av specialkost
 • Goda kunskaper i svenska språket
 • Förmåga att arbeta med digitala verktyg

Personliga egenskaper

 • Ansvarstagande och kvalitetsmedveten
 • Förmåga att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag
 • Förmåga att bidra till en fungerande verksamhet genom samarbete med övriga
 • Genuint intresse för matlagning och vill erbjuda barn och vuxna spännande möten med mat och nya smakupplevelser
 • Intresse för måltidspedagogik och vilja att arbeta i nära samspel med pedagogerna på förskolan

 
Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat på cirka en månad
Omfattning 100%
Tillträde vecka 33
Tjänsten är placerad i Halmstad

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!

Skicka in en ansökan nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. 


Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

 

Belastningsregister
Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta biträdande rektor Ditte Lindbergvia e-post ditte.lindberg@pysslingen.se 

 

Varmt välkommen med din ansökan!🎉

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Gotland
Ansök senast: 2024-08-02

Vi behöver en mattelärare till för högstadiet. Här finns chans både till en deltidstjänst eller heltidstjänst beroende på om vi kan kombinera tjänsten med undervisning i andra ämnen, kanske teknik, kanske biologi eller engelska? Hör av dig om du är nyfiken på att vara en del av vårt team!

Plats: Jönköping
Ansök senast: 2024-08-05

Vi söker en behörig lärare mot fritidshem som drivs av att skapa en meningsfull fritid för barn och unga till Vittra Samset. Vi söker dig som är intresserad av att tillhöra ett arbetslag som med ett holistiskt och salutogent förhållningssätt arbetar med och runt våra elever.

Jobbtitel: Vi söker förskollärare
On-site
Plats: Jönköping
Ansök senast: 2024-08-05

Tycker du det är viktigt att trivas på en arbetsplats som präglas av god sammanhållning? Då ska du söka till oss! Välkommen med din ansökan till tjänsten som förskollärare.

Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-07

Om tjänsten

Praktiska Gymnasiet Bromma är en skola för elever som vill utbilda sig mot yrken inom El- och energi, Industriteknik, Svets, Restaurang- och Livsmedel samt VVS- och fastighet. Våra drygt 200 elever kommer från flera olika delar av världen och har på flera sätt livserfarenheter som är ovanliga för en tonåring. Skolan är belägen vid Johannesfred, Bromma. 

Vi behöver stärka upp vår personalstyrka med  yrkeslärare till kurser inom El-programmet och kanske är det just dig vi söker! 


Din profil

Vi söker dig som har bransch- och ämneskunskaper, och du har praktisk erfarenhet. Vidare har du god förmåga att möta elevers behov, samt ett stort intresse att arbeta med ungdomar som satsar på yrkesutbildning. Har du också en god förmåga till samarbete och vilja att arbeta i arbetslag kommer du att trivas hos oss. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom AcadeMedias Praktiska Gymnasieområde men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 


Övrigt

Tjänsten ska tillsättas omgående - ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240807. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Samir Sandberg, samir.sandberg@praktiska.se.
Telefon: 086774203

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiskas Gymnasieskolor ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Kalmar
Ansök senast: 2024-08-02

Fordonslärare- Praktiska Gymnasiet i Kalmar Vi söker dig  med goda kunskaper och erfarenhet som personbilsmekaniker. Är du passionerad  mekaniker som kan hjälpa morgondagens mekaniker? Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Våra elever längtar ut i arbetslivet, var med och led eleverna dit!

Jobbtitel: Utbildningschef
On-site
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-31

Som utbildningschef på Futuregames förväntas du ta ett helhetsgrepp över de yrkeshögskoleutbildningar som bedrivs i Stockholm och Karlstad. Utbildningarna ligger framför allt under utbildningsområdet Spelutveckling. Utbudet styrs utifrån behovet av näringslivet på orterna i kombination med vilket fokus som ligger i Myndigheten för Yrkeshögskolans uppdrag från år till år.

I rollen som utbildningschef är du en nyckelperson i en miljö präglad av starka värderingar och affärsmässighet med fokus på kvalitet och expansion. Ditt yttersta ansvar är att leda och utveckla verksamheten tillsammans med engagerade medarbetare. I ditt uppdrag ligger att förstärka strukturer och målsättningar, fortsätta arbetet med ständiga förbättringar samt se till att värna kulturen och värderingarna som bygger Futuregames.

Rollen som utbildningschef innebär fullt ansvar för budget och resultat, personal samt arbetsmiljö i den region du ansvarar för. Du säkerställer god måluppfyllelse i form av kvalitet, nöjda medarbetare och omsättning. I ditt ansvar ligger att driva affären framåt på ett strategiskt plan, men även att praktiskt utveckla sådant som ansökningar för olika utbildningar och utbildningsformer till Myndigheten för Yrkeshögskolan. I rollen som utbildningschef för Stockholm och Karlstad rapporterar du till verksamhetschefen för Futuregames och ingår i dennes ledningsgrupp.

Kravprofil

Rätt person för rollen är en trygg ledare, gärna med tidigare erfarenhet av personalansvar och att arbeta mot budget. Du har tidigare utvecklat och drivit en affär med goda resultat samt har erfarenhet av att leda verksamhetsutveckling. Du har en kännedom och kunskap kring utbildningsbranschen och vi ser positivt på att du själv har en avslutad utbildning bakom dig.

Du har relevant branschkunskap och branscherfarenhet. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av arbete i spelbranschen och /eller inom yrkeshögskolan.

Ditt ledarskap präglas av att vara stödjande men samtidigt med en förmåga att ställa krav på ansvar. Du kan växla mellan att se strategiska perspektiv och att operativt hantera frågor när så krävs. Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är naturligt för dig att vara drivande och du arbetar med ett ständigt fokus på förbättringsmöjligheter. Du visar på ett stort engagemang och kan identifiera dig med en stark företagskultur i ett expansivt bolag. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska.

Personlig kompetens

För att trivas i rollen behöver du vara resultat- och samarbetsorienterad. Stark ansvarskänsla och god administrativ förmåga är nödvändiga egenskaper samtidigt som du obehindrat behöver kunna prioritera och fatta beslut. Flexibilitet, gott bemötande och ett lösningsorienterat fokus är också viktiga och värdefulla egenskaper.

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten har en inledande provanställning om sex månader. Därefter finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen och Sveriges Ingenjörer.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse 

Placeringsort: Stockholm

Resor kan förekomma i tjänsten.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 31 augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För frågor är du välkommen att höra av dig till Christina Rehn på christina.rehn@cmeducations.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2024-08-09

Vi erbjuder

Vi erbjuder en möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor undervisa våra elever och skapa förutsättningar för bästa möjliga kunskapsutveckling för varje elev. Vi erbjuder en anställning på en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete, kollegialt lärande och ger goda möjligheter att påverka och delta i utvecklingen av skolan. 

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som gymnasielärare ska planera och bedriva undervisning i historia och religion på skolans olika program. Du kommer att tillhöra ett programarbetslag och tillsammans arbetar ni för att utveckla programmet och undervisningen för elevernas bästa. Då vi arbetar i både små och stora ämnesövergripande projekt kommer en del av din planering, undervisning och bedömning ske tillsammans med kollegorna i programarbetslaget.  Ett viktigt uppdrag i tjänsten är också samarbetet med tränarna för att hitta balansen mellan idrottselevernas studier och deras idrottssatsning. I tjänsten ingår även mentorsuppdrag.

Din profil

Som lärare har du positiva och höga förväntningar på eleverna. Du utgår från elevernas förutsättningar och behov och anpassar undervisningen så att alla elever stimuleras till att lära och utvecklas. Du arbetar formativt med eleverna samt ser det som en självklarhet att eleverna har inflytande över sin utbildning.

För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du är positiv, ödmjuk, prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare vill vi att du har ett professionellt förhållningssätt i mötet med andra, både elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har lärarlegitimation i aktuella ämnen.

Du skall ha ett stort engagemang, en stor drivkraft och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Den personen som vi ser hos oss är kreativ och öppen för nya idéer och tankesätt och arbetar tillsammans med eleverna för att nå uppsatta mål i kurserna.

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.

 

Vikariat på 75% över läsåret 2024-2025.

Startdatum: Augusti 2024 i samband med starten av läsåret 2024-2025.   

Har du frågor kontakta gärna biträdande rektor Olof Ekfeldt på mejl olof.ekfeldt@hagstromska.se

Sista ansökningsdag är 9 aug 2024. Ansök gärna redan idag då vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Växjö
Ansök senast: 2024-08-01

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig. Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

 

Praktiska Gymnasiet Växjö 

Praktiska Gymnasiet Växjö är en skola med god gemenskap där alla känner alla. Vi har små klasser med engagerade lärare som förbereder eleverna inför sitt framtida yrkesliv. Praktiska Gymnasiet Växjö är en lärlingsskola, vilket innebär att eleverna är ute på en arbetsplats under större delen av sin utbildning. 

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid  med start enligt överenskommelse. Ditt fokus kommer ligga på självständigt ansvar för elevadministrationen på skolan. Ansvaret innebär bland annat arbete i vårt elevadministrativa system, Schoolsoft, som hanterar elevuppgifter, kursgrupper, studieplaner och betyg. De olika arbetsuppgifterna följer skolans läsår och en del av året kommer du exempelvis att ägna mycket tid åt betygshantering. Andra arbetsuppgifter är utbetalningar, konteringar, CSN, kontakt med kommuner, elevadministration, m.m.

I din roll arbetar du nära skolans ledning och en del i arbetet innebär också att underlätta skolans dagliga verksamhet och ge service gentemot elever och kollegor och besökare.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, effektiv, organiserad och noggrann. Du arbetar kvalitetssäkert, tar ansvar och har framförhållning. Det är meriterande med en bakgrund inom skoladministration. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket och är inte rädd att ta dig an komplexa uppgifter.

Goda IT-kunskaper samt vana att arbeta i Excel är meriterande, samt att du med säkerhet kan röra dig inom sociala nätverk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i din roll. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2024-08-01. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektorBo Berntsson via mail bo.berntsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Södertälje
Ansök senast: 2024-08-12

Var med och bidra till Sveriges och EUs stora behov av ingenjörer! Vår skola ligger i nya lokaler i Wedaområdet i Södertälje. Vi är en skola med en erfaren och professionell personalgrupp och nu söker vi dig som vill komplettera oss!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2024-08-14

Drottning Blankas Gymnasieskola i Nacka startades 2020 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar med följande program, Ekonomi, Samhälle, Hantverk, Vård och omsorg, Försäljning och service, Teknik och el och energi. Skolan har cirka 800 elever och 60 medarbetare. 

Lärare i Engelska till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Nacka

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst för undervisning i engelska, vi ser det som meriterande om du har behörighet i andra ämnen.  Som lärare hos oss är du lyhörd för elevernas behov och skapar rätt förutsättningar för elevernas kunskapsinhämtning. För oss är det därför viktigt att vi känner ett starkt engagemang för eleverna, medarbetarna och skolan.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i engelska. Du har en pedagogisk skicklighet som bygger på en god kommunikation med eleverna. Vi ser även att du är väl förtrogen med skolans regelverk.

Du har en stor förståelse för ungdomars individuella förutsättningar och behov. Med erfarenhet och förmåga av att skapa tydlig struktur för de elever du arbetar med har du har lätt för att skapa goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor. Du är en skicklig kommunikatör och med ett tydligt elevfokus drivs du av att se ungdomar utvecklas. Som kollega är du prestigelös, inspirerande och har lätt för att ta egna initiativ. Du ser möjligheter istället för hinder och delar vår vision om modern undervisning.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är till att börja med ett vikariat under ett läsår, men med möjlighet till förlängning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Omfattningen är 80%, men med möjlighet att ev utöka till 100%.

Tillträde enligt överenskommelse, vi rekryterar löpande och lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-08-14, så lämna in din ansökan redan nu. 

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Magnus Olsson på mailadress magnus.olsson@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2024-08-11

Skolsköterska till Drottning Blankas Gymnasieskola i Kristianstad

Ditt uppdrag

Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. Du följer AcadeMedias riktlinjer för elevhälsans medicinska insatser och deltar i skolans elevhälsoarbete genom att:

 • vid hälsosamtal tidigt identifiera symptom hos elever som kan indikera behov av extra anpassningar eller andra insatser
 • erbjuda tid för spontanbesök där det erbjuds enklare sjukvårdsinsatser
 • erbjuda vaccinationer enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn
 • utreda och bedöma den fysiska och psykiska hälsan för enskilda elever, ibland som ett underlag för skolans utredningsarbete och vid upprättande av åtgärdsprogram
 • i samverkan med andra bidra till att öka kunnandet om en hälsosam livsstil hos eleverna samt att vara ett stöd i undervisningen relaterat till detta
 • bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, sociala situation och lärande

Som skolsköterskan ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledning, EHT, mentorer, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan. 

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet Prorenata är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en anställning tillsvidare på 100% med sex månaders provanställning.

Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. 

Ansökan och kontakt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Marcus Trieb på marcus.trieb@dbgy.se

Vid frågor kring det medicinska uppdraget, kontakta Medicinsk verksamhetschef Marte Torp på marte.torp@academedia.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Plats: Lidingö
Ansök senast: 2024-08-01

Om jobbet
Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor. Montessori Mondial består av nio grundskolor varav fyra med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund, Stockholm och i augusti 2024 startar vi upp Montessori Mondial på Lidingö. Vi är en F-9 skola med ca 150 elever och en förskola med ca 60 barn som är belägen i lokalerna som tidigare tillhörde Vittra Lidingö. Skolan ligger ett stenkast från Grönsta gärde och endast 10 minuter med buss från Ropsten T-banestation.

Legitimerad lärare i matematik 80%
Till Montessori Mondial Lidingö söker vi en legitimerad lärare med behörighet i matematik som ser, utmanar och stödjer våra elever i deras kunskapsutveckling för att nå så långt som möjligt. Tjänsten riktar sig mot elever i åk 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag som du arbetar tätt ihop med och du kommer att ha ett nära samarbete med skolans lärare och övrig personal. Vi strävar efter att all pedagogisk personal har gemensamma studiedagar där samtliga medarbetare är del av det samlade kvalitetsarbetet. MM Lidingö har en internationell profil med utökad engelskundervisning och elever i högstadiet åker på varje år på utbytesresor i Europa. Vi arbetar utifrån ett starkt hållbarhetsperspektiv på skolan.

Ditt uppdrag
Som Matematiklärare på MM Lidingö ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet med kollegor, allt enligt läroplanen för grundskolan och Montessori Mondials verksamhetsplan. Du som ämnespedagog sätter alltid eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum och du har kontinuerlig kontakt med eleverna genom att dokumentera och samtala med dem kring deras kunskapsutveckling. Du kommer även att tjänstgöra som ansvarspedagog för årskurs 8. 

Är du rätt person för tjänsten?
Vi söker dig som tror att alla elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem och har ett genuint intresse för att varje elev ska få möjlighet att nå sin fulla potential. Du är van att arbeta både självständigt och i team som pedagog. Det är viktigt att du vågar och vill ta egna initiativ. På MM Lidingö fokuserar vi på goda relationer med både våra elever och deras vårdnadshavare. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med montessoripedagogiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

 • Du är intresserad av ämnet och har förmågan att engagera eleverna och skapa lustfyllda lektioner.
 • Du kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare. 
 • Du skapar en god miljö för lärande samt är en kvalificerad samtalspartner för elever, vårdnadshavare och kollegor.
 • Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du kan planera och arbeta självständigt.
 • Du är initiativtagande och stabil, är tydlig och strukturerad samt kvalitetsmedveten.  
 • Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. 
 • Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. 
 • Du kan balansera olika krav och behålla lugnet i svåra situationer. 
 • Du är intresserad och skapar förståelse för andra samt verkar för ett respektfullt arbetsklimat. 
 • Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Om du vill veta mer om Montessori Mondial kan du gå in på vår hemsida, https://montessorimondial.se/lidingo

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på 80% med start den 8 augusti.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Kicki Blomberg på 072-227 80 72 eller mailadress kicki.blomberg@vittra.se.

Plats: Lidingö
Ansök senast: 2024-08-01

Om jobbet
Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor. Montessori Mondial består av nio grundskolor varav fyra med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund, Stockholm och i augusti 2024 startar vi upp Montessori Mondial på Lidingö. Vi är en F-9 skola med ca 150 elever och en förskola med ca 60 barn som är belägen i lokalerna som tidigare tillhörde Vittra Lidingö. Skolan ligger ett stenkast från Grönsta gärde och endast 10 minuter med buss från Ropsten T-banestation.

Legitimerad lärare i slöjd 60 %
Till Montessori Mondial Lidingö söker vi en legitimerad lärare i slöjd som ser, utmanar och stödjer våra elever i deras kunskapsutveckling för att nå så långt som möjligt. Tjänsten riktar sig mot elever i åk 4-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag som du arbetar tätt ihop med och du kommer att ha ett nära samarbete med skolans lärare och övrig personal. Vi strävar efter att all pedagogisk personal har gemensamma studiedagar där samtliga medarbetare är del av det samlade kvalitetsarbetet. MM Lidingö har en internationell profil med utökad engelskundervisning och elever i högstadiet åker på varje år på utbytesresor i Europa. Vi arbetar utifrån ett starkt hållbarhetsperspektiv på skolan.

Ditt uppdrag
Som slöjdlärare på MM Lidingö ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet med kollegor, allt enligt läroplanen för grundskolan och Montessori Mondials verksamhetsplan. Du som Slöjdlärare sätter alltid eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum och du har kontinuerlig kontakt med eleverna genom att dokumentera och samtala med dem kring deras kunskapsutveckling. 

Är du rätt person för tjänsten?
Vi söker dig som tror att alla elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem och har ett genuint intresse för att varje elev ska få möjlighet att nå sin fulla potential. Du är van att arbeta både självständigt och i team som pedagog. Det är viktigt att du vågar och vill ta egna initiativ. På MM Lidingö fokuserar vi på goda relationer med både våra elever och deras vårdnadshavare. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med montessoripedagogiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

 • Du är intresserad av ämnet och har förmågan att engagera eleverna och skapa lustfyllda lektioner.
 • Du kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare. 
 • Du skapar en god miljö för lärande samt är en kvalificerad samtalspartner för elever, vårdnadshavare och kollegor.
 • Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du kan planera och arbeta självständigt.
 • Du är initiativtagande och stabil, är tydlig och strukturerad samt kvalitetsmedveten.  
 • Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. 
 • Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. 
 • Du kan balansera olika krav och behålla lugnet i svåra situationer. 
 • Du är intresserad och skapar förståelse för andra samt verkar för ett respektfullt arbetsklimat. 
 • Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Om du vill veta mer om Montessori Mondial kan du gå in på vår hemsida, https://montessorimondial.se/lidingo

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en provanställning på 60% med start den 8 augusti. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Kicki Blomberg på 072-227 80 72 eller mailadress kicki.blomberg@vittra.se.

Plats: Lidingö
Ansök senast: 2024-08-01

Om jobbet
Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor. Montessori Mondial består av nio grundskolor varav fyra med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund, Stockholm och i augusti 2024 startar vi upp Montessori Mondial på Lidingö. Vi är en F-9 skola med ca 150 elever och en förskola med ca 60 barn som är belägen i lokalerna som tidigare tillhörde Vittra Lidingö. Skolan ligger ett stenkast från Grönsta gärde och endast 10 minuter med buss från Ropsten T-banestation.

Legitimerad lärare Bild 25%
Till Montessori Mondial Lidingö söker vi en legitimerad lärare i bild som ser, utmanar och stödjer våra elever i deras kunskapsutveckling för att nå så långt som möjligt. Tjänsten riktar sig mot elever i åk 3-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag som du arbetar tätt ihop med och du kommer att ha ett nära samarbete med skolans lärare och övrig personal. Vi strävar efter att all pedagogisk personal har gemensamma studiedagar där samtliga medarbetare är del av det samlade kvalitetsarbetet. MM Lidingö har en internationell profil med utökad engelskundervisning och elever i högstadiet åker på varje år på utbytesresor i Europa. Vi arbetar utifrån ett starkt hållbarhetsperspektiv på skolan.

Ditt uppdrag
Som bildlärare på MM Lidingö ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet med kollegor, allt enligt läroplanen för grundskolan och Montessori Mondials verksamhetsplan. Du som ämnespedagog sätter alltid eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum och du har kontinuerlig kontakt med eleverna genom att dokumentera och samtala med dem kring deras kunskapsutveckling. 

Är du rätt person för tjänsten?
Vi söker dig som tror att alla elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem och har ett genuint intresse för att varje elev ska få möjlighet att nå sin fulla potential. Du är van att arbeta både självständigt och i team som pedagog. Det är viktigt att du vågar och vill ta egna initiativ. På MM Lidingö fokuserar vi på goda relationer med både våra elever och deras vårdnadshavare. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med montessoripedagogiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:

 • Du är intresserad av ämnet och har förmågan att engagera eleverna och skapa lustfyllda lektioner.
 • Du kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare. 
 • Du skapar en god miljö för lärande samt är en kvalificerad samtalspartner för elever, vårdnadshavare och kollegor.
 • Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, samtidigt som du kan planera och arbeta självständigt.
 • Du är initiativtagande och stabil, är tydlig och strukturerad samt kvalitetsmedveten.  
 • Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. 
 • Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. 
 • Du kan balansera olika krav och behålla lugnet i svåra situationer. 
 • Du är intresserad och skapar förståelse för andra samt verkar för ett respektfullt arbetsklimat. 
 • Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Om du vill veta mer om Montessori Mondial kan du gå in på vår hemsida, https://montessorimondial.se/lidingo

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidare med en provanställning på 25% med start den 8 augusti.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Kicki Blomberg på 072-227 80 72 eller mailadress kicki.blomberg@vittra.se.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2024-07-28

Om arbetsplatsen

NTI-skolan är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vi är specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet. Vi bryr oss om människor på riktigt.

Vi har idag cirka 35 000 kursdeltagare runt om i Sverige årligen. Vi har arbetat med distansutbildning sedan 1968 och använder idag modern teknik för att stötta våra elevers progression mot måluppfyllelse. Vi har över 280 distanskurser i vårt utbud.

NTI-skolans lärplattform Omniway är utvecklad av NTI-skolans lärare och programmerare, delvis i samverkan med Chalmers. Lärplattformen är en evidensbaserad, intelligent och användarvänlig studieplattform med spelifierat innehåll. Omniway använder artificiell intelligens och funktionerna bygger på forskning och om hur människan lär sig så effektivt som möjligt.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu en eller flera lärare för att genomföra och bedöma de muntliga delarna av nationella provet för våra distansstuderande. Proven genomförs i kurserna Svenska/Svenska som andraspråk 1, Svenska/Svenska som andraspråk 3, Engelska 5 och Engelska 6. Eleverna genomför proven på plats i Halmstad.

Vi söker i första hand dig som är behörig och legitimerad lärare i svenska, svenska som andraspråk och/eller engelska och kan genomföra proven på plats. I andra hand söker vi dig som är behörig i något eller några ämnen som kan genomföra proven på plats.

Det är fasta provdagar men du kan ha möjlighet att vara med och påverka dessa i viss mån. 

Vad vi erbjuder

Ett flexibelt jobb med stöd av en intelligent och användarvänlig lärplattform. En helt digital skola med allt det stöd en vanlig fysisk skola har. Du ingår i ett lärarteam som arbetar med nationella prov som stöttar med inskolning i rutiner och teknik för att du snabbt ska kunna komma igång med arbetet.

Profil

Du trivs med att möta elever i mindre grupper och guida dem genom nationella provet. Som lärare och pedagog är du duktig på att möta elever på deras arena.

Vi tror att du:

* Har lärarexamen/lärarlegitimation eller studerar till lärare i något eller några av ämnena svenska, svenska som andraspråk och/eller engelska på gymnasial nivå 

* Är väl förtrogen med nationella styrdokument i respektive ämne

* Har tidigare erfarenhet av att genomföra och bedöma nationella prov

* Har god förmåga att kommunicera pedagogiskt i både tal och skrift

* Har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete

* Har god datorvana och intresse av digitala verktyg

 

Om anställningen

Arbetstid: Varierande utifrån behov

Anställningsform: Visstid på timmar med timlön, deltid.

 

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

 

Praktiska Gymnasiet Kristianstad

Skolan ligger naturskönt i utkanten av Kristianstad i en nybyggd skolbyggnad. Skolan huserar sammanlagt 8 yrkesprogram och rymmer ca. 340 elever. Samtliga program arrangeras via lärlingsutbildning vilket innebär att eleverna från årskurs 2 befinner sig på faktiska arbetsplatser 3 dagar i veckan. Klimatet på skolan präglas av lugn och trygghet. Något som skolan arbetat aktivt med de senaste åren har varit just tryggheten på skolan och det kollegiala lärandet. 

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 20% med start enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom el-programmet i datorkunskap och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag som aktivt arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare i datorkunskap.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med näringslivet eftersom en stor del av elevernas studietid består av arbetsplatsförlagt lärande (APL) och därför är god kommunikation med arbetsgivare  meriterande.  Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra nyanställda yrkeslärare en introduktionskurs som löper under ett år och som ger dig en grundläggande pedagogisk utbildning. Kursen hjälper dig även att hitta i relevanta styrdokument som är nödvändiga i din yrkesroll, såsom skollag samt gymnasieförordning och läroplan. Efter att du gått kursen ges du möjlighet att bli tillsvidareanställd som yrkeslärare.

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.


Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31/7. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Bo Berntsson via mail bo.berntsson@praktiska.se.  Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-07-23

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 


Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vill du ingå i vår starka laguppställning?

Vi söker nu efter fler kloka, kreativa och ansvarsfulla medarbetare som med kort varsel kan vikariera i vår verksamhet.

Att arbeta som vikarie hos oss innebär varierade arbetsuppgifter, mestadels på fritidshemmet.  

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?


På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som person är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen och en lagspelare och vet du inte vad/hur du ska göra något, så frågar du.  

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 

Övrigt

Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta hela dagar/hela veckor, med omgående start. Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Tillsättning kan sker löpande. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Jannice Rockstroh på 08-585 015 55 eller eller mailadress jannice.rockstroh@innovitaskolan.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Kristianstad

Skolan ligger naturskönt i utkanten av Kristianstad i en nybyggd skolbyggnad. Skolan huserar sammanlagt 8 yrkesprogram och rymmer ca. 340 elever. Samtliga program arrangeras via lärlingsutbildning vilket innebär att eleverna från årskurs 2 befinner sig på faktiska arbetsplatser 3 dagar i veckan. Klimatet på skolan präglas av lugn och trygghet. Något som skolan arbetat aktivt med de senaste åren har varit just tryggheten på skolan och det kollegiala lärandet. 

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidareanställning motsvarande 20% med start enligt överenskommelse.  Vi nyttjar 6 månaders provanställning. Du kommer att undervisa och handleda våra elever på samtliga program och årskurser och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag som aktivt arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Utöver ämnesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad gymnasielärare i biologi. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31/7. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor via mail bo.berntsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Kristianstad

Skolan ligger naturskönt i utkanten av Kristianstad i en nybyggd skolbyggnad. Skolan huserar sammanlagt 8 yrkesprogram och rymmer ca. 340 elever. Samtliga program arrangeras via lärlingsutbildning vilket innebär att eleverna från årskurs 2 befinner sig på faktiska arbetsplatser 3 dagar i veckan. Klimatet på skolan präglas av lugn och trygghet. Något som skolan arbetat aktivt med de senaste åren har varit just tryggheten på skolan och det kollegiala lärandet. 

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom matematik och naturkunskap och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag som aktivt arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet.  Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmen som ämnen. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik och naturkunskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31/7. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektorBo Berntsson via mail bo.berntsson@praktiska.se.  Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

 

Praktiska Gymnasiet Kristianstad

Skolan ligger naturskönt i utkanten av Kristianstad i en nybyggd skolbyggnad. Skolan huserar sammanlagt 8 yrkesprogram och rymmer ca. 340 elever. Samtliga program arrangeras via lärlingsutbildning vilket innebär att eleverna från årskurs 2 befinner sig på faktiska arbetsplatser 3 dagar i veckan. Klimatet på skolan präglas av lugn och trygghet. Något som skolan arbetat aktivt med de senaste åren har varit just tryggheten på skolan och det kollegiala lärandet. 

 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50% med start enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom försäljning och service och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag som aktivt arbetar med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare i försäljning- och service. Legitimation i entreprenörskap är extra meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med näringslivet eftersom en stor del av elevernas studietid består av arbetsplatsförlagt lärande (APL) och därför är god kommunikation med arbetsgivare  meriterande.  Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 


Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra nyanställda yrkeslärare en introduktionskurs som löper under ett år och som ger dig en grundläggande pedagogisk utbildning. Kursen hjälper dig även att hitta i relevanta styrdokument som är nödvändiga i din yrkesroll, såsom skollag samt gymnasieförordning och läroplan. Efter att du gått kursen ges du möjlighet att bli tillsvidareanställd som yrkeslärare.

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.


Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31/7. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Bo Berntsson via mail bo.berntsson@praktiska.se.  Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Gotland
Ansök senast: 2024-07-27

Nu finns en ledig tjänst till vårt högstadium. En kombinerad tjänst med undervisning i matematik och arbete i studion för elever i åk 7-9. Passa på att bli en del av vårt team!

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Lund
Ansök senast: 2024-08-31

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Om jobbet

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Movant AB i Lund växer, våra deltagare växer, vill du också växa?

Bara våra ledord ” Från jobbdröm till drömjobb” berättar tydligt om hur vi jobbar och tänker!

Just nu behöver vi en lärare på byggprogrammet med inriktning Solcellsmontör på 50 % och med goda möjligheter till utökad tjänst med närliggande innehåll.

Som lärare uppträder du på ett sätt som gör att du blir en förebild för deltagarna, delar med dig av din yrkeskunskap, både teoretiskt och praktiskt.

Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. På uppdrag åt flera olika kommuner bedriver vi praktiska yrkesutbildningar för vuxna.

Arbetsuppgiften innebär att undervisa, stimulera och leda våra deltagare i deras lärande. Du kommer undervisa både i de praktiska och teoretiska delarna i hela utbildningen samt med uppföljning av deltagarnas kunskapsnivå.

Formell kompetens:

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet och arbetar eller har arbetat inom solcellsbranschen. Du trivs med att arbeta i grupp och det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom inriktningen, teoretiskt och praktiskt. I arbetet ingår det också att anskaffa APL-platser till eleverna och ha uppföljning med våra samarbetsföretag.

Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet är meriterande.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

B körkort fordras

 

Tillträdesdag: Omgående

Placeringsort: Lund

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mattias Rosenquist

mattias.rosenquist@movant.se

Tfn. 072-206 42 02

 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Om anställningen

Lön

Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Lund i Skåne län.

Arbetsgivaren

Movant AB

Postadress

Movant AB

Box 213

11251 Stockholm

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Nyköping
Ansök senast: 2024-08-01

Lärare i fysik till LBS - Kreativa gymnasiet Nyköping, 20-30 %.

Jobbkategori: Heltidsmentor
Plats: Gotland
Ansök senast: 2024-07-26

Nu testar vi något nytt! En kombinerad mentors- och resurstjänst för högstadiet. Låter det intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi hoppas och tror att det är många som kommer gilla detta uppdrag!

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Täby
Ansök senast: 2024-07-26

 

Praktiska Täby söker en engagerad och kvalificerad lärare i naturkunskap och biologi!

Om jobbet

Vi erbjuder Sveriges mest relevanta yrkesutbildningar. Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola, sedan dess har vi vuxit och har idag 36 skolor över hela landet. De branscher vi utbildar inom skriker efter utbildad personal och vi bidrar genom att utbilda framtidens arbetskraft. Genom vårt nära samarbete med det lokala näringslivet ger vi våra elever rätt kompetens inför sitt kommande yrkesliv. Vill du också vara med och utbilda framtidens arbetskraft? Läs mer om oss på www.praktiska.se.

Välkommen till gemenskapen!

Dina arbetsuppgifter:

Som lärare hos oss kommer du att undervisa i kurserna Naturkunskap 1a1 och Biologi 1. Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i enlighet med läroplanen. Du kommer att arbeta med elever på yrkesprogram och bidra till att skapa en inspirerande och trygg lärandemiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

 • Planering och genomförande av lektioner i naturkunskap och biologi
 • Bedömning och betygssättning av elevernas prestationer
 • Anpassning av undervisningen för att möta olika elevers behov
 • Aktivt deltagande i skolans pedagogiska utvecklingsarbete
 • Samarbete med kollegor och deltagande i gemensamma projekt och aktiviteter

Kvalifikationer:

 • Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i naturkunskap och biologi
 • Erfarenhet av undervisning på gymnasienivå är meriterande
 • Förmåga att inspirera och engagera elever
 • Goda kommunikativa och pedagogiska färdigheter
 • Ett starkt intresse för att arbeta med ungdomar och för att främja deras utveckling

Vi värdesätter att du är:

 • Flexibel och anpassningsbar
 • Positiv och lösningsorienterad
 • Initiativrik och självgående
 • Samarbetsvillig och bra på att arbeta i team

 Vad vi erbjuder:

 • En stimulerande och kreativ arbetsmiljö
 • Möjlighet till kompetensutveckling och fortbildning
 • Engagerade och hjälpsamma kollegor
 • Möjlighet att påverka och utveckla undervisningen
 • En arbetsplats där vi sätter stort värde på trivsel och gemenskap

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Vår värdegrund

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt.

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige.

Ansökan:

 Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start 12/8-2024 och avser en 40% tjänst. Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Sarah Dlol på 0766772601 eller via mail sarah.dlol@praktiska.se.

 

 

Jobbtitel: Lärare i sång 15%
On-site
Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-07-26

Lärare i sång och ensemble på ett år sökes till Cybergymnasiet i Stockholm

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Örnsköldsvik
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig. Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Örnsköldsvik

På Praktiska i Örnsköldsvik erbjuder vi våra elever ett lärlingsliknande koncept där teori varvas med praktiska övningar inne på skolan och ute på arbetsplatser. I vårt utbud finns finns åtta nationella program med tretton inriktningar. Praktiska har funnits i Örnsköldsvik sedan 2006 och vi håller till i centralt belägna lokaler på Ångermanlandsgatan. Skolan har cirka 190 elever och ca 30 personal.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100% tjänstgöring med start 12 augusti 2024. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom olika matlagningskurser samt en livsmedelshygienkurs på restaurang och livsmedelsprogrammet, kockinriktningen. Tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Utöver yrkesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare inom restaurang och  livsmedelsprogrammet, men även du som arbetar som kock är välkommen att söka tjänst hos oss. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I arbetsuppgifterna ingår kontakt med näringslivet eftersom en stor del av elevernas studietid består av arbetsplatsförlagt lärande (APL) och därför är god kommunikation med arbetsgivare är meriterande.  Vi värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, och att du identifierar dig med vår värdegrund och våra ledord. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra nyanställda yrkeslärare en introduktionskurs som löper under ett år och som ger dig en grundläggande pedagogisk utbildning. Kursen hjälper dig även att hitta i relevanta styrdokument som är nödvändiga i din yrkesroll, såsom skollag samt gymnasieförordning och läroplan. Efter att du gått kursen ges du möjlighet att bli tillsvidareanställd som yrkeslärare.

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 31 juli 2024. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Annica Jonsson på 076 1179566 eller via mail annica.jonsson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2024-07-26

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

Praktiska Gymnasiet Malmö Norra

Praktiska gymnasiet Malmö Norra är beläget i Malmö och erbjuder programmen El och Energi, Fordon och Transport, VVS och och Fastighet samt introduktionsprogrammen IMV och IMY. Vi är en liten skola med ca 200 elever och är ett kollegie på drygt 30 personer. Våra utbildningar ger eleverna en gedigen grund att stå på inför deras framtid. Om du vill läsa mer, besök oss på https://praktiska.se/malmo-norra/.

 

Om uppdraget

Tjänsten är en kombinerad tjänst, SYV och Biträdande Rektor på 100% med start enligt överenskommelse. Du har ett nära samarbete med skolans personal i det generella vägledningsuppdraget i syfte att bidra till ökad valkompetens hos eleverna. SYV ansvarar för studieplanerna och sköter inriktningsvalen inför år två samt de individuellla valen om 200p.  Som SYV kommer du även arbeta med individuell vägledning- och information till skolornas elever, både under gymnasietiden och inför framtida studie- och yrkesval. Ett av dina uppdrag är att du, tillsammans med skolans yrkeslärare, är med och utvecklar skolans kontakter med yrkeslivet och på så sätt stärka arbetet med arbetsplatsförlagt lärande (APL).

I din roll som biträdande rektor är ditt uppdrag att tillsammans med Rektor leda och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med dina medarbetare. Du arbetar datadrivet och leder och samordnar de processer som främjar elevernas lärande, resultat och inflytande. Du har förmågan att inspirera, engagera och skapa förtroende för att kunna bedriva en tydlig offensiv skolutveckling

I din roll som biträdande rektor och SYV är du delaktig i skolans elevhälsoarbete och tar ansvar för arbetsmiljö samt ingår i budgetprocessen. 

Kvalifikationer

Du är utbildad studie- och yrkesvägledare med ett sinne för utveckling. Det är ett krav att du har erfarenhet av gymnasiet och är väl förtrogen med IM programmen. Rollen kräver att du som ledare är tillitsfull, lyhörd och tydlig. Du arbetar strukturerat och skapar goda förutsättningar för ständig utveckling av ledarskap, kultur, struktur och systematik. Du har förmågan att, utifrån analys, se förbättrings-och utvecklingsområden samt har lätt för att kommunicera och prioritera i processerna. Du har mycket god digital kompetens och systemvana.

Du har en god kommunikation med medarbetare, elever och vårdnadshavare. Som person är du en tydlig ledare med driv och engagemang inför ditt uppdrag. Du värdesätter samarbete och en öppen kommunikation. Du agerar ambassadör för din verksamhet och känner tillit till organisationen.

Det är meriterande om du har:

- Tidigare erfarenhet som skolledare/ processledarutbildning/ rektorsutbildning

- Erfarenhet av att tjänstefördela och schemalägga 

- Erfarenhet av skolutveckling och systematiskt kvalitetsarbete 

- Van vid att arbeta i systemen Skola 24,  Study Bee, Google miljö

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet .

 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i din roll. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240726. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.  Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Charlotte Hellbring via mail charlottehyosook.hellbring@praktiska.se Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Linköping
Ansök senast: 2024-08-02

Vittra Lambohov startade hösten 2002 i centrala Lambohov. Idag har vi ca 200 barn och elever från förskola till skolår 9, varav ca 50 barn på förskolan. Vi har drygt 30 engagerade och välutbildade pedagoger som arbetar i väl fungerande arbetslag. Du kan läsa mer om oss på www.vittra.se/lambohov

Lärare i åk 1-3 till Vittra Lambohov 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% som klassföreståndare/mentor samt ämneslärare i din klass (åk 3). På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Som lärare i Vittra är du med och formar medvetna barn och elever genom att ge dem rätt verktyg och kunskap för att skapa ett mer hållbart samhälle. 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare för åk 1-3. Du är flexibel och duktig på att skapa relationer.  Som person tror vi att du är motiverad och engagerad samt lika ansvarsfull som prestigelös och kreativ. I denna tjänst krävs det att du är strukturerad, drivande och har goda ledaregenskaper. Du trivs i en miljö präglad av mod och medvetet lärande, det är så vi gör skillnad.

Vi erbjuder

Tillsammans arbetar vi med det kollegiala lärandet för att utveckla undervisningen och för att möta barnens individuella behov. Vittra har en tydlig pedagogisk riktning och olika verktyg och metoder som stödjer vårt arbete. Vi bygger en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas och växa, barn som vuxna. 

Alla barn och elever på Vittra har en Vittrabok i syfte att skapa medvetenhet om den egna lärprocessen. 

Vi har också kvartersmål där vi arbetar med FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Arbetet kan bedrivas tillsammans med lokala aktörer och organisationer för ett bättre samhälle, ett bättre kvarter. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Övrigt

Tjänsten är en ferietjänst, en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde är 2024-08-08 eller enligt överenskommelse.  

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Rekryteringsprocessen kommer vara vilande under vecka 28-31.  Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Mattias Griph på mattias.griph@vittra.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-07-26

På Snitz Grundskola i Stockholm, Hägersten går ca 95 elever i årskurs 7-9. Snitz Grundskola bedriver en NPF-samordnad verksamhet som riktar sig till elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och ett uttalat behov av särskilt stöd. All undervisning sker i särskild undervisningsgrupp med färre elever och hög pedagogtäthet. 

Vi söker

Vi söker dig som under höstterminen har möjlighet att vikariera som spansklärare i vår verksamhet under höstterminen 2024. Vi ser gärna att du är en erfaren lärare i spanska och som vill vara en del av en verksamhet som brinner för elevers lärande utifrån deras individuella förutsättningar. Du är genuint intresserad av att upptäcka elevers unika styrkor och utmaningar. Du är trygg i din förmåga att hitta lösningar som passar bäst för varje enskild elev genom bemötande och anpassning av undervisningen.

Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och ett välfungerande samarbete med både elever, vårdnadshavare och med kollegor som på ett eller annat sätt samverkar kring elevernas hälsa och kunskapsutveckling. Du förstår vikten av att bygga ett solitt förtroendekapital i rollen som mentor där en god relation är viktig för alla elever men direkt avgörande för en del.

Vi söker dig som vill utmanas i din profession och utveckla din undervisning på en skola där du behöver använda såväl hjärna som hjärta för att nå framgång. Du kan ha lång eller kort erfarenhet. Det är kompetens, inställning och nyfikenhet vi är ute efter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Meriterande är om du tidigare undervisat elever med NPF

Om uppdraget  

Uppdraget är en vikariat som spansklärare med ferieavtal visstid under höstterminen 2024 på 40% där undervisningen i dagsläget är lagd på två skoldagar, tisdagar och torsdagar. Du kommer att ingå ett arbetslag där du blir en viktig del i att utveckla verksamheten framåt. 

Det här blir du en del av

På Snitz grundskola möts du av glädje, vänlighet och kreativitet. Nya idéer, infallsvinklar och en ambition att utveckla vår skola genomsyrar verksamheten. Vi är inte bara en mötesplats för lärande och måluppfyllelse utan även en mötesplats där våra elever har möjligheten att tillsammans med personal och skolkamrater växa som individer utifrån sina förutsättningar. 

Låter detta intressant? 

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2024-07-26. Tjänsten är ett vikariat med tillträde 8 augusti 2024 och sträcker sig över HT 2024. Ansök gärna snarast då urval sker löpande. Glöm inte att bifoga din lärarlegitimation med behörighetsförteckning.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor AnnSofi Rydholm på annsofi.rydholm@vittra.se alt på tel  070-556 26 24. 

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Skövde
Ansök senast: 2024-08-09

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Skövde

Skolan har fem yrkesprogram;  FS-, HV/florist-, VO-, FT- och BA-programmet och bedriver undervisning i egna lokaler som är belägna på Kylarvägen i Skövde. Det finns också elever som går introduktionsprogrammet och som då är integrerade i ett valt yrkesprogram. På skolan går det omkring 210 elever.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en visstidsanställning* på 40-60%  med start i augusti -24. Du kommer att undervisa elever inom Bygg- och anläggningsprogrammet-måleri.

Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl undervisningen som ämnet. Utöver yrkesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgift att tillsammans coacha eleverna både socialt och kunskapsmässigt.

Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Din AMBITION är att med höga förväntningar på dig själv nå varje elev med din pedagogik. Med hjälp av din KRAFT står du upp för värden som hållbarhet, mångfald och jämställdhet och smittar av dig på dina elever. Genom din GLÖD inspirerar du och engagerar varje elev av utvecklas så långt som är möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! 

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 9 augusti. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Richard Edström på 0703-200 980 eller via mail richard.edstrom@praktiska.se.

Vid ev. intervju ber vi om att  ta med "Utdrag ur belastningsregistret" samt i ansökan ange löneanspråk.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

*efter genomförd intern pedagogisk utbildning kan en tillsvidareanställning tillämpas. Omfattning av tjänst kan i framtiden ökas-efter överenskommelse

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-09

Vi söker nu en skolsköterska på 100% som kommer att fördela 50% av sin tid på Vittra Södermalm (grundskola åk 4-9) och Sjölins gymnasium Södermalm. Vi finns i samma lokaler och samarbetar över flera områden. I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande.

Jobbtitel: Kommunikationsstöd
Hybrid
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-07-25

KYH Yrkeshögskola söker en kommunikativ och teamorienterad person på deltid för att aktivt bygga och underhålla relationer med näringslivet i utveckling och förvaltning av utbildningar med stor flexibilitet att jobba hemifrån och på kontor.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2024-07-25

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 70% med undervisning i textil- och trä/metallslöjd i åk. 3-6  med start i augusti 2024. Vi söker dig som är en erfaren och legitimerad lärare i slöjd. Skolan präglas av ett stort engagemang, höga förväntningar och goda relationer.

Jobbkategori: Högstadielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-11

Pops Academy Östermalm är  en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Nu söker vi legitimerad lärare i Moderna språk- tyska för undervisning i årskurserna 7, 8 och 9.

Jobbkategori: Högstadielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-11

Pops Academy Östermalm är  en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Nu söker vi legitimerad lärare i Moderna språk- franska för undervisning i årskurserna 6 till 9.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Kalix
Ansök senast: 2024-08-05

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, med moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en deltidstjänst för undervisning i Hem- och konsumentkunskap. Du ansvarar för att planera, bedriva och utvärdera din undervisning utifrån gällande styrdokument och i nära samarbete med legitimerade och kompetenta lärare.  Du ser det positiva i varje elev och ger möjlighet att lära utifrån varje elevs förutsättningar.  

Tjänsten kan komma att kombineras med ledningsstöd som innefattar administrativt arbete, vilket innebär en heltidstjänst. 

 

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om? 

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare i Hem- och konsumentkunskap. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Thordis Sjöstrand på mailadress thordis.sjostrand@innovitaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Kvalitet
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-05

AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Utbildning som förändrar”.

Inspirerande kvalitetsutvecklare inom matematik till AcadeMedias Grundskolor

Vi söker en erfaren och engagerad kvalitetsutvecklare inom matematik som vill arbeta med att främja elevernas matematikundervisning inom AcadeMedias Grundskolor på huvudmannanivå. Som kvalitetsutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och förbättra undervisningen inom matematik så att alla våra elever når målen för utbildningen.

AcadeMedia Grundskolor består av cirka 80 skolor med geografisk spridning över hela Sverige.

Övergripande om tjänsten

I rollen som kvalitetsutvecklare kommer du ansvara för att driva och stödja skolornas utvecklingsarbete inom matematikundervisningen i syfte att nå högre kunskapsresultat inom matematik, utgöra ett stöd till rektorer och förstelärare samt ha även direkt handledning till pedagoger på skolorna. Du kommer arbeta med mer strategiska övergripande insatser och med direkt handledning till utvalda skolor.

Du kommer vara en del av kvalitetsavdelningen för alla AcadeMedias Grundskolor med placering på något av våra kontor i Stockholm och Göteborg.  Då våra verksamheter finns representerade på flera orter runtom i landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 6-8 resdagar i månaden).

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och förbättra matematikundervisningen inom AcadeMedias grundskolor.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta:

 • Stödja och säkerställa hög kvalitet i skolornas arbete med matematikundervisning.
 • Stödja rektorer i organisering och uppföljning av matematikundervisning och elevernas kunskapsresultat i matematik.
 • Organisera och leda övergripande utvecklingsprojekt inom matematik för hela Grundskolesegmentet.
 • Samverka med rektorer, förstelärare och specialpedagoger på skolorna för att utveckla undervisningen inom matematik.
 • Fortbilda och handleda pedagoger i utbildningar och workshops.
 • Samarbeta med forskare och experter för att hålla oss uppdaterade med den senaste forskningen inom området.
 • Arbeta tillsammans med förstelärare och specialpedagoger för att skapa utbildningsmaterial och resurser för att stödja barnens läs- och skrivutveckling.
 • Tillsammans med övriga kvalitetsavdelningen arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet inom ditt ansvarsområde.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad och behörig matematiklärare och har lång erfarenhet av att arbeta med matematikundervisning med goda resultat. Det är meriterande om du idag är förstelärare, skolledare eller kvalitetsutvecklare på grundskolan. Du kan hantverket och är påläst kring aktuell forskning inom området.

Du är väl förtrogen med grundskolans författningar och styrdokument samt har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta, förankra och leda processer som bidrar till utveckling av verksamheten.

Du är drivande och självgående i ditt uppdrag samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte. Du är kommunikativ och kan stå inför grupper av olika storlekar och förmedla ditt budskap på ett roligt, inspirerande och kommunikativt sätt. Du har lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift i svenska. 

Tjänstens omfattning
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

Ansök
Ansök senast 5 augusti via vårt rekryteringssystem, urval och intervjuer påbörjas i början av augusti. Vid frågor kring tjänsten, kontakta kvalitetschef Anna Davidsson på anna.davidsson@academedia.se

 

Plats: Sollentuna
Ansök senast: 2024-08-15

Vi söker dig som är Specialpedagog och/eller Speciallärare.

Som specialpedagog/Speciallärare är du en viktig del i elevernas utveckling och i strävan mot en god måluppfyllelse och att eleverna ges goda förutsättningar för lärande.


Du besitter en förmåga att arbeta både operativt med elever samt strategiskt och handledande gentemot lärarkollegor och utveckla skolans specialpedagogiska insatser. Insatser är såväl förebyggande, främjande och åtgärdande.

Du har erfarenheter av att arbeta med kompensatoriska hjälpmedel och språkutvecklande arbetssätt både med elever och handleda lärarkollegor i detta arbete.

Som Specialpedagog och/eller Speciallärare är du en viktig del i skolans elevhälsa och har en god förmåga till samverkan med andra kompetenser och undervisande lärare.

Du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga och har alltid elevens bästa i fokus och arbetar för elevens mående och måluppfyllelse i samverkan med andra.

Om Vittra Sollentuna

Vittra Sollentuna ligger centralt med goda kommunikationer vid Sollentuna Centrum i Sollentuna kommun. Skolan har ca 230 elever i årskurs F-9 och ca 36 medarbetare . Vi har tillgång till en fin utomhusmiljö vad gäller både skolgården och närmiljön. Skolan har under de senaste åren renoverats och är ljus och fin. Vi arbetar hela tiden med att skapa tillgängliga och inbjudande lärmiljöer. Vittra Sollentuna är en skola där många kulturer blandas och där du som vuxen förebild gör skillnad varje dag tillsammans med eleverna och med dina fina och engagerade kollegor. Vi är en enparallellig skola med elever från förskoleklass upp till år 9.

För oss är samarbete en avgörande faktor för att skapa en undervisning, en lärmiljö och ett relationellt klimat som leder till högre måluppfyllelse. Vi arbetar aktivt med ett kollektivt lärande i våra arbetslag i syfte att bland annat stärka elevernas läsförmåga i samtliga ämnen och samverkan och samsyn är viktiga komponenter på vår skola.  Samtliga elever ingår i en liten läsgrupp som träffas 2 gånger i veckan i utökad timplan i svenska. Detta i syfte att utveckla elevernas läsförmåga och ordkunskap.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna. Hos oss trivs våra medarbetare och elever.

Övrigt

Vi söker nu en Specialpedagog och/eller Speciallärare med inriktning svenska, matematik inriktning åk 4-9.  Tjänsten är en Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och semestertjänst med 6 veckor semester . Omfattning 100 %. Tillträde augusti 2024 eller efter överenskommelse.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarnas, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.  Pedagogisk lunch tillsammans med våra elever varje dag. 3000 kr per år i friskvårdsbidrag.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta  Rektor Elin Möller, elin.moller@vittra.se 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-09

Sjölins gymnasium Nacka söker nu en skolsköterska! Sjölins gymnasium Nacka söker skolsköterska som vill vara med och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Falun
Ansök senast: 2024-07-31

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

Det här blir du en del av

Innovitaskolan Falun är mitt i ett spännande utvecklingsarbete, där vi arbetar för att vara en skola  för framtidens behov.

Vi kombinerar traditionell undervisning  med moderna verktyg och metoder,  för att ge våra barn och elever rätt förutsättningar att leva och verka i en föränderlig framtid.  Att arbeta med lärande i olika former är viktigt på vår skola, där  estetiska lärprocesser har en given plats. 

Innovitaskolan Falun är en F-9-skola , belägen i centrala Falun, men med närhet till  friluftsområdet vid Lugnet. På vår skola går ca 550 elever. Litenheten i ett större sammanhang gör att skolan i mycket hög utsträckning präglas av trygghet och studiero. 

Ditt uppdrag

Vi söker en engagerad och kvalificerad speciallärare som kan bidra till att utveckla vårt arbete med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten är på 100 %  och tillsvidare. 

I rollen som speciallärare kommer du att:

 • Arbeta med elever i behov av särskilt stöd, både individuellt och i grupp.
 • Stödja och handleda lärare i deras arbete kring att utveckla och anpassa en undervisning som möter elevers olika behov.
 • Samarbeta med klasslärare, skolledning och övrig personal för att skapa en inkluderande och tillgänglig  lärmiljö.
 • Genomföra pedagogiska kartläggningar och upprätta åtgärdsprogram.
 • Delta i skolans elevhälsoteam och bidra till det förebyggande och främjande arbetet.

Din profil

Vi söker dig som är:

Legitimerad lärare med speciallärarexamen. 
Erfarenhet av arbete som speciallärare.
God kunskap om pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. 
Förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. 
Stark kommunikativ förmåga och god samarbetsförmåga. 
Flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt samt i team.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en  tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor

Linda Hases  på mailadress linda.hases@innovitaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Plats: Västerås
Ansök senast: 2024-08-04

 

Noblaskolan Hemdal är en trevlig skola med mycket hjärta och stort fokus på eleverna.  Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra medarbetare vare sig man arbetar i fritidshemmet, skoldelen eller i övriga befattningar på skolan. I arbetet stöttar vi och utmanar varandra så vi alla når ännu längre. Noblaskolorna har ett tydligt koncept som vi arbetar efter - Noblakoden. Den innebär att vi har hög akademisk ambition och arbetar med strukturerad undervisning både i skolan och på fritidshemmet genom att ställa krav, stötta och utmana eleverna. Vi har ett gemensamt förhållningssätt kring förväntningar,  struktur, trygghet och trivsel som är viktigt för en bra skol-och arbetsmiljö.  

Skolan ligger i en lugn och naturnära miljö i före detta Folkets Park vid Hemdal med närhet till kommunikationer. En del av skolan är inrymd i Dansrotundans ombyggda lokaler vilket skapar möjlighet till nytänkande i verksamheten.

Vi är en fristående grundskola från förskoleklass till och med årskurs 9 med integrerat fritidshem för elever i årskurserna F-5. Skolan är fördelad på två olika byggnader med årskurs F-5 i den ena, Rotundan, och årskurs 6-9 i den andra, Hemdal.

Skolans fritidshem är fördelat för årskurserna: F-1, åk 2 och åk 3-5. Arbetar man i fritidshemmet så är man i klass på förmiddagen och i klassens fritids på eftermiddagen.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se/Hemdal 

Lärare i fritidshem/fritidspedagog  till Noblaskolan Hemdal

 Ditt uppdrag

Du ansvarar för undervisningen i fritidshemmet samt kombinerar med arbete som fritidskontakt i klass i skolan. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att enligt läroplanens mål skapa kvalitetssäkrad undervisning i fritidshemmet som är intresseväckande och entusiasmerande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i fritidshem.

I rollen som lärare i fritidshem hos oss ansvarar du för att planera, undervisa och utvärdera eleverna i vårt fritidshem. Utifrån läroplanen och våra styrdokument skapar du en miljö i fritidshemmet som syftar till att stärka våra elever i såväl deras kunskapsutveckling som i deras personliga utveckling. Du ska arbeta nära skolans personal för att skapa en röd tråd i elevens hela skoldag så att skola och fritids hänger samman. Vi eftersträvar att se oss som en gemensam enhet på skolan. 

Din profil

Du är legitimerad lärare i fritidshemmet eller fritidspedagog med erfarenhet av arbete i fritdshem.

Som lärare i fritidshem hos oss ska du också arbeta för att erbjuda våra elever en meningsfull fritid. I det ingår det att uppmuntra till allsidiga kontakter, social gemenskap och att stärka grupprelationer.

En viktig del i ditt uppdrag är arbetet med fritidshemmets och enhetens kvalitetsarbete. Du vill utveckla fritidshemmets uppdrag, mål och arbetsmetoder. Du arbetar också tillsammans med kollegorna i arbetslaget för att elevernas inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas i skola och fritidshemmet.

På vår skola har vi höga ambitioner för våra elevers lärande och utveckling i såväl skoldelen som i fritidshemmet och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elever och samarbeta kollegialt. Du har ett fint ledarskap och brinner för att se elever utvecklas och utmana dem efter deras behov och förmågor. Du har lätta för att samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer med vårdnadshavare.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet. Omfattning  100%. Tillträde 5/8-24. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Sandie Sandquist på 021- 15 60 86 eller bitr.rektor Anna Fordell på tel 021- 15 60 72

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Gävle
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning och nu ska vi stärka upp vårt VVS- och fastighetsprogram i Gävle. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

AMBITION handlar om att vi har höga förväntningar på varandra och våra elever, men också att vi ska ge våra elever den bästa undervisningen och agera professionellt och tydligt. 

Genom KRAFT samverkar vi tillsammans kring varje elev. Vårt mål är att ge den nya generationens arbetskraft, våra elever, möjlighet att vara med och förändra sina branscher i frågor om inkludering, mångfald, jämställdhet och hållbarhet. 

GLÖD symboliserar det engagemang som vi har för varje elev men också för arbetsgivarens situation. Det symboliserar även vår stolthet över vår verksamhet och vårt viktiga uppdrag som del av yrkesutbildare i Sverige. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig. Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Gävle

Vi är en mindre skola i centrala Gävle inom gångavstånd från centralstationen som nu söker efter dig som vill vara med och skapa ett framgångsrikt VVS- och fastighetsprogrammet. Är du nyfiken på vår skola så besök vår hemsida, www.praktiska.se/gavle/, för att t.ex. se vilka vi är, programutbud och mycket mer. Du hittar oss även på Instagram @praktiska_gavle.

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100% tjänstgöring. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom kurser på VVS- och fastighetsprogrammet och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i olika arbetsgrupper som jobbar med skolans utveckling. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Utöver yrkesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft, StudyBee och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med  kollegor.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att jobba med ungdomar och vill göra skillnad så att varje ungdom kan lyckas. Du behöver vara flexibel, lösningsorienterad och tycka om att samarbeta med andra för att skapa en god sammanhållning.

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare inom VVS och Fastighet alternativt att du ha erfarenheter som bedöms likvärdiga. Har du erfarenhet inom fastighetsskötsel, fastighetsteknik, VVS eller industrirörmontage? Är du lösningsorienterad och serviceinriktad? Skicka din ansökan till oss idag!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. Körkort är ett krav.


Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra nyanställda yrkeslärare en introduktionskurs som löper under ett år och som ger dig en grundläggande pedagogisk utbildning. Kursen hjälper dig även att hitta i relevanta styrdokument som är nödvändiga i din yrkesroll, såsom skollag samt gymnasieförordning och läroplan. Efter att du gått kursen ges du möjlighet att bli tillsvidareanställd som yrkeslärare.

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.


Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2024-07-31. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Pawel Hedberg026-637385 eller via mail pawel.hedberg@praktiska.se . Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-04

Rektor till LBS Stockholm Södra

LBS i Stockholm Södra är en skola som inspirerar till skapande i moderna och rymliga salar i nya Campus Södermalm som ligger i centrala Stockholm. Campus Södermalm ger skolledare unika möjligheter att fokusera på det pedagogiska ledarskapet då Campuspersonalen ombesörjer flera centrala delar av det som i normala fall distraherar en rektor från kärnuppdraget. Skolans cirka 570 elever läser estetiska programmet med inriktning spelgrafik, grafisk design, foto & film eller teknikprogrammet med inriktning spel- eller app och webbutveckling. Vill du vara med och driva utvecklingen av våra kreativa utbildningar? Sök rollen som rektor idag!

Om tjänsten
Vi erbjuder en roll där du som rektor både förvaltar och utvecklar din verksamhet med stöd av en stabil organisation och ett väletablerat varumärke. Du är en nyckelperson i att tillsammans med medarbetare och elever skapa ett klimat som främjar långsiktighet, kreativitet, kvalitet och studieglädje. Du leder den operativa verksamheten och har det övergripande ansvaret för elever, medarbetare, ekonomi, arbetsmiljö, skolutveckling och etableringsfrågor. Till din hjälp finns skolchef, rektorskollegor runt om i landet och en stab som stöttar dig i frågor som rör bland annat kvalitet, HR, juridik, marknad och ekonomi.

Som skolans pedagogiska ledare har du i uppdrag att leda verksamheten mot uppsatta mål. LBS har ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete, där du som rektor har en nyckelroll för att se till att varje elev ska kunna nå sin fulla potential och prestera resultat som ger många valmöjligheter för vidare studier. Du företräder också skolan i olika sammanhang, kommunicerar med kommun och myndigheter samt leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid.

Din profil
Vi söker dig som brinner för det pedagogiska ledarskapet samt inspireras av att leda i en kreativ miljö. Som ledare är du trygg, strukturerad och närvarande. Genom dina handlingar skapar du förutsättningar för dina medarbetare att växa och använda sin potential. Samtidigt kan du fatta beslut och vara tydlig i ditt ledarskap.

När tempot är högt hoppas vi att du har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens och elevernas bästa. Du strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet och vågar prova nya vägar. Du är intresserad av din omgivning och du är duktig på att skapa, etablera och underhålla kontakter och relationer med lärare, elever och vårdnadshavare.

Tidigare erfarenhet av att bedriva och utveckla pedagogiskt ledarskap ser vi som självklart, utgångspunkten för detta uppdrag är att du har erfarenhet från tidigare uppdrag som rektor, biträdande rektor eller annan ledande roll inom pedagogisk verksamhet. Du behöver ha en pedagogisk utbildning i grunden och det är meriterande om du gått rektorsprogrammet. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning om 6 månader.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Är detta rätt tjänst för dig? Härligt! Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du vem du är, hur du arbetar för att skolans elever kan utvecklas till sin fulla potential och vad du ser fram emot om du blir av oss på LBS. 

Då urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående. Har du frågor, kontakta gärna skolchef Petter Gjöres på petter.gjores@academedia.se eller 08-440 47 40.

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2024-10-31

Vi söker barnskötare till Noblaskolan Lännersta

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Lund
Ansök senast: 2024-08-31

Om jobbet

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Movant AB i Lund växer, våra deltagare växer, vill du också växa?

Bara våra ledord ” Från jobbdröm till drömjobb” berättar tydligt om hur vi jobbar och tänker!

Just nu behöver vi en lärare på fordonsprogrammet. På Movant i Lund utbildar vi både personbilsmekaniker och lastbilsmekaniker.

Som lärare uppträder du på ett sätt som gör att du blir en förebild för deltagarna, delar med dig av din yrkeskunskap, både teoretiskt och praktiskt.

Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. På uppdrag åt flera olika kommuner bedriver vi praktiska yrkesutbildningar för vuxna. Nytt för i år är att vi också satsar på kombinationsutbildningar vilket innebär att vi kombinerar språkundervisning med yrkesutbildning samt att det kan även kan bli undervisning i olika utbildningsmoment för YH-utbildning lastbil.

Arbetsuppgiften innebär att undervisa, stimulera och leda våra deltagare i deras lärande. Du kommer undervisa både i de praktiska och teoretiska delarna i hela utbildningen samt med uppföljning av deltagarnas kunskapsnivå.

Formell kompetens:

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet och arbetar eller har arbetat inom branschen som fordonslärare eller motsvarande. Du trivs med att arbeta i grupp och det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom inriktningarna, teoretiskt och praktiskt.

Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet är meriterande.

Exempel på kurser som du kommer undervisa i: Personbilar – service och underhåll, Personbilar – förbränningsmotorer, El- och hybridfordon m. fler.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

B körkort fordras

Tillträdesdag:  Omgående
Placeringsort: Lund
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Sista ansökningsdag:
2024-08-31
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mattias Rosenquist

mattias.rosenquist@movant.se 

Tfn. 072-206 42 02

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

 

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Nyköping
Ansök senast: 2024-08-09

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 25% för undervisning i musik fördelat på två eftermiddagar,

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om? 

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom musik. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en  tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).]  Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Maria Lindblom på 072-5172842 eller via mailadress maria.lindblom@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Plats: Örebro
Ansök senast: 2024-07-26

Vittra Örebro är sedan i augusti 2022 en nystartad skolverksamhet för 150 elever fördelade i årskurs 6-9. Skolan har sin verksamhet på Karlsgatan 30 som ligger centralt i Örebro. Inför läsår 2024-25 söker vi en behörig musiklärare för åk 7-9.

Om Vittra     Hos oss på Vittra möts du av en verksamhet med starkt engagemang, hög kvalitet samt massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö, i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. På Vittra har vi höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska utvecklas utifrån sina egna förutsättningar, såväl elever som vuxna. 

På Vittra tror vi på ett medvetet lärande, en modig kultur och en samhällsförankrad undervisning där eleverna tar del i samhället utanför skolan på olika sätt. I undervisningen väver vi in aktuella samhällsfrågor och utforskar det som sker bortom skolans väggar. Det sker exempelvis genom redaktionsarbete och projekt kopplade till lokala och globala mål. Hos oss är det viktigt att eleverna får öva på och lära sig att tänka själva, uttrycka sig för att kunna göra skillnad. 

Detta söker vi

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i musik för åk 7-9 och som tillsammans med blivande kollegor och nya  elever vill vara med och skapa en positiv skolkultur på Vittra Örebro.  

Du behöver vara en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper, behov och förmågor. I tjänsten ingår klasslärarskap.

I Vittra eftersträvar vi ett ämnesövergripande arbetssätt som ger eleverna en helhetssyn och förståelse för hur olika ämnen och verkligheten hör ihop. För att möjliggöra ett sådant meningsskapande gällande lärande och utveckling, kommer du att tillhöra ett arbetslag och det är viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och nätverksträffar för förstelärare. Som lärare hos oss blir du en del av 23 andra Vittraskolor i mellersta och södra Sverige med ett tydligt och gemensamt arbetssätt. Det ger möjlighet att påverka både skolans och din egen utveckling. 

Vill du veta mer om oss?     

Om du vill veta mer om Vittra kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se eller besöka skolans egen hemsida, https://vittra.se/orebro/. Vi har också en film om Vittras verksamhet som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Tjänsten som musik är på 40%, med tillträde i augusti 2024. Tjänsten kan kombineras med ett annat ämne och därmed utöka tjänsten. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Aligul Erkisi; telefonnummer 076-140 46 19 e-post: aligul.erkisi@vittra.se, eller rektor Magdalena Iljans; telefonnummer 076-1156846 e-post magdalena.iljans@vittra.se

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga din lärarlegitimation med behörighetsförteckning. Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för att kunna skriva på anställningsavtal.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-01

Do you want to help develop the next generation of Futuregames’ super talented students? Right now we are looking for a new Head Teacher 60% for the  education Animator and VFX Artist at our sites in Stockholm and Boden.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-07-31

Do you want to help develop the next generation of Futuregames’ super talented students? Right now we are looking for a new Head Teacher 50% for the education: Immersive Experience Creator at our site in Stockholm.

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2024-07-31

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder ett fritidshem där eleverna ges möjlighet att utveckla sina förmågor genom utforskande lek och samarbete. I vår skola möts du av glädje och stolthet, både från barn och vuxna. Det är god stämning i personalgruppen och alla som arbetar här har hög kompetens och stort engagemang för att skapa den bästa skolan för våra elever. Skola och fritidshemsverksamhet arbetar nära tillsammans utifrån skollag, läroplan, forskning och beprövad erfarenhet.  Vår utgångspunkt är att se hela eleven, hela dagen utifrån ett F-9 perspektiv. Skola och fritidshemsverksamhet arbetar tillsammans utifrån skollag, läroplan, forskning och beprövad erfarenhet. 

Det här söker vi

Vi söker dig som är lärare i fritidshem. Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande. Ditt arbete baserar du på en vetenskaplig grund och gällande styrdokument. Du känner dig trygg när det gäller pedagogisk dokumentation och när det gäller föräldrasamverkan eftersom det är en självklarhet för dig i ditt yrkesutövande. Ämnesbehörigheter i ett eller flera av de praktisk estetiska ämnena är mycket meriterande.

Är du en tydlig, trygg och inspirerande ledare som alltid har elevens utveckling i fokus? Är du en person med glädje, engagemang och kreativitet? Då kan vi vara rätt arbetsplats för dig. Tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för och kan organisera verksamheten på ett strukturerat vis, utifrån elevernas förutsättningar och behov. Tillsammans skapar vi en god lär-och arbetsmiljö för alla, som främjar lärande och arbetsglädje. Du har ett helhetsperspektiv, tar ansvar för och kan organisera verksamheten för våra elever under hela skoldagen. I arbetslaget arbetar vi flexibelt och utvecklande utifrån elevernas behov och personalens kompetens för att ge eleverna den bästa undervisningen. God samarbets- och initiativförmåga är viktiga egenskaper i vårt uppdrag. Vidare ser vi gärna att du har god erfarenhet av trygghetsarbete samt rastverksamhet. Din syn på barn präglas av respekt och en tro på att alla barn kan och vill utvecklas. Du har höga förväntningar på eleverna och det är viktigt för dig att få eleverna motiverade och att arbeta för att de trivs och mår bra i skolan och på fritidshemmet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Tillträdesdag: Höstterminen 2024
Placeringsort: Helsingborg

Omfattning: 75-100%

Anställningsform: Tillsvidare/Visstid
Sista ansökningsdag:  Rekryteringen sker löpande. Alla intervjuer kommer äga rum 26 juni 2024 och kommer vara i form av gruppintervjuer, vilket innebär precis som det låter att du blir intervjuad i grupp. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Pernilla Svensson, rektor via mejl pernilla.svensson@vittra.se  eller biträdande rektor Maud Sevebrant maud.sevebrant@vittra.se  

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Kalix
Ansök senast: 2024-08-09

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, med moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 50% för undervisning i Spanska. Du ansvarar för att planera, bedriva och utvärdera din undervisning utifrån gällande styrdokument och i nära samarbete med legitimerade och kompetenta lärare.  Du ser det positiva i varje elev och ger möjlighet att lära utifrån varje elevs förutsättningar.  

 

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om? 

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom Spanska. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet. 

 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Thordis Sjöstrand på 070-3481671 eller mailadress thordis.sjostrand@innovitaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbtitel: Utbildningsledare
Hybrid
Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-01

Hermods Yrkeshögskola söker Utbildningsledare till Stockholm.

Skulle du trivas i en roll med många kontaktytor och känner igen dig själv i beskrivningen ”relationsskapande, ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad”? Vill du jobba med vuxenutbildning och som kontaktperson mot våra studerande och arbetslivet? Då ser vi fram emot din ansökan!

Huvudsakligt uppdrag

 • Planera, bemanna och kvalitetssäkra utbildningarna i enlighet med Myndigheten för Yrkeshögskolans krav, lagar och förordningar
 • Som utbildningsledare är du myndighetens kontaktperson i frågor rörande de utbildningar du ansvarar för
 • Administration och samordning gällande de studerande samt utbildningens ledningsgrupp
 • Samordna, följa upp och utveckla utbildningen i tätt samarbete med utbildningens ledningsgrupp
 • Du ansvarar för en aktiv dialog med det anställande näringslivet framförallt kopplat till studiebesök, LIA-platser men även omsök av utbildningen när det blir aktuellt
 • Kontinuerlig kontakt och uppföljning med inblandade intressenter såsom studerande, näringsliv och myndighet.
 • Aktivt bidra till Hermods yrkeshögskolas fortsatta utveckling och tillväxt

Ditt huvudmål är att den studerande blir efterfrågad i den bransch som utbildningen leder till!

För att trivas i rollen behöver du vara resultat- och samarbetsorienterad. Stark ansvarskänsla och god administrativ förmåga och är nödvändiga egenskaper samtidigt som du obehindrat behöver kunna prioritera och fatta beslut. Flexibilitet, gott bemötande och ett lösningsorienterat sätt är också värdefulla egenskaper. Du bör ha lätt för att bygga och bibehålla relationer, du är kundorienterad med stort fokus på kvalitet. Du drar dig inte för att tala inför större grupper och trivs i en varierad verksamhet där ingen dag är den andra lik. Du behöver vara bekväm i olika digitala miljöer och ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya system.

Kvalifikationer

 • Relevant högskoleutbildning/yrkeshögskoleutbildning eller motsvarande erfarenheter
 • Minst 3–5 års vana från projektledande arbetsuppgifter, gärna inom utbildningsverksamhet
 • Hög digital kompetens, framförallt inom O365, och förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya system
 • God förmåga att förstå och uttrycka dig enkelt och tydligt i tal och skrift på svenska
 • God kommunikativ förmåga och fallenhet för nätverkande, både internt och externt
 • Du har ett coachande förhållningssätt med ett intresse för vuxnas lärande och kompetensutveckling
 • Samarbete är ett självklart ledord för dig
 • Stark ansvarskänsla och god administrativ förmåga
 • Du har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter och fokuserar på rätt saker

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet inom yrkeshögskolan
 • Pedagogisk utbildning eller erfarenhet
 • Ett kontaktnät inom någon av de branscher som Hermods Yrkeshögskola utbildar inom

Övrig information

Hermods Yrkeshögskola växer och söker nu en Utbildningsledartjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader på 100%. Tillträde snarast.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader på 100%. Tillträde augusti/september 2024, eller enligt överenskommelse.

Placeringsort Fridhemsplan, Stockholm

Ansökan och frågor

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Eventuella frågor besvaras av utbildningschef Anders Raanaes via e-post anders.raanaes@hermods.se, skriv ”Utbildningsledare" i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information
Som medarbetare på Hermods får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI. Hermods strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsvariationer, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Hermods Yrkeshögskola bedriver idag framgångsrikt eftergymnasiala utbildningar inom en stor variation av områden. Vår utbildningskatalog är bred och vi har utbildningar inom bland annat Ekonomi, Bygg och Anläggning, Teknik, Fastighet, Trädgård, Logistik samt Vård och Omsorg. Yrkeshögskolan är en utbildningsform som är direkt skapad efter näringslivets behov och där våra utbildningar tas fram tillsammans med företag som verkar i branscher där efterfrågan på arbetskraft med rätt kompetens är stor. Genom våra utbildningskoncept så förser vi arbetsmarknaden med kvalificerad arbetskraft, och för att kunna göra det arbetar vi i ett nära samarbete med näringslivet i syfte att ge våra studerande kvalitativa och relevanta utbildningar. Vi eftersträvar teamarbete och vi tror att delaktighet är en av nycklarna till att gemensamt nå våra mål.

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Växjö
Ansök senast: 2024-08-09

Din utmaning

Vi söker dig som vill undervisa i svenska och svenska som andraspråk hos Hermods i Växjö. I tjänsten ingår det också att undervisa i SFI.

Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.

Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Vi följer självklart kursplaner och övriga styrdokument och sätter betyg.

Vi erbjuder dig

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Din profil

Du ska ha lärarlegitimation med formell behörighet i Sv/Sva.

Anställningen

1 plats (tjänsten är ingen distanstjänst utan den är på plats)

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning:  100 %. Tjänsten börjar 240812  eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på:

Peter Sandin, Rektor på Hermods Komvux Växjö

Tfn: 070-2436761

Mail: peter.sandin@hermods.se 

Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.

Plats: Gävle
Ansök senast: 2024-07-31

NTI Vetenskapsgymnasiet Gävle  är en attraktiv skola med 2 starka program och drygt 170 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i Teknik

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i Teknik. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. 

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare, behörig att undervisa i Teknik på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 65 % med start 12 augusti  2024. Placeringsort är Gävle.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Karolina Häägg Franzén, 076-139 91 32.

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Gävle
Ansök senast: 2024-07-31

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är störst i Sverige inom gymnasial yrkesutbildning. Vi vet att en bra yrkesutbildning leder till jobb direkt efter gymnasiet, det ger våra ungdomar en chans att tidigt etablera sig i samhället. I vår undervisning blandar vi teori med mycket praktik och arbetar för att ge våra elever sitt livs bästa skoltid. Våra ledord är ambition, kraft och glöd. Vår värdegrund genomsyrar hela organisationen, oavsett vilken roll du har. 

En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv, vilket utvecklar samhället som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har en plan klar för sig.
Vår roll är att visa vägen genom att inspirera och utbilda framtidens arbetskraft. Det är något som både samhället och våra elever vinner på.

Praktiska Gymnasiet Gävle 

Vi är en mindre skola i centrala Gävle inom gångavstånd från centralstationen som nu behöver stärka upp med fler lärare till vårt Fordon- och transportprogram med inriktning transport. Är du nyfiken på vår skola så besök vår hemsida, www.praktiska.se/gavle/, för att t .ex. se vilka vi är, programutbud och mycket mer. Du hittar oss även på instagram @praktiska_gavle. 

Ditt uppdrag

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60% med start enligt överenskommelse, omfattningen kan komma bli 100%. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom Fordon- och transportprogrammet med inriktning transport vilket betyder att du utbildar framtidens chaufförer. För att utbilda framtidens förare krävs duktiga lärare som har erfarenhet från yrket som lastbilsförare. Som yrkeslärare har du möjlighet att föra dina kunskaper vidare och dela med dig av den kompetens du samlat på dig. Tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag där ni genom samarbete skapar en framgångsrik utbildning. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som ämnet. Utöver yrkesspecifika- har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att jobba med ungdomar och vill göra skillnad så att varje ungdom kan lyckas. Du behöver vara flexibel, lösningsorienterad och tycka om att samarbeta med andra för att skapa en god sammanhållning.

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare kopplat till fordon och transport alternativt att du ha erfarenheter som bedöms likvärdiga. Har du erfarenhet inom fordon och transport? Är du lösningsorienterad och serviceinriktad? Skicka din ansökan till oss idag!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla våra nyanställda yrkeslärare en introduktionskurs som löper under ett år och som ger dig en grundläggande pedagogisk utbildning. Kursen hjälper dig även att hitta i relevanta styrdokument som är nödvändiga i din yrkesroll, såsom skollag samt gymnasieförordning och läroplan. Efter att du gått kursen ges du möjlighet att bli tillsvidareanställd som yrkeslärare.

På Praktiska Gymnasiet jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar för att utvecklas in i lärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.


Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2024-07-31. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Pawel Hedberg på 026- 63 73 85 eller via mail pawel.hedberg@praktiska.se
Varmt välkommen med din ansökan!

 Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Kommunikation & marknad
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-10-01

AcadeMedia is seeking an experienced Technical Lead to guide our web development team. Join an international team and use your skills to shape the future with innovative tech solutions. If you are a leader passionate about driving technical excellence and developing high-quality web solutions, this

Plats: Järfälla
Ansök senast: 2024-08-09

Vi söker  dig som är legitimerad lärare i tyska för årskurs 8 och 9. från 240808. Du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. 

Vi ser att du är en tydlig ledare och har en personlig mognad och en vilja till god kommunikation med föräldrar, elever och medarbetare. Du drivs av att skapa ett lärande utifrån elevens intresse och är lyhörd för elevernas individuella behov.

Vi sätter därför stor vikt på din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt. Det ingårett delat  mentorskap.

 Vi erbjuder:

Vittra Jakobsberg är en skola som präglas av en stark gemenskap och en vilja att stödja varandra i vårt uppdrag. Vi arbetar tillsammans i arbetslag. Vår skola har en mångkulturell blandning som vi är stolta över. Vi har en stor acceptans för olika kulturer och vi upplever det mångkulturella arbetet som mycket berikande.

Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka vad de skall arbeta med. Det är viktigt för oss att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av läraren.

Om du vill veta mer om Vittra Jakobsberg kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en film som beskriver Vittra generellt och den hittar du på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Tjänsten är en ferietjänst på 30% med start 8 augusti 2024 med sex månaders provanställning. Undervisning sker måndag, tisdag samt torsdagar. Det kan ingå ett delat  mentorskap. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. 

Välkommen med din ansökan!

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att maila biträdande rektor Magnus Stern på magnus.stern@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2024-08-31

Yrkeslärare El- och energiprogrammet Movant Uppsala

Movant startade i oktober 2019 yrkesutbildning som riktar sig till vuxna i Uppsala. Det innebär att du som lärare får vara med och skapa hur vår skola ska utvecklas.

Som yrkeslärare inom el- och energiprogrammet med inriktning Installationselektriker ansvarar du för att eleverna som genomgår utbildningen når målet att kunna arbeta som just detta.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvarar yrkeskurser på det gymnasiala el- och energiprogrammet. (www.skolverket.se)

Det här söker vi

Vi söker dig som har ett pedagogiskt förhållningssätt och brinner för att arbeta med människor. Du vill hjälpa andra människor att nå sina mål. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet vilar på Movants vision “Från jobbdröm till drömjobb”.

Vi ser att du har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad och har en god organisatorisk förmåga. 

Som lärare på Movant kommer du både att arbeta i grupp och självständigt. Du behöver ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt datorvana då planering och uppföljningsarbetet till stor del sker via vår lärplattform.

Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är ett krav då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

- Relevant utbildning inom el- och energi

- Flerårig erfarenhet från branschen

Meriterande är:

Pedagogisk erfarenhet som lärare för vuxna

Lärarbehörighet

Ledare inom föreningslivet

Företagsnätverk för anskaffning av APL och lärlingsplatser

Det här erbjuder vi dig

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter.

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. 

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet.

Tillträdesdag: Enl överenskommelse 

Placeringsort: Uppsala

Anställningsform: Tillsvidare, 100%

Sista ansökningsdag: 2024-06-30

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson:

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mikael Östh rektor mikael.osth@movant.se eller biträdande rektor Eva-Lill Åkerlind eva-lill.akerlind@movant.se

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Lund
Ansök senast: 2024-07-31

Movant AB i Lund växer, våra deltagare växer, vill du också växa?

Bara våra ledord ” Från jobbdröm till drömjobb” berättar tydligt om hur vi jobbar och tänker! Just nu behöver vi en lärare med inriktning mot EL. Som du säkert känner till så är el viktig för funktionen i hela vårt samhälle i allmänhet och i synnerhet för våra fastigheter och industrier. Du är välbekant med ord som Ohm, Ampere, FTX, normcentral, kontaktor, huvudspänning, TNS, men även ordet kommunikationsnät, känns bekant. Det är viktigt för oss att du som lärare inom Vux, respekterar alla deltagares olika bakgrund, både yrkesmässigt och utbildningsmässig. Du uppträder på ett sätt som gör att du blir en förebild för deltagarna, delar med dig av din yrkeskunskap, både teoretiskt och praktiskt. Du är tekniskt nyfiken och ser sambanden mellan olika tekniker, el, luft och vatten finns på många ställen.

Följ strömmen och sök jobb hos oss!

Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. På uppdrag åt flera olika kommuner bedriver vi praktiska yrkesutbildningar för vuxna. 

Arbetsuppgiften innebär att undervisa, stimulera och leda våra deltagare i deras lärande. Du kommer undervisa både i de praktiska och teoretiska delarna i hela utbildningen samt med uppföljning av deltagarnas kunskapsnivå.

Formell kompetens:

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet och arbetar eller har arbetat inom branschen som installationselektriker eller motsvarande. Du trivs med att arbeta i grupp och det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom inriktningarna, teoretiskt och praktiskt.

Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet är meriterande.

Exempel på kurser som du kommer undervisa i är praktisk ellära, mekatronik, elkraftteknik och energiteknik.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

 

Körkort

B körkort fordras.

 

Tillträdesdag:  Omgående
Placeringsort: Lund
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Sista ansökningsdag:
2024-07-31
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mattias Rosenquist

mattias.rosenquist@movant.se 

Tfn. 072-206 42 02

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Data & IT
Plats: Lund
Ansök senast: 2024-07-31

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Vi söker dig som har ett stort IT-intresse och som kanske har arbetat inom IT-branschen eller med nätverksteknik i någon form. Utöver det är du legitimerad gymnasielärare i något/några av ämnena: teknik/nätverksteknik/svenska/sva/eng.

Jobbtitel: Handledare Rusta och matcha
On-site
Jobbkategori: Handledare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2024-08-30

Handledare Rusta och matcha Göteborg

Vill du vara med och bygga ett bättre Sverige? Brinner du för att hjälpa människor vidare till sitt nästa mål i livet? Har du fokus på utveckling och resultat? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Till Göteborg söker vi dig som vill arbeta i team med kollegor, alla med samma uppdrag - att rusta och matcha våra deltagare till arbete eller utbildning.

Eductus söker dig som har en god förmåga att samarbeta, är ansvarstagande och flexibel samt söker ett varierat jobb med utmaningar i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktigt.  

Arbetsuppgifter 

Du är deltagarens närmaste kontakt och kommer kartlägga deltagarens erfarenheter för tillsammans identifiera en lämplig väg mot arbete eller utbildning.

Du motiverar och stärker deltagaren och försäkrar att hen får rätt praktiskt stöd och vägledning på sin väg mot målet.

Det är en fördel om du har en god kännedom om den lokala arbetsmarknaden, då vi samarbetar med många arbetsgivare i syfte att skapa jobbmöjligheter för deltagaren.

I arbetet ingår också att rusta våra deltagare genom de utbildningsinsatser och föreläsningar de kan tänkas behöva på vägen mot målet.

Övriga arbetsuppgifter som hör till rollen är bland annat dokumentation kring deltagarens progression.

Formell kompetens/arbetslivserfarenhet:

Mycket goda kunskaper i tal och skrift, svenska och engelska

Alternativ 1:

Minst 3 års högskoleutbildning på heltid (180hp)

2 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (även deltidsanställningar kan sammanräknas)

Alternativ 2:

Utbildning på minst 1 års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

Minst 3 års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (även deltidsanställningar kan sammanräknas) i något eller några av följande yrken eller arbetsuppgifter:

 - Arbetsledning med personalansvar

- Rekrytering

- Omställningsarbete för arbetssökande

- Studie- och yrkesvägledning

- Handläggning i personalfrågor (ej enbart personaladministration)

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Arbete med social- och gruppsykologi

- Karriärvägledning

Krav

Goda kunskaper i arabiska i tal och skrift. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, god administrativ förmåga och datorvana. Erfarenhet av att arbeta med arbetssökande, matchning och rekrytering. 

Personliga egenskaper 

Ett coachande och lösningsinriktat förhållningssätt med en vilja att utvecklas. Du är organiserad och strukturerad och resultatorienterad. Framförallt har du en hög grad social kompetens och är relationsinriktad.

Hur vi rekryterar 

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsvariation, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  

Vi erbjuder dig 

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. 

Sista ansökningsdag 

2023-05-30 Vi genomför intervjuer löpande allt eftersom ansökningar inkommer, så skicka in din ansökan redan i dag.

Anställningsform 

Vi tillämpar timanställning, visstid, deltid, semestervikarie

Placering 

Göteborg

Tillträde 

Snarast 

Jobbkategori: Grundskollärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2024-08-13

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla Ma/NO och en modern montessoripedagogik. I en Montessori Mondialskola förväntas läraren ha förberett lärmiljön för eleverna eller den elevgrupp läraren ansvarar för.

Jobbkategori: Yrkeslärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-31

Vi söker dig som har yrkesbevis eller flerårig erfarenhet i branschen som ventilationsmontör.

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2024-08-01

Varmt välkommen att jobba med oss! Vi är skolan mitt i arbetslivet där vi tillsammans med yrkesbranschen utbildar och formar framtidens arbetskraft! Vi är stolta över vår skola och erbjuder en spännande och lärorik arbetsplats där relationer, bemötande och samverkan kring elevens måluppfyllelse är A och O.

Praktiska Gymnasiet Bromma är en skola för elever som vill utbilda sig mot yrken inom El- och energi, Industriteknik Svets, Restaurang- och Livsmedel samt VVS- och fastighet. Våra  200 elever kommer från flera olika delar av världen och har på flera sätt livserfarenheter som är ovanliga för en tonåring. Skolan är belägen vid Johannesfred, Bromma. 

Vi arbetar på olika sätt med att utveckla vårt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt, hälsofrämjande insatser och tillgängliga lärmiljöer. Lärare arbetar i arbetslag och när det gäller skolutveckling, kompetensutveckling och det dagliga arbetet är alla på skolan delaktiga i det kollegiala lärandet  utifrån ”alla elever är allas elever!”  

 

Ditt uppdrag

Som studie- och yrkesvägledare genomför du individuell vägledning och har samtal med elever för att identifiera mål, intresse och styrkor. Du har informationsmöte som kan ske både individuellt och i grupp. Vidare kommer du tillsammans med elev ha studieplanering samt uppföljningssamtal för att sätta upp realistiska mål. Du kommer även samarbeta med elevhälsoteamet (EHT), skolledning och övrig personal.

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för studie- och yrkesvägledare.

 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare. Du är intresserad av att stötta och hjälpa ungdomar för en bättre framtid, flexibel i att vara självgående men även arbeta tillsammans med andra. Du behöver vara ansvarstagande och ha ett medvetet förhållningssätt som skapar förtroende, trygghet samt goda relationer med ungdomar. Du ser sammanhang och kan vägleda ungdomar till rätt riktning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  


Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40% med provanställning på 6 månader.
Placeringsort: Stockholm, Bromma.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 240801. Rekryteringsprocessen pågår dock fortlöpande så tveka inte att söka redan idag!

 

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Ansökan och kontakt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 240801. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna:
Rektor Samir Sandberg, 086774203, samir.sandberg@praktiska.se

Vid frågor kring studie- och yrkesvägledning, kontakta vår administrativa chef, Sara Sallinen på telefonnummer: 08 681 12 32 eller på sara.sallinen@praktiska.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Plats: Nyköping
Ansök senast: 2024-07-31

Vittra Kungshagen - en samhällsengagerad för- och grundskola i Nyköping Du kan läsa mer om oss på www.vittra.se/kungshagen

Lärare i matematik till Vittra Kungshagen i Nyköping

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100 % för undervisning i matematik. Du kommer ansvara för undervisningen i matematik i årskurs 7-9, tillsammans med en kollega. Tjänsten kan öven innehålla mentorskap för elever på högstadiet. Som lärare i Vittra är du med och formar medvetna barn och elever genom att ge dem rätt verktyg och kunskap för att skapa ett mer hållbart samhälle. 

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom matematik. Du är motiverad och engagerad samt lika ansvarsfull som ödmjuk och kreativ. I denna tjänst krävs det att du är strukturerad, drivande och har goda ledaregenskaper. Samtidigt behöver du vara ödmjuk inför våra elever, hela tiden tänka på elevens bästa och deras individuella förutsättningar och kunna guida dem rätt. Du trivs i en miljö präglad av mod och medvetet lärande, det är så vi gör skillnad.

Vi erbjuder

Tillsammans arbetar vi med det kollegiala lärandet för att utveckla undervisningen och för att möta barnens individuella behov. Vittra har en tydlig pedagogisk riktning och olika verktyg och metoder som stödjer vårt arbete. Vi bygger en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas och växa, barn som vuxna. 

Alla barn och elever på Vittra har en Vittrabok i syfte att skapa medvetenhet om den egna lärprocessen. 

Vi har också kvartersmål där vi arbetar med FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Arbetet kan bedrivas tillsammans med lokala aktörer och organisationer för ett bättre samhälle, ett bättre kvarter. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde läsårsstart 24/25. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Åsa Hallberg på mailadress asa.hallberg@vittra.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Uddevalla
Ansök senast: 2024-07-31

Vår lärare i engelska och samhällskunskap ska flytta och byta skola så nu behöver vi en lika duktig ersättare. Vi söker dig som vill arbeta i ett team tillsammans med övriga lärare på skolan, som är driven och vill arbeta med att utveckla våra fina ungdomar på skolan.

Kandidatportal

Har du tidigare sökt en tjänst eller anmält ditt intresse för att arbeta hos oss - här kan du se dina grunduppgifter, tidigare ansökningar. Du kan även begära borttagning av din data. Ange din e-postadress för att nå din profil.

Vi har skickat ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du kommer åt din kandidatportal. Om du inte har fått e-postmeddelandet inom 5 minuter, kontrollera din skräppostmapp. Om du inte får något e-postmeddelande beror det antagligen på att vi inte har lagrat någon information om dina tidigare ansökningar.
Något gick tyvärr fel, testa gärna igen lite senare.