Lediga jobb

Nyfiken på att arbeta hos oss och genom utbildning förändra människors liv och skapa en bättre och mer hållbar framtid? Se våra lediga jobb här.

Lediga tjänster

Här kan du söka våra lediga jobb. Om vi inte har något jobb som passar dig just nu så är du välkommen att göra en spontanansökan.

Jobbtitel
Jobbkategori
Plats
Ansök senast
Jobbkategori: Heltidsmentor
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-11-19

Drottning Blankas Gymnasieskola i Lund startades 2011och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, estetiska programmet samt hantverksprogrammet]. Skolan har cirka 375 elever och 35 medarbetare. Vi söker nu en heltidsmentor som även är extra resurs i matematik, svenska och engelska, som vill vara med och göra skillnad.

Engagerad heltidsmentor som brinner för att vara en stöttepelare på 50%!

Nu söker vi en mentor för eleverna som går i årskurs 1 på ekonomiprogrammet du kommer ha ansvar för 24 elever.  Utöver mentorskapet vill vi att du har tillräckliga kunskaper  i matematik och/eller svenska och/eller engelska för att bedriva stödlektioner. Har du möjlighet att ha stödlektioner i alla tre ämnena är tjänsten på 70%. 

Arbetet består av att följa eleverna under sitt första läsår samt undervisa/stötta elever i ämne. Du följer sen med elever upp i åk 2. Du kommer ingå i elevhälsan där det dessutom ingår ytterligare två mentorer. Följande ingår i ditt uppdrag:

 • Föräldrakontakt löpande
 • Frånvaro/närvaro kontroll
 • Studieplanerna följs upp med eleverna
 • Mentorstid schemalagd 45 min vecka per klass
 • Utvecklingssamtal
 • Rescilienceutbildning med eleverna.
 • Stödlektioner i aktuellt ämne

 Din bakgrund

Vi ser gärna att du har bakgrund inom något av nedan 

 • Lärare
 • Speciallärare

Intresse för ungdomar och att tillsammans skapa en god skolsituation med trygghet och målfokus ser vi som självklart hos dig. Vi vill att du ser dig som en i laget och vi spelar alla mot samma mål. Samarbete med EHT, pedagoger och ledningen sker dagligen. Arbetet kräver både samarbetsförmåga och självständighet med ett eget driv.  Har erfarenhet av skola i de senare åren på grundskolan eller gymnasiet kommer du prioriteras i urvalet. Du behöver ha goda samtalsmetoder, vara strukturerad och noggrann. 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. På Drottning Blankas Gymnasieskola Lund samarbetar vi med Amnesty för mänskliga rättigheter. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrig information

Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Tillträdesdag: Början av december 
Placeringsort: Lund
Anställningsform: tillsvidare anställning efter 6 månaders provanställning
Sista ansökningsdag:
19 november 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie.roslund@dbgy.se 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-11-26

Drottning Blankas Gymnasieskola i Uppsala startades 2009 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom SA, EK, HV och ES med följande profiler: kriminologi (SA), Business and hospitality management (EK), stylist (HV), barberare (HV) samt modedesign (ES). Skolan har cirka 130 elever och 17 medarbetare. Vi söker nu en lärare i matematik med naturkunskap till vår verksamhet.

Lärare i matematik till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Uppsala

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på heltid för undervisning i matematik och naturkunskap. I tjänsten ingår undervisning och nära samarbete med kollegor. Hos oss är relationer viktiga, både relationer till elever och kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom matematik och naturvetenskap. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskaper, du samverkar nära med kollegor med elevens bästa i centrum. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden, men också strukturerad och kravställande inom givna ramar.

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Daniel Öberg på 072 520 86 36 eller mailadress daniel.oberg@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Jönköping
Ansök senast: 2021-11-26

Drottning Blankas Gymnasieskola i Jönköping  söker nu en skolsköterska!

Drottning Blankas Gymnasieskola i Jönköping  AB ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Ditt uppdrag

Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. Du följer AcadeMedias riktlinjer för elevhälsans medicinska insatser och deltar i skolans elevhälsoarbete genom att:

 • vid hälsosamtal tidigt identifiera symptom hos elever som kan indikera behov av extra anpassningar eller andra insatser
 • utreda och bedöma den fysiska och psykiska hälsan för enskilda elever, ibland som ett underlag för skolans utredningsarbete och vid upprättande av åtgärdsprogram
 • i samverkan med andra bidra till att öka kunnandet om en hälsosam livsstil hos eleverna samt att vara ett stöd i undervisningen relaterat till detta
 • bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, social situation och lärande
 • erbjuda tid för spontanbesök där det erbjuds enklare sjukvårdsinsatser
 • erbjuda vaccinationer enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn

Som skolsköterskan ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledning, EHT, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan. 

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en deltidsanställning med omfattningen totalt 20%.

Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-11-26. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Catarina Higgins via telefonnummer 0727-34 19 99 eller på catarina.higgins@dbgy.se

Vid frågor kring det medicinska uppdraget, kontakta Medicinsk verksamhetschef Marte Torp på telefonnummer 0724-532746 eller på marte.torp@academedia.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Sollentuna
Ansök senast: 2021-11-30

Studie- och yrkesvägledare till Eductus Vuxenutbildning

Till våra verksamheter i Sollentuna och Sickla söker vi dig som vill arbeta inom vuxenutbildningen som studie- och yrkesvägledare på SFI och grundläggande, samt gymnasial nivå. Du kommer att tjänstgöra tre dagar i Sollentuna och en dag i Sickla.

Arbetsuppgifter

Som studie- och yrkesvägledare ansvarar du för att vägleda våra deltagare i sina studier inför kommande arbetsliv. Du kommer att ansvara för information och vägledning till våra deltagare. Du håller individuella samtal och även presentation i klasser. Du är med vid alla våra uppstarter och introduktioner. Du kommer att ansvara för ”drop in” men även för bokade samtal. I ditt uppdrag ingår även att bistå vår administration. Du är med på våra EHT.

Som studie- och yrkesvägledare hos oss är det viktigt att du har en god förmåga att vägleda våra deltagare och att du gillar att jobba i team med övrig personalgrupp. Deltagarna kommer från olika kulturer och med olika förutsättningar för studier och det är därför viktigt att du kan anpassa ditt arbete efter målgruppen. Du bör också ha en god pedagogisk förmåga.

 Inom vuxenutbildningen jobbar våra studie- och yrkesutbildningar bland annat med den individuella studieplanen som varje deltagare ska ha. Den upprättas vid kursstart och används sedan under hela utbildningen.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta som studie- och yrkesvägledare under ett antal år inom vuxenutbildning.
 • Har avslutad examen i studie-och yrkesvägledning.
 • Är kunnig inom vägledningssamtal.
 • Har mycket goda kunskaper om utbildning för vuxna samt har insikt om styrdokument, regler, metoder och rutiner inom Komvux.
 • Uttrycker dig väl i tal och skrift.
 • Har god vana av att dokumentera samt behärskar flera administrativa system.
 • Trivs med att arbeta elevnära.
 • Kan arbeta kväll då det behövs.

Det är meriterande om du talar flera språk.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är positiv, utåtriktad, flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad, stresstålig och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer. Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang för ditt arbete och de människor du möter i ditt arbete. Du är ansvarstagande och tycker om att samarbeta med andra.

 Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet.

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Sista ansökningsdag

2021-11-30, intervjuer äger rum löpande. 

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % med 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal

Placering

Sollentuna tre dagar och Sickla en dag.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Pia Nordström, Skolledare, e-post pia.nordstrom@eductus.se

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-12-10

Det ska inte spela någon roll vad eleverna har för bakgrund; med Klaras kompetenta personals ledning och våra tydliga strukturer som stöd är vårt mål alltid att de ska bli väl rustade för såväl arbetsmarknad som vidare studier. Vi bygger relationer, ställer krav och uppmuntrar höga ambitioner. Goda resultat sporrar till nya framgångar och ger en starkare självkänsla. Det är detta som ger individen ökade möjligheter.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vill du vara med att påverka, utveckla och samtidigt utmanas tillsammans i vårt kommande varumärkesarbete? Ta chansen att bli en av oss!

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Norra

Klara teoretiska gymnasium Norra erbjuder tre högskoleförberedande program, SA, EK, NA. Vi är en fristående skola centralt belägen vid Fridhemsplan, Kungsholmen och vi har i dagsläget 270 elever samt 24 medarbetare. 

 

Det här söker vi

Vi söker dig som är en glad och duktig lärare i svenska och retorik som brinner för att utveckla elever och arbeta på en skola med ett kollegium som driver skolan framåt. Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god strukturell förmåga och kan vara en del av vårt främjande arbete med eleverna. Du är driven, nyfiken och positiv. Vi ser även att du motiveras av utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling.

Du kommer delta i ett framgångsrikt svenskalag där det finns nära samarbeten för sambedömning och samplanering. 

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling. 

 

 • Tjänsten är ett vikariat (100%) med tillträde Januari 2022 - Juni 2022. 


Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Carolin Lysell på telefon 0701660714. 


Varmt välkommen med din ansökan. 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-11-26

Just nu söker vi timvikarier till vår skola, i alla ämnesdiscipliner som kopplas till våra teoretiska program. Detta gäller dig som är flexibel och tillgänglig för timvikariat när vår ordinarie personal är sjuk eller på kompetensutbildning/tjänsteresor. Varmt välkommen att ansöka!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-26

Din utmaning

Vi söker dig som vill arbeta som sfi lärare  lärare samt lärare i svenska som andraspråk på grundläggande nivå  på Hermods Alvik.

Du är en driven och entusiastisk person som brinner på att undervisa. Vi ser gärna att du har en hög digital kompetens med en stor vana att arbeta med digitala verktyg. 

Vi erbjuder dig

Vill du utveckla elever tillsammans med oss på  Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.  Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Din profil

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på grundläggande nivå/sfi är ett krav.

Övrig information


Placeringsort: Alvik
Anställningsform: heltid/deltid/timanställning
Sista ansökningsdag:
20211126
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Knivsta
Ansök senast: 2021-11-26

Pysslingen Förskolor Hjärtstenen söker Barnskötare på tillsvidare
Som barnskötare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

Om rollen
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. En dag på förskolan är fylld av olika möten mellan barn och pedagoger. Varje möte är betydelsefullt och en del av barnets trygghet, utveckling och lärande. Vi vill därför ta tillvara detta för att göra förskolan trygg, lärorik och lustfylld för alla. Du är en barnskötare som är bra på detta. Du får barn att känna glädje i att göra framsteg och övervinna svårigheter. Du har förmågan att se hur barn kan lära sig i alla vardagssituationer och genom lek och fantasi utmana dem där de befinner sig.

Vi söker dig som:

 • har barnskötarutbildning (gymnasie- eller vuxenutbildning)
 • anser att varje möte är betydelsefullt
 • är nyfiken och medforskande
 • vill lära dig tillsammans med barnen
 • ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
 • är trygg i förskolans styrdokument
 • kan arbeta med digitala verktyg
 • är inlyssnande och respektfull
 • har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet. 
 • ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt. 
 • har uppdraget i fokus

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning [ange omfattning i %].
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i [ange geografiskt område]

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den  29/11-2021.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor  [ange Namn] på telefon  [ange telefonnummer] eller e-post  [ange e-post ] 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2021-11-09

Nu söker vi timvikarier till våra förskolor Lyckan och Vildriket. 
 
Lyckan är en förskola centralt belägen i Kristianstad, här är rörelse och fysisk aktivitet en integrerad del av verksamheten. Vildriket ligger nära högskolan i Kristianstad, med fantastisk natur inpå knutarna. Verksamheten på Vildriket är till stor del förlagd ute i skog och mark.
 
Har du ett positivt förhållningssätt, tar egna initiativ, är flexibel och ser barn som kompetenta och viktiga individer? Har du också en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakt med både barn, vårdnadshavare och kollegor? Då kanske det är just du som är intresserad av att vara timvikarie hos oss!
 
Vi söker dig som vill jobba extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid under ordinarie pedagogers frånvaro. Vi ser gärna att du har gått barn- och fritidsprogrammet, att du har erfarenhet av att arbeta på förskola eller att du har annan erfarenhet av arbete med barn. Du kommer att arbeta i barngrupp och medverka i vår dagliga pedagogiska verksamhet, utevistelse, matsituationer, vila, lek etc.
 
Innan du börjar hos oss kommer vi vilja träffa dig för att informera om vad som förväntas av dig när du arbetar i vår verksamhet, självklart kommer vi också berätta vad du kan förvänta dig av oss. För att få arbeta hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret, detta beställer du på polisens hemsida. När du har ett sådant utdrag är du varmt välkommen att höra av dig via mejl till Isabelle som är platsansvarig och vikarieansvarig hos oss: isabelle.harrison@pysslingen.se
Varmt välkommen till Lyckan och Vildriket!

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Alingsås
Ansök senast: 2021-11-24

Detta söker vi:

Nu söker vi både fritidsledare och resurs till Vittra Gerdsken. Är du utbildad inom barnomsorg/ fritidspedagog som drivs av att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? Som vet hur viktigt det är och som har kompetens att klara uppdraget? Nu söker vi en fritidspedagog till vårt fritidshem med erfarenhet och som är nyfiken på att utvecklas. 

Som utbildad fritidspedagog/resurs är du med och leder och utvecklar skolan/fritidshemmets verksamhet utifrån läroplanens mål och riktning. Du bör därför tycka om både att leda och utveckla samt ha ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag. Och du måste älska att jobba med ungar!

I Vittra tillhör du ett arbetslag och vi söker därför medarbetare som är intresserade av delta och bidra till ett kollegialt lärarande. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill att vår verksamhet ska präglas av.

Vid sjön Gerdsken i Alingsås ligger Vittra Gerdsken. Skolan ligger i ett fint grönområde där det finns möjlighet att besöka både skog och flera fina promenadvägar. Skolan ligger i en äldre byggnad där lokalerna förr var en fabrik men idag är ombyggda för att passa skolverksamhet. Vi strävar efter att bli Alingsås friskaste för och grundskola och är stolta över att ha både förskola och skola i samma lokaler. 

Vi erbjuder:
I Vittra utgör fritidshem och skola en helhet. Lärande och utveckling utgör riktningen för all planerad verksamhet och precis som i skolan arbetar vi systematiskt med att följa upp kvaliteten i allt vi gör. Därför träffas vi i regelbundna kollegiala samtal för att diskutera undervisningen. Eleverna är våra viktigaste samarbetspartners och ständigt närvarande i vårt utvecklingsarbete. Det betyder att det alltid är vi fritidspedagoger som ansvarar för såväl undervisningen som den pedagogiska relationen, men allt vi gör blir till i samspel med eleverna. 

Vi erbjuder  en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och kompetensutvecklingsdagar för fritidspedagoger.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Gerdsken kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/Gerdsken. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Klas Karlsson, klas.karlsson@vittra.se


Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

 

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Alingsås
Ansök senast: 2021-11-24

Vid sjön Gerdsken i Alingsås ligger Vittra Gerdsken. Skolan ligger i ett fint grönområde där det finns möjlighet att besöka både skog och flera fina promenadvägar. Skolan ligger i en äldre byggnad där lokalerna förr var en fabrik men idag är ombyggda för att passa skolverksamhet. Vi har också förmånen att ha både förskola och grundskola i samma lokaler och hos oss kan barnen börja i förskolan och gå hela vägen till åk 9.  Vi jobbar för att skapa Alingsås friskaste för och grundskola och tror mycket på att arbeta tillsammans för högre måluppfyllelse. 

Lärare i åk 4-6 till Vittra Gerdsken 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på  100 % för undervisning i åk 4-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i både svenska och engelska. Som lärare i Vittra är du med och formar medvetna barn och elever genom att ge dem rätt verktyg och kunskap för att skapa ett mer hållbart samhälle. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare i åk 4-6. Du är har erfarenhet av undervisning och gillar att jobba i arbetslag. Du trivs i en miljö präglad av mod och medvetet lärande, det är så vi gör skillnad.

Vi erbjuder

Tillsammans arbetar vi med det kollegiala lärandet för att utveckla undervisningen och för att möta barnens individuella behov. Vittra har en tydlig pedagogisk riktning och olika verktyg och metoder som stödjer vårt arbete. Vi bygger en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas och växa, barn som vuxna. 

Alla barn och elever på Vittra har en Vittrabok i syfte att skapa medvetenhet om den egna lärprocessen. 

Vi har också kvartersmål där vi arbetar med FN:s 17 globala hållbarhetsmål. Arbetet kan bedrivas tillsammans med lokala aktörer och organisationer för ett bättre samhälle, ett bättre kvarter. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.Övrigt

Tjänsten är ett vikariat fram till sommaren 2023 och det kan även finnas möjligheter till en tillsvidareanställning framöver. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna bit. rektor Frida Ljungdahl, frida.ljungdahl@vittra.se

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-11-25

Sjölins gymnasium Nacka söker timvikarierande receptionist Vi söker dig som vill ge service till elever, vårdnadshavare, personal och externa kontakter på Sjölins gymnasium Nacka.  Tjänsten är ett timvikariat, med chans att arbeta upp till ca 40 % under detta år. Tillträde omgående.

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-11-08

Vill du driva och utveckla Noblaskolan Mariastaden i Helsingborg tillsammans med oss? Vi söker en rektor som med ett tydligt ledarskap tillsammans med våra ca 55 medarbetare, 400 barn och elever, vårdnadshavare och övriga rektorer inom Noblaskolan i Sverige vill utveckla våra verksamheter

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2021-11-07

Montessori Mondial Kristianstad är en grundskola med drygt 400 elever från förskoleklass till årskurs 9. Hos oss är montessoripedagogiken viktig, där elevens utveckling och inlärning kommer i första hand. Vi arbetar efter Maria Montessoris ideologi om hur vi lär barnen att uppfatta sin omvärld och erbjuder en spännande och stimulerande studiemiljö. Skolan har funnits sedan 2001 och ligger i centrala Kristianstad. Du kan läsa mer om oss här.

Rektor Montessori Mondial Kristianstad

Ditt uppdrag

Ditt uppdrag är att leda och utveckla Montessori Mondial i Kristianstad. Du har ett övergripande ansvar för barn och elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Som rektor leder du de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans kvalitetsarbete, utveckling och framtid och företräder skolan i olika externa sammanhang, kommuner och myndigheter. En del av ledaruppdraget närmaste året utgörs av att leda implementeringen skolans utbildningsprofil med delaktighet av medarbetare och elever.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande rektorsuppdrag där du tillsammans med kompetenta medarbetare utvecklar och driver verksamheten framåt. Som ledningsstöd finns i nuläget en biträdande rektor. Utöver det har du stöd av din skolchef och ett nätverk av rektorskollegor inom Noblaskolan Sverige samt stabsstöd inom kvalitet, ekonomi, HR, juridik, IT, kommunikation och marknadsföring.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling liksom kollektivavtalade förmåner och försäkringar samt friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Din profil

Den vi söker är en erfaren skolledare, gärna från grundskolan. Det är meriterande om du har en genomgången rektorsutbildning samt har erfarenhet av montessoripedagogik. Vidare är du väl förtrogen med skolans styrdokument, har erfarenhet av arbete med elevhälsa samt erfarenhet av att hantera ekonomiskt ansvar. 

Som rektor utövar du ledarskap på ett omsorgsfullt sätt och kan samtidigt fatta svåra beslut och skapa strukturer som bidrar till trygghet. Vi har höga mål och om du har mod att våga prova nytt och förmågan att skapa tillitsfulla relationer med medarbetare och vårdnadshavare så når vi dem tillsammans.

Du drivs av möjligheten att påverka, är handlingskraftig och lösningsinriktad. När tempot är högt har du förmågan att planera och prioritera din tid utifrån verksamhetens och elevernas bästa. Du levererar vad du lovar, strävar efter att nå resultat med bästa möjliga kvalitet.

Övrigt

Gör din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 7 november. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Skolchef Annika Rinman, annika.rinman@academedia.se Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Kristianstad.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-28

NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm är en attraktiv skola som erbjuder natur och teknikprogrammet. På skolan går ca 300 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en skolsköterska på deltid 40 procent

Det här erbjuder vi dig

Vår skola ligger fint belägen vid Fridhemsplans T-banestation, ett stenkast från Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand. På skolan går det ca 300 elever. Vi tror på varje elevs möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar- kunskapsmässigt,  kreativt och socialt.

Som skolsköterska ingår du i skolans elevhälsoteam. Elevhälsans uppdrag är att stödja eleverna till att nå utbildningens mål med fokus på det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Du tillsammans med lärare och elevhälsoteam upptäcker och bidrar till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa.  Genom en samlad elevhälsa, ett gott samarbete och en tydlig systematik i arbetet ger vi eleverna bra förutsättningar att lyckas med sina studier.

Det här söker vi: Vi söker efter dig, gärna med erfarenhet från gymnasiet. Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande.

Arbetet kräver god datorvana och gärna erfarenhet av journalsystemet PMO. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg. Vi arbetar aktivt med att skapa relationer och positivt bemötande. 

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 % med start 10 januari 2022. Placeringsort är Fridhemsplan, Stockholm.

Intervjuer görs löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor, kontakta gärna rektor Magnus Odung, 070-3223673.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-11-25

KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI, söker Dig som vill arbeta med undervisning inom vård- och omsorg! 

Vi söker i första hand dig som är sjuksköterska och ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg eller dig som kan tänka dig att studera inom snar framtid. Du kan också vara under pågående utbildning och då göra din VFU hos oss.

KompetensUtvecklingsInstitutet söker Dig som som trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.  Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktiga delar. Hos oss får du möjlighet att arbeta  med olika typer av utbildningar och uppdrag inom utbildning av vuxna inom vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga läraruppgifter så som planering, undervisning och utvärdering i  klass och för elever som läser mer flexibelt. Du arbetar även med digitalt lärande samt validering och bidrar till det systematiska kvalitetsarbetet och utveckling av arbetsplatsen. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är också en del av uppdraget. Du kan utöver detta medverka i marknadsaktiviteter som öppna hus, mässor m.m.  

Du kommer att tillhöra vårt utbildningscenter i Västerås där du ingår i kollegiet och deltar i möten digitalt eller på plats. Undervisningen bedrivs under ca 2-3 dagar i veckan i lokaler som tillhandahålls av Kumla kommun. Här studerar eleverna främst som lärlingar där största delen av utbildningen sker på en arbetsplats. Utöver tiden i klassrummet med yrkesteori arbetar du med planering och utvärdering, APL-uppföljning och elever som studerar flexibelt i vår lärplattform. Arbetet i Kumla passar dig som trivs med att styra och lägga upp ditt arbete mer självständigt.

Formell kompetens

Pedagogisk högskoleexamen inom området eller annan relevant akademisk utbildning.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du uppskattar ett varierat, utvecklande och stimulerande arbete och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och arbetssätt. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda att stötta varandra i de uppdrag som behövs.

Arbetslivserfarenhet/bakgrund

 • Du har kompetens att coacha människor mot uppsatta mål
 • Du har goda kunskaper i att använda digitala verktyg
 • Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
 • Du har ett starkt engagemang och en positiv människosyn

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Placeringsort

Västerås/Kumla/Enligt överenskommelse

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Vi söker både Dig som är intresserad av att arbeta heltid och/eller deltid. Resor kan förkomma i tjänsten.

Sista ansökningsdag

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med biträdande rektor Madelene Anderot:

E-post: madelene.anderot@kui.se

Tel. 021-475 20 35

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

KompetensUtvecklingsInstitutet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Se www.academedia.se

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Västerås
Ansök senast: 2021-11-25

KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI, söker Dig som vill arbeta med undervisning inom vård- och omsorg! 

Vi söker i första hand dig som är sjuksköterska och ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg eller dig som kan tänka dig att studera inom snar framtid. Du kan också vara under pågående utbildning och då göra din VFU hos oss.

KompetensUtvecklingsInstitutet söker Dig som som trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.  Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktiga delar. Hos oss får du möjlighet att arbeta  med olika typer av utbildningar och uppdrag inom utbildning av vuxna inom vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga läraruppgifter så som planering, undervisning och utvärdering i  klass och för elever som läser mer flexibelt. Du arbetar även med digitalt lärande samt validering och bidrar till det systematiska kvalitetsarbetet och utveckling av arbetsplatsen. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är också en del av uppdraget. Du kan utöver detta medverka i marknadsaktiviteter som öppna hus, mässor m.m.  

Du kommer att tillhöra vårt utbildningscenter i Västerås där du tillhör kollegiet och deltar i möten och har din arbetsplats. Undervisningen bedrivs i Kumla under ca 2-3 dagar i veckan i lokaler som tillhandahålls av Kumla kommun. Här studerar eleverna främst som lärlingar där största delen av utbildningen sker på en arbetsplats. Utöver tiden i klassrummet med yrkesteori arbetar du i Västerås med planering och utvärdering, APL-uppföljning och elever som studerar flexibelt i vår lärplattform. Arbetet i Kumla passar dig som trivs med att styra och lägga upp ditt arbete mer självständigt.

Formell kompetens

Pedagogisk högskoleexamen inom området eller annan relevant akademisk utbildning.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du uppskattar ett varierat, utvecklande och stimulerande arbete och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och arbetssätt. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda att stötta varandra i de uppdrag som behövs.

Arbetslivserfarenhet/bakgrund

 • Du har kompetens att coacha människor mot uppsatta mål
 • Du har goda kunskaper i att använda digitala verktyg
 • Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
 • Du har ett starkt engagemang och en positiv människosyn

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Placeringsort

Västerås

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Vi söker både Dig som är intresserad av att arbeta heltid och/eller deltid. Resor kan förkomma i tjänsten.

Sista ansökningsdag

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med biträdande rektor Madelene Anderot:

E-post: madelene.anderot@kui.se

Tel. 021-475 20 35

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

KompetensUtvecklingsInstitutet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Se www.academedia.se

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Kumla
Ansök senast: 2021-11-14

KompetensUtvecklingsInstitutet, KUI, söker Dig som vill arbeta med undervisning inom vård- och omsorg! 

Vi söker i första hand dig som är sjuksköterska och ser gärna att du är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg eller dig som kan tänka dig att studera inom snar framtid. Du kan också vara under pågående utbildning och då göra din VFU hos oss.

KompetensUtvecklingsInstitutet söker Dig som som trivs att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.  Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktiga delar. Hos oss får du möjlighet att arbeta  med olika typer av utbildningar och uppdrag inom utbildning av vuxna inom vård och omsorg.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår sedvanliga läraruppgifter så som planering, undervisning och utvärdering i  klass och för elever som läser mer flexibelt. Du arbetar även med digitalt lärande samt validering och bidrar till det systematiska kvalitetsarbetet och utveckling av arbetsplatsen. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är också en del av uppdraget. Du kan utöver detta medverka i marknadsaktiviteter som öppna hus, mässor m.m.  

Du kommer att tillhöra vårt utbildningscenter i Västerås där du ingår i kollegiet och deltar i möten digitalt eller på plats. Undervisningen bedrivs under ca 2-3 dagar i veckan i lokaler som tillhandahålls av Kumla kommun. Här studerar eleverna främst som lärlingar där största delen av utbildningen sker på en arbetsplats. Utöver tiden i klassrummet med yrkesteori arbetar du med planering och utvärdering, APL-uppföljning och elever som studerar flexibelt i vår lärplattform. Arbetet i Kumla passar dig som trivs med att styra och lägga upp ditt arbete mer självständigt.

Formell kompetens

Pedagogisk högskoleexamen inom området eller annan relevant akademisk utbildning.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du uppskattar ett varierat, utvecklande och stimulerande arbete och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och arbetssätt. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda att stötta varandra i de uppdrag som behövs.

Arbetslivserfarenhet/bakgrund

 • Du har kompetens att coacha människor mot uppsatta mål
 • Du har goda kunskaper i att använda digitala verktyg
 • Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
 • Du har ett starkt engagemang och en positiv människosyn

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Placeringsort

Västerås/Kumla/Enligt överenskommelse

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Vi söker både Dig som är intresserad av att arbeta heltid och/eller deltid. Resor kan förkomma i tjänsten.

Sista ansökningsdag

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med biträdande rektor Madelene Anderot:

E-post: madelene.anderot@kui.se

Tel. 021-475 20 35

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

KompetensUtvecklingsInstitutet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Se www.academedia.se

 

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Kävlinge
Ansök senast: 2021-11-25

Vi söker drivna, självgående timvikarier till Noblaskolan Löddeköpinge.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-25

Det här blir du en del av

Vittra Södermalm är en 4-9 grundskola med ca 300 elever. Skolan är vackert och centralt belägen på Söders höjder.  På Vittra Södermalm arbetar vi mycket medvetet för att skapa goda relationer.  Vi har en hög trygghets- och trivselfaktor både bland våra elever och våra pedagoger.  

Mer information om Vittra Södermalm kan du ta del av på https://vittra.se/sodermalm

Arbetsuppgifter 

I uppdraget som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att  alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad  elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator samt rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. 

I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete.  Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan.  Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet.  

Som skolsköterska på Vittra Södermalm ingår du i ett mycket engagerad elevhälsoteam som brinner för sitt arbete  och som är en självklar del av det kollegiala samarbetet på skolan och samverkan med andra aktörer utanför skolan.  

Kvalifikationer 

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom  eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som  skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana.  Vi arbetar i PMO. 

Som person ska du vara strukturerad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta och samverka i tvärprofessionella team och är van att ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det  hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt  arbeta med att skapa goda relationer i alla led. 

Anställningsvillkor 

Tillsvidare 60 % med tillträde januari 2021 eller enligt överenskommelse. Möjlighet för såväl semester som uppehållstjänst. 

Kontakt  

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta bitr. rektor Anna Björnsson anna.bjornsson@vittra.se. Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta  medicinsk verksamhetschef grundskolan Charlotte Friberg, charlotte.friberg@academedia.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in din ansökan innehållande ett CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker till oss. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in ansökan redan idag. 

Vi ser farm emot din ansökan!

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-11-15

Granskningsadministratör - Antagningsenheten

Vad är Antagningsenheten?
Antagningsenheten är en administrativ enhet som arbetar på uppdrag till alla Academedias Yrkeshögskolor. Vi granskar alla ansökningar till utbildningarna inom yrkeshögskolan, administrerar preparandkurser samt har en kundtjänstfunktion.
Då ansökningsperioden till de flesta utbildningarna är mellan februari-maj, innebär detta att vi behöver utöka vår stab under denna period för att klara söktrycket.

Nu söker vi dig som vill arbeta med studeranderekrytering och administration. Tjänsten är en visstidsanställning.
Vi erbjuder ett flexibelt och varierande arbete med vår studeranderekrytering, där huvuduppgifterna innebär att ta emot och hantera inkommande ansökningar samt att ha daglig kontakt med de sökande.
Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för AcadeMedias Yrkeshögskolor.

 Arbetsuppgifter

 • Granskning av ansökningar i vårt antagningssystem
 • Grundläggande studierådgivning
 • Behörighetsbedömning och reell kompetens/validering
 • Underlag för antagning

 Kvalifikationer

 • Gymnasieexamen och mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift.
 • God datorvana, gärna Office 365.
 • Erfarenhet från administrativt arbete och service och/eller kundkontakt är meriterande.

 Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att ge våra potentiella studerande bästa möjliga service och är den som agerar vårt ansikte utåt och bygger relation med dem i ett första led. För att passa i vårt team tror vi att du är serviceminded, framåt, initiativrik, effektiv, flexibel och har en positiv attityd.

Arbetet innebär till största delen administrativa uppgifter, vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Vi vill att du känner dig trygg med att inom givna ramar självständigt bedöma hur arbetsuppgifter ska utföras samt utföra dessa på utsatt tid. Tjänsten innebär många kontakter, både interna och externa, därför ser vi som en förutsättning att du är social och duktig på att samarbeta.

Naturligtvis delar du våra värdeord: kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig.

Anställningsform 

Tjänsten är en visstidsanställning mellan januari och juni 2022. Anställningen är knuten till kollektivavtal.

Varaktighet: Januari-Juni 2022
Omfattning: 100%
Placeringsort: Örebro


Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Enhetschef Liselotte Issakainen, tel: 019-611 58 56, mail: liselotte.issakainen@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Stämmer detta in på dig? Vi strävar efter att tillvarata olika perspektiv och erfarenheter, därför uppmuntrar vi en mångfald av sökanden. Ansök med CV och personligt brev där du motiverar varför du skulle passa för tjänsten. 

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför direktkontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-11-15

Kundtjänstmedarbetare - Antagningsenheten

Vad är Antagningsenheten?
Antagningsenheten är en administrativ enhet som arbetar på uppdrag till alla Academedias Yrkeshögskolor. Vi granskar alla ansökningar till utbildningarna inom yrkeshögskolan, administrerar preparandkurser samt har en kundtjänstfunktion.

Nu söker vi dig som vill arbeta med studeranderekrytering och administration. Tjänsten är en visstidsanställning och är perfekt för dig som vill ha en kortare anställning men med heltidsjobb.
Vi erbjuder ett flexibelt och varierande arbete med vår studeranderekrytering, där huvuduppgifterna innebär att ha daglig kontakt med de sökande. Detta gör att du blir ett viktigt ansikte utåt för AcadeMedias Yrkeshögskolor.

 

 Arbetsuppgifter

 • Kundtjänst, kontakt med våra sökande via vår telefonväxel samt chat.

 Kvalifikationer

 • Gymnasieexamen och mycket goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift
 • God datorvana, gärna Office 365
 • Erfarenhet från service och/eller kundkontakt och administrativt arbete är meriterande

 Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att ge våra potentiella studerande bästa möjliga service och är den som agerar vårt ansikte utåt och bygger relation med dem i ett första led. För att passa i vårt team tror vi att du är serviceminded, framåt, initiativrik, effektiv och har en positiv attityd.

Du kommer att ha daglig kontakt med de sökande till våra utbildningar och därför behöver du vara social och även kunna coacha den sökande i både val av utbildning samt hur de ansöker till utbildningarna.

Arbetet innebär en hel del administrativa uppgifter, vilket kräver att du är noggrann, strukturerad och har ett bra sinne för ordning. Du behöver även vara van att hålla flera processer i gång samtidigt.
Vi vill att du känner dig trygg med att inom givna ramar självständigt bedöma hur arbetsuppgifter ska utföras samt utföra dessa på utsatt tid. Naturligtvis delar du våra värdeord: kvalitetsmedveten, utvecklingsorienterad, professionell och personlig.

Anställningsform 

Tjänsten är en visstidsanställning, 100%, med tillträde och avslut mellan januari och augusti 2022. Anställningen är knuten till kollektivavtal.

Varaktighet: januari-augusti 2022
Omfattning: 100%
Placeringsort: Örebro
Löneform: månadslön


Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Enhetschef Liselotte Issakainen, 019-611 58 56 eller liselotte.issakainen@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Stämmer detta in på dig? Vi strävar efter att tillvarata olika perspektiv och erfarenheter, därför uppmuntrar vi en mångfald av sökanden. Ansök med CV och personligt brev där du motiverar varför du skulle passa för tjänsten. 

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför direktkontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Landskrona
Ansök senast: 2021-11-25

 

Vi ser vår tids möjligheter och undervisar därför inte våra elever för en statisk nutid, vi förbereder dem för varje framtid. Hos oss går elever från förskoleklass till årskurs 9.

Vår omgivning

Innovitaskolan Landskrona har undervisning i årskurserna förskoleklass till årskurs 9. Vi har även ett fritidshem som drar nytta av att ha tillgång till stadens vackra utomhusmiljöer. Att vara belägen mitt i Landskrona stad är en otrolig förmån med närhet till flera parker, teater, museer, föreningsliv och företag.

Lustfyllt lärande

Med tydlighet, rörelse och kunskap ges eleverna ett lustfyllt lärande. Hos oss ska de känna trygghet och att de har möjlighet att vara med och påverka. Vi har ett stort fokus på varje elevs unika lärande.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/Landskrona

 

 

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu timvikarier till vår verksamhet.  Du kanske är lärarstudent och har möjlighet att kombinera studier och arbete. Som timvikarie arbetar du enstaka timmar eller hela dagar, allt utifrån hur dina möjligheter ser ut. Undervisningen planeras av ordinarie lärare. 

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om? 

I första hand söker vi dig som är lärarstudent och har möjlighet att kombinera studier och arbete. Du kan också vara en person med annan erfarenhet av att arbeta tillsammans med barn och ungdomar.

 På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en allmän visstidsanställning för tidsperioden vov 2021- juni 2022 (timanställning). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning sker löpande. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor  på 0418-433261 eller cecilia.warmark@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-25

Movant Bromma söker VVS lärare

Movant i Stockholm bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommuner och har funnits sedan 2016. Vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de avslutar sina studier hos oss.

I vårt arbete har vi en tydlig elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser.

Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

På Movant i Stockholm har vi deltagare inom yrkesutbildningar på Hantverksprogrammet, med inriktningar barberare, florist, frisör, stylist och låssmed. Programmet Bygg och anläggning med inriktningarna byggnadsträarbete och plattsättare, samt programmet VVS och Fastighet med inriktningarna VVS-montör och fastighetsskötare.

Vi söker nu en behörig lärare inom VVS. Du arbetar tätt ihop med de övriga yrkeslärarna.

Som lärare hos oss får du möjlighet att hjälpa våra deltagare att nå sina mål och utveckla kunskaper på ett kreativt sätt. Du ansvarar för att undervisningen integreras inom yrkesutbildningen, det vill säga att elever utvecklar kunskaper som leder till att de kan ta en anställning inom valt yrkesområde. Glöm den traditionella katederundervisningen och agera tillsammans med både elever och andra pedagoger.

Du som söker ska ha ett kreativt och öppet förhållningssätt för undervisningssituationer. Ha en pedagogisk och tydlig struktur och vara öppen för förändringar. Du bör vara social och kunna hantera människor från olika bakgrunder.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvaras av olika yrkeskurser inom utbildningen VVS montör.

Jämställdhets- och miljöfrågor ska integreras i utbildningen där diskussionerna ska utgå från hur det ser ut i samhället idag och hur de inverkar på verksamhetsområdet deltagaren befinner sig i. 

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. 

Det här söker vi 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och brinner för personlig utveckling. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är nödvändig då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten. 

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

Tillträdesdag: Snarast möjligt
Placeringsort: Bromma, Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Sista ansökningsdag:
10 november
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. 
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Martin Nyman, martin.nyman@movant.se

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-11-25

Administratör till Movant Uppsala.

Movant startade under oktober 2019 yrkesutbildning som riktar sig till vuxna i Uppsala. Det innebär att du som medarbetare får möjligheten att vara med att skapa och utveckla vår skola.

Vi söker

Vi söker dig som har utbildning inom administration eller annan adekvat utbildning eller erfarenhet, samt goda IT kunskaper och van att arbeta i olika datasystem. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt, är flexibel, stresstålig, serviceinriktad och lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet från administration i skola är meriterande

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara inriktade mot elevadministration, registrering av studieplaner, betygshantering, uppföljning, statistik, CSN-frågor, arbeta med att ta emot besökare, allmän administration, beställningar av förbrukningsmaterial och avlastning/service till ledningen.

Delar av tjänsten kommer även innebära stöttning till APL-samordnare, där arbetsuppgifterna handlar om att administrera kontakter innan och efter elevernas APL period, i samarbete med ansvarig lärare.

Det här erbjuder vi dig.

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt.

Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter.

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Uppsala

Anställningsform: Vikariat 100 %, möjlighet till förlängning

Sista ansökningsdag: 2021-11-25

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Mikael Östh Rektor, mikael.osth@movant.se 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbtitel: Regionchef
Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-30

Vill du förändra världen? – eller åtminstone ta initiativ för- och driva IT och Teknikutbildningar i Stockholm/Västerås Som regionchef inom EC Utbildning AB i Region ÖST kommer du aktivt att driva kompetensförsörjningsinitiativ i nära samarbete med företag i regionen. Din stationeringsort kommer va

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Karlskrona
Ansök senast: 2021-11-24

Detta söker vi:

Innovitaskolan Karlskrona (tidigare Galären) söker dig som vill arbeta på en modern och ambitiös arbetsplats med stora möjligheter att vara med att utveckla, driva och påverka tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.  Vi behöver nu komplettera vårt lärarteam med dig som har kompetens och erfarenhet av undervisning i spanska.  

Om verksamheten:

Med fokus på framtidens kompetenser utbildar vi våra elever till att bli trygga individer i en föränderlig värld.

Innovitaskolan Karlskronas vision innebär att när eleverna går ut från oss, ska de vara mycket väl rustade för livet efter grundskolan. Vår pedagogiska idé och vårt arbetssätt bygger på att pedagogerna arbetar med omtanke om eleverna för en tillgänglig och trygg lärmiljö. Alla vuxna är goda förebilder och arbetar på att bygga relationer. Skolan har ett framtidsfokus och en hälsoprofil med bl.a. utökad tid för idrott och aktiva raster. Du som lärare samverkar med dina kollegorna för en skola där vi ger eleverna rätt förutsättningar för en föränderlig framtid. Vi arbetar självklart utifrån läroplanen, målstyrt och i projekt och teman. Aktiviteter och variation i arbetssätt vävs in i undervisningen, utifrån elevernas behov och intressen. Vi har ett ämnesövergripande förhållningssätt, med flexibla läromedel och IT i undervisningen. Vi arbetar hårt tillsammans för att alla elever ska må bra, utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar samt bli väl rustade för framtiden.

Tjänsten är ett vikariat på 100% under ordinarie lärares föräldraledighet. Tjänsten innebär ansvar för all undervisning i spanska i åk 6-9 (7 undervisningsgrupper) samt mentorskap i åk 7. Du ingår i arbetslaget för åk 7 där ni har tätt samarbete kring era klasser. Tjänsten börjar 29 november 2021 och varar till 30 juni 2022.

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-11-24. Anställningen startar 2021-11-29. Vi tillämpar ferietjänst vilket innebär 35h arbetsplatsförlagd tid varje vecka och 10h förtroendetid.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Jennie Martinsson på 0709-830671.

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-11-28

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning. 

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. 

Vi söker en engagerad, kreativ och positiv medarbetare med stort intresse för utbildnings- och arbetsmarknadsfrågor. 

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Vi befinner oss i ett läge där vi utvecklar vuxenutbildningen genom flexibilitet, individanpassning och digitala verktyg för att möta våra olika målgruppers behov. De som läser hos oss är både självständiga elever som studerar på distans samt elever med studieformen flex som har utökat behov av lärarledda aktiviteter. Vi har även fått i uppdrag att i samverkan med Uppsala kommun skapa förutsättningar för den enskilde individen att ges möjlighet till en långsiktig hållbar egenförsörjning, där rätt val av utbildning är en viktig del av helheten för att lyckas.  

Om tjänsten 

Tjänsten omfattar såväl undervisning som handledning digitalt och fysiskt i kurser som ingår i IT-ämnena. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra elever kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet. Ditt uppdrag kommer till största del att innefatta rättning, examinationer och bedömning/betygssättning av elever. 

Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Vi följer självklart kursplanen och övriga styrdokument och i läraruppdraget ingår sedvanliga läraruppgifter såsom bedömning och betygssättning. 

Du kommer att ingå i ett team som består av andra ämneslärare inom närliggande ämnen. Arbetslagets arbete leds av en arbetslagsledare som i sin tur har stöttning från biträdande rektor. Du arbetar både enskilt och tillsammans med andra yrkeskategorier. 

Det här söker vi 

Du är utbildad lärare i IT-ämnen med den kompetens och erfarenhet som skollagen föreskriver och är väl förtrogen med vuxenutbildningens uppdrag. Erfarenhet av undervisning är en merit. Då vi den 1 augusti gick in i ett nytt avtal med delvis ny verksamhet och nytt innehåll så är det en fördel om du har ett entreprenörstänk och lätt att hitta lösningar. Vår verksamhet kräver att man är flexibel och lösningsinriktad. Du förväntas arbeta såväl digitalt som på plats i skolans lokaler. 

Vi erbjuder dig 

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Academedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du låta dig själv utmanas och växa.  

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 

Anställningsform  

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning 6 mån

Omfattning: 50-75%, tillträde 1 januari

Placeringsort: Uppsala

Antal tjänster: 1

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI. 

 

Kontaktperson 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast (dock senast den 28 november) tillsammans med ditt löneanspråk. Bifoga gärna en kopia av ditt examensbevis i din ansökan. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på mejl: 

- Rektor gr/gy/yrke: Carolina Söderholm, carolina.soderholm@hermods.se  

- Biträdande rektor: Cherin Talayhan Sarsour, cherin.talayhan@hermods.se 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen sök tjänsten via länken nedan. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Trollhättan
Ansök senast: 2021-11-22

Vi söker en yrkeslärare på el - och energiprogrammet på Praktiska Trollhättan.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Landskrona
Ansök senast: 2021-11-21

Ditt uppdrag 

Hermods bedriver en nystartad sfi-skola i Landskrona och nu expanderar vi. Vi söker därför ännu en sfi-lärarkollega som vill vara delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med ledning och stödfunktioner. Hos oss får du vara med och skapa möjligheter för individer att nå sina mål och bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i sfi. Vi har undervisning i alla studievägar på dag- och/eller kvällstid, vilket gör att det finns goda chanser till tim-eller deltidsanställning, beroende på dina önskemål. Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell, som vi ständigt utvecklar och förbättrar, och med inriktning mot elevernas framtida yrkesliv. Vi tror på individens egen förmåga och ansvar för att nå tydliga mål.

Vi erbjuder dig

Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora. Hermods driver flera  sfi-verksamheter i Skåne så är kollegial, lokal samverkan en självklarhet för oss.

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb Benify.  Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Förmånswebben är dessutom kopplad till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Det här söker vi

Du som söker tjänsten är driven, flexibel och utvecklingsinriktad  Du är självständig och professionell i ditt arbete.  Du uppskattar när ditt arbete är varierat och när du snabbt behöver lösa uppkomna situationer med våra elevers bästa för ögonen.  Du kommer befinna dig i en dynamisk verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik. Det är viktigt att du har en god vana att arbeta med digitala verktyg och att du känner dig trygg med datorn som arbetsredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i sfi. Det är meriterande om du är flerspråkig. Bifoga CV, lärarlegitimation och behörighetsförteckning.

Anställning

Vi erbjuder timanställning eller tillsvidareanställning, med provanställning 6 månader. Omfattning: deltid. Tjänsten kan senare komma att utökas. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen.

Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om du har frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor Ursula Eldh, Hermods Sfi Landskrona telefon 010-1421010

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2021-11-21

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu ett vikariat om 80% som administratör/rektorsassistent. Du har en kärnfunktion i vår verksamhet och är ansiktet utåt i alla sammanhang.

Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolan tillsammans med dina kollegor. Som anställd på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och arbetet med att skapa en strukturerad och givande skolgång för alla våra elever.

Din profil

I första hand söker vi dig som har erfarenhet från liknande arbete och som har kunskap om hur man arbetar i Schoolsoft. Vi söker dig som  är flexibel, lösningsfokuserad och stresstålig. Eftersom du har en kärnfunktion i vår verksamhet så behöver du kunna ha många bollar i luften samtidigt. Du behöver dessutom vara noggrann, lyhörd och självgående. 

Du ska vara social och ha en mycket god kommunikativ förmåga. Du är den som träffar alla elever och är i kontakt med vårdnadshavare genom telefon. Du tar också emot alla besökare samt deltar i vår marknadsföring i olika sociala sammanhang. 

Du är rektors högra hand.

Utöver din skarpa kompetens söker vi någon som vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 21/11 .

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Linda Ekstrand på linda.ekstrand@lbs.se. ENDAST VIA MAIL.

Jobbkategori: Säljare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-11-26

Det här blir du en del av

Har du erfarenheter av B2B-försäljning och söker efter nästa steg i karriären? Är du intresserad av att arbeta i en EdTechmiljö med stor möjlighet att utforma din tjänst och vardag? Som säljare på Movant Säkerhetsutbildningar blir du en del av ett nationellt team på fem personer som tillsammans skapar det nya, digitala utbildningslandskapet inom certifierings- och säkerhetsutbildningar.

Movant Säkerhetsutbildningar ger certifieringskurser och utbildningar inom områden som är en viktig del av utbildning och fortbildning inom byggyrken, VVS, fastighet, el, fordon och industri. Vi vill expandera våra branschsamarbeten och utöka vår försäljning till företag och yrkesskolor.  För att trivas i tjänsten drivs du av att ha tydliga säljmål, är affärsmässig och tycker det är roligt att arbeta med människor.

Vi är ett sammansvetsat team som brinner för utveckling och säkerhetsfrågor. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och ge våra deltagare den mest högkvalitativa utbildningen som går att få!

Det här erbjuder vi dig / det här söker vi

Arbetet som  säljare på Movant Säkerhetsutbildningar innebär ansvar försäljning, bearbeta nya kunder, skapa samarbeten. Det finns goda möjligheter till att själv forma tjänsten och vi har en mycket spännande tid framför oss och hoppas du vill vara med på denna resa.  

 • Säljerfarenhet minst 2 år
 • Erfarenhet av försäljning tjänster
 • Stort nätverk - B2B

 

Övrig information

Tillträdesdag:  Efter överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Anställningsform: Heltid tillsvidare (6 mån provanställning)
Sista ansökningsdag:
  
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Per Nygård tel. 076-7643367, per.nygard@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se

 

Jobbkategori: Kurator
Plats: Kalix
Ansök senast: 2021-11-22

 Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/kalix

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu en Kurator och erbjuder en tjänst på 100%.

Som kurator arbetar du aktivt med värdegrund och normer med samtliga elever på skolan. Du är en nyckelperson i skolans Eht-arbete.  Du är en stor del i likabehandlingsarbetet och arbetar förebyggande mot diskriminering och kränkande behandling mm.

Din profil

Vi söker dig som är  lugn och flexibel i din roll som kurator.  Du är strukturerad i ditt arbete och är välkomnande i ditt möte med elever och personal. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kurativt arbete. 

 

Vi erbjuder

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en En tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Vanessa Hiltunen på mailadress vanessa.hiltunen@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-14

Vill du vara med och göra skillnad för våra barn på Pysslingen Förskolor - Sjöstaden?

Vi strävar efter att ge varje barn på vår förskola de bästa förutsättningarna att må bra, växa, utvecklas, lära nytt och bli självständiga individer. Någonting som vi tycker är det viktigaste och roligaste som finns att arbeta med! I januari växer vi och därför söker vi just nu två nya stjärnor till vårt arbetslag.  

Vem är du?
Vi söker en utbildad barnskötare som lägger vikt vid dagens alla möten. Du som söker vill vara med och göra skillnad varje dag, för varje barn. Du vill vara med på resan i förskolans gränslösa möjligheter och i en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek och skapande. Vi söker dig som berör, är medforskande och ser möjligheterna att lära, lära tillsammans med och lära av barn och kollegor. Du vill vara med och vidareutveckla förskolans systematiska kvalitetsarbete och ser det värdefulla i att skapa en varierande didaktisk lärmiljöer tillsammans med barnen. 

Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasie- eller vuxenutbildning) eller har erfarenhet av att arbeta som barnskötare. Du känner dig trygg i att dokumentera och kommunicera och bidrar med egna tankar och idéer kring utbildningen. 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med nyfikna barn som gör varje dag till en fantasifull färd. Ett arbete där du har världens viktigaste och roligaste uppdrag. Hos oss får du arbetskläder, friskvård och möjlighet till kompetensutveckling. Inom Pysslingen Förskolor har vi flera olika forum som syftar till kompetensutveckling, bland annat har medarbetarna möjlighet att utvecklas inom olika läroplansområden via våra Helpdesk (workshops och föreläsningar), via våra olika utvecklingsgrupper inom förskoleområdet och utifrån egna förslag på utveckling i samverkan med vårt ledningsteam på förskolan.

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Pysslingen Förskolor - Sjöstaden är en förskola med unikt läge med både natur och kultur inom räckhåll, vilket vi självklart nyttjar flitigt. Vi har stora ljusa lokaler där lärmiljöerna ständigt förändras. Vi är ett arbetslag med en härlig blandning av flera förskollärare, barnskötare och pedagoger som trivs ihop. Vi ser vikten av att lära tillsammans och nyttja varandras kompetenser. 

Vill du vara med på barnens resa på Sjöstaden? 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Här kan du läsa mer om Pysslingen Förskolor - Sjöstaden:
www.pysslingen.se/sjostaden


Övrig information

Denna tjänst är en visstidsanställning till juni med möjlighet till förlängning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Elise Sillevis Smitt på elise.sillevissmitt@pysslingen.se

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.


Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Boden
Ansök senast: 2021-12-03

På Noblaskolan Boden stimuleras eleverna i en miljö som präglas av trygghet, struktur och studiero. För oss är det viktigt att alla elever blir sedda och vi uppskattar olikheter. Tillsammans ser vi till att alla elever når sina mål, hela vägen från förskoleklass till årskurs 9. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se

Specialpedagog/lärare till Noblaskolan Boden

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst som Specialpedagog/lärare på 100 %. Du kommer ingå i arbetslag 4-6 och här har du ditt huvudsakliga specialpedagog/läraruppdrag. I tjänsten ingår under läsår 21/22 även tid i årskurs 7-8 undervisning med grupperna sv/eng. Tjänsten kommer senare övergå till en renodlad specialpedagog/lärartjänst. 

Som specialpedagog hos oss blir du en viktig del av elevhälsoteamet och i utvecklingen av vårt elevhälsoarbete. I ditt uppdrag ryms både ett utredande och utvecklande arbete men även direkt arbete med elever. Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat och inkluderande bemötande och insatser som leder till ökad måluppfyllelse.  Arbetet innebär också att du som specialpedagog gör riktade, individuella insatser för de elever som är i behov av det.

Din profil

I söker dig som är flexibel, ansvarstagande och driven. Du ser det som en självklarhet att vara en del av kollegiet och se hela verksamheten. 

Vi erbjuder

På Noblaskolan Boden möter du ett elevhälsoteam bestående av en specialpedagog, en speciallärare, + din roll, kurator/SYV, skolsköterska, skolläkare samt rektor som tillsammans ansvarar för våra elever. Vi erbjuder vi dig en engagerande och utvecklande roll och du kommer att arbeta tätt ihop med två fantastiska specialpedagoger/lärare samt en härlig personalgrupp. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).]  Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Lena Lasu på 070-3810966 eller mailadress lena.lasu@noblaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-11-28

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning. 

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. 

Vi söker en engagerad, kreativ och positiv medarbetare med stort intresse för utbildnings- och arbetsmarknadsfrågor. 

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Vi befinner oss i ett läge där vi utvecklar vuxenutbildningen genom flexibilitet, individanpassning och digitala verktyg för att möta våra olika målgruppers behov. De som läser hos oss är både självständiga elever som studerar på distans samt elever med studieformen flex som har utökat behov av lärarledda aktiviteter. Vi har även fått i uppdrag att i samverkan med Uppsala kommun skapa förutsättningar för den enskilde individen att ges möjlighet till en långsiktig hållbar egenförsörjning, där rätt val av utbildning är en viktig del av helheten för att lyckas.  

Om tjänsten 

Tjänsten omfattar såväl undervisning som handledning digitalt och fysiskt i yrkesutbildningar och enstaka yrkeskurser inom HA-programmet. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra elever kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet. Ditt uppdrag kommer till största del att innefatta rättning, examinationer och bedömning/betygssättning av elever. 

Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Vi följer självklart kursplanen och övriga styrdokument och i läraruppdraget ingår sedvanliga läraruppgifter såsom bedömning och betygssättning. 

Du kommer att ingå i ett team som består av andra yrkeslärare inom Hotell och Turism. Arbetslagets arbete leds av en arbetslagsledare som i sin tur har stöttning från biträdande rektor. Du arbetar både enskilt och tillsammans med andra yrkeskategorier. 

Det här söker vi 

Du är utbildad yrkeslärare i Handel & Administration med den kompetens och erfarenhet som skollagen föreskriver och är väl förtrogen med vuxenutbildningens uppdrag. Erfarenhet av undervisning är en merit. Då vi den 1 augusti gick in i ett nytt avtal med delvis ny verksamhet och nytt innehåll så är det en fördel om du har ett entreprenörstänk och lätt att hitta lösningar. Vår verksamhet kräver att man är flexibel och lösningsinriktad. Du förväntas arbeta såväl digitalt som på plats i skolans lokaler. 

Vi erbjuder dig 

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Academedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du låta dig själv utmanas och växa.  

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 

Anställningsform  

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning 6 mån

Omfattning: 50-75%, tillträde 1 januari

Placeringsort: Uppsala

Antal tjänster: 1

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI. 

 

Kontaktperson 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast (dock senast den 28 november) tillsammans med ditt löneanspråk. Bifoga gärna en kopia av ditt examensbevis i din ansökan. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på mejl: 

- Rektor gr/gy/yrke: Carolina Söderholm, carolina.soderholm@hermods.se  

- Biträdande rektor: Cherin Talayhan Sarsour, cherin.talayhan@hermods.se 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen sök tjänsten via länken nedan. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Västerås
Ansök senast: 2021-11-22

Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och engelska för åk 6-9. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-11-28

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning. 

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. 

Vi söker en engagerad, kreativ och positiv medarbetare med stort intresse för utbildnings- och arbetsmarknadsfrågor. 

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Vi befinner oss i ett läge där vi utvecklar vuxenutbildningen genom flexibilitet, individanpassning och digitala verktyg för att möta våra olika målgruppers behov. De som läser hos oss är både självständiga elever som studerar på distans samt elever med studieformen flex som har utökat behov av lärarledda aktiviteter. Vi har även fått i uppdrag att i samverkan med Uppsala kommun skapa förutsättningar för den enskilde individen att ges möjlighet till en långsiktig hållbar egenförsörjning, där rätt val av utbildning är en viktig del av helheten för att lyckas.  

Om tjänsten 

Tjänsten omfattar såväl undervisning som handledning digitalt och fysiskt i ämnena Historia, Samhällskunskap, Sociologi och/eller Psykologi. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra elever kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet. Ditt uppdrag kommer till största del att innefatta rättning, examinationer och bedömning/betygssättning av elever. 

Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Vi följer självklart kursplanen och övriga styrdokument och i läraruppdraget ingår sedvanliga läraruppgifter såsom bedömning och betygssättning. 

Du kommer att ingå i ett team som består av andra ämneslärare inom SO-ämnena. Arbetslagets arbete leds av en arbetslagsledare som i sin tur har stöttning från biträdande rektor. Du arbetar både enskilt och tillsammans med andra yrkeskategorier. 

Det här söker vi 

Du är utbildad lärare i Historia, Samhällskunskap, Sociologi och/eller Psykologi med den kompetens och erfarenhet som skollagen föreskriver och är väl förtrogen med vuxenutbildningens uppdrag. Erfarenhet av undervisning är en merit. Då vi den 1 augusti gick in i ett nytt avtal med delvis ny verksamhet och nytt innehåll så är det en fördel om du har ett entreprenörstänk och lätt att hitta lösningar. Vår verksamhet kräver att man är flexibel och lösningsinriktad. Du förväntas arbeta såväl digitalt som på plats i skolans lokaler. 

Vi erbjuder dig 

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Academedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du låta dig själv utmanas och växa.  

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 

Anställningsform  

Varaktighet: Tillsvidare med provanställning 6 mån

Omfattning: 100%, tillträde 1 januari

Placeringsort: Uppsala

Antal tjänster: 2

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI. 

 

Kontaktperson 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast (dock senast den 28 november) tillsammans med ditt löneanspråk. Bifoga gärna en kopia av ditt examensbevis i din ansökan. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på mejl: 

- Rektor gr/gy/yrke: Carolina Söderholm, carolina.soderholm@hermods.se  

- Biträdande rektor: Cherin Talayhan Sarsour, cherin.talayhan@hermods.se 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen sök tjänsten via länken nedan. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Jobbkategori: Kurator
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-30

Skolkurator på 70% sökes för vårterminen 2022. Vi söker, i första hand, dig som har en socionomutbildning och erfarenhet av arbete med barn och unga. En bakgrund inom socialtjänsten är meriterande. Du behöver vara en lagspelare och ha förmåga att samarbeta och fungera i ett team.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-19

Är du genuint nyfiken på elevers naturliga drivkrafter och höga potential? Vill du arbeta i en skola där elevernas perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. på vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Gotland
Ansök senast: 2021-11-21

Innovitaskolan Visby  är en fristående verksamhet med förskola och skola år F-9. Skolan startade 2002 och är en inarbetad verksamhet med hög nöjdhet hos elever, vårdnadshavare och personal. Hos oss finns förskola och skola med sammanlagt 380 barn och elever. Kreativitet, energi och hög ambition präglar vår verksamhet och har de senaste åren bidragit till elevernas goda kunskapsutveckling och trivsel.

Det finns en stabil grund på skolan både vad gäller värdegrund och kunskapande. Framförallt finns här ett härligt driv och vilja att göra sitt yttersta. Hos oss trivs personalen och det kollegiala samarbetet tar sig många uttryck och former. Här har du chans att utvecklas i din speciallärarroll och tillsammans med barn, kollegor och skolledning forma verksamheten. Vi har stor tilltro och höga förväntningar både på barnen och på varandra.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/Visby

 

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning som speciallärare. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att bestå av att ge särskilt stöd enskilt och i grupp till våra elever i år F-6. Din primära arbetsplats kommer att vara i en av våra studior dit elever kommer för att få hjälp och stöd i lärandet. 

Du kommer att vara en del av elevhälsoteamet som består av specialpedagog, fyra speciallärare, skolsköterska, kurator och skolledning, även skolpsykolog och skolläkare finns att tillgå. 

 

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om? 

I första hand söker vi dig som är legitimerad speciallärare. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Eva Sjögren på 0498-200971 eller mailadress eva.sjogren@innovitaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Gotland
Ansök senast: 2021-11-21

 

Innovitaskolan Visby  är en fristående verksamhet med förskola och skola år F-9. Skolan startade 2002 och är en inarbetad verksamhet med hög nöjdhet hos elever, vårdnadshavare och personal. Hos oss finns förskola och skola med sammanlagt 380 barn och elever. Kreativitet, energi och hög ambition präglar vår verksamhet och har de senaste åren bidragit till elevernas goda kunskapsutveckling och trivsel.

Det finns en stabil grund på skolan både vad gäller värdegrund och kunskapande. Framförallt finns här ett härligt driv och vilja att göra sitt yttersta. Hos oss trivs personalen och det kollegiala samarbetet tar sig många uttryck och former. Här har du chans att utvecklas i din roll som lärarassistent och tillsammans med barn, kollegor och skolledning forma verksamheten. Vi har stor tilltro och höga förväntningar både på barnen och på varandra.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/Visby

 

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid. 

 

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% som lärarassistent. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att stödja lärarna i klassrummen, vara en del av vårt resursteam, stödja elever under skoldagen, ansvara för rastverksamheter samt vara en del av skolans fritidshem. 

Ditt arbete kommer att vara föränderligt och anpassas efter de behov skolan har. Främst kommer du att jobba mot årskurserna F-6.

 

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om? 

I första hand söker vi dig som är utbildad lärarassistent. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärarassistent är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare bland eleverna.

 

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning tom 30/6-2022 med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Linda Martelleur Ingermaa på 0498-200973 eller mailadress linda.martelluringermaa@innovitaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Lidingö
Ansök senast: 2021-11-21

Specialpedagog

Vittra Lidingös grundskola startade hösten 1998 och är belägen på natursköna Näset på Lidingö, 10 minuter med buss från Ropsten. Idag har vi cirka 200 barn och elever från förskola upp till årskurs 9. Vi arbetar i två arbetslag på förskolan och tre arbetslag på grundskolan. Vi är en familjär skola som strävar efter att alla ska nå sin fulla potential.

Vi söker nu en specialpedagog på 80 % som kommer att ha en ledande position i vårt elevhälsoteam som består av rektor, skolsköterska, kurator, skolpsykolog (varannan vecka) och skolläkare (vid två tillfälle/termin).

I ditt uppdrag ryms både ett utredande och utvecklande arbete med tyngdpunkt på förebyggande och hälsofrämjande insatser. Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat och inkluderande bemötande och insatser som leder till ökad måluppfyllelse.

I det utredande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • vara ett stöd i pedagogiska utredningar tillsammans med ansvarspedagog
 • vara ett stöd i implementeringen av insatser utifrån gjord utredning
 • vara ett stöd i uppföljnings- och utvärderingsarbetet utifrån gjord utredning

I det utvecklande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra utbildningsinsatser utifrån skolans identifierade behov
 • ge handledning till skolans pedagoger och arbetslag
 • ha goda kunskaper i digitala verktyg som du för vidare till våra pedagoger 
 • vara ett stöd i analysarbetet på individ-, grupp- och organisationsnivå
 • bidra till att skapa goda lärmiljöer för alla elever, med fokus på grupp- och organisationsnivå
 • att leda delar av det kollegiala lärandet för alla kollegor på skolan

Om dig:

Vi önskar att du är en trygg, positiv, ödmjuk och handlingskraftig person. Du tar egna initiativ och arbetar strukturerat. Vi tror att du som person är flexibel samt lösningsfokuserad, och har förmågan att se helhetsbilden av eleven. Att skapa positiva möten med elever, vårdnadshavare och kollegor är viktigt för oss och för dig, samt att du har en god kommunikation mellan berörda parter.

Du ser positivt på kollegialt lärande med fokus på ledarskap, relationer och samarbete. Vi arbetar nära arbetslagen och söker dig som har en god samarbetsförmåga och är bra på att skapa relationer.

Vi vill att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt och visar stort engagemang i ditt arbete. Goda kunskaper i det engelska språket är meriterande, då skolan har en internationell profil och engelska är en naturlig del i vår vardag.

De digitala plattformar som vi använder är Google och SchoolSoft.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarexamen med vidareutbildning till specialpedagog. Du har kompetens till årskurs 9.

Du är väl förtrogen med gällande styrdokument och utför ditt arbete i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet. Meriterande om du har kunskaper inom UDL (universal design for learning).

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/lidingo.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Kicki Blomberg på 072-227 80 72 eller mailadress kicki.blomberg@vittra.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Luleå
Ansök senast: 2021-12-17

Innovitaskolan Luleå söker vikarier

Innovitaskolan Luleå är en för- och grundskola där vi ansvarar för, och engagerar oss i, barn från 1 år till och med årskurs 9. Verksamheten är belägen på Björkskatan, i en egen nyrenoverad och ljus vinge vid Hälsocentralen med goda bussförbindelser.

 

Det här erbjuder vi dig

Som vikare får du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter.

Att arbeta som vikarie innebär att du spelar en viktig roll genom att ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Vanligtvis blir du bokad på arbete med kort varsel och du ges möjlighet att arbeta inom flera olika befattningar inom förskola, grundskola och fritidsverksamhet.
Dina arbetstider styrs av verksamheternas behov och du är garanterad minst 4 timmars arbete.

Vi är en relativt liten skola, med goda möjligheter till täta samarbeten mellan lärare och årskurser, och vi är stolta över vårt trygghetsarbete och hur väl våra elever trivs på skolan. Vår verksamhet är byggd av kompetenta och ämneskunniga pedagoger som tillsammans med eleverna strävar efter att utvecklas både personligt och kunskapsmässigt. Vi har höga förväntningar på våra elever och vi anpassar verksamheten efter deras behov.

Vår förskola har två avdelningar för de lite yngre barnen (1–3 år) och två för de lite äldre (3–5 år), och vi jobbar tätt ihop – särskilt mellan de avdelningar som har barn i samma ålder. Vi har också en profil som vi kallar för ”Hälsa & rörelse”, som genomsyrar hela verksamheten.

Läs mer om oss på https://innovitaskolan.se/lulea/?utm_source=google&utm_medium=organic-gmb

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Vid ett längre vikariat får du kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 Kvalifikationer

För arbete som vikarie ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning är meriterande.

Vi vill att du i ditt arbete med barnen/elever visar du en god pedagogisk förmåga där du kan inspirera och engagera våra barn/elever. Under dagarna arbetar du aktivt för att varje barn/elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Som person är du flexibel, du trivs med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser helst att du kan arbeta två gånger i veckan eller mer.

Vi begär alltid referenser och ett giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister från alla sökande som blir aktuella för intervju. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

 

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Omfattning

Timavlönad

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Bitr. rektor Johanna Ström 076-103 08 51 eller mailadress johanna.strom@innovitaskolan.se

 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-12-31

Maria Ro Förskola ligger i det natursköna området Mariastaden i norra delen av Helsingborg. Vi har 3 yngrebarnsavdelningar, 2 äldrebarnsavdelningar och en 5-årsgrupp som har inriktning Mulle.

Vi håller till i stora ljusa lokaler i en trygg, utforskande och lärorik miljö. Vi rör oss mycket ute i vår närmiljö där vi på ett enkelt sätt tar oss fram på våra lådcyklar.

Vi har egen kokerska som lagar god och näringsrik mat till alla våra barn. 

Vi är ett härligt team med hög trivselfaktor. Vi söker nu en barnskötare till en av våra yngrebarnsavdelning.

Är du den vi söker? 

Nu söker vi en utbildad Barnskötare till vår 1-3 årsavdelning Pysslingen Maria Ro. Tjänsten är 100%

Glädje och trygghet är viktigt för att vi alla, både barn och personal ska trivas och må bra på vår förskola. Vi söker därför en Utbildad Barnskötare med följande egenskaper

 • Du har en förmåga att möta barn, kollegor och föräldrar med glädje och entusiasm
 • Du har god samarbetsförmåga
 • Du är handlingskraftig, kompetent, ser möjligheter och driver utveckling i ditt arbete med engagemang
 • Du har goda kunskaper i förskolans styrdokument
 • Du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och i IKT
 • Vi värderar även andra särskilda kompetenser såsom musikalitet, friluftskunskaper och andra kreativa talanger

Vi erbjuder en strukturerad, stimulerande, utvecklande och glädjefylld arbetsplats men även

 • Arbetskläder
 • Friskvårdsbidrag
 • Planeringsdagar
 • Fria pedagogiska måltider
 • Möjlighet till fortbildning och vidareutbildning
 • Individuell planeringstid
 • En personlig iPad
 • Gemensam planering tillsammans med arbetslaget
 • Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet
 • Ett ledningsteam som består av Rektor, Bitr Rektor, Kvalitetsledare och Intendent

 

Om verksamheten

Vi erbjuder en genomtänkt verksamhet som utgår från det enskilda barnets behov. Vi har kunniga, medvetna och engagerade pedagoger och ledningsteam som ständigt värnar om god kvalitet i verksamheten. På Sofiero är mötet ett ledord som vi har i ryggraden. Här möts varje barn som den individ den är. 

Här kan ni läsa mer om Pysslingen och vår verksamhet http://www.pysslingen.se/mariaro 

Övrig information

Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta Bitr Rektor Ditte Lindberg på 070-254 75 41 ditte.lindberg@pysslingen.se

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.

Omfattning  100 %

Tillträde enligt överenskommelse men senast oktober 2021

Tjänsten är placerad i Helsingborg

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/   Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så

Vill du tillsammans med oss forma Sveriges framtid? Sök nu!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se

 

 

 

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Boden
Ansök senast: 2021-11-21

 

Lärare F-3 till Noblaskolan Boden

Ditt uppdrag

Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar på varje lektion. Redan från grundskolan. 

Vi erbjuder nu ett vikariat på 100 % för undervisning i årskurs 1.  Du kommer undervisa i alla ämnen i klass 1A. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare för lägre åldrar. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och intresse för att utveckla våra elevers kunskap och samarbeta kollegialt. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också strukturerad, lojal och flexibel.

Vi erbjuder

Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra lärare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Du tillhör arbetslag F-3 och samarbetar även med fritidshemmets arbetslag. 

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för tidsperioden 2022-01-10-2022-06-17. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Lena Lasu på 070-3810966 eller mailadress lena.lasu@noblaskolan.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-11-21

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst som vårdlärare på Praktiska Gymnasiet Göteborg. Tjänsten är ett vikariat på 80% med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker även en vårdlärare för timanställning vid behov, med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom vård- och omsorgsprogrammet tillsammans med kollegorna i arbetslaget. I uppdraget ingår att följa elevernas utveckling under APL (arbetsplatsförlagt lärande) och samverka med arbetslivet. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som yrkesämnet.

Din profil

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom vården, alternativt om du är utbildad yrkeslärare inom vården eller har påbörjat din utbildning. Är du sjuksköterska är detta meriterande, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Du har en god pedagogisk förmåga och brinner för att utbilda och att arbeta med ungdomar och har varje elevs bästa i fokus. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit.

Vi erbjuder

På Praktiska Gymnasiet Göteborg jobbar vi som ett sammansvetsat team och säkerställer att du får rätt förutsättningar att utvecklas in i din roll. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Du får självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten, kontakta rektor Sandra Nyberg på telefonnummer 0703-505591 eller mailadress sandra.nyberg@praktiska.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-11-20

LBS – Kreativa gymnasiet i  Lund startades 2007 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: Spelgrafik, Spelutveckling, Musikproduktion samt  Foto/Film. Skolan har cirka 400 elever och 40 medarbetare. 

Vikarie för skoladministratör till LBS Kreativa Gymnasiet Lund, 60% (Tjänstgöring förmiddagar)

Vi erbjuder

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en vikariat (föräldraledighet) på 60% förmiddagstjänst, föredragsvis förlagd måndag-fredag kl. 07.00 till ca 12.30. 

Tjänsten är till stor del centrerad till att bemanna receptionen och svara på förfrågningar i telefon och direkt på skolan.  Det är därför viktigt att du är en trevlig, öppensinnad, tålmodig och service-inriktad person. Arbetet innefattar att kalla tillfälliga vikarier, hantera skolans närvarosystem,  genomföra inköp och beställningar. Fixande med nycklar, posthantering och enklare event och evenemang för eleverna och personalgruppen ingår, m.m.

Arbetet sker i dialog och i samarbete med rektor, biträdande rektor och SYV samt med annan personal på skolan.  

Om du har erfarenhet av något skoladministrativt system, så berätta gärna om det i din ansökan.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för tidsperioden 1 december 2021 till och med  31 december 2022. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem så snart som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Marcus Björk marcus.bjork@lbs.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-11-05

Drottning Blankas Gymnasieskola i Göteborg Centrum startades 2010 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet och Hantverksprogrammet med följande inriktningar: Beteendevetenskap, Juridik, Design och Inredning, Modedesign samt Hår- och Makeupstylist . Skolan har 550 elever och 36 medarbetare. 

Vi söker en lärare i franska, svenska och svenska som andraspråk till Drottning Blankas Gymnasieskola, Göteborg centrum

Ditt uppdrag

Vi erbjuder ett vikariat som gymnasielärare i franska (steg 3 och 4), svenska och svenska som andraspråk på 100 %. Vi söker en engagerad lärare som vill dela vår vision om att ständigt utveckla vår skola.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom franska (steg 3 och 4), svenska och svenska som andraspråk. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du har också en pedagogisk skicklighet som bygger på en god kommunikation med eleverna. Vi ser även att du är väl förtrogen med skolans regelverk. 

Du har en stor förståelse för ungdomars individuella förutsättningar och behov. Du har erfarenhet eller förmåga av att skapa tydlig struktur för de elever du arbetar med och du har lätt för att skapa goda relationer med såväl elever som förmyndare och kollegor och du är således en skicklig kommunikatör. Du har tydligt elevfokus och drivs av att se ungdomar utvecklas. Du är engagerad, flexibel och har ett modernt tänk kring undervisning. Som kollega är du prestigelös, inspirerande och har lätt för att ta egna initiativ samt ser möjligheter istället för hinder.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss på Drottning Blanka Göteborg centrum blir du en del av en personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. 

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat från november 2021 (enlig överenskommelse) till juni 2022.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Rekrytering kommer att ske löpande, tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta  Rektor Patrik Nyqvist. Mejladress: patrik.nyqvist@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-11-20

LBS i Helsingborg söker gymnasielärare i Engelska och Svenska som andraspråk (SvA). Tjänsten är på 50 %. Konkret betyder det att sökande ska undervisa i klass i En 5 resp. En 6 samt en lite grupp i SvA.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Eskilstuna
Ansök senast: 2021-11-30

Är du vår nästa medarbetare och brinner för skolutveckling

Då skolans nuvarande lärare med undervisning inom framför allt engelska ska vara föräldraledig under vår- och höstterminen 2022 så söker vi nu en ny medarbetare för ett vikariat.

NTI Gymnasiet i Eskilstuna fortsätter att växa med NTI Gymnasiernas målsättning att bli ledande i Europa inom TECH, SCIENCE och IT. Vi är en skola med tre intressanta program och har fokus på att ständigt utveckla kvalitet i undervisningen samt sedan flera år arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat och göra skillnad för såväl elevers som verksamhetens utveckling? Då är vi rätt skola för dig.

 

Vårt erbjudande

Vi på NTI Gymnasiet i Eskilstuna värdesätter och strävar för en god arbetsmiljö som präglas av goda möjligheter till utveckling och delaktighet, samt samhörighet hos såväl personal som med elever. Du har hos oss stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. Skolans förstelärare kommer att vara din mentor och ge stöttning under din första tid, förutom den självklara stöttning som övriga kollegor på skolan också kommer ge dig.

Som lärare inom engelska hos oss så kommer du att undervisa på alla av våra tre program: NTI Teknik (TEINF, Software), NTI IT (EEDAT, Infrastructure) samt NTI Design (ESEST, Motion Graphics).

På NTI-gymnasiet erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och personalrabatter.

 

Den vi söker

Vi söker främst dig som är utbildad lärare och behörig att undervisa på gymnasienivå i engelska, gärna också med erfarenhet av undervisning på gymnasiet eller i grundskolan inom ytterligare ett ämne.

Pedagogisk utbildning och erfarenhet är meriterande om behörighet saknas, du kanske är på väg att bli klar med din utbildning.

Vi värdesätter att du är förtrogen med skolans styrdokument och att du har ett formativt arbetssätt - gärna van vid ämnesövergripande arbete tillsammans med kollegor.

Som person så är du trygg, stabil och trivs med att arbeta med ungdomar och kan inspirera och engagera elever till lärande. Vidare har du lätt för att skapa förtroende med elever. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

 

Övrigt

Tillträdesdag: 1 februari 2022.

Tjänstens/tjänsternas omfattning: 80-100% beroende på ämneskombination och kompetens.
Placeringsort:  Eskilstuna
Anställningsform: Vikariat 2022-02-01 t.o.m. 2023-01-07 – Ferietjänst. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning
Sista ansökningsdag:
 2021-11-30
Vi genomför en löpande rekrytering varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Kontaktperson: Magnus Jangerud rektor NTI-gymnasiet, telefon 016-10 81 44

Övrig information

Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Heltidsmentor
Plats: Eskilstuna
Ansök senast: 2021-11-30

Vill du bli vår nya mentor & SYV? Sök till oss på NTI Gymnasiet i Eskilstuna!

NTI Gymnasiet i Eskilstuna fortsätter att växa med NTI Gymnasiernas målsättning att bli ledande i Europa inom TECH, SCIENCE och IT. Vi är en skola med tre intressanta program och har fokus på att ständigt utveckla kvalitet i undervisningen samt sedan flera år arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat och göra skillnad för såväl elevers som verksamhetens utveckling? Då är vi rätt skola för dig.

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med oss fortsätta att utveckla och stödja skolans verksamhet för att skolan ska kunna erbjuda en så kunskapsstimulerande lärmiljö som möjligt för varje elev.

Skolans andra mentorer kommer att vara din mentor och ge dig stöttning tillsammans med skolans förstelärare och rektor under din introduktionsperiod, förutom den självklara stöttning som övriga kollegor på skolan också kommer ge dig.

Våra medarbetare är viktiga för oss. På NTI-gymnasiet erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och personalrabatter.

 

Uppdraget

Tjänsten är en kombinationstjänst som mentor och Studie- och Yrkesvägledare. Mentorns roll är central i skolans uppgift med att främja elevernas utveckling, både på ett studiemässigt och personligt plan. Det är viktigt att mentorn förmår sig kunna skapa en helhetsbild av elevernas studiesituation för att med bästa möjlighet kunna stödja eleverna. Som mentor är du en självklar trygghet för skolans elever och bör kunna ingjuta känslan av tillit hos skolans elever.

Studie- och Yrkesvägledares roll är en central och viktig kugge i skolans elevhälsoteam. Via elevhälsan deltar du utifrån din kompetens med centrala aspekter inom skolans utvecklingsarbete, och därigenom stödjer såväl andra medarbetare som elever i att främja en god motivation till studierna och hjälpa eleverna att tydligare bilda sig en uppfattning om möjligheter i framtiden.

 

Den vi söker

Du som söker tjänsten bör vara mycket intresserad av att jobba med ungdomars personliga utveckling och lärande. Du bör uppvisa god personlig mognad och vara förmögen att kunna arbeta självständigt, men samtidigt vara öppen för samverkan för att nå gemensamma mål. Då rollen som mentor liksom SYV till stor del handlar om att bygga goda relationer så krävs det att du har mycket god samarbetsförmåga, är stabil, för att kunna vara både uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. En del av ditt uppdrag är att stödja elever i behov av tydliga ramar och struktur, där eleven har svårt att självständigt organisera och planera sina studier. Rollen kräver dessutom en god kommunikationsförmåga samt god förmåga att kunna prioritera, fatta beslut och agera utifrån dessa.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom skolan, utbildning som studie- och yrkesvägledare, och eller har adekvat utbildning inom psykologi, kommunikation eller liknande.

 

Övrigt

Tillträdesdag: 2022-02-01 eller enligt överenskommelse

Tjänstens/tjänsternas omfattning: 80%
Placeringsort: Eskilstuna
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning
Sista ansökningsdag:
 2021-11-30
Vi genomför en löpande rekrytering varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Kontaktperson: Magnus Jangerud rektor NTI-gymnasiet, telefon 016-10 81 44 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-11-08

Detta söker vi:
Är du en fritidspedagog som drivs av att skapa en meningsfull fritid för barn och unga? Ser du heldagsperspektivet och brinner för att skapa meningsfulla raster för barn och elever i verksamheten?  Nu söker vi en fritidspedagog till vårt fritidshem med ansvar för att utveckla vår rastverksamhet i hela åldersspannet F-9.  Vi har påbörjat ett arbete med Lekotek och rastaktiviteter för våra äldre elever.  Vi arbetar med Motivationslyftet material där du blir en viktig bärare av konceptet och att se skoldagen utifrån hälsa och välbefinnande där lunchpromenader, lunchaktiviteter, pulspass, utomhuspedagogik, dans och brainbreaks under rasterna kommer vara en del av ditt arbete.  Håller du med om att det finns ett tydligt samband mellan elevernas och barnens psykiska och fysiska välbefinnande och fysisk aktivitet? Då kan du vara rätt person för oss. 

Som utbildad fritidspedagog är du med och leder och utvecklar fritidshemmets verksamhet utifrån den senaste revideringen av Lgr-11 som förväntas träda i kraft till hösten 2016. Du bör därför tycka om både att leda och utveckla samt ha ett nyfiket förhållningssätt till ditt uppdrag. Och du måste älska att jobba med ungar!

I Vittra tillhör du ett arbetslag och vi söker därför medarbetare som är intresserade av delta och bidra till ett kollegialt lärande. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill att vår verksamhet ska präglas av.

För det här uppdraget behöver vi en person som är självgående och som kan planera, genomföra och utvärdera sitt uppdrag på egen hand. Du behöver vara en tydlig, inspirerande ledare som har lätt att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du räds inte att bjuda på dig själv och inte heller att leda ett fartfyllt fyspass. Du ska kunna inspirera och aktivera såväl vuxna, barn och ungdomar i vår skolverksamhet. 

Vi erbjuder:
I Vittra utgör fritidshem och skola en helhet. Lärande och utveckling utgör riktningen för all planerad verksamhet och precis som i skolan arbetar vi systematiskt med att följa upp kvaliteten i allt vi gör. Därför träffas vi i regelbundna kollegiala samtal för att diskutera undervisningen. Eleverna är våra viktigaste samarbetspartners och ständigt närvarande i vårt utvecklingsarbete. Det betyder att det alltid är vi fritidspedagoger som ansvarar för såväl undervisningen som den pedagogiska relationen, men allt vi gör blir till i samspel med eleverna.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och kompetensutvecklingsdagar för fritidspedagoger.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och barnens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, barn som vuxna.

Intervjuer sker löpande och bokas in i kontakt med biträdande rektor via mejl; maud.sevebrant@vittra.se

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Landborgen kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/landborgen. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2021-11-08. Tjänsten är en tillsvidare-tjänst på 80-100% med tillträde omgående. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Maud Sevebrant via mejl; maud.sevebrant@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Skövde
Ansök senast: 2021-11-21

Vill du vägleda framtidens arbetskraft? Praktiska Skövde är en liten gymnasieskola med stor gemenskap. Vi har yrkesprogram och lärlingsutbildning med nära samverkan med arbetslivet. 

Vårt erbjudande: Tillsammans med ledning och personal på Praktiska Skövde kommer du att vara delaktig i att skapa kvalitetssäkrad, oberoende studie- och yrkesvägledning. Fokus kommer ligga på väglednings- och motivationssamtal för elever, för såväl pågående studier som inför framtida studier och arbetsliv. Du samverkar med lärare för att utveckla den generella studie- och yrkesvägledningen på skolan. Studie- och yrkesvägledaren har en betydelsefull roll i såväl elevhälsoteamet som i arbetslaget och vi arbetar gemensamt för elevernas bästa.
20% av tjänsten innebär administrativt stöd gällande APL som är en viktig del av elevernas utbildning. Du och ditt arbete leds av mig som rektor. 

I din tjänst ingår även deltagande i nätverk för erfarenhetsutbyten och kompetensutveckling tillsammans med andra studie- och yrkesvägledare inom AcadeMedia. Du kommer även vara en del av syvnätverket i Skaraborg. Samarbete med eftergymnasiala utbildningsanordnare och företag i regionen ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattningen 60% med tillträde den 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse

Vem är du? Vi söker dig som har en studie- och yrkesvägledarutbildning omfattande 180 hp  och meriterande är om du har tidigare relevant arbetslivserfarenhet. Din förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få dem att växa och utvecklas är för dig en självklarhet. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och en positiv elevsyn. Du håller dig uppdaterad inom ditt område, har en god servicekänsla och strukturerar upp ditt arbete på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om skolan: Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

I Skövde har skolan funnits i över 15, och våra lokaler ligger i Hasslum. Vi är en liten skola med en personalstyrka på 28 personer där vi alla hjälps åt och jobbar nära eleverna. Hos oss går ca 210 elever fördelat på något av våra fem olika program,  och vi bedriver utbildning uteslutande inom gymnasialt lärlingsupplägg, s k GLU.  Våra elever kommer från kommuner i hela Skaraborg.  

Övrigt: Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 21 november.
Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, tveka inte, utan kontakta då rektor Birgitta Örtengren Yngve på 070-8170468 eller via mail birgitta.ortengren.yngve@praktiska.se så får du veta mera.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia: Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-11-12

AcadeMedia söker skolläkare på 100% till Skåne. Vill du som läkare vara med och bidra till att våra elever får bästa möjlighet till att utbildas, utvecklas och mogna? Vill du samtidigt ha bra arbetstider utan jourer? Var då med och arbeta i en modern skolmedicinsk verksamhet!

Jobbtitel: Utbildningsledare
Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Solna
Ansök senast: 2021-11-01

Vi söker en driven och engagerad utbildningsledare till vårt team i Stockholm fram till sommaren 2022. Som utbildningsledare hos oss ansvarar du för våra utbildningar inom yrkeshögskolan.

Om tjänsten
Som utbildningsledare hos oss är du en av många nyckelspelare i organisationen. Under en arbetsvecka samverkar du dagligen med andra utbildningsledare och administratör och är den primära kontaktpersonen för många av våra studerande och utbildare. Därför är det viktigt att du har ett professionellt bemötande och att du aktivt bidrar i det gemensamma arbetet. Arbetsuppgifterna är många och varierande, inom både projektledning, administration och enklare IT, varför du bör kunna prioritera och strukturera din arbetsdag på ett effektivt sätt, samtidigt som du är noggrann och strävar efter att uppnå bästa resultat för din utbildning och för verksamheten i stort.

Du kommer att ingå i ett team med andra utbildningsledare, utbildare och en administratör på kontoret. På vårt kontor i Göteborg finns ytterligare utbildningsledare, en administratör, en affärsutvecklare samt din chef. Därför behöver du känna dig trygg med ett ledarskap på distans.

Arbetsuppgifter

 • Planera, bemanna och kvalitetssäkra utbildningarna.
 • Administration och samordning gällande de studerande samt utbildningens ledningsgrupp.
 • Samordna, följa upp och utveckla utbildningen på nationell nivå.
 • Kontinuerlig kontakt och uppföljning med inblandade intressenter såsom studerande och myndigheter.
 • I samarbete med administratör administrera betygsrapportering internt och mot myndigheter
 • Hantera mindre administration av vår studerandeplattform och av olika IT-system.

Din bakgrund
Vi söker dig som har lägst eftergymnasial utbildning. Du har relevant erfarenhet inom projektledning och har en servicemedveten inställning till ditt arbete. Då du kommer att arbeta med flera olika datorsystem är god datorvana och goda kunskaper i Office-sviten ett krav. Är du nyfiken på nya digitala lösningar och vill vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av vårt digitala arbetssätt så är det stort plus.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av administration till Myndigheten för Yrkeshögskolan samt Centrala Studiestödsnämnden (CSN). 

Din svenska är mycket god i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. En medarbetare hos oss bör vara strukturerad, noggrann, socialt trygg och trivas med snabba omställningar. Vi i teamet är lagspelare och ser att du som söker tjänsten delar vår syn på samarbete och gemenskap som nycklar till en trevlig arbetsmiljö och framgångsrikt arbete.

Är du den vi söker?  
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-11-01. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta tf utbildningschef Thobias Torstensson på 010-142 13 72 eller via mail thobias.torstensson@smhsverige.se  

Lön  
Lönetyp: Fast månadslön  

Anställningstyp
Tjänsten är en visstidsanställning med start så snart som möjligt och som löper till juni 2022 med chans till tillsvidareanställning. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Om AcadeMedia  
Sälj & Marknadshögskolan är en del av AcadeMedia, Skandinaviens ledande utbildningsföretag. AcadeMedia är verksamt i hela utbildningskedjan: förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.  

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.  

 

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Skövde
Ansök senast: 2021-10-30

Vi söker en elevassistent till Drottning Blankas Gymnasieskola i Skövde!

Plats: Sundbyberg
Ansök senast: 2021-10-30

Resurspedagog till Noblaskolan Sundbyberg

Ditt uppdrag

Vi söker en resurspedagog till årskurs 4-6. I tjänsten ingår att stötta elever i undervisningssituationer samt under rast och fritidshemstid. Tillsammans med ansvarig lärare, specialpedagog och övriga i arbetslaget ansvarar du för det pedagogiska uppdraget och att skapa de bästa förutsättningarna för en lärandemiljö.

Din profil

Du är en person som brinner för att få hjälpa och stötta elever samt ge dem goda förutsättningar för att nå arbetsro, självförtroende och goda studieresultat. Vidare är du en person som är lugn och samlad i pressade situationer. Du anpassar dig lätt till ändrade förutsättningar, har god samarbetsförmåga med övriga kollegor och har en hög arbetsmoral.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i pedagogisk verksamhet tidigare.

Vidare drivs du av att se elever utvecklas under ditt ledarskap. Du värderar relationsskapande med dina elever och besitter en god empatisk förmåga. Du arbetar medvetet för att skapa tillit mellan dig och vårdnadshavare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat fram till 17 juni 2022.  Tillträde omgående. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Shirzad Anjini på 08-628 27 40 eller shirzad.anjini@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Plats: Norrköping
Ansök senast: 2021-11-01

Lärare i svenska och engelska till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Norrköping

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i svenska och engelska.

Din profil

 I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom svenska och engelska. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också  kreativ, öppen, strukturerad och du tycker om att undervisa elever på olika nivåer.  Möjlighet till försteläraruppdrag finns. 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. 

På vår skola arbetar lärarna med undervisning och ska lägga ett stort fokus på att utveckla eleverna i klassrummet och tillsammans med lärarna arbetar specialpedagog och heltidsmentorer som är en del av teamet.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Rebecca Nilsson på 0700904201 eller mailadress rebecca.nilsson@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-07

Hösten 2017 öppnade ProCivitas Stockholm, efter det framgångsrika konceptet som etablerats av de tidigare systerskolorna i Helsingborg, Malmö, Växjö och Lund. På kort tid har vi etablerat en välfungerande verksamhet med högt söktryck, nöjda elever och vårdnadshavare. Vi erbjuder Ekonomiprogrammet och Samhällsprogrammet. Från och med läsåret 2022/23 startar vi även Naturprogrammet. Läsåret 2021/22 har vi 395 elever på skolan fördelat på 9 ekonomiklasser och 3 samhällsklasser.   

Vi söker nu en vikarie i matematik på 30% med start omgående till och med 1 mars 2022. Kurserna som ingår i tjänsten är Matematik 3b och Matematik 4 med en mindre elevgrupp. 

Vi söker dig, behörig lärare, eller dig som är i slutet av din lärarutbildning och som brinner för ditt yrke och för att alla dina elever ska lyckas. Du kan navigera mellan både individen och gruppen genom att vara flexibel och variera din undervisning. Du arbetar formativt, ser alltid möjligheter och nya lösningar på problem och gillar att ta ansvar, både för elevernas kunskapsutveckling och för skolans ständiga förbättringsarbete. Du är organisatorisk och synliggör tydligt för eleverna vad målet är och hur ni tillsammans ska arbeta för att lyckas nå dit. Du är mycket kunnig inom dina ämnen och har troligtvis ett nätverk av kontakter utanför skolans värld. Du är en god ledare som med ett relationellt förhållningssätt både inspirerar och entusiasmerar dina elever.

Du har mycket god datorvana och arbetar dagligen digitalt med delade dokument, kalendrar och planeringar såväl med eleverna som med dina kollegor. Vi är en 1:1-skola och arbetar huvudsakligen i Google-miljö (Google Classroom) och Schoolsoft.

Organisationen ProCivitas bygger på tillit, stort engagemang och mod att ställa höga krav, både på elever och kollegor. Här råder också en kultur med stark teamkänsla där du kommer att ha stora möjligheter att få vara med och påverka och få igenom goda idéer. Hos oss får du nu möjligheten att bli en del av ett glatt kollegium där delakulturen är stark och där viljan att hela tiden utvecklas är påtaglig. Eleverna på skolan är väldigt fina att arbeta med, det råder arbetsro och ambitionsnivån är hög. Stämningen på vår skola är varm och familjär. Vi håller till på Sandbacksgatan, Södermalm i nyrenoverade lokaler med fantastisk utsikt över Stockholm. Nytt! Hösten 2022 flyttar ProCivitas Stockholm till Campus Södermalm på Tullgårdsgatan vilket kommer att ge oss nya, modernare och framförallt större lokaler för våra elever och personal. I dessa lokaler kommer vi även kunna välkomna fler elever till skolan vilket innebär att vi till hösten 2022 behöver rekrytera fler lärare. Möjlighet till vidare anställning efter detta vikariat kan därför komma att diskuteras. 

Välkommen med din ansökan! Berätta vem du är, vad du har för bakgrund och hur du arbetar så att dina elever kan utvecklas till sin fulla potential. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Frågor besvaras av rektor eva.gyllberg@procivitas.se

 www.procivitas.se

www.facebook.com/procivitasstockholm

www.instagram.com/procivitasstockholm

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-11-30

Vi erbjuder nu en tjänst på 60%, som specialpedagog/lärare på CyberGymnasiet, vilket kan komma att utökas nästa läsår. I ditt uppdrag planerar och genomför du kartläggning och handledning  av både enskilda elever, pedagoger och grupper.

Jobbkategori: Kurator
Plats: Örnsköldsvik
Ansök senast: 2021-11-19

Kurator till Praktiska Gymnasiet i Örnsköldsvik. Du arbetar med trivsel, gemenskap och hela skolans utveckling och måluppfyllelse och arbetar enligt gällande styrdokument. Du ska ha adekvat utbildning för socialt arbete som ekurator, socionomutbildning eller beteende. Tjänsten är på 40%.

Jobbtitel: Ma-lärare 7-9
Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Södertälje
Ansök senast: 2021-11-11

Det behövs de bästa lärarna för att ha den bästa skolan. Är du en av dem?

Innovitaskolan Södertälje, fd Kringlaskolan, söker ny matte-lärare till år 7-9. Vi söker legitimerade lärare inom matte i kombination med annat ämne.  I januari är vi i behov av två nya lärare på högstadiet. Är ni ett inarbetat par som söker nya möjligheter men trivs ihop är det av intresse att bägge söker då vi kan flytta runt ämnesbehörigheter inom arbetslaget. 

Våra årskurser består av 56 elever. Hos oss är arbetet indelat i 4 st temaperioder vilket gör att ditt schema kan skilja sig lite åt under de olika perioderna. Det är en fördel om du är intresserad av IKT och om du har intresse av att utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor med syfte att öka elevernas och skolans måluppfyllelse.

Som lärare är det naturligt för dig att använda dig av olika metoder och att hitta beröringspunkter med övriga ämnen. Du ser det som en styrka att vi har ett ämnesövergripande arbetssätt. Hos oss får du arbeta i arbetslag med engagerad personal som alla strävar efter att ha elevens i centrum. Vi är stolta över att vårt elevunderlag speglar Södertälje, mångkulturellt och dynamiskt.

Du inser att trygghet är grunden för ett gott lärande och därför sätter du stort värde i att arbeta med värdegrundsfrågor. Här finns stöd av en heltidsmentor på högstadiet och utbildade socialpedagoger både på F-6 och 7-9. 

Vi kommer vi att påbörja intervjuerna så snart intressanta ansökningar trillar in.

På Innovitaskolan Södertälje har du självklart en egen arbetsplats och en bärbar dator. I alla klassrum finns projektorer och vi satsar mycket både på It, läromedel och annat material. Alla elever på 4-9 har en egen Chromebook.  Du uppskattar att arbeta i en skola med närvarande ledning och korta beslutsvägar där vi alla delar samma vision Innovitaskolan Södertälje - det självklara valet för dig med höga krav på trygghet och kunskap.

Blir du nyfiken och vill höra av dig ansöker du antingen direkt i systemet eller så når du mig på magnus.andersson@innovitaskolan.se

 

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Luleå
Ansök senast: 2021-11-26

Innovitaskolan i Luleå söker lärare i Hem- och konsumentkunskap samt trä- och metallslöjd

 

Innovitaskolan Luleå är en för- och grundskola där vi ansvarar för, och engagerar oss i, barn från 1 år till och med årskurs 9. Verksamheten är belägen på Björkskatan, i en egen nyrenoverad och ljus vinge vid Hälsocentralen med goda bussförbindelser.

 

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Innovitaskolan finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa med fokus på hög kvalitet och glädje.

 

Vi är en relativt liten skola, med goda möjligheter till täta samarbeten mellan lärare och årskurser, och vi är stolta över vårt trygghetsarbete och hur väl våra elever trivs på skolan. Vår verksamhet är byggd av kompetenta och ämneskunniga pedagoger som tillsammans med eleverna strävar efter att utvecklas både personligt och kunskapsmässigt. Vi har höga förväntningar på våra elever och vi anpassar verksamheten efter deras behov. Hos oss får du stora möjligheter till inflytande, och till att genomföra dina idéer.

 

Vi genomför flera åldersblandade aktiviteter då de äldre och yngre eleverna får jobba ihop över årskurser och stadier. För oss är det viktigt att eleverna känner varandra och är trygga tillsammans oavsett ålder.

 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Det här söker vi

Vi söker efter en målinriktad lärare som kan undervisa i HKK och Sltm.

 

Du ska ha en god pedagogisk förmåga och kunna inspirera och engagera våra elever. På lektionerna arbetar du aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga lärare i arbetslaget och på skolan. Vi tänker oss att du som söker tjänsten är mån om såväl din, som skolans fortsatta utveckling.

 

Vi ser gärna att du har lärarlegitimation och tidigare erfarenhet av undervisning i ovan nämnda ämnen. Utöver undervisning ingår mentorskap inom ramarna för tjänsten. Därför är det också viktigt att du som lärare och mentor kan inspirera och entusiasmera dina elever.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Snarast dock senast 2022-01-10

 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna bitr. rektor Johanna Ström på telefon 076-103 08 51 eller mailadress johanna.strom@innovitaskolan.se

 

 

 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-30

Designskola söker lärare! Vi söker en lärare som är behörig och har en lärarlegitimation i svenska.

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2021-11-18

Förskollärare till naturförskolan Vildriket

Vi på Vildriket vet att naturen har positiv effekt på hälsa och välbefinnande, vi vet också att naturen är världens bästa lärmiljö! Därför är Vildriket en naturförskola som genom sitt unika läge, med Näsby fält som granne, använder sig av naturen som resurs i undervisningen. Genom positiva naturupplevelser väcker vi barnens leklust, nyfikenhet och fantasi! Så gott som dagligen lämnar vi förskolans gård för att göra roliga och lärorika utflykter i skog och mark. På Vildriket har vi också utbildade Mullepedagoger (genom friluftsfrämjandet) och genom vår Mulleverksamhet får barnen uppleva friluftsliv, samt uppleva och utforska naturen på ett lekfullt och lärorikt sätt. Genom vårt utomhuspedagogiska arbetssätt, förskolans läroplan och genom att använda naturen som lärmiljö bygger vi en verksamhet med hög kvalité och med barnet i centrum. Vildriket är också en Grön Flagg certifierad förskola. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: pysslingen.se/vildriket

 Om tjänsten

Vi söker dig, legitimerade och utvecklingsinriktade förskollärare, som känner glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Du är positiv, lösningsfokuserad och har förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är van vid att ta ansvar, har ett genuint intresse för ditt arbete och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Som förskollärare är det du som leder dina kollegor och utbildningen på din avdelning, du tar ansvar för undervisning och förskolans uppdrag. Vi vill också att du är delaktig till det kollegiala lärandet och därmed bidrar till hela förskolans utveckling. Till din hjälp och som stöd har du övriga kollegor, platsansvarig, ledningsteamet med rektor, biträdande rektor/kvalitetsledare och intendent. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för hälsa, rörelse och fysisk aktivitet.

Pysslingen har en tydlig struktur och en väl fungerande organisation, med stora utvecklingsmöjligheter och karriärvägar. För att dokumentera och synliggöra det enskilda barnets lärprocesser samt i kommunikation med vårdnadshavarna använder vi oss av det internetbaserade verktyget SchoolSoft. Vi erbjuder dig också arbetskläder, fria pedagogiska måltider, förtroendetid för enskild planering och friskvårdsbidrag (2000 kr/läsår). Förutom arbetslagsplanering så har du varje vecka gemensam planeringstid tillsammans med dina förskollärarkollegor på förskolan. Du ges också möjlighet att träffa kollegor från områdets andra förskolor i syfte att stärkas i förskollärarrollen och för att utveckla verksamheten.

Övrig information

Denna tjänst är en 100% tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tillträdesdag 10/1-2022. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag. 

Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta rektor Kajsa Nyström: kajsa.nystrom@pysslingen.se eller biträdande rektor/kvalitetsledare: Amanda Sjöberg amanda.sjoberg@pysslingen.se 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst.  Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök här.  Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. 

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2021-10-31

Inför vårterminen 2022 söker Innovitaskolan Falun (fd Söderbaumska skolan) en  legitimerad grundlärare F-3/förskollärare  för undervisning i förskolleklass.  Det är en tillsvidaretjänst, 100%.

Det här är vi:

Innovitaskolan Falun är en skola med 540 elever från förskoleklass till årskurs 9. 

Skolan har en kulturprofil där eleverna under sina år i skolan arbetar med evenemang av olika slag. Att arbeta med lärande i olika former är viktigt på vår skola, där har estetiska lärprocesser en given plats. 

Skolan har ca 50 elever i varje årskurs och är tvåparallellig. Litenheten i ett större sammanhang gör att skolan i mycket hög utsträckning präglas av trygghet och studiero. Uppkommer svårigheter har vi ett väletablerat trygghetsteam som utreder och arbetar med åtgärder tillsammans med dig som lärare. På skolan finns ett professionellt lokalt elevhälsoteam med stöttande funktioner i form av flera speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och skolläkare. Tillsammans med erfarna kollegor och en lokal elevhälsa står du aldrig ensam!

På Innovitaskolan Falun tillhör du ett arbetslag och ett årskurslag. Samtliga medarbetare deltar löpande i kompetensutveckling för att säkerställa utveckling och lärande bland såväl elever som lärare. 

Låter detta intressant?

Då söker du tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval, intervjuer och eventuell anställning sker löpande så skicka din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är söndagen den 31 oktober 

Omfattningen av tjänsten är heltid, 100% 

 

Övrig information

Tillträdesdag: 20220110
Placeringsort: Falun
Anställningsform: tillsvidare om erforderliga beslut tas
Sista ansökningsdag: 2021-10-31
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med 

biträdande rektor Ulrika Loman

023 - 794702

ulrika.loman@pysslingen.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbtitel: Lärare f-3
Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2021-10-31

Inför vårterminen 2022 söker Innovitaskolan Falun (fd Söderbaumska) en  grundlärare f-3.

Det här är vi:

Innovitaskolan Falun (fd Söderbaumska) är en skola med 540 elever från förskoleklass till årskurs 9.  Innovitaskolan är en del av Pysslingen Skolor. Skolan har en kulturprofil där eleverna under sina år i skolan arbetar med evenemang av olika slag. Att arbeta med lärande i olika former är viktigt på vår skola, där har estetiska lärprocesser en given plats. 

Skolan har ca 50 elever i varje årskurs och är tvåparallellig. Litenheten i ett större sammanhang gör att skolan i mycket hög utsträckning präglas av trygghet och studiero. Uppkommer svårigheter har vi ett väletablerat trygghetsteam som utreder och arbetar med åtgärder tillsammans med dig som lärare. På skolan finns ett professionellt lokalt elevhälsoteam med stöttande funktioner i form av flera speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och skolläkare. Tillsammans med erfarna kollegor och en lokal elevhälsa står du aldrig ensam!

På Innovitaskolan tillhör du ett arbetslag och ett årskurslag. Samtliga medarbetare deltar löpande i kompetensutveckling för att säkerställa utveckling och lärande bland såväl elever som lärare. 

Låter detta intressant?

Då söker du tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval, intervjuer och eventuell anställning sker löpande så skicka din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 

Det är en ferietjänst med omfattning 100%.

 

Övrig information

Tillträdesdag: 220110
Placeringsort: Falun
Anställningsform: tillsvidaretjänst, 100% om erforderliga beslut fattas.

Sista ansökningsdag: 2021-10-31.
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med:

Biträdande rektor Ulrika Loman

023 - 794702

ulrika.loman@pysslingen.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-25

På Montessori Mondial Mälarhöjden anpassar vi beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund. Hos oss lär sig eleverna att bry sig om sina medmänniskor och miljön runt omkring sig. När du besöker vår skola möts du inte bara av aktiva, motiverade elever och behöriga montessoripedagoger – du möts av ett engagemang som suttit i väggarna sedan skolan grundades år 2000.

Pedagog till vårt Fritidshem på Montessori Mondial Mälarhöjden

Ditt uppdrag

Vi söker nu en pedagog och erbjuder en tjänst på 100%. I första hand söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta i skola och fritids. Du brinner också för utomhuspedagogik för vi har en stor härlig utomhusmiljö. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande, kollegialt lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som pedagog är du lyhörd och vill vägleda våra elever inför framtiden. Du är också kreativ, öppen och strukturerad. Gärna även kunskap inom musikämnet. Under dagen arbetar du i både klass som resurs och sedan på fritidshemmet med pedagogisk verksamhet. Erfarenhet av elever i behov av stöd är meriterande. 

Vi erbjuder

Är du genuint nyfiken på elevers naturliga drivkrafter och höga potential? Vill du arbeta i en skola där elevernas perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter eleven och inte tvärtom. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga. På Montessori Mondial Mälarhöjden erbjuder vi en möjlighet att arbeta i arbetslag där vi tillsammans hjälps åt för att våra elever ska utveckla sin högsta potential. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Diana von Rosen på  mailadress diana.vonrosen@montessorimondial.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Jönköping
Ansök senast: 2021-10-30

LBS – Kreativa gymnasiet i Jönköping erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom teknikprogrammet och estetiska programmet. Skolan ligger i centrala Jönköping och har 250 elever och ca 30 medarbetare. Inför vårterminen söker vi en lärare i Historia.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande.

Ditt uppdrag

Vi erbjuder en tjänst inom Historia på 70%. I tjänsten ingår även mentorskap samt visst arbete med prövningar. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare och som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling och arbetar kontinuerligt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat med start 7 januari 2022 (eller enligt ö.k.) t.o.m. 22 juni 2022 med möjlighet till förlängning under läsåret 22/23.

Du är välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31 oktober.  Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Erika Almerheim på erika.almerheim@lbs.se

Välkommen med din ansökan! 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-11-15

Sjölins gymnasium Nacka har Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktningarna samhällsvetenskap och beteendevetenskap, Naturvetenskapsprogrammet med inriktningarna naturvetenskap och samhällsvetenskap, samt Ekonomiprogrammet med inriktningarna ekonomi och juridik. Vi arbetar med verklighetsbaserat lärande och casemetodik, något vi gjort sedan skolans start 2008. Vi brinner för vår metodik!

Vi söker dig som:

 • Har lärarexamen och är behörig lärare i matematik. 
 • Tycker om att arbeta i nära samarbete med andra lärare.
 • Har ett äkta intresse för elever och deras utveckling, trivs med att arbeta i lag och ha motiverade kollegor. 

Varaktighet/Arbetstid Vikariat på deltid (50%) från 7 januari 2022-21 juni 2022. 

Lön Fast lön. Individuell lönesättning.

Ansökan Sista ansökningsdag: 15 november 2021, endast via vårt ansökningsformulär. Ansök gärna så tidigt som möjligt då vi granskar ansökningar löpande. Bifoga din lärarlegitimation med ansökan. Vi undanber oss ansökningar från dig som inte är lärare.

Intresserad? Har du några frågor så kan du kontakta rektor Ingrid Crabo via ingrid.crabo@sjolinsgymnasium.se.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Kävlinge
Ansök senast: 2021-12-01

Lärare i spanska söker till Noblaskolan Löddeköpinge

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-30

Timvikarier till Område 20

Vi söker timvikarier till våra Reggioinspirerade förskolor Höjden, Skogen och Backen i Hammarbyhöjden, Trollstugan i Årsta och Mälarhöjdsparken i Fruängen.

Vi söker dig som kan agera självständigt och samtidigt vara lyhörd mot barn, föräldrar och kollegor.  

Vi söker dig som kan gå in och jobba vid behov, både på kortare och längre uppdrag. Du behöver även kunna vara flexibel och gå in och jobba samma dag som du blir uppringd.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskola. Viktigast av allt är dock att du brinner för barnens bästa, samt att du är en närvarande och engagerad pedagog.

Låter detta intressant, kontakta biträdande rektor Hanna Heidgren tel: 076-1192304 eller via mail: hanna.heidgren@pysslingen.se

Gå gärna in på våra hemsidor och läs mer om oss.

www.pysslingen.se/skogen

www.pysslingen.se/backen

www.pysslingen.se/hojden

www.pysslingen.se/trollstugan

www.pysslingen.se/malarhojdsparken

Beställ redan idag hem ett utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Övrig information

Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 30/11-21.Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande rektor Hanna Heidgren på 0761192304 eller hanna.heidgren@pysslingen.se.

Beställ redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-11-15

IT-intresserad elevassistent sökes till oss på NTI Gymnasiet!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-11-15

Brinner du för ungdomar, utbildning och matematik? Då kan du vara den som vi söker!

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-11-15

Vi söker en strukturerad och serviceinriktad skoladministratör som vill arbeta tillsammans med oss för elevernas bästa!

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Kalix
Ansök senast: 2021-11-15

 

Fritidsledare till Innovitaskolan Kalix

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100%  som fritidsledare/ fritidspedagog.

Din profil

På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig som alltid har eleverna i fokus. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Innovita finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa med fokus på hög kvalitet och glädje.

.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en En tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.  Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor, Vanessa Hiltunen tel 070-3481671 eller maila vanessa.hiltunen@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-11-07

Vi söker en lärare i NO-ämnena i skolår 7-9 till en tjänst som omfattar 80%. Vi kan även tänka oss något mindre omfattning om du önskar det.

Vi erbjuder dig:
Vittra Adolfsberg är en enparallellig skola med cirka 225 elever från förskoleklass upp till år 9. Det är en skola där många kulturer blandas och lär av varandra och du som vuxen förebild gör skillnad varje dag tillsammans med eleverna och med dina fina och engagerade kollegor.

På Vittra Adolfsberg tillhör du ett sammanhang som präglas av nära och varma relationer till både elever och personal. De som arbetar här säger samma sak om vår skola - det är en arbetsplats som präglas av god sammanhållning och en fin arbetsmiljö där relationer, samarbete och engagemang genomsyrar vår verksamhet. I vår senaste enkätundersökning under våren så ger personalen vår arbetsplats ett fantastiskt betyg: 97% av vår personal anser att Vittra Adolfsberg är så nära deras ideala arbetsplats man kan komma och 100% av all personal anger att de är stolta över att arbeta här. Detta är bara några exempel på frågor där personalen svarat oerhört positivt.

Nu söker vi dig, en lärare i NO-ämnen till en tillsvidaretjänst som omfattar 80%, till vårt fina gäng. 

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö med fokus på medvetet lärande, en trygg och modig kultur och tydlig struktur och vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevernas individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever såväl som vuxna.

Inom Vittra finns det många möjligheter till utveckling. Förutom att driva och leda olika utvecklingsprocesser lokalt på skolan så har Vittra olika utbildningsprogram som består av externa utbildningar samt internutbildningar.

Tjänsten är en ferietjänst på 80% med tillträde så snart som möjligt. Det är en tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader. Du kommer även att vara ansvarspedagog (mentor) tillsammans med en kollega i en av våra grupper i 7-9.

Detta vill dina blivande elever och kollegor ha:
Du är utbildad och legitimerad lärare med behörighet i NO-ämnena och såklart är det ett plus om du har behörighet även i andra ämnen. 

Du känner dig trygg i rollen som lärare och du har en positiv inställning i, och till, ditt arbete. Vi ser gärna att du vågar visa både kreativitet och humor.

Du har förmåga och vilja att bygga relationer med såväl elever som vuxna och du tycker om att samarbeta och samverka med andra. Ditt elevfokus och relationella perspektiv är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du har förmågan och viljan att engagera eleverna i din undervisning. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer kommer att ske tillsammans med representanter från skolans elevhälsoteam.

Vill du veta mer om oss? 
Vittra är en samhällsengagerad för- och grundskola. Vårt mål att varje barn ska bli medveten om sig själv och världen omkring oss. Vi förbereder dem med kunskap och mod för att de ska känna att de kan vara med och påverka samhället till det bättre. Om du vill veta mer om Vittra Adolfsberg kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/adolfsberg eller titta in på vår Facebooksida. Du får såklart gärna kontakta oss.

Låter detta intressant? 
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Skicka in din CV där du anger utbildningar och arbetslivserfarenhet och gärna ett personligt brev där du berättar lite om dig själv.

Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail.

Tjänsten är en ferietjänst på 80% med tillträde så snart som möjligt.

Ansök gärna snarast då urval sker löpande. I samband med intervju erbjuds du även att besöka oss när verksamheten är igång så du kan få en bild av eleverna och dina blivande kollegor.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor. Vi ser fram emot din ansökan! 

Christer Gustafsson, rektor
042-24 84 32
christer.gustafsson@vittra.se

Sara Hanny
042-490 70 75
sara.hanny@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Östersund
Ansök senast: 2021-11-30

Hermods Yrkeshögskola bedriver idag framgångsrikt utbildning inom en stor variation av områden såsom Vård och omsorg, Bygg, Teknik, Fastighet, Trädgård, Logistik samt Ekonomi. Vår ambition är att förse den regionala arbetsmarknaden med kvalificerad arbetskraft. För att kunna göra det jobbar vi i nära samarbete med arbetslivet i syfte att ge våra studerande en så relevant utbildning som möjligt. Inom enheten eftersträvar vi teamarbete när så är möjligt och vi tror att delaktighet är en nyckel till att gemensamt nå våra mål.

Tjänstens innehåll i huvudsak
Vår yrkeshögskoleverksamhet i Östersund söker nu en utbildare till vår distansutbildning till Stödpedagog. Det är en distansutbildning som ger våra studerande de kunskaper, färdigheter och kompetenser som de behöver inom yrket som stödpedagog.

Utbildningen omfattar 200 yrkeshögskolepoäng, vilket motsvarar två års studier på halvfart. Studieformen sker på distans, via totalt 8 teoretiska kurser som ges med hjälp av vårt webbaserade verktyg Teams, där vi växlar mellan föreläsningar, självständigt arbete samt diskussions- och grupparbeten. De studerande ges även möjlighet till ett antal fysiska träffar i Östersund och praktisk färdighetsträning via LIA (lärande i arbete/praktik). Kurserna som ges på utbildningen är:

 • Dokumentation och kvalitetssäkring, 15 yhp
 • Etik och professionellt förhållningssätt, 15 yhp
 • Examensarbete, 25 yhp
 • Funktionsnedsättningar, 25 yhp
 • Kommunikation, välfärdsteknologi och kognitivt stöd, 35 yhp
 • LIA (Lärande I Arbete), 20 yhp
 • Människan i utveckling, 15 yhp
 • Pedagogiska teorier, metoder och arbetssätt, 35 yhp
 • Praktisk juridik inom social omsorg, 15 yhp

Hos oss möts du av ett stimulerande arbetsklimat. Du har ett helhetsansvar för din utbildning vilket i huvudsak innebär att du flexibelt, kreativt och självständigt planerar, genomför och kvalitetssäkrar utbildningen. Du har också kompetens att coacha vuxna studerande mot sina mål och du kommer därmed att ha ett nära samarbete med utbildningsledaren för utbildningen.

Formell kompetens

 • Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom relevant område för tjänsten
 • Dokumenterad erfarenhet av att självständigt planera, genomföra och kvalitetssäkra vuxenutbildning
 • Dokumenterad erfarenhet av distansutbildning/e-larning
 • Dokumenterad erfarenhet av pedagogiska verksamhet
 • Dokumenterad erfarenhet av vuxenutbildning
 • Dokumenterad erfarenhet inom ämnesområdet LSS och funktionshinder

Meriterande

 • Tidigare erfarenhet inom yrkeshögskolan är starkt meriterande i syfte att snabbt kunna sätta sig in i arbetet och designa undervisningen
 • Förmåga att strukturera och organisera kunskapsmassan i kurser och i den egna undervisningen är en annan merit som vi värderar högt
 • Van användare i Teams

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att flexibelt driva och leverera utbildningsprojekt med dokumenterat goda resultat .

Arbetet kräver ett stort engagemang och ansvar för människor, utbildning och hälsofrämjande insatser. Det betyder i praktiken din förmåga att aktivera deltagarna till eget lärande. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, undervisa, coacha och handleda våra studerande. Det är viktigt att du har god pedagogisk och administrativ förmåga och för att trivas i rollen behöver du vara resultat- och samarbetsorienterad samt ha ett affärsmässigt tänk i det du gör. Vi ser ett lösningsorienterat fokus och samarbetsförmåga som värdefulla egenskaper för att du obehindrat ska kunna prioritera och fatta beslut.

Naturligtvis delar du vår värdegrund: ”Vi bryr oss om, vi är nyskapande och vi skapar resultat”. Våra yrkesutbildningar har nära relation till det framtida arbetslivet, varför utbildningen utvecklas kontinuerligt och bedrivs i samverkan mellan arbetsliv och utbildningsanordnare.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande sex månaders provanställning 
Tjänstgöringsgrad: 80-100%. Du har möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Östersund med delvis möjlighet att arbeta hemifrån

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Hermods strävar efter mångfald där våra medarbetares och studerandes olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 30 november! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Eventuella frågor besvaras av regional utbildningschef Viktoria Ejvergård via e-post viktoria.ejvergård@hermods.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Trollhättan
Ansök senast: 2021-11-14

Vi söker en Skolsköterska hos oss på Praktiska Trollhättan.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Trollhättan
Ansök senast: 2021-11-21

Nu söker vi en vård - och omsorgslärare hos oss på Praktiska Trollhättan. Välkommen med din ansökan.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-10-28

Detta söker vi:
Vi söker nu dig som är legitimerad och behörig lärare i svenska och engelska för åk 7-9.  Vi vill att du är en tydlig ledare och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

I Vittra eftersträvar vi ett ämnesövergripande arbetssätt som ger eleverna en helhetssyn och förståelse för hur olika ämnen hör ihop. I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

I Vittra vill vi ligga i framkant när det gäller digitala hjälpmedel för ökad måluppfyllelse, därför är det en fördel om du är intresserad av och har erfarenhet av att använda IT i din undervisning exempelvis Google Apps for Education.

Vittra Västra Hamnen skola är den lilla skolan med de stora hjärtat. Belägna ett stenkast från Turning Torso  och med elever  från hela Malmö. Vi har ett starkt fokus på tillgänglig lärmiljö och differentierad undervisning. Hos oss utvecklas vi tillsammans och all personal är är med och påverkar våra utvecklingsprocesser. 

Vi erbjuder:
I Vittra tillhör du alltid ett arbetslag där du och dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna. Samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och nätverksträffar för förstelärare.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevernas individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra xxx kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/vastra.hamnen.  Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 20211018. Tjänsten är en tillsvidare-tjänst på 100% med tillträde den 20220107. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta  rektor Mats Carlgren på telefon 0727-005711 eller mail; mats.carlgren@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-11-12

Det ska inte spela någon roll vad eleverna har för bakgrund; med KLARAs kompetenta lärares ledning och våra tydliga strukturer som stöd är vårt mål alltid att de ska bli väl rustade för såväl vidare studier som arbetsmarknad. Vi bygger relationer och tror på allas förmåga, vi coachar, stöttar och uppmuntrar höga ambitioner. Vårt mål är att alla elever ska nå gymnasieexamen.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss där kollegialt lärande och hållbar utveckling är en självklarhet? Vill du vara med att påverka, utveckla och samtidigt utmanas tillsammans i vårt kommande varumärkesarbete? Ta chansen att bli en av oss!

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Vallgatan:

Klara teoretiska gymnasium Vallgatan startade 2013 och erbjuder de högskoleförberedande programmen, SA, EK och NA. Vi är en fristående skola centralt belägen vid Kungsportsplatsen och vi har i dagsläget ca 350 elever och en mycket kompetent, engagerad personalgrupp som alltid strävar efter utveckling och skrattar mycket på jobbet.  

Mer konkret om tjänsten/kravbild:

 • Undervisning i följande ämnen. Totalt sex kurser. 
  • Digitalt Skapande
  • Mediekommunikation
  • Medieproduktion
  • Medier, samhälle & kommunikation 
 • Handledning av 18-20 gymnasiearbeten.
 • God vana av att arbeta i Adobe Creative Suite är ett krav. Eleverna arbetar med program som Photoshop, Indesign, Premiere och Illustrator så det måste du behärska
 • Hantering av Googles svit meriterande. 
 • Tidigare arbete med journalistik eller reklam är meriterande. 
 • Ansvar för hela medieinriktningen inklusive servande och hantering av skolans mediaförråd. 
 • Mentorskapet och dess delade ansvar.
 • Ämnesövergripande samarbeten görs löpande under terminens gång, bland annat FN-rollspel och du deltar även i andra happenings kopplat till skolans verksamhetsmål. 
 • Små grupper ger goda förutsättningar till arbetsro och mycket tid med var och en av eleverna.

 

Det här erbjuder vi dig: 

80-100 % för dig med rätt bakgrund, visstid med goda möjligheter till förlängning. Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling. 

Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Suah Nilsson på telefon 0406416355 eller e-post: suah.nilsson@klaragymnasium.se

Lärarnas Riksförbund lokalombud Karin Älverbrandt nås på karin.alverbrandt@klaragymnasium.se

Skyddsombud Pontus Ström pontus.strom@klaragymnasium.se 


Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-10-31

Pysslingen Förskolor i Älvsjö/Farsta/Rågsved söker en Rektor


Som Rektor inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Genom att vara den ledande förskoleaktören i Sverige så är vi med och påverkar framtidens samhälle. 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att leda och utveckla verksamheten i ett förskoleområde med 4 förskolor; Örtagården, Sagoträdet, Fryken och Skogsgläntan.

Du leder ett ledningsteam bestående av en biträdande rektor, en kvalitetsledare och en intendent. Som rektor har du fullt ekonomiskt resultatansvar och ansvarar för att skapa attraktiva förskolor med nöjda barn, medarbetare och vårdnadshavare. Som pedagogisk ledare och chef ansvarar du för riktning och strategi för respektive förskola och att utbildningen som helhet strävar mot de nationella målen. Rektor ansvarar också för att den pedagogiska verksamheten utformas så att alla barn mår bra och utvecklas i enlighet med de mål och regelverk som styr förskolan.  Med stöd av det övriga teamet i området är det rektor som ansvarar för att alla pedagoger får rätt förutsättningar att arbeta utifrån förskolans läroplan och en bra arbetsmiljö för både barn och medarbetare. I tjänsten ingår utbildnings-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Du rapporterar till Skolchef.

Kvalifikationer
Vi söker en skicklig ledare som drivs av att skapa en riktig bra förskola för barnen och en riktigt bra arbetsplats för medarbetarna. Du har en pedagogisk högskoleutbildning med förskollärar- eller lärarlegitimation samt tidigare chefserfarenhet inom förskola eller skola. Du har påbörjat eller genomfört den statliga rektorsutbildningen. Du innehar kunskap och insikt om relevanta lagar, styrdokument, regler, metoder och rutiner samt tidigare erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk uppföljning.

Som ledare utövar du ett formativt och pedagogiskt ledarskap. Du är lösningsfokuserad med en god förmåga att leda genom andra. Du uppfattas också som tillgänglig och närvarande i ditt ledarskap. Du har ett stort fokus på resultat och har en förmåga att skapa en effektiv organisation och affärsmässighet i förhållande till uppdraget. Du är bra på att tänka nytt och vill bidra till ökad samhällsnytta.

Med ett professionellt förhållningssätt och en stark kommunikativ förmåga lyckas du bygga långsiktigt goda relationer. Det är viktigt att du kan balansera kraven från koncern, vårdnadshavare och omvärld. Du har en stark analytisk och strategisk förmåga och ser lätt långsiktiga perspektiv och visar ett starkt intresse för vad som händer i forskning och omvärld. Du har, precis som dina kollegor i teamet, ett nytänkande ledarskap som gynnar verksamhetens bästa. Du har också en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift och stor datorvana.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en chefsroll i Sveriges mest attraktiva förskoleföretag med möjlighet att utvecklas och utmanas i en stor koncern. Du leder ett område med flera förskolor och har ett eget team med möjlighet att organisera och delegera arbetet för att nå de givna målen på det sätt som bäst passar den egna organisationen. Du har ett nätverk av kollegor, stöd från staber, förmåner, kollektivavtal och individuell lönesättning. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Våra tjänster är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Varmt välkommen att söka via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 31 oktober. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Skolchef Jeanette Karlsson på telefon 08-429 69 03 eller e-post jeanette.karlsson@pysslingen.se  

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark på telefon 070-306 31 39 eller e-post carina.akemark@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbtitel: Vikariat matematik
Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-10-30

Heltidsvikariat i matematik grund, matematik 1 och 2 på gymnasienivå. Vikariat fram till jul med eventuell förlängning. Du får hos oss möjlighet att undervisa härliga elever på en skola med plats för personlighet.

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2021-10-31

Pysslingen Förskolor Flygaren söker ett Köksbiträde på 75% tillsvidare
Som köksbiträde inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.  Genom att utveckla de små påverkar vi det stora.

Om rollen
Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Förbereda och servera frukost, mellanmål och lunchservering. 
 • Följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning.
 • Ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. 
 • Inköp av livsmedel enligt ramavtal.
 • Vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. 
 • Administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, samt skicka och läsa mail. 

Vi söker dig som:

 • har praktisk erfarenhet från restaurangvärlden
 • har kunskap om egenkontroll
 • har kunskap om hantering/servering av specialkost
 • är inlyssnande och respektfull
 • har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet
 • har ett genuint intresse för matlagning och som vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser.
 • är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
 • har goda kunskaper i svenska språket. 
 • kan arbeta med digitala verktyg.

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 75%.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Halmstad.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den  31/10.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bitr. rektor Veronika Björk på telefon 0761-04 54 37 eller e-post veronika.bjork@pysslingen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Linköping
Ansök senast: 2021-12-01

LBS – Kreativa gymnasiet i Linköping startades 2015 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: design och produktutveckling, informations- och medieteknik, bild och formgivning samt estetik och media. Skolan har cirka 175 elever och 20 medarbetare. 

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Nu söker vi en specialpedagog med förmågan att få övrig pedagogisk personal på skolan att växa i mötet med eleverna.

Som specialpedagog hos oss blir du en viktig del av elevhälsoteamet och i utvecklingen av vårt elevhälsoarbete. I ditt uppdrag ryms både ett utredande och utvecklande arbete med tyngdpunkt på förebyggande och hälsofrämjande insatser. Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat och inkluderande bemötande och insatser som leder till ökad måluppfyllelse.

I det utredande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra fördjupande pedagogiska utredningar
 • vara ett stöd i implementeringen av insatser utifrån gjord utredning
 • vara ett stöd i uppföljnings- och utvärderingsarbetet utifrån gjord utredning

I det utvecklande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra utbildningsinsatser utifrån skolans identifierade behov
 • ge handledning till skolans pedagoger och arbetslag
 • ha goda kunskaper i digitala verktyg som du för vidare till våra pedagoger
 • vara ett stöd i analysarbetet på individ-, grupp- och organisationsnivå
 • bidra till att skapa goda lärmiljöer för alla elever, med fokus på grupp- och organisationsnivå

Arbetet innebär också att du som specialpedagog gör riktade, individuella insatser för de elever som är i behov av det.

Din profil

Vi söker dig som vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling samt för att utveckla din egen yrkeskompetens.  Du är kreativ i ditt arbetssätt och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 2021-12-01. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Dejan Durmis på 076-192 55 95 . 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Västerås
Ansök senast: 2021-11-13

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik för årskurs 4-9. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Jobbtitel: Resurspedagog
Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-11-12

RESURSPEDAGOG

 

Om LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg

LBS – Kreativa gymnasiet i Göteborg startades 2014 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: spelutveckling, systemutveckling, spelgrafik och kreativ kommunikation. Skolan har cirka 540 elever och 48 medarbetare. Skolan ligger i attraktiva lokaler på Östra Hamngatan mitt i hjärtat av Göteborg.

Vårt erbjudande till dig

LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. Därför har vi också som målsättning att alla våra lärare regelbundet genomgår professionsutveckling på vetenskaplig grund. Självklart omfattas din anställning på LBS – Kreativa gymnasiet av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, företagshälsovård och ett generöst friskvårdsbidrag. 

Vi kan nu erbjuda en tjänst som resurspedagog där du stödjer en av våra elever på Estetiska programmet att klara av sina studier på gymnasiet. Du behöver vara lyhörd, initiativrik, flexibel, strukturerad och tillmötesgående i ditt förhållningssätt gentemot både elever och föräldrar. Du har lätt för att samarbeta med lärare och övrig personal och tycker om att vara en förebild för ungdomar. Du har helst arbetat som resurspedagog tidigare, gärna för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. 

Omfattning

Arbetstiden motsvarar 50 % dagtid men kan eventuellt bli högre. Tidsbegränsad anställning. Tillträde: snarast. Upphör 2022-06-10 med möjlighet till förlängning.


Ansökan och kontakt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-11-12. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Gustav Kronqvist på gustav.kronqvist@lbs.se eller 0761 - 00 58 40

 

Om AcadeMedia

LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen och består idag av 18 skolor. Med över 17 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.

Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-14

Nu söker vi en driven och engagerad utbildningsadministratör med inriktning utbildningsledning till våra yrkeshögskoleutbildningar med placering i Stockholm. Som utbildningsadministratör med inriktning utbildningsledning arbetar du med utbildningar inom vård och omsorg samt barn och fritid inom Yrkeshögskolan. 

Vi erbjuder dig
Vi söker dig med mångårig erfarenhet som utbildningsadministration som vill ta nästa steg mot att var utbildningsledare inom yrkeshögskola. I rollen erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet. Du kommer att ges möjligheter att arbeta med kreativa lösningar inom ett satt ramverk. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, både med kollegor, branschen och myndigheter. 

 • Vägleda framtidens medarbetare inom vård och omsorg samt barn och fritid
 • Goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll

Vi tror på dig och dina förmågor, och därför kommer du att kunna arbeta med stor frihet under ansvar. 

Om Tjänsten

Utbildningsledning:
Planering, schemaläggning, studeranderekrytering, följa processbeskrivningar och kvalitetsledningssystem, omvärldsbevakning, branschkontakter, ledningsgruppsarbete och LIA-anskaffning.  

Administrativa uppgifter:
Betygsrapportering, sköta kontakten med myndigheter samt administrera i vår studerandeplattform. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som tillsammans med de ansvariga lärarna kan driva våra utbildningar framåt. Du är kunnig inom branschen, antingen genom arbete, studier eller eget intresse. Du arbetar självständigt och proaktivt i nära samarbete med övriga medarbetare.

 • Du har gymnasieutbildning
 • Du har mycket goda kunskaper inom IT och har lätt att lära dig nya system
 • Du är en van skoladministratör
 • Du är en van kommunikatör, både muntligt och skriftligt
 • Du är driven, ansvarstagande, självgående och flexibel
 • Du är utåtriktad, trivs med att tala inför folk och skapa nya kontakter
 • Du har erfarenhet från yrkeshögskola
 • Du har erfarenhet inom vård och omsorg

Meriterande

 • Utbildningsledarutbildning
 • Erfarenhet av att arbeta som utbildningsledare inom YH

Hur vi rekryterar
Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Övrig information

Tillträdesdag

Omgående

Placeringsort

Stockholm

Omfattning

100%

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Resor ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag

211114 vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Monica Gallon på mailadress: monica.gallon@kui.se Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Linköping
Ansök senast: 2021-11-14

Nu söker vi en driven och engagerad utbildningsadministratör med inriktning utbildningsledning till våra yrkeshögskoleutbildningar med placering i Linköping. Som utbildningsadministratör med inriktning utbildningsledning arbetar du med utbildningar inom vård och omsorg samt barn och fritid inom Yrkeshögskolan. 

Vi erbjuder dig
Vi söker dig med mångårig erfarenhet som utbildningsadministration som vill ta nästa steg mot att var utbildningsledare inom yrkeshögskola. I rollen erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet. Du kommer att ges möjligheter att arbeta med kreativa lösningar inom ett satt ramverk. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, både med kollegor, branschen och myndigheter. 

 • Vägleda framtidens medarbetare inom vård och omsorg samt barn och fritid
 • Goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll

Vi tror på dig och dina förmågor, och därför kommer du att kunna arbeta med stor frihet under ansvar. 

Om Tjänsten

Utbildningsledning:
Planering, schemaläggning, studeranderekrytering, följa processbeskrivningar och kvalitetsledningssystem, omvärldsbevakning, branschkontakter, ledningsgruppsarbete och LIA-anskaffning.  

Administrativa uppgifter:
Betygsrapportering, sköta kontakten med myndigheter samt administrera i vår studerandeplattform. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som tillsammans med de ansvariga lärarna kan driva våra utbildningar framåt. Du är kunnig inom branschen, antingen genom arbete, studier eller eget intresse. Du arbetar självständigt och proaktivt i nära samarbete med övriga medarbetare.

 • Du har gymnasieutbildning
 • Du har mycket goda kunskaper inom IT och har lätt att lära dig nya system
 • Du är en van skoladministratör
 • Du är en van kommunikatör, både muntligt och skriftligt
 • Du är driven, ansvarstagande, självgående och flexibel
 • Du är utåtriktad, trivs med att tala inför folk och skapa nya kontakter
 • Du har erfarenhet från yrkeshögskola
 • Du har erfarenhet från vård och omsorg

Meriterande

 • Utbildningsledarutbildning
 • Erfarenhet av att arbeta som utbildningsledare inom YH

Hur vi rekryterar
Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Övrig information

Tillträdesdag

Omgående

Placeringsort

Linköping

Omfattning

100%

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Resor ingår i tjänsten.

Sista ansökningsdag

211114 vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Monica Gallon på mailadress: monica.gallon@kui.se Vi tar inte emot ansökningar via epost.

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Solna
Ansök senast: 2021-10-31

Vi erbjuder nu en tjänst som lärare på 100 % för undervisning i kurserna programmering och matematik. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Solna
Ansök senast: 2021-10-31

Vi erbjuder nu ett vikariat på 100% under ett läsår (12 månader) för undervisning i idrott och samhällskunskap. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Jobbkategori: Administration och kundtjänst
Plats: Södertälje
Ansök senast: 2021-11-12

Vi söker nu dig som är erfaren och engagerad skoladministratör till Vittra Östertälje. Vi vill att du är en trygg och tillitsfull person och att du har service i fokus. Som skoladministratör har du en viktig och central roll där du är navet i skolan.

Jobbkategori: Handledare
Plats: Kungsbacka
Ansök senast: 2021-10-30

Hermods komvux i Kungsbacka söker en ny kollega som vill driva studiehandledning för somalisktalande elever. Hos oss får du vara med och skapa möjligheter för individer att bidra till en positiv samhällsutveckling..

Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-10-31

Alla elever som vill vara en del av KLARA är välkomna till oss; med KLARAs kompetenta lärares ledning och våra tydliga strukturer som stöd är vårt mål alltid att de ska bli väl rustade för såväl arbetsmarknad som vidare studier. Vi bygger relationer, ställer krav och uppmuntrar höga ambitioner. Goda resultat sporrar till nya framgångar och ger en starkare självkänsla. På detta sätt får våra elever ökade möjligheter.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vill du vara med att påverka, utveckla och samtidigt utmanas tillsammans i vårt varumärkesarbete? Ta chansen att bli en av oss!


Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Södra

KLARA teoretiska gymnasium Södra ligger tillfälligt placerad i Hammarbysjöstad, men kommer till läsåret -22/23 flytta tillbaka till Södermalm och ett helt nybyggt Campus. Skolan erbjuder Naturprogrammet, Ekonomiprogrammet, Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet. Våra ca 440 elever är ambitiösa och engagerade i samhället omkring sig. Vi som arbetar på skolan har ett starkt fokus på relationsbyggande samt har goda möjligheter att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten. Här skapar vi skolan tillsammans.

Att arbeta som rektor på KLARA innebär att du är en nyckelperson i att forma en verksamhet och ett klimat som främjar lärande, kvalitet, kreativitet och långsiktighet tillsammans med dina medarbetare. Som skolans pedagogiska ledare har du i uppdrag att leda verksamheten mot uppsatta mål och har det övergripande ansvaret för elever, medarbetare, kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du företräder skolan i olika sammanhang, kommunicerar med kommun och myndigheter samt leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. Du driver arbetet med stöd och ledning från skolchef, stödfunktioner samt rektorskollegor. Du kommer vara en aktiv kollega i rektorsgruppen för KLARA, där vi stöttar, hjälper och utvecklar KLARA tillsammans.


Det här söker vi

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att tidigare ha arbetat som rektor inom gymnasiet samt har genomgått rektorsprogrammet. Du har ett stort intresse för skola och utvecklingsarbete samtidigt som du har sinne för ekonomi och god affärsutveckling. Du brinner för socialt engagemang och genom ditt ledarskap får du både våra elever och medarbetare att växa. Du har ett starkt intresse för hållbar utveckling och tillsammans med elever och medarbetare vill du testa nya metoder för att utmana och utveckla våra bidrag till en bättre och mer hållbar värld. Det är viktigt att du både är trygg i en ledande roll samt trivs med att ingå i ett team med engagerade rektorer där kunskapsutbyte är en självklarhet. I KLARAs rektorsgrupp hjälper vi varandra på riktigt.

Du arbetar tillsammans med dina medarbetare för en trygg och utvecklande utbildningsmiljö för eleverna. Du ser vikten av ett gott samarbete med näringslivet, högskola och universitet som en del i att kvalitetssäkra utbildningen och där du över tid har skapat dig ett brett nätverk.
För att trivas ser vi att du är en person som är strukturerad, handlingskraftig, lösningsorienterad och finner energi genom delaktighet. Som ledare är du trygg, tydlig, modig och prestigelös där du genom dina handlingar skapar goda förutsättningar för verksamheten och dina medarbetare att växa och använda sin fulla potential.

KLARA Södra står just nu inför en spännande framtid då vi ska bli en del av ett Campus som växer fram på Södermalm. Vi kommer tillsammans med tre andra skolor att utgöra Campus Södermalm som öppnar inför höstterminsstarten 2022. Skolorna kommer efter flytten att fungera som fyra självständiga enheter men delar gemensamma utrymmen så som laborationssalar, skolbibliotek, matsal och skolkafeteria samt idrottshall.


Det här erbjuder vi dig

Tillsammans med oss har du en möjlighet att fortsätta utveckla en skola med kompetent och professionell personal och engagerade elever.  Till din hjälp finns skolchef, rektorskollegor runt om i landet och en stab som stöttar dig i frågor som rör bland annat kvalitet, HR, juridik, marknad och ekonomi. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt interna såväl som externa samarbeten. Självklart omfattas din anställning på KLARA av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, möjlighet till fördelaktiga köp via- netto- och bruttolöneavdrag och löneväxling samt friskvårdsbidrag.


Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Kandidater kommer att kallas och intervjuer hållas löpande varför annonsen kan komma att tas bort före sista ansökningsdatum.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta gärna skolchef Pernilla Engqvist Widegren på pernilla.widegren@academedia.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-12-20

En engagerad elevassistent med ett hästintresse!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-12-01

LBS i Helsingborg söker en kreativa vikarier

LBS Kreativa gymnasiet i Helsingborg bedriver gymnasieutbildning inom Teknik, medier och kreativa områden. Ca 260 elever läser på någon av våra utbildningar till hösten. LBS i Helsingborg är en skola som växer i antal både avseende elever och personal.

Vi har följande program:

 • LBS Spelutveckling (TE)
 • LBS kreativ kommunikation (ES)
 • LBS Spelgrafik (ES)
 • LBS Grafisk Design (ES)
 • LBS E-sport (ES)
 • LBS Media-Beteende (ES)

På Bruksgatan 29 har vi 2700 kvm totalrenoverade lokaler anpassade för våra kreativa elever och personal. Vi söker nu vikarier, du är en person med stort tålamod och hjärtat på rätt ställe. Du kanske är en gammal elev, lärarstuderande eller bara en person som vill jobba med ungdomar?

Tjänsten är en timanställning. För rätt person kan det sedan finnas möjligheter för längre och större tjänst.

Frågor angående tjänsten besvaras av rektor Anders Johnsson på Tfn 0705-500 234 eller anders.johnsson@lbs.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Annonsförsäljare med anledning av denna annons undanbedes.

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-10-29

Timvikarierande köksbiträde - framtida vikarieuppdrag

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning.


Om rollen
Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag. Men mat är faktiskt mycket mer än så! Hos oss i Pysslingen Förskolor vill vi skapa ett lustfyllt möte med maten och se till att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Genom att utveckla de små påverkar vi det stora.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Förbereda och servera frukost, mellanmål och lunchservering. 
 • Följa ett egenkontrollprogram som innefattar underhåll av de livsmedelslokaler som finns, städning och diskning.
 • Ansvar för att barn med specialkostbehov får sin uppmärkta mat. 
 • Inköp av livsmedel enlig ramavtal.
 • Vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. 
 • Administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, samt skicka och läsa mail. 


Behovet kan gälla både som ersättare vid kortare frånvaro men också längre vikariat vid till exempel föräldraledighet. Det innebär möjlighet till flexibelt arbete där din tillgänglighet styr. 

Vi söker dig som:

 • har praktisk erfarenhet från restaurangvärlden
 • har kunskap om egenkontroll
 • har kunskap om hantering/servering av specialkost
 • är inlyssnande och respektfull
 • har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet
 • har ett genuint intresse för matlagning och som vill erbjuda barn och vuxna möjlighet till spännande möten med mat och nya smakupplevelser.
 • är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
 • har goda kunskaper i svenska språket. 
 • kan arbeta med digitala verktyg


Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ditt CV, via länken nedan. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av tester. Du kommer få ett separat mail skickat till dig med länk som tar dig till testet. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. 

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst utan endast för framtida vikarieuppdrag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Louise Wöllner, HR-generalist, på louise.wollner@academedia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Norrköping
Ansök senast: 2021-11-12

Lärare i Vård och Omsorg till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Norrköping

Är du en person som gillar utveckling? Då har du chans att vara med och förnya vård och omsorgsprogrammet hos oss. Jag söker både sjuksköterska och undersköterska.  Vi kommer att arbeta i team där gemenskap är viktigt för att skapa den bästa utbildningen. 

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu tillsvidare tjänster på 100% för undervisning i vårdkurser och utveckling av programmet. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare inom vård. Är du inte utbildad yrkeslärare finns det möjlighet att studera till det i tjänsten. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad, stresstålig och har ett stort intresse för lärande. 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsterna är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet) Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Rebecca Nilsson på 0700904201 eller mailadress rebecca.nilsson@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-11-18

Det här blir du en del av

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? AcadeMedia hjälper människor att utvecklas i hela utbildningskedjan. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för de allra bästa och mest drivna förskolepedagogerna, lärarna och skolledarna i Sverige. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen?

Det här erbjuder vi dig

Du kommer att jobba i en eller två orienteringskurser - grundläggande digital kompetens och/eller grundläggande studietekniska färdigheter.  Detta är nya kurser på Eductus Nacka och kommer att erbjudas elever som går på sfi studieväg 2.. Lektioner kommer att vara två eftermiddagar i veckan.

Det här söker vi

Vi söker dig som känner att du har pedagogisk förmåga och kunskap att hjälpa elever att utvecklas inom grundläggande data och studieteknik.. En merit om du har erfarenhet av sfi och är flerspråkig. 

Övrig information

Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken.

Tillträdesdag: efteröverenskommelse
Placeringsort: Nacka
Anställningsform: Visstidsanställning som kan övergå i tillsvidare tjänst.
Sista ansökningsdag:
2021-11-18
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med 

Mikael Östling, rektor,

tel. 08-6233151

e-post: mikael.ostling@eductus.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbtitel: SVA/SFI-lärare
Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-11-18

Det här blir du en del av

Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? AcadeMedia hjälper människor att utvecklas i hela utbildningskedjan. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för de allra bästa och mest drivna förskolepedagogerna, lärarna och skolledarna i Sverige. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen?

 

Det här söker vi

Vi söker nu fler vikarier som kan hoppa in vid sjukdom och semestrar vid behov.

Vi önskar att du har erfarenhet som sfi/sva-lärare. Meriterande om du har behörighet i ämnena. 

För tillfället finns ett möjligt vikariat på SVA grundläggande på heltid. Tre förmiddagar och två kvällar  under en kortare tid.

 

Tillträdesdag: Vid behov
Placeringsort: Nacka
Anställningsform: Tidsbegränsad visstid
Sista ansökningsdag:
2021-11-18
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med 

Mikael Östling, rektor

tel. 086233151

e-post: mikael.ostling@eductus.se 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Sollentuna
Ansök senast: 2021-11-01

Nu har du en enastående chans att bli medlem i vårt roliga och lärande team med lärare och icke undervisande kollegor på fina KLARA teoretiska gymnasium i Sollentuna!

Vi söker nämligen dig eller er som omedelbart bums eller efter jul kan åta sig det värdefulla uppdraget att utbilda våra ungdomar i juridik, ekonomi och/eller geografi! Vi ser helst att en lärare tar alla ämnena och de ryms gott och väl inom en tjänst, men lärare som enbart kan ta ett eller två av ämnena är också mycket välkomna att söka.

Ekonomi- och juridikämnena omfattar cirka 75% av en tjänst medan geografin omfattar 15%. Just nu ingår inget mentorsuppdrag, men det kan komma att ändras längre fram.

Passa på att lära känna en extraordinär skola med gemensamt lärande, trygghet och FN:s globala mål i fokus! När vi kollegor häromsistens gjorde ett ordmoln där vi fick brainstorma ord och begrepp som fångade vår skola bäst, blev ordmolnets största ord "Familjär"! Träffande tycker vi!

KLARA teoretiska gymnasium Sollentuna ligger centralt beläget vid Sollentuna Centrum, nära tåg och buss. Vi är en liten skola med tre högskoleförberedande program; Natur-, Samhälls- och ekonomiprogrammet. Vi är knappt 200 elever och ca 22 lärare och övriga kollegor. 

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med möjligheter till utveckling och inflytande. På KLARA Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning och utöver det har vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånswebb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling.

Låter det intressant?  Hör av dig direkt, för vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande och vi kan komma att anställa någon tidigare än sista ansökningsdatum.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta vår stolte rektor Anders Danell på telefon 0702193884  eller e-post Anders.Danell@KLARAgymnasium.se.

Vi längtar efter din ansökan!

KLARA i Sollentuna

Vi finns på Instagram: klarasollentuna

 

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-10-28

Är du barnskötaren som kompletterar vårt arbetslag på Smörblomman?

Det omsorgsfulla lärandet. Att varje dag kunna synliggöra varje barns lärande och utveckling i vardagens naturliga händelser. 
Det är i mötet vi kan göra skillnad. Varje möte är betydelsefull och en del av barnens trygghet, utveckling och lärande. Vi ser därför till att ta tillvara på varje möte för att göra förskolan lärorik, trygg och lustfylld för alla barn.   
Varje dag. Det kallar vi för ett omsorgsfullt lärande.

Vi strävar efter att ge varje barn på vår förskola de bästa förutsättningarna att må bra, växa, utvecklas, lära nytt och bli självständiga individer. Någonting som vi tycker är det viktigaste och roligaste som finns att arbeta med! 

Vem är du?
Vi söker en utbildad barnskötare som lägger vikt vid dagens alla möten. Du som söker vill vara med och göra skillnad varje dag, för varje barn. Du vill vara med på resan i förskolans gränslösa möjligheter och i en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek och skapande. Vi söker dig som berör, är medforskande och ser möjligheterna att lära, lära tillsammans med och lära av barn och kollegor. Du vill vara med och vidareutveckla förskolans systematiska kvalitetsarbete och ser det värdefulla i att skapa en varierande didaktisk lärmiljöer tillsammans med barnen. 

Vi söker dig som har en barnskötarutbildning (gymnasie- eller vuxenutbildning), har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, känner sig trygg i att dokumentera och kommunicera och bidrar med egna tankar och idéer kring utbildningen. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta på olika sätt med hållbar utveckling. 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med nyfikna barn som gör varje dag till en fantasifull färd. Ett arbete där du har världens viktigaste och roligaste uppdrag. Hos oss får du arbetskläder, friskvård och möjlighet till kompetensutveckling. Inom Pysslingen Förskolor har vi flera olika forum som syftar till kompetensutveckling, bland annat har medarbetarna möjlighet att utvecklas inom olika läroplansområden via våra Helpdesk (workshops och föreläsningar), via våra olika utvecklingsgrupper inom förskoleområdet och utifrån egna förslag på utveckling i samverkan med vårt ledningsteam på förskolan.

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Pysslingen Förskolor - Smörblomman är en av Pysslingen Förskolors två första förskolor som startades för mer än 30 år sedan. Förskolan har under åren fått med sig mycket erfarenhet som lägger grunden för den utbildningen vi har idag. Vår utbildning bygger på grundidén att lägga vikt vid varje möte. Vi har hållbar utveckling som inriktning, vilket vi ständigt fördjupar oss i och lär oss mer om tillsammans. 

Vi är ett arbetslag med en härlig blandning av flera förskollärare, barnskötare och pedagoger som trivs ihop. Vi ser vikten av att lära tillsammans och nyttja varandras kompetenser. Det bästa vi vet är att vara medforskare på barnens resa genom förskolans värld... Det är i utmaningen jag växer!

Vill du vara med på barnens resa på Smörblomman? 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Här kan du läsa mer om Pysslingen Förskolor - Smörblomman:
www.pysslingen.se/smorblomman  


Övrig information

Denna tjänst är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande förskolechef Elise Sillevis Smitt på elise.sillevissmitt@pysslingen.se

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.


Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Västerås
Ansök senast: 2021-11-12

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Om tjänsten

Är du intresserad av att vikariera hos oss under en längre eller kortare tid? Skolan är intresserad av ett antal tjänster för längre eller kortare vikariat. 

Din bakgrund

Är du behörig lärare eller studerar på lärarutbildningen och har undervisat i något utav  ämnen så som engelska, matematik, svenska, ämnen i el och energi eller ämnen i VVS. Har du erfarenhet av att leda ungdomar är du varmt välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 211112. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Gunilla Folkesson på tfn 072-235 23 21 eller via mail gunilla.folkesson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-11-27

Det här är Klara Teoretiska Gymnasium Vallgatan

Klara teoretiska gymnasium Vallgatan startade 2013 och erbjuder de högskoleförberedande programmen, SA, EK och NA. Vi är en fristående skola centralt belägen vid Kungsportsplatsen och vi har i dagsläget ca 350 elever och en mycket kompetent, engagerad personalgrupp som alltid strävar efter utveckling och skrattar mycket på jobbet.  

 

Det här söker vi

Vi söker dig som är flexibel och tillgänglig och vill timvikariera hos oss när vi ordinarie personal är sjuk eller på tjänsteresor. Vi söker timvikarier i alla ämnesdiscipliner som kopplas till våra teoretiska program. Det här är perfekt att ha som extrajobb för dig som läser på exempelvis GU, Chalmers eller Handels eller deltidsjobbar på annan skola. 

Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Som person är du varm, trygg, relationell och trivs med att jobba med härliga elever från världens alla hörn med olika förkunskaper.  

 

Det här erbjuder vi dig

Visstidsanställning med timlön. Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling med goda möjligheter till jobb i framtiden för rätt person. 

 

Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi har redan tagit ställning till hur vi vill bedriva rekrytering och därför undanbeder vi oss tydligt kontakt med bemanningsfirmor och rekryterare. 

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Suah Nilsson på telefon 0406416355 eller e-post: suah.nilsson@klaragymnasium.se

Lärarnas Riksförbund lokalombud Karin Älverbrandt nås på karin.alverbrandt@klaragymnasium.se

Skyddsombud Pontus Ström pontus.strom@klaragymnasium.se 


Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Kökspersonal
Plats: Karlskrona
Ansök senast: 2021-11-04

Det här blir du en del av

Vi är en grundskola skapad för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt förutsättningar och kompetenser för att leva och verka i en föränderlig framtid.  Vi lär inte barn och elever för en statisk nutid. Vi förbereder barn och elever, för varje framtid.

Galären Skolas vision ovan innebär att när eleverna går ut från oss, ska de vara mycket väl rustade för livet efter grundskolan. Vår pedagogiska idé och vårt arbetssätt bygger på att pedagogerna arbetar med omtanke om eleverna för en tillgänglig och trygg lärmiljö. Alla vuxna är goda förebilder och arbetar på att bygga relationer.  Vi i personalen har ett tätt samarbete med varandra, där vi samplanerar och hjälps åt med elevernas bästa för ögonen.  Det gäller allt från att de mår bra i skolan till att de får näringsriktig mat och trivsamma måltider. Vi arbetar hårt tillsammans för att alla elever ska må bra, utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar samt bli väl rustade för framtiden.

Detta söker vi

Galären Skola söker dig som vill arbeta på en modern och ambitiös arbetsplats med stora möjligheter att vara med att utveckla, driva och påverka tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.  Vi söker nu en kock eller ett köksbiträde med engagemang för skolmat och våra elever. Som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och företagsam med öga för helheten.

Det här erbjuder vi dig

Vi har eget tillagningskök med vår egen kökschef och kock anställda där du blir en del av arbetslaget. Vi lagar vår egen skolmat varje dag som vi serverar våra ca 400 elever från förskoleklass till åk 9 varje dag i matsalen. Kökspersonalen planerar våra menyer och rätter tillsammans för att hela tiden utveckla vår kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80% med arbetstider mån-fre kl.8.00-14.30. Vi tillämpar uppehållstjänst vilket innebär att du arbetar 80% arbetstid under terminerna och är ledig på elevernas jullov och sommarlov. De extra lediga veckorna som du arbetar in under terminen gör att du hela läsåret har ca 73% av heltidslönen.

Tjänsten börjar efter överenskommelse, men önskvärt så snart som möjligt.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till oss och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-11-04. 

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta kökschef Cecilia Glimarp på cecilia.glimarp@ga.pysslingen.se eller rektor Jennie Martinsson på 0709-830671.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Galären har bytt namn till Innovitaskolan Karlskrona från den 13e oktober i år. Gå in och läs mer om Innovitaskolan här

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se 

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-11-02

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra som pedagog i vår verksamhet. Vi behöver främst vikarier till förskolan men kan även vara aktuellt på skolan och fritidshemmet. Vi söker dels dig som vill arbeta timmar efter behov men är även i behov av någon som kan tänka sig ett deltidsvikariat under en

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Järfälla
Ansök senast: 2021-11-08

Pysslingen Förskolor Vålberga söker en Förskollärare på [tillsvidare/vikariat]
Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

Om rollen
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vi söker dig som:

 • har förskollärarlegitimation
 • anser att varje möte är betydelsefullt
 • är nyfiken och medforskande
 • vill lära dig tillsammans med barnen
 • ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
 • är trygg i förskolans styrdokument
 • kan arbeta med digitala verktyg
 • är inlyssnande och respektfull
 • har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet. 
 • ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt. 
 • har uppdraget i fokus

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100% 
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Järfälla

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 8/11

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta bitr rektor Therese Selinus

e-post therese.selinus@pysslingen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbtitel: Lärare 4-6
Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Kristianstad
Ansök senast: 2021-12-17

Vi är en F-9 skola med montessoripedagogik belägen i centrala Kristianstad. Vi söker en ny kollega till vårt mellanstadium där relationen mellan elever och personal är viktig. På mellanstadiet går det ca 120 elever. Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern montessori

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-08

Var med och utveckla NTI vetenskapsgymnasiet Stockholm tillsammans med oss!

Är du genuint nyfiken på människors potential och drivkrafter? Vill du leda en verksamhet i en innovativ miljö där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Brinner du för vetenskap, natur och ny teknologi? Ta då chansen att bli rektor hos oss!

Om skolan
NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm är en attraktiv skola som erbjuder natur och teknikprogrammet. På skolan går snart ca 350 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Skolan ligger på centraladress, fyra minuters promenad från Fridhemsplans t-bana och ett stenkast från Rålambshovsparken i nyrenoverade lokaler.

Skolan erbjuder utbildning på Natur- och Teknikprogrammet och har två klasser på vardera program. Vår ambition är att hitta en rektor som är driven, är genuint intresserad av våra elevers utbildning och vill utveckla skolan tillsammans med våra duktiga medarbetare. 

Om NTI Gymnasiet
NTI grundades 1968 inom vuxenutbildningen och år 2002 startades första NTI Gymnasiet. 2018 gick vi samman med IT-Gymnasiet i en ambitiös satsning att vi skall Sveriges ledande gymnasieskolan inom tech, science och IT. Vi har hög andel behöriga lärare, undervisning av hög kvalitet och etablerade samarbeten med välrenommerade partners som RISE och IFOUS. Praktiknära forskning och formativa processer är några av våra styrkor, liksom ett systematiskt kvalitetsarbete som sätter elevers lärande och utveckling i främsta rummet.

Om uppdraget
Som rektor kommer du att leda NTI Vetenskapsgymnasiet som det självklara valet för alla elever som är intresserad av natur och teknik. Framgång i uppdraget kräver ett engagerat och närvarande ledarskap. Du är en nyckelperson i att skapa ett gott klimat som främjar långsiktighet, kvalitet och innovation för medarbetare och elever. Du leder de verksamhetsstrategiska frågorna kring skolans utveckling och framtid. Du har det övergripande ansvaret för elever, medarbetare, ekonomi och arbetsmiljö. Rollen innebär också att sätta Vetenskapsgymnasiet på kartan vid möten med grundskolor, näringsliv, universitet och högskolor samt andra intressenter.

Din profil
Vår ambition är att utveckla NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm - till en skola i framkant! För att lyckas med uppdraget ser vi att du är tydlig i din kommunikation och ser samarbete som ett självklart sätt att nå skolans mål. Du ser också till att vidareutveckla en hög grad av engagemang bland lärare och elever, är kreativ i ditt tankesätt och samtidigt en god organisatör med förmåga att skapa struktur i verksamheten. För oss är det viktigt att du är en person som har en naturlig drivkraft, med målfokus och trivs i rollen som rektor.

Du har pedagogisk högskoleutbildning och är väl bevandrad i skolans styrdokument. Har du arbetat som rektor på gymnasienivå är det meriterande liksom om du har en pågående eller genomförd rektorsutbildning. En drivkraft är ditt intresse för att skapa en attraktiv skola samt ge elever möjlighet att leda och navigera i en teknikdominerad framtid.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk miljö där du ingår i en rektorsgrupp med 28 andra gymnasierektorer. Vi erbjuder stödfunktioner med kompetenser inom kvalitet, ekonomi, HR, IT, juridik och marknadsföring. Du rapporterar direkt till skolchef.

Som anställd inom AcadeMedia erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling genom externa partners samt vår egen Academedia Academy liksom intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi avser att tillsätta tjänsten omgående/enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten, kontakta skolchef Erik Isakson på telefon nr 0702-168748.

Intervjuer görs löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan redan nu!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Jobbkategori: Studie- och yrkesvägledare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-10-30

Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning. 

Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. 

Vi söker en engagerad, kreativ och positiv medarbetare  med stort intresse för utbildnings- och arbetsmarknadsfrågor. 

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Som studie- och yrkesvägledare är du en viktig person för våra deltagare; du introducerar dem till våra kurser, kartlägger och hjälper dem att planera sina studier och sin fortsatta yrkesbana i framtiden. Du följer upp elevernas progression, handleder, motiverar och stöttar.   

Om tjänsten 

Du kommer att ingå i ett team som består av studie- och yrkesvägledare. Du arbetar både enskilt och tillsammans med andra yrkeskategorier. Uppdraget innefattar att vägleda vuxna inför studier inom den kommunala vuxenutbildningen. Detta görs genom enskilda samtal, förbokade och drop in tider i vår öppna verksamhet, men även genom digital vägledning. Du kommer också att arbeta med uppföljning av elever, individuella studieplaner, dokumentation, informationer för grupper, omvärldsbevakning och samverkan med andra aktörer däribland universitet. Vi befinner oss i ett läge där vi utvecklar vuxenutbildningen genom flexibilitet, individanpassning och digitala verktyg för att möta våra olika målgruppers behov. De som läser hos oss är både självständiga elever som studerar på distans samt elever med studieformen flex som har utökat behov av lärarledda aktiviteter. Vi har även fått i uppdrag att i samverkan med Uppsala kommun skapa förutsättningar för den enskilde individen att ges möjlighet till en långsiktig hållbar egenförsörjning, där rätt val av utbildning är en viktig del av helheten för att lyckas. 

Det här söker vi 

Du är utbildad studie- och yrkesvägledare med den kompetens och erfarenhet som skollagen föreskriver och är väl förtrogen med vuxenutbildningens uppdrag. Erfarenhet av undervisning är en merit. Då vi den 1 augusti gick in i ett nytt avtal med delvis ny verksamhet och nytt innehåll så är det en fördel om du har ett entreprenörstänk och lätt att hitta lösningar. Vår verksamhet kräver att man är flexibel och lösningsinriktad. 

Vi erbjuder dig 

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Academedia finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du låta dig själv utmanas och växa.  

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 

Anställningsform  

Varaktighet: Tillsvidare 

Omfattning: Heltid (provanställning 6 månader) 

Placeringsort: Uppsala 

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI. 

 
Kontaktperson 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast (dock senast den 31 oktober) tillsammans med ditt löneanspråk. Bifoga gärna en kopia av ditt examensbevis i din ansökan. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på mejl: 

- Rektor gr/gy/yrke: Carolina Söderholm, carolina.soderholm@hermods.se  

- Rektor sfi: Tove Quennerstedt, tove.quennerstedt@hermods.se  

Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vänligen sök tjänsten via länken nedan. 

Välkommen med din ansökan! 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-10-28

Mediegymnasiet by LBS är en lagom stor gymnasieskola i centrala Göteborg. Vi erbjuder nu ett vikariat läsåret 21/22 på 80% för undervisning i svenska och mediekommunikation på ES och SA. Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-07

Sjölins gymnasium Vasastan söker juridiklärare, kom och jobba med oss!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-11-07

Vi söker vikarie till en av våra gymnasielärare i engelska/samhällskunskap som ska vara föräldraledig under VT-22, kan komma att bli tidigare. Är du intresserad sök redan i dag!

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-12-10

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se

Diabetesresurs  till Noblaskolan Lännersta

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst som resurs och fritids på 100%. Som resurs driver ni skola och fritidshem på Noblaskolan Lännersta framåt enligt Skolverkets centrala innehåll och heldagsläran. Resurs under skoldagen, planera aktiviteter, bidrar till god stämning.

Din profil

På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig som är kvalificerad inom diabetes samt egenskaper som  kreativ, öppen, strukturerad.

Vi erbjuder

På Noblaskolan Lännersta erbjuder vi familjär arbetsmiljö med det där lilla extra. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Ett krav är att du har erfarenhet inom diabetes, har du inte det blir du inte kallad till intervju. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Petra Schotes på 0760-757084 eller mailadress petra.schotes@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Vaxholm
Ansök senast: 2021-11-06

Pysslingen Förskolor Söderkulla söker en Förskollärare tillsvidare
Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

Om rollen
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vi söker dig som:

 • har förskollärarlegitimation
 • anser att varje möte är betydelsefullt
 • är nyfiken och medforskande
 • vill lära dig tillsammans med barnen
 • ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
 • är trygg i förskolans styrdokument
 • kan arbeta med digitala verktyg
 • är inlyssnande och respektfull
 • har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet. 
 • ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt. 
 • har uppdraget i fokus

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100% 
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Vaxholm

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den  6 November

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bitr. rektor Therese Selinus   på e-post therese.selinus@pysslingen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbtitel: Skolsköterska
Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Salem
Ansök senast: 2021-11-30

Parkskolan och Noblaskolan i Rönninge söker nu en delad skolsköterska.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Borlänge
Ansök senast: 2021-11-14

Rytmus i Borlänge startades 2017 och erbjuder högskoleförberedande utbildning inom Estetiska programmet med musikinriktning. Skolan har cirka 140 elever och 20 medarbetare.  Vi söker nu en lärare i  bas och ensemble till vår verksamhet. 

Lärare i bas och ensemble till Rytmus i  Borlänge

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en visstidsanställning med undervisning på måndagar, tisdagar och torsdagar för undervisning i bas och ensemble.  Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet och sträcker sig under en vårterminen med 60% anställning.

Din profil

V söker dig som är kunnig och kompetent inom undervisningsområdet. Du ska ha ett stort engagemang för att lära ut. Vi värdesätter om du är en kreativ, öppen och strukturerad person. 

Vi erbjuder

Utbildning inom Rytmus kännetecknas av ett nära samarbete med branschen, många av oss som arbetar på Rytmus är själva aktiva inom musik och media. På Rytmus erbjuder vi dig en kreativ arbetsmiljö. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning med undervisning tre dagar i veckan under perioden 10 jan 2022- 10 juni 2022.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så ansök snarast möjligt. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Anna Ek på telefonnummer 070-5251289 eller mailadress anna.ek@rytmus.se. Representant för Lärarnas riksförbund, Jenny Envall, 070-5751889, jenny.envall@rytmus.se

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Inköp & upphandling
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-10-29

AcadeMedia drivs av människor som alla arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Change through Education”.

Har du erfarenhet av att arbeta med inköp på strategisk nivå? Vill du arbeta i en organisation som ständigt är i förändring? Är du en lagspelare med god analytisk förmåga och kostnadsmedvetenhet och drivs av att ta egna initiativ? Till AcadeMedias inköpsteam söker vi nu en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa framtidens inköpsorganisation.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Inköpsavdelningen ansvarar för AcadeMedias samtliga centrala inköpsavtal av indirekta varor och tjänster och nu behöver gruppen stärkas med ytterligare en strategiska inköpare.

Vi söker dig som har:

 • Lämplig universitets-/högskoleutbildning eller inköpsutbildning samt juridiska grundkunskaper
 • 2-5 års erfarenhet av strategiskt inköp i en större organisation
 • Förhandlingsvana
 • Erfarenhet av att leda komplexa upphandlingar och leverantörsförhandlingar
 • God datorvana och goda kunskaper i MS Excel

Det är meriterande att ha jobbat med upphandling av indirekta varor och tjänster. Det finns önskemål om erfarenhet inom LOU och du får gärna ha jobbat med hållbarhetsarbete.

På inköpsavdelningen jobbar vi nära tillsammans och därför är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare. Beroende på din profil kommer vi överens om vilka kategorier du ska ansvara för. Vi roterar kategorier inom gruppen med jämna mellanrum för att vi ska utvecklas, inspireras och hålla oss uppdaterade. De största kategorierna är IT, städ, mat/catering, läromedel, kontors- och förbrukningsmaterial samt bemanning.

I rollen ansvarar du bland annat för att:

 • Löpande förhandla, teckna, förvalta och utveckla ramavtal inom dina kategorier
 • Initiera, driva och stödja upphandlingsprojekt inom dina kategorier
 • Stödja det långsiktiga inköpsarbetet och upprätta kategoristrategier
 • Bevaka leverantörsmarknaden

Du har löpande kontakt med våra fyra segment som är förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning.  Du måste tycka om och ha erfarenhet av många kontaktytor, både internt och externt. För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad, utåtriktad och ha god kommunikationsförmåga. Du bör vara strukturerad, lösningsorienterad och har ett konsultativt förhållningssätt.

Du kommer att vara del av en effektiv inköpsorganisation med bra sammanhållning, hög leveransförmåga och du hälsas varmt välkommen till ett inköpsgäng med högt i tak. Förutom en inköpschef är vi fem strategiska inköpare och en administratör. Du rapporterar till inköpschefen.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta teamledare Claes Cakste på 08-794 43 49 eller claes.cakste@academedia.se. Claes svarar gärna på eventuella frågor kring tjänsten.

Innan den 29:e oktober vill vi ha ditt CV och personliga brev. Ansök via länken nedan. Tillträde så snart som möjligt. Placering på huvudkontoret, Adolf Fredriks Kyrkogata 2, Stockholm. Besök gärna vår hemsida för mer information om AcadeMedia, www.academedia.se.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varför vi uppmuntrar dig att skicka in ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Välkommen med din ansökan!

Jobbtitel: Resurspedagog
Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Solna
Ansök senast: 2021-11-05

Vi söker en resurspedagog på 75% till förskolan Kadetten, i Solna.

Förskolan Kadetten ligger i Frösunda, Solna, ett stenkast från Hagaparken. Du tar dig lättast hit genom att åka till Solna station med pendeltåg, eller med buss till Frösunda torg och Frösunda. Förskolan har rymliga lokaler och en stor dynamisk gård.

Viktigt för oss är att ge varje barn bästa förutsättningarna för en trygg och lärorik utbildning. Barnen hos oss ska få möjlighet att utveckla färdigheter och förmågor som de har användning för hela livet.

På förskolan Kadetten formar pedagoger och barn verksamheten tillsammans med omsorg, lärande och undervisning som grund.

Hos oss ska alla barn ha möjlighet att uttrycka sina åsikt och lyssna till andras idéer och tankar. Vi uppmuntrar barnen till att tänka fritt och skapar god förutsättningar för att deras tankar få ta plats i vår verksamhet.

På förskolan arbetar vi med gemensamma projekt. Vi arbetar med barnen i mindre grupper för att skapa arbetsro. Vi skapar möten som berikar barnen och ger dem en känsla av att vara en del av ett sammanhang

Att göra utflykter i närmiljön är ett sätt för oss att låta barnen bli upptäckare och ge dem möjlighet att möta utmaningar utöver det som finns förskolans grundverksamhet. På så sätt kan vi möjliggöra för dem att få en bredare bild av de samhälle de är en del av samtidigt som det berika arbetet på förskolan.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida och på facebook. 

Vi söker dig som

 • har kunskap om TAKK och andra alternativa kommunikationsvägar
 • har kunskap i hur du inkluderar barn i aktiviteter på förskolan utifrån barnets egna förutsättningar och behov
 • har förmåga att ta emot och praktisktomsättakunskap som du får via habiliteringsteam
 • har förmågan att möta och samverka medvårdnadshavarna som en resurs för barnets bästa
 • genom glädje, nyfikenhet, lust och kunskap inför uppdraget vill göra skillnad för barnet/ barnen
 • som har ett gott och professionellt förhållningssätt gentemot alla du möter på förskolan
 • är bekväm med att används också webbaserade dokumentationsverktyg

För att trivas som pedagog inom Pysslingen behöver du kunna ta ansvar för att ständig utvecklas och kunna se ditt professionella uppdrag i ett större samhällsperspektiv där omsorg och lärande bildar en helhet.

Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss.

 • har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av stöd
 • har kunskap om TAKK och andra alternativa kommunikationsvägar
 • har kunskap i hur du inkluderar barn i aktiviteter på förskolan utifrån barnets egna behov
 • har förmåga att ta emot och använda kunskap som du får via habiliteringsteam
 • har förmågan att möta och använda vårdnadshavarna som en resurs för barnets bästa
 • genom glädje, nyfikenhet, lust och kunskap inför uppdraget vill göra skillnad för barnet/ barnen
 • som har ett gott och professionellt förhållningssätt gentemot alla du möter på förskolan

Det är viktigt för oss att verksamheten bygger på ett förtroendefullt samarbete mellan pedagoger och vårdnadshavare. Det innebär att varje möte med dem är betydelsefullt. Utöver de dagliga mötena och de organiserade mötena med vårdnadshavarna används också vårt webbaserade dokumentationsverktyg schoolsoft som gemensamma plattform.

För att trivas som pedagog inom Pysslingen ska du kunna ta ansvar för ständig utveckling och kunna se ditt professionella uppdrag i ett större samhällsperspektiv där omsorg och lärande bildar en helhet.

Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder dig möjligheten

 • att bli en del av ett sammansvetsat team med mycket driv och engagemang
 • till schemalagd planeringstid, reflektionstid tillsammans med andra
 • att få handledning av och reflektionstid med kvalitetsledare
 • till ett nära samarbete med ledningsteam som består av rektor, biträdande rektor, kvalitetsledare och intendent
 • att få utrymme för att pröva nya idéer och tankar

Denna tjänst är en elevresursanställning. Anställning är aktuell så länge barnet har behov av stöd och förlängs terminsvis. Vi kommer påbörja urvalsprocessen omgående. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande rektor Anna Söderlund anna.soderlund@pysslingen.se

Tänk på att beställa utdrag ur belastningsregistret, det tar vanligtvis två veckor att få det hemskickat.

Skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Jobbtitel: Verksamhetsstöd
Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-11-05