AcadeMedia
Change through Education

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. AcadeMedia är verksam inom förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Vill du också vara med också bidra till ett bättre samhälle genom utbildning? Du får samtidigt möjlighet att utvecklas i en stor utbildningskoncern tillsammans med våra duktiga medarbetare. Välkommen till AcadeMedia!

Lediga jobb

Värdegrund

AcadeMedias värdegrund vilar på begreppen passion, tillit och mod –  och vår övertygelse om att vi är starkare tillsammans.

Passion

Att utveckla utbildning och att bidra till ett högre syfte – Change through Education.

Tillit

Att våga testa, utforska, misslyckas, lära och tänka nytt.

Mod

Att skapa kulturer och miljöer där lärande och utveckling möjliggörs.

Tillsammans skapar vi en god kultur där vi bidrar till att våra barn, elever, deltagare och medarbetare får förutsättningar att nå sin fulla potential.

Vi lovar dig som medarbetare

Goda förutsättningar och möjlighet att växa

Goda förutsättningar och möjlighet att växa

Vi arbetar för att alla medarbetare i AcadeMedia trivs och mår bra på sin arbetsplats. Våra medarbetare har de förutsättningar de behöver för att kunna utvecklas och göra ett bra jobb, med fokus på högre måluppfyllelse för barn, elever och vuxenstuderande. Utveckling handlar om att ta nya kliv i den egna yrkesrollen, men också om strukturerade kunskaps- och erfarenhetsutbyten i vardagen. Det finns också goda möjligheter att utvecklas inom AcadeMedia som koncern.

Bra chefer

Bra chefer

Vi har identifierat ledarskapet som en av de viktigaste framgångsfaktorerna. Alla medarbetare förtjänar en riktigt bra chef och att alla chefer ska ha bra förutsättningar att leda verksamheten i rätt riktning. En bra chef driver utvecklingen framåt och får medarbetare att växa. Våra ledare har förmågan att engagera och motivera sina medarbetare samt organisera arbetet på effektiva och utvecklande sätt.

Vi jobbar med ledarutveckling på flera sätt och på flera nivåer. Vårt talangprogram för framtida chefer, vår årliga chefskonferens och vårt mentorprogram för seniora chefer är tre exempel på återkommande insatser som görs för att utveckla ledarskapet i koncernen.

Inom AcadeMedia har vi en årlig gemensam chefbedömningsprocess. Vi utvärderar prestation, resultat och potential med målet att vi ska bli skickligare på att uppmärksamma goda ledare. Vinsterna med detta är många, bland annat att fler får rätt förutsättningar i sina uppdrag, att fler personer hamnar på rätt plats, att chefer får tydligare feedback och stöd och sist men inte minst, att vi kan erbjuda relevanta utbildningsinsatser.

Långsiktighet och stabilitet

Långsiktighet och stabilitet

AcadeMedia är en stabil och långsiktig arbetsgivare som kan erbjuda en unik kombination av det stora företagets trygghet och utvecklingsmöjligheter med den lilla organisationens driv och framåtanda.

Som medarbetare i AcadeMedia är du inte bara en del av den förskola, skola eller vuxenutbildningsenhet du jobbar på. Det är givetvis där du har din hemvist men du är också en del av något större. Att vi har så många olika verksamheter i hela utbildningskedjan, och i hela landet, innebär att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Nya utmaningar finns alltid inom räckhåll för dig som vill vidare så du behöver inte byta arbetsgivare för att ta nästa steg i karriären.

Vi uppmuntrar intern rörlighet och jobbar aktivt för att skapa ännu bättre strukturer för det.

Världens viktigaste uppdrag

Världens viktigaste uppdrag

Inom AcadeMedia drivs vi av en övertygelse om att utbildning kan förändra människors liv och skapa en bättre och mer hållbar framtid. Våra medarbetare är den viktigaste resursen vi har för att vi ska lyckas i vårt uppdrag och vi når bäst resultat när vi jobbar tillsammans.

Förmånswebben (Benify)

Alla som har en hel – eller deltidsanställning inom AcadeMedia får tillgång till vår förmånswebb. Förmånswebben är en portal där du som medarbetare kan se det mesta som rör din anställning. Du kan snabbt och enkelt få en sammanställning av lön, pension, försäkringar och semester, och du kan se vilka förmåner du får som medarbetare hos oss.

Du kan också få kostnadsfri oberoende pensionsrådgivning, utnyttja ditt friskvårdsbidrag, ta del av en mängd rabatter samt köpa utvalda varor och tjänster som kan underlätta din vardag, mot löneavdrag.

Du kan läsa mer om förmånswebben på vår medarbetarwebb.

AcadeMedia Academy

Vi lever i en värld i ständig förändring och våra medarbetare behöver utvecklas i samklang med samtiden. AcadeMedia Academy erbjuder varje år hundratals utbildningstillfällen inom en mängd olika områden. Vi ser dessa interna utbildningar som en viktig del i att ge våra medarbetare chans till ständig kompetensutveckling. En del utbildningar är webbaserade, andra genomförs fysiskt på olika platser i landet. Vi tror på kraften i en organisation där vi arbetar kollegialt och hjälper varandra att växa – tillsammans är vi starkare. Därför genomförs många av utbildningarna med våra egna pedagoger och experter som utbildare. 

Läs mer om Academy här.

Möt våra medarbetare

Emma

Lärare

Gustav

Studie- och yrkesvägledare

Lotten

Rektor

Jeanette

Ekonom

Lediga jobb

Här kan du söka våra lediga jobb. Om vi inte har något jobb som passar dig just nu så är du välkommen att göra en spontanansökan.

Jobbtitel
Jobbkategori
Plats
Ansök senast
Jobbkategori: Kurator
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-02-27

NTI Gymnasiet Kronhus är en attraktiv skola med drygt 500 elever fördelade på fem program: teknikprogrammet, IT-programmet, handelsprogrammet, ekonomiprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och arbetar sedan flera år tillbaka med formativ undervisning och kollegialt lärande. Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Vill du vara med och utveckla elevhälsoteamets arbete? Då är vi rätt skola för dig!

Vi söker nu en kurator till vårt elevhälsoteam

Det här erbjuder vi dig

NTI Gymnasiet Kronhus söker en erfaren kurator som vill ta en viktig roll i vår elevhälsa och arbeta främjande och förebyggande för elevers måluppfyllelse. Som kurator hos oss kommer du att ha stöd i form av kollegor såsom skolsköterska, specialpedagog, studie- och yrkesvägledare, skolläkare och skolpsykolog. 

För att trivas i rollen som kurator hos oss behöver du ha höga ambitioner, vara initiativtagande, organisatorisk, empatisk och inlyssnande. Främst av allt brinner du för att vara ett stöd i elevernas utveckling. Du har inställningen att i nära samarbete med dina kollegor och externa verksamheter nå framgång och kvalitet i ditt professionella yrkesval. 

Du är socionom eller beteendevetare med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, både individuellt och i grupp. Som person är du intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de för övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande elevhälsa. Vi erbjuder ett omväxlande arbete både självständigt och i team, du är flexibel och kan variera arbetssätt och metoder. Du har också god organisations- och planeringsförmåga och är öppen för andras perspektiv. Du har även förmågan att arbeta med elever i grupp i förebyggande syfte eller vid speciella problemsituationer. Du är bekväm i samarbete med vårdnadshavare, andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. 

Arbetsuppgifter:

  • Ingår i skolans EHT (Elevhälsoteam) med fokus på främjande och förebyggande arbete utifrån skolans målområden. 
  • Stöd och motivationssamtal med enskild elev och eventuellt med elevens vårdnadshavare.
  • Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter.
  • Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation.
  • Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner.
  • Samordna insatser av social karaktär.
  • Samverka med socialtjänst, ungdomsmottagning, polis etc.
  • Arbeta nära och i verksamheten med våra ungdomar i förebyggande syfte, t.ex. hålla pluggstuga tillsammans med lärare och andra medlemmar av EHT.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på 100% med start den 26/4 - 2021 till och med den 17/6- 2022. Vi kommer intervjua löpande under ansökningstiden så tillsättning av tjänsten kan bli aktuellt innan ansökningstidens slut. 


Har du frågor, kontakta gärna rektor Anna Robertsson, anna.robertsson@ntig.se, 072 502 24 39

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

 

 

 

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-27

Pysslingen Förskolor Bojen söker en Förskollärare på tillsvidare
Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

Vi erbjuder dig

Förskolan Bojen är en Reggio-inspirerad förskola. Våra lokaler ligger i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Förskolan har en egen gård men har också närhet till fina parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan Bojen har plats för 90 barn.

Om verksamheten

Vi vill att förskolan ska vara en mötesplats för vänskapsskapande och kunskapsskapande i en trygg kultur av tilltro till barns kompetens, respekt, omsorg och där varje individs olikheter får vara styrkor och möjligheter till vidare lärande. Vår kunskapssyn grundar sig i en övertygelse om att barn har en medfödd lust, nyfikenhet och samarbetsvilja och att de både lär sig om världen och varandra när man tillsammans möts kring meningsfulla sammanhang. Vi är intresserade och inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi samt nyfikna på att djupare förstå begreppet hållbarhet.

Genom ett projektinriktat och utforskande arbetssätt, som utgår från förskolans läroplan kan vi se mer av barnens funderingar, tankar och vilja att utforska vidare. I det arbetet är pedagogisk dokumentation ett viktigt verktyg. Aktiviteterna som vi erbjuder har sin grund i detta och erbjuds i både små och stora grupper, både inomhus och utomhus. 

Om rollen
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta göra vår förskola ännu bättre! På vår förskola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Genom gemensamma kollegiala reflektioner möter vi varandras tankar och växer i vår profession. För oss är det viktigt att du som vill arbeta som barnskötare hos oss känner nyfikenhet inför ditt uppdrag. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa. Vårt arbetssätt bygger på systematiska gemensamma analyser och utifrån dem pågår ett ständigt utvecklingsarbete med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vi söker dig som:

 • har förskollärarlegitimation
 • anser att varje möte är betydelsefullt
 • är nyfiken och medforskande
 • vill lära dig tillsammans med barnen
 • ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
 • är trygg i förskolans styrdokument
 • kan arbeta med digitala verktyg
 • är inlyssnande och respektfull
 • har en mycket god förmåga att leda, ta initiativ och samarbeta och vill aktivt bidra till det kollegiala lärandet. 
 • ger och tar emot feedback på ett konstruktivt sätt. 
 • har uppdraget i fokus

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100% 
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Hammarby sjöstad

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den  27 februari.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Kristin Ahlström på telefon 070-347 68 23 eller e-post  kristin.ahlstrom@pysslingen.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-02-28

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder en positiv  och välkomnande förskola med engagerade och utvecklingsinriktade kollegor. Hos oss ges du utrymme för att pröva dina idéer och tankar. Att arbeta som barnskötare hos oss innebär att du blir ledd av ett ledningsteam bestående av  rektor, biträdadande rektor, kvalitetsledare och intendent.  Du erbjuds kontinuerlig fortbildning, medverkan i olika nätverk och lärgrupper, friskvårdsbidrag, egen planeringstid, arbetskläder, reflektionstid samt individuell utvecklingsplan.

Tjänsten

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med glädje och lust inför ditt uppdrag som vill göra skillnad. Du är en engagerad pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi och du har ett professionellt förhållningssätt gentemot alla du möter på förskolan. Du deltar i förskolans utvecklingsarbete på ett aktivt och engagerat sätt och ser styrkan i att tänka olika. Du som barnskötare arbetar systematiskt med dokumentation av barnens lärprocesser. Vi dokumenterar i ett digitalt verktyg som heter Schoolsoft. Som barnskötare hos oss har du ett syfte med varje material och dess plats och du förvandlar varje miljö till en lärmiljö oavsett om barnen befinner sig på förskolan, i naturen eller i omvärldens lärmiljö. Du ska kunna organisera verksamheten så att den passar barngruppen och du arbetar ständigt med att forma och utveckla lärmiljön utifrån barns frågor och läroplanens uppdrag. Som pedagog hos oss ska du med stort mod utmana befintliga synsätt, öppna nya perspektiv samt uppmuntra till nytänkande och kreativitet. Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss!

 Om verksamheten

Lärkträdets förskola är  belägen vid Värnhemstorget i centrala Malmö. Vi har förmånen att vara nära både Rörsjöparken och Ellstorpsparken. Här arbetar  12 pedagoger och 1 kock på 4 avdelningar. På Lärkträdets förskola möts man av ett öppet sinne, värme och omsorg. Här känner sig alla trygga och sedda. Vår lärandemiljö är inbjudande, utvecklande och utforskande. Här tas barnens olika förmågor och intressen tillvara för ett lustfyllt lärande.

 Din bakgrund

Vi söker en utbildad erfaren barnskötare som är driven, utvecklingsinriktad, trygg och stabil med ett starkt fokus på varje barns bästa kopplat till uppdraget. Vi tror på det kollegiala lärandet och önskar att just du kommer att bidra till en förskola med utvecklingsinriktat- och omsorgsfullt lärande i världsklass!

Övrig information

Denna tjänst är ett föräldravikariat på 12 månader. Tillträdesdag sker  i början av april eller enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.   Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

 Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-26

Jorielskolan söker nu en klassresurs/elevassistent.

Vi är en grundskola och grundsärskola inriktning ämnen och ämnesområden alla årskurser F-9.  Vi befinner oss i vackra Långbro Park. Vi har fritids och korttidstillsyn vilket innebär att vi har elever i alla årskurser på vårt fritids. 

Våra profiler är konduktiv pedagogik och kommunikation.

Eleverna på skolan har flerfunktionshinder i huvudsak neurologiska funktionsnedsättningar och annat som ex CP, IF, epilepsi, diabetes, dövhet, blind eller annan synnedsättning och CVI-skada. Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar kan också finnas med. I stort sett alla våra elever har AKK, alternativ kommunikation. Vårt elevhälsoteam finns med och arbetar och stödjer alla elever och klasser samt fritids. På skolan arbetar även habiliteringen med kompetenser som fysioterapeut, arbetsterapeut och logoped. Samverkan kring varje elev är oerhört viktigt för oss och att du kan och vill arbeta i team är en förutsättning för att du ska känna att detta är en arbetsplats för dig. Självständighet är naturligtvis även det en högt meriterande förmåga. 

Har du erfarenhet av just våra elevers målgrupp, erfarenhet av arbete som personlig assistent, konduktiv pedagogik, AKK, är utbildad barnskötare eller undersköterska, är detta en fördel, men inte ett krav. 

Vi söker dig som vill arbeta deltid, ca 80%, dagtid. Våra öppettider är 7-17.

Du kommer att arbeta på både skola och fritids. Dina kollegor kommer att ta emot dig på bästa sätt och tillsammans skapar vi den bästa skolan för våra elever samt den bästa arbetsplatsen, där vårt mål är att vi alla ska trivas, ha inflytande, utvecklas och lära. En skola och arbetsplats där allt är möjligt:)

 

Läs mer om oss på vår hemsida www.pysslingen.se/jorielskolan samt kika gärna in på vår facebooksida Jorielskolan.

 

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och CV.

Maila det till både zita.geleta@pysslingen.se och monica.soderlund@pysslingen.se

 

Jorielskolan

Bergtallsvägen 12

125 Älvsjö

 

Vi kommer kalla till intervjuer löpande. I inbjudan till intervju kommer vi även att berätta om vår rekryteringsprocess.

Varmt välkommen

Cecilia Hansen, Rektor

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Falun
Ansök senast: 2021-02-26

Hagströmska gymnasiet i Falun har cirka 700 elever fördelade på ett brett urval av program med teoretisk och praktisk inriktning. Hos oss kan alla elever studera till grundläggande högskolebehörighet och ges även den unika möjligheten att kombinera sina studier med någon av skolans 15 idrotter. Vill du utvecklas i din professionella roll och bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat? Då är vi skolan för dig.

 

Om tjänsten

Tjänsten innebär att bedriva och utvärdera övningskörning på Fordons och transportprogrammet inom inriktningen Transport inom behörigheterna B, C och CE.

Din profil

Vi söker dig som är lugn och trygg i övningskörning med elever inom behörigheterna  B-, C- och CE. Färdighet att kunna genomföra övningskörning för dessa behörigheter är ett krav tillsammans med innehav av CE-behörighet under minst 3 år.  

Du är engagerad och har ett stort intresse av att arbeta med ungdomar. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga, flexibilitet och ditt yrkeskunnande. För att lyckas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt.

Vi vill att du kan se till helheten och trivs med att samarbeta med kollegor i arbetslaget för att driva utvecklingen av det pedagogiska arbetet. Du bör ha en lyhördhet som gör att du kan möta varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar, vara kreativ och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både eleverna på skolan, deras föräldrar samt dina arbetskamrater.

 

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid/heltid upp till 100% under vårterminen 2021, start omgående.

Har du frågor kontakta gärna biträdande rektor Olof Ekfeldt på telefon 072-4024648. Ansöka gärna redan idag då vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hagströmska gymnasiet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Läs mer på www.academedia.se

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-28

Klara gymnasium Östra i Stockholm är en fristående, medelstor gymnasieskola belägen vid Gärdet med ca 380 elever och ca 30 medarbetare. Skolan startade 2012 och har tre högskoleförberedande program EK, SA och NA. 

På Klara Östra Gymnasium tror vi på en naturlig nyfikenhet, för världen och det globala samhället, och att detta är nyckeln till lärande. Vad händer där ute i världen? Nyfikenheten på vad som ska hända är en drivkraft till att lära sig mer. En drivkraft som vi ska väcka, uppmuntra och utveckla hos samtliga elever som i framtiden söker sig till Klara. Vidare vill vi bredda perspektiven, alltid våga förändras och ge samtliga elever en försmak av universitetet redan på gymnasiet.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vill du vara med att påverka, utveckla och utmanas tillsammans? Ta chansen att bli en av oss!

Det här söker vi

Vi söker dig som har en speciallärarexamen med inriktning mot svenska samt svenska som andraspråk och att du kan tänka dig att kombinera egen undervisning med ditt uppdrag som speciallärare. Huvudsakligen kommer du vara ett stöd för våra elever och lärare på skolan. 

Vi värdesätter att du är strukturerad samt har en god förmåga att bygga en relation med våra elever. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av att utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som till skolans utveckling. Du gillar att skapa förtroendefulla relationer och du gillar att arbeta med elever enskilt men också i mindre grupper. 

Du kommer ingå i skolans EHT som leds av rektor. Du har stor möjlighet att utforma dina egna arbetsuppgifter i samråd med rektor och EHT.

Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Östra gymnasium har vi kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer. Detta innefattar bland annat tjänstepension och pensionsrådgivning, friskvårdsbidrag, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling via vår förmånsweb. Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig som yrkesmässig utveckling. 

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80-100% med tidigast start 8/3 och därefter 6 månaders provanställning.  Då vi först och främst vill hitta en speciallärare till LÅ2122 så har vi goda möjligheter att komma överens om tillträdesdatum även vid start av LÅ2122 i augusti. Vi är också öppna för att du som kandidat vill starta på en lägre tjänstgöringsgrad under VT21.  Vi tillämpar ferietjänst.

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande men med något långsammare tempo under semester.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta specialpedagog Annika Gustafsson tfn: 076/242 93 14, e-post annika.gustafsson@klaragymnasium.se och/eller rektor Oliver Ylvenius på tfn: 0702 18 68 14 eller e-post: oliver.ylvenius@klaragymnasium.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-04-04

Pysslingen Förskolor erbjuder ett roligt och flexibelt arbete som timvikarie hos oss. Att arbeta som timvikarie i förskola ger dig en värdefull erfarenhet. Det är också ett utmärkt sätt att presentera dina kvaliteter för dig som i framtiden söker en mer långvarig anställning som barnskötare eller förskollärare inom Pysslingen Förskolor.

Om rollen
Som timvikarie arbetar du i barngrupper med barn mellan 1-5 år på ett av våra förskoleområden. Varje förskoleområde består av tre till sex förskolor. Pysslingen Förskolor är en stor verksamhet och vi har ofta behov av timvikarier på någon av våra enheter. Behovet kan gälla både som ersättare vid kortare frånvaro men också längre vikariat vid till exempel föräldraledighet. Det innebär möjlighet till flexibelt arbete där din tillgänglighet styr.

Om du anställs som timvikarie ska du med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Det krävs att du är ansvarstagande och har en stor förmåga till

flexibilitet, då arbetet innebär att du snabbt ska kunna anpassa dig till nya miljöer. Du ska ha lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet.

Vi söker dig som:

 • har en gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
 • meriterande med examen som barnskötare och tidigare erfarenhet av att arbeta inom förskola. 
 • anser att varje möte är betydelsefullt
 • är nyfiken och medforskande
 • vill lära dig tillsammans med barnen
 • ser varje dag som ett lärorikt äventyr tillsammans med barnen och kollegorna
 • är inlyssnande och respektfull
 • har uppdraget i fokus

Anställningsform
Tjänsten är allmän visstidsanställning med timlön.
Omfattning vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. I vår rekryteringsprocess använder vi oss av tester. Du kommer få ett separat mail skickat till dig med länk som tar dig till testet.

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst utan endast för framtida vikarieuppdrag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta HR-generalist Louise Wöllner, på louise.wollner@academedia.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Umeå
Ansök senast: 2021-02-28

Det här blir du en del av

Movant i Umeå bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommun och AF. Vi utbildar på plats inom fordon, hantverk och el. Vi har ett gott samarbete och bra erkännande av yrkesnämnderna och vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de avslutar sina studier hos oss. Vi är en skola med ett gott sammansvetsat team av lärare där det är självklart att hjälpa varandra.

Det här erbjuder vi dig

Vill du vara med och ge människor möjlighet att växa och utbilda sig inom ett nytt yrke? Jobbet som lärare hos oss innebär att du ska planera och bedriva undervisning inom ditt yrkesområde både teoretiskt och praktiskt. Ditt arbete kommer även omfatta att hjälpa eleven anskaffa praktikplats (som är en del av utbildningen) samt följa upp att kursmålen uppfylls. Du kommer även att arbeta tillsammans med andra lärare då vi hjälps åt med varandras uppdrag. Idag är vi fyra lärare en administratör och en verksamhetschef.

Det här söker vi

Vi söker dig som har arbetat som installationselektriker med AL Auktorisation och har flerårig erfarenhet från branschen. Det är även meriterande om du har examen som yrkeslärare eller tidigare undervisat på gymnasial nivå. Har du inte lärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss.
Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som är uppsatta. 
Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. 

Övrig information

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team.

Tillträdesdag: Snarast efter överenskommelse
Placeringsort: Umeå
Anställningsform: Heltid tillsvidare
Sista ansökningsdag:
 2020-03-31
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med regionchef Patrik Erfält tel. 073-8405790, patrik.erfalt@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Kurator
Plats: Upplands Väsby
Ansök senast: 2021-02-10

 

Är du vår nästa medarbetare?

Vittra Väsby söker dig, erfarna kurator, som vill ta en viktig roll i vår elevhälsa och arbeta främjande och förebyggande för elevers måluppfyllelse. Som kurator hos oss kommer du att ha stöd i form av kollegor såsom skolsköterska, speciallärare, studie- och yrkesvägledare, skolläkare och skolpsykolog. 

För att trivas i rollen som kurator hos oss behöver du ha höga ambitioner, vara initiativtagande, organisatorisk, empatisk och inlyssnande. Främst av allt brinner du för att vara ett stöd i elevernas utveckling. Du har inställningen att i nära samarbete med dina kollegor och externa verksamheter nå framgång och kvalitet i ditt professionella yrkesval. 

Du är socionom eller beteendevetare med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar, både individuellt och i grupp. Som person är du intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de för övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande elevhälsa. Vi erbjuder ett omväxlande arbete både självständigt och i team, du är flexibel och kan variera arbetssätt och metoder. Du har också god organisations- och planeringsförmåga och är öppen för andras perspektiv. Du är bekväm i samarbete med vårdnadshavare, andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. 

Ingående arbetsuppgifter

 • Ingår i skolans EHT (Elevhälsoteam) med fokus på främjande och förebyggande arbete utifrån skolans målområden. 
 • Stöd och motivationssamtal med enskild elev och ev. med elevens vårdnadshavare.
 • Stödja elever som har särskilda behov p.g.a. fysiska, psykiska och sociala svårigheter.
 • Vara tillgänglig för rådgivning och konsultation.
 • Medverka i upprättande av förebyggande handlingsplaner.
 • Samordna insatser av social karaktär.
 • Samverka med socialtjänst, ungdomsmottagning etc.
 • Arbeta nära och i verksamheten med våra ungdomar i förebyggande syfte.

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Väsby kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/vasby. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2021-02-10. Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med en provanställning i 6 månader. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta  rektor Marika Wadholm på telefon 08 594 213 65 eller mail;  marika.wadholm@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-02-25

Movant AB söker Yrkeslärare inom Fastighetsprogrammet Uppsala

Ditt uppdrag 

Movant startade under oktober 2019 yrkesutbildning som riktar sig till vuxna i Uppsala. Det innebär att du som lärare får vara med och skapa hur vår skola ska bli då hela tiden utvecklas. Vi söker nu en lärare med bred erfarenhet av Fastighetsbranschen. Du kommer arbeta ämnesöverskridande och i ett arbetslag inom VVS och el utbildningen.  

Som yrkeslärare  ansvarar du för att undervisningen behandlar grundläggande och nödvändiga ämnesområden mot kunskaper för fastighetsbranschen. Undervisningen ska utformas både praktiskt och teoretiskt på ett inspirerande och pedagogiskt arbetssätt

Du som söker ska ha jobbat inom branschen under flera år. Det är även meriterande om du har examen som yrkeslärare eller tidigare undervisat på gymnasial nivå. Har du inte lärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss.

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. Du ska ha god social förmåga och vara driven att arbeta med människor. Du ska även vara aktiv i att arbeta ut mot företag och anskaffning av APL.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvaras av yrkeskurserna på det gymnasiala programmet (www.skolverket.se).  

Jämställdhets- och miljöfrågor ska integreras i utbildningen där diskussionerna ska utgå från hur det ser ut i samhället idag och hur de inverkar på verksamhetsområdet deltagaren befinner sig i. 

Det här söker vi 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och brinner för personlig utveckling. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är nödvändig då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten. 

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

Tillträdesdag: Snarast möjligt
Placeringsort: Uppsala
Anställningsform: Tillsvidare, deltids eller heltidstjänst
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Angelica Hadin; angelica.hadin@movant.se, eller skicka din fråga till uppsala@movant.se  

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Karlshamn
Ansök senast: 2021-02-22

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Ronneby
Ansök senast: 2021-02-22

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Karlskrona
Ansök senast: 2021-02-22

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Växjö
Ansök senast: 2021-02-22

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Kalmar
Ansök senast: 2021-02-22

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-22

Movant AB söker Frisörlärare med barberar kompetens

Ditt uppdrag 

Movant i Stockholm bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommuner och har funnits sedan 2016. Vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de avslutar hos oss. I vårt arbete har vi en tydlig elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång. Vi har deltagare inom yrkesutbildningar som, Hantverksprogrammet inriktningar, florist, frisör, stylist samt låssmed, och programmen Bygg och anläggning, VVS och Fastighet.

Vi söker ni nu en till kollega som ska undervisa på vår frisörutbildning med inriktning barbering.

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. 

Du kommer att vara en del av ett arbetslag inom Hantverksprogrammet. Ditt uppdrag är att undervisa på vår frisörutbildning samt sammanställa och besöka våra elever på APL-företag.

Jämställdhets- och miljöfrågor ska integreras i utbildningen där diskussionerna ska utgå från hur det ser ut i samhället idag och hur de inverkar på verksamhetsområdet deltagaren befinner sig i. 

Det här söker vi 

Vi söker dig som har erfarenheter inom utbildning och är behörig frisör från grunden. Är en driven och engagerad person som värnar om yrkets kvalitet och individers utveckling. Vill handleda och utbilda till framtida frisörer och stylister och få påverka kvalitet inom området. För att trivas hos oss krävs att du är lösningsfokuserad samt tycka om att hålla flera saker igång samtidigt.

Vi ser det som ett grundläggande krav att du har minst 5 års yrkeserfarenhet från frisöryrket, samt har pedagogisk yrkeserfarenhet. Vi ser det som meriterande i det fall du har yrkeslärarexamen eller är/varit yrkeslärare.

Som yrkeslärare förväntas du att kunna planera och genomföra en såväl praktisk som teoretisk undervisning. Stor vikt läggs på det pedagogiska arbetet men även att du kan följa upp elevernas lärande/progression och utifrån resultat, löpande kunna lägga upp nya planeringar på individuell basis. Vi värnar om kvalitet i elevernas dagliga lärande - därför är det viktigt för oss att man som yrkeslärare hela tiden bedriver lärandeprocesser. Det ingår också i dina arbetsuppgifter att göra bedömningsunderlag, göra bedömningar och hålla en informativ och bra dialog med skolans APL-platser. Du som lärare har också ansvaret för elevernas APL och kontakt med branschen.

Du har ett stort engagemang och intresse där eleven står i fokus. Du är intresserad av andra kulturer och ser möjligheter hos alla. Du har även en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en god samarbetsförmåga och ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har ett starkt engagemang och vill vara med och utveckla verksamhetens olika ansvarsområden med din kompetens.

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Bromma
Anställningsform: Tillsvidare (med 6 månader provanställning)
Sista ansökningsdag:
 Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Michaela Nyberg; michaela.nyberg@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-22

Movant AB söker - Yrkeslärare inom Florist i Bromma

Ditt uppdrag 

Har du erfarenheter inom yrkesutbildning och är Gesällflorist? Är du en driven och engagerad person som värnar om yrkets kvalitet och individers utveckling? Vill du handleda och utbilda framtida florister och påverka kvalitet inom området?

För att trivas hos oss krävs att du är lösningsfokuserad och van att arbeta i team. Du behöver vara en person som kan arbeta med högt tempo och samtidigt behålla humör och fokus. Du behöver också tycka om att hålla flera saker igång samtidigt.

Vi ser det som ett grundläggande krav att du har minst Gesällbrev samt att du har pedagogisk yrkeserfarenhet. Vi ser det som meriterande i det fall du har Mästarbrev och yrkeslärarexamen eller är/varit yrkeslärare på gymnasial nivå. Har du inte yrkeslärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss. Vi arbetar med löpande formativa bedömning till våra studerande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av betygsättning och bedömning. Meriterande är att du kan arbeta med systematiskt kvalitetsarbete.

Vi ser det som en självklarhet att behärskar vanligt förekommande IT - hjälpmedel i en verksamhet såsom Officepaketet, mail och internet.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvaras av yrkeskurserna på det gymnasiala programmet (www.skolverket.se).  

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. 

Det här söker vi 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och brinner för personlig utveckling. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är nödvändig då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten. 

Under ett verksamhetsår har vi upp till 4 antagningar av nya elever. Som yrkeslärare förväntas du att kunna planera och genomföra en såväl praktisk som teoretisk undervisning och formativ bedömning. Stor vikt läggs på det pedagogiska arbetet men även att du kan följa upp elevernas lärande/progression och utifrån resultat, löpande kan lägga upp nya planeringar individuellt. Vi värnar om kvalitet i elevernas dagliga lärande - därför är det viktigt för oss att man som yrkeslärare hela tiden bedriver lärandeprocesser och återkoppling. Det ingår också i dina arbetsuppgifter att göra bedömningsunderlag, göra bedömningar och hålla en informativ och bra dialog med skolans beställare kring elevernas studiegång. Du som lärare har också ansvaret för elevernas APL och kontakt med branschen.

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

 

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Bromma
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Michaela Nyberg; michaela.nyberg@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-03-28

Stödlärare i tyska 10% till Drottning Blankas Gymnasieskola Göteborg Gårda

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 10% för att stödja undervisningen i tyska.

Våra elever läser steg 1-4 i samma undervisningsgrupp på torsdagar mellan 10:00-12:00 på fjärrundervisningen. Eleverna delas upp av läraren i olika grupper,. Medan  han undervisar en grupp elever hjälper du de andra eleverna med sina uppgifter så att de utvecklar sina språkkunskaper i tyska och når målen i kursen. Du ger även extra stöd innan lektionen 08:00-10:00.

Arbetet kan komma att ske både på plats på skolan och på distans, då vissa av eleverna kan komma att kallas in till skolan för att få stöd. Om du endast har möjlighet att ge stöd på distans önskar vi ändå att du hör av dig om du är intresserad av tjänsten. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare, men erfarenhet av undervisning i ämnet är också intressant. Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande och för att utveckla elevers kunskaper. Du är flexibel och har förmågan att motivera elever i deras lärande. Vid lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Tjänsten är en en visstidsanställning (timlön) terminen ut. Sista arbetsdag 1 juni. Vi intervjuar löpande och du startar direkt.  

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Du kan även skicka in en ansökan via mejl. Vi håller ansökan öppen under sommaren och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Marcus Berglund på marcus.berglund@dbgy.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Kurator
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-05-14

Är du vår nästa medarbetare? Vi söker dig, erfarna kurator, som vill ta en viktig roll i vår elevhälsa & arbeta främjande & förebyggande för elevers måluppfyllelse. För att trivas i rollen som kurator behöver du ha höga ambitioner & främst av allt vara ett stöd i elevernas utveckling.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Karlskrona
Ansök senast: 2021-04-30

Tjänstens innehåll i huvudsak:

Vår YH-verksamhet i Karlskrona söker en utbildare till yrkeshögskoleutbildningen Specialistundersköterska palliativ vård. Detta är en distansbaserad utbildning för den som i dag arbetar som undersköterska men vill vidareutbilda sig inom palliativ vård. Utbildningen omfattar 210 yrkeshögskolepoäng, vilket motsvarar två års studier på halvtid. Upplägget med deltid och distans innebär att man kan arbeta och studera samtidigt. Vi varvar föreläsningar via vår lärplattform, LIA, dvs lärande i arbete (praktik), självständigt arbete och grupparbeten. samt ett antal fysiska träffar i Karlskrona. Arbetet är flexibelt, självständigt och mycket stimulerande.

Hos oss har du ett helhetsansvar för din utbildning vilket i huvudsak innebär att planera, genomföra och kvalitetssäkra utbildningen. Du har ett nära samarbete med utbildningsledaren som sköter de administrativa delarna.

Formell kompetens:

Högskole- eller yrkeshögskoleutbildning

Vi ser att du som söker har erfarenhet av att driva och leverera utbildningsprojekt med dokumenterat goda resultat och/eller har lämplig utbildning inom vård och omsorg, gärna sjuksköterska eller specialistundersköterska med pedagogisk förmåga och goda kunskaper inom palliativ, geriatrisk och somatisk sjukvård eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av distansutbildning/e-learning är meriterande.

Du har ett stort engagemang för människor och utbildning. För att trivas i rollen behöver du vara resultat- och samarbetsorienterad och du har ett affärsmässigt tänk i det du gör. Stark ansvarskänsla och god administrativ förmåga är nödvändiga egenskaper samtidigt som du obehindrat behöver kunna prioritera och fatta beslut. Flexibilitet, gott bemötande och ett lösningsorienterat fokus är också värdefulla egenskaper.

Naturligtvis delar du vår värdegrund: Vi bryr oss om, vi är nyskapande och vi skapar resultat.

Tidigare erfarenhet inom yrkeshögskolan och distansutbildning är starkt meriterande i syfte att snabbt kunna sätta sig in i arbetet.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning till en början deltid, 60%, men kommer att övergå till heltid. 6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträdesdag 1 juni..

Placeringsort Karlskrona.

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Hermods strävar efter mångfald där våra medarbetares och studerandes olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 30 april! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Eventuella frågor besvaras av utbildningschef Solveig Ohlsson via e-post solveig.ohlsson@hermods.se, skriv "Utbildare" i ämnesråden.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-02-07

Praktiska gymnasiet i Örebro söker speciallärare/Resurspedagog

Tjänsten är på 80-100% med start 15 feb 2021

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Praktiska Gymnasiet i Örebro

Vår skola är förhållandevis liten, i dagsläget ca 210 elever. Vi erbjuder flera olika yrkesprogram och eleverna kan välja om de vill börja arbeta direkt efter gymnasiet eller gå vidare till högre studier. Skolan är ombonad och atmosfären trygg och vi som arbetar på skolan känner alla elever. Lärarna ingår i tre arbetslag och vi lägger stort fokus på kollegialt lärande och trivsel. Skolan ligger ca 15 minuters promenad från Södra station och det är lätt att ta sig hit med buss.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i svenska och engelska. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i arbetslag bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår att även vara resurs i klasser för att arbeta med eleverna på Introduktionsprogrammet. 

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare gärna speciallärare, behörig att undervisa i svenska och engelska på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en visstidsanställning på 100% med start 20210215 och slutar vid vårterminens slut. Det är stor chans till förlängning och en tillsvidareanställning till hösten. Placeringsort är Örebro.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Caroline Schreiber  0724-008130 eller mejla caroline.schreiber@praktiska.se.

Välkommen med din ansökan!

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-04-29

Movant AB söker Yrkeslärare inom träarbete i Uppsala

Ditt uppdrag 

Movant startade under oktober 2019 yrkesutbildning som riktar sig till vuxna i Uppsala. Det innebär att du som lärare får vara med och skapa hur vår skola ska bli då vi hela tiden utvecklas. Vi söker nu en lärare med erfarenhet av träarbete.

Som yrkeslärare inom Bygg och anläggningsprogrammet, inriktning träarbetare, ansvarar du för undervisning inom grundläggande verktygs- och materiallära samt inriktnings kurser inom bygg. Det ingår även teoretisk undervisning i till exempel ritningsläsning, arbetsmiljö och säkerhet.

Du som söker ska ha jobbat inom branschen under flera år, samt inneha yrkesbevis inom träarbete. Det är även meriterande om du har examen som yrkeslärare eller tidigare undervisat på gymnasial nivå. Har du inte lärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvaras av yrkeskurserna på det gymnasiala programmet (www.skolverket.se).  

Jämställdhets- och miljöfrågor ska integreras i utbildningen där diskussionerna ska utgå från hur det ser ut i samhället idag och hur de inverkar på verksamhetsområdet deltagaren befinner sig i. 

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. Du ska även vara aktiv i att arbeta ut mot företag och anskaffning av APL.

Det här söker vi 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och brinner för personlig utveckling. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är nödvändig då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten. 

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

Tillträdesdag: Snarast möjligt
Placeringsort: Uppsala
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Angelica Hadin; 
angelica.hadin@movant.se, eller skicka din fråga till uppsala@movant.se  

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Uppsala
Ansök senast: 2021-03-30

Movant AB söker Yrkeslärare inom bygg i Uppsala

Ditt uppdrag 

Movant startade under oktober 2019 yrkesutbildning som riktar sig till vuxna i Uppsala. Det innebär att du som lärare får vara med och skapa hur vår skola ska bli då hela tiden utvecklas. Vi söker nu en lärare med bred erfarenhet av byggnadsbranschen då vi har inriktningar mot golvläggning, träarbete, murning, plattsättning och måleri.

Som yrkeslärare inom Bygg och anläggningsprogrammet ansvarar du för undervisning inom grundläggande verktygs- och materiallära samt praktisk hantering av det. Det ingår även teoretisk undervisning i till exempel ritningsläsning, arbetsmiljö och säkerhet.

Du som söker ska ha jobbat inom branschen under flera år, samt inneha yrkesbevis. Det är även meriterande om du har examen som yrkeslärare eller tidigare undervisat på gymnasial nivå. Har du inte lärarexamen är det något som vi uppmuntrar dig till att läsa vidare till under din anställning hos oss.

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvaras av yrkeskurserna på det gymnasiala programmet (www.skolverket.se).  

Jämställdhets- och miljöfrågor ska integreras i utbildningen där diskussionerna ska utgå från hur det ser ut i samhället idag och hur de inverkar på verksamhetsområdet deltagaren befinner sig i. 

Vi ser att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina aktiviteter på ett effektivt sätt. Du har ett inbjudande sätt och är lösningsorienterad. Du ska ha god social förmåga och vara driven att arbeta med människor. Du ska även vara aktiv i att arbeta ut mot företag och anskaffning av APL.

Det här söker vi 

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och brinner för personlig utveckling. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är nödvändig då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten. 

Det här erbjuder vi dig 

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter. 

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben.  

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Luleå i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och hög lärartäthet. 

Tillträdesdag: Snarast möjligt
Placeringsort: Uppsala
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Angelica Hadin; 
angelica.hadin@movant.se, eller skicka din fråga till uppsala@movant.se  

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Borlänge
Ansök senast: 2021-01-31

Vill du arbeta tillsammans med oss för att stödja elevernas lärande? Brinner du för hälsofrämjande arbete? Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta som skolsköterska? I så fall kan du vara den som vi söker!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Karlstad
Ansök senast: 2021-02-28

NTI Gymnasiet i Karlstad  är en attraktiv skola med tre starka program och drygt 160 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Då vi fortsätter att växa kommer organisationen att utökas, därför söker vi lärare till samtliga programlag så tveka inte att söka om du brinner för skolutveckling och har intresse av tech.

 

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i på något av våra tre program: NTI Teknik (TEINF, med inriktning informations- och medieteknik), NTI IT (EEDAT, med inriktning dator- och kommunikationsteknik) samt NTI Design/NTI Musik (ESEST, med inriktning estetik och media. ESMUS med inriktning musik). Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget kan det även komma att ingå  mentorskap för en grupp elever.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare, behörig att undervisa på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet eller i grundskolan. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet. Goda IT kunskaper är ett krav och stor vikt lägges på personlig lämplighet.

Då det estetiska programmet med inriktning musik är en ny inriktning hos oss samt att IT programmet växer kraftigt kommer lärare med behörighet i musik eller lärare i dator-och kommunikationsteknik, mekatronik och tillämpad programmering att vara extra intressanta för oss

Övrigt

Tjänstens/tjänsternas omfattning: 50- 100% (beroende på ämneskombination)

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start senast augusti 2021 men eventuellt tidigare. Placeringsort är Karlstad.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Fredrik Sjövall, 076-1098071.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2021-02-28

Tveka inte att söka tjänsten som resurs på grundskolan Vittra Halmstad. Vi ser fram mot att se din ansökan.

Jobbtitel: Utbildningsledare
Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-02-20

Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Nu har du chansen! Vi söker en driven och engagerad utbildningsledare till vårt team i Göteborg. Som utbildningsledare hos oss ansvarar du för våra utbildningar inom yrkeshögskolan.

Jobbtitel: CRM-Specialist
Jobbkategori: Kommunikation & marknad
Ansök senast: 2021-02-20

CRM Specialist AcadeMedia

Vad erbjuder vi?
Som CRM specialist på AcadeMedia erbjuder vi dig en spännande roll på en rolig och kreativ arbetsplats. 

Rollen/arbetsuppgifter
I din roll arbetar du ofta självständigt med dina uppdrag, men självklart också tillsammans med Marketing automation manager, dina kollegor inom Digitala Marknadsteamet och kollegor inom koncernens marknadsavdelningar, alltifrån projektledare och marknadsansvariga till webbutvecklare. Vi har regelbundna gemensamma avstämningar.

Som CRM-specialist arbetar du med det dagliga arbetet att drifta vårt CRM-system & våra Marketing Automation-utskick inom MS Dynamics. Ditt främsta ansvarsområde är att säkerställa att MA-resor och utskick går som planerat och med hjälp av data vidareutveckla och optimera dessa mot givna KPI:er. Du ska tillsammans med övriga specialister skapa synergier med segmentets övriga marknadskanaler och kampanjer. I rollen arbetar du operativt, framtidstänkande och fyller en viktig roll i vårt digitala marknadsteam. Du tar initiativ, planerar, driver och slutför.

Arbetsuppgifter: 

  • Driva CRM-processen framåt med kravställning, testning och analys för att säkerställa att segmenten får de bästa förutsättningarna för sin implementering i CRM-systemet. 
  • Implementera varumärken och enheter i CRM:et och sätta upp resor i samråd med marknadsansvarig och ansvarig koordinator
  • Produktion av formulär, mail och SMS i samråd med marknadsansvarig och ansvarig koordinator.
  • Säkerställ UTM-taggning samt dokumentation. 
  • Segmentering utifrån varumärkets behov, samt leads och beteende. 
  • Ansvara för att beställningar inom CRM & MA genomförs i tid och enligt best practice.
  • Leverera enligt beställare/segmentets KPI:er för CRM & MA.
  • Ansvara för att följa lagd MA-plan & rapportera eventuella avvikelser.
  • Vara delaktig i kontinuerliga avstämningsmöten med marknadsansvariga för givna varumärken.
  • Utforma, analysera, optimera och följa upp resor & mailutskick.
  • Identifiera, dokumentera, följa upp och sprida råd och erfarenheter i organisationen.
 • Jobba med strukturering av arbetssätt och en löpande optimering av resor & utskick genom dokumentation av arbetssätt.
 • Vara delaktig i att stötta och utbilda i CRM & MA internt.
 • Delta i specialistmöten med andra CRM-specialister för att hålla dig uppdaterad inom de olika segmenten samt dela kunskap inom branschen.
 • Hålla dig uppdaterad runt best practice och nya funktioner inom CRM & MA.

Vi söker dig som har

 • Minst 2 års erfarenhet av arbete med CRM & Marketing Automation
 • Erfarenhet av att ha arbetat med CRM / Marketing Automation-system, gärna MS Dynamics 365, och byggt MA resor
 • Erfarenhet av A/B-testning och andra analysverktyg för att säkerställa resultat. 

Du har en utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation. Vidare tänker vi att du har cirka 2 års erfarenhet av att ha arbetat inom motsvarande ansvarsområden. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara strukturerad, samarbetsvillig och hålla en hög servicenivå. 

Att du tilltalas av att analysera behov och testa nya saker ser vi som en förutsättning för att trivas i rollen som CRM-specialist. Ett plus är att du har viss teknisk kompetens inom något typ av marknadsföringssystem.

Du motiveras av att kunna bidra och tilltalas av att ingå i ett större sammanhang som uppnår mål tillsammans. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha en pedagogisk förmåga så att du på ett enkelt och tydligt sätt kan presentera data för olika typer av målgrupper.

Anställningen
Anställningen är en heltidstjänst med start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du kommer vara anställd av AcadeMedia Support AB och när corona-restriktionerna tas bort kommer du sitta i våra fräscha lokaler centralt i Stockholm. 

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-02-20. Ansök genom att klicka på länken nedan.

Har du frågor?
Kontakta rekryterande chef, Head of Digital Marketing Helena Thun, helena.thun@academedia.se
För frågor om rekryteringsprocessen kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark carina.akemark@academedia.se

 

Jobbkategori: Kommunikation & marknad
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-20

Elevtjänst/Chatt Specialist

Hos oss i AcadeMedias Digitala Marknadsteam erbjuder vi dig en rolig och kreativ arbetsplats. 

Rollen/arbetsuppgifter
Som chatt-specialist är du vår närmsta kontakt med våra befintliga och presumtiva elever och vårdnadshavare. Du representerar AcadeMedia och alla dess varumärken och har som mål att hela tiden kunna ge utförliga svar på elever och föräldrars frågor i chatten. 

Du arbetar tillsammans med övriga medlemmar i digitala marknadsteamet som tillsammans bryter ny mark inom digital marknadsföring för utbildningssektorn. Du tar initiativ, planerar, driver och slutför arbete som är relaterat till ditt uppdrag. 

Arbetsuppgifter:

 • Bemanna och ansvara för chatten 
 • Säkerställa att chatten håller hög klass i svarsfrekvens och tillgänglighet
 • Samarbeta med marknadsansvariga och våra enheter för att få in information till frågor & svar och ansvara för att dessa hålls uppdaterade
 • Ansvarar för att samla in aktuell information inför varje terminsstart tex läsårstider, meritpoäng, preliminära gymnasieintaget och sedan slutgiltiga gymnasieintaget
 • Delar dina insikter från chatten löpande med resten av Digitala Marknadsteamet och Marknadsorganisationen
 • Rapportera data från chatten
 • Hålla utbildningar av chattklienten för nya personer som ska bemanna den
 • Delta i möten med chatt-systemets leverantör och vara delaktig i att driva utvecklingen av funktionen

Vi söker dig som

 • Har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med kundtjänst/chatt 
 • Har mycket god känsla för service
 • Kan arbeta självständigt med egna ansvarsområden men fortfarande vara en del av ett team där frågor, idéer och lösningar bollas gemensamt
 • Är lyhörd för och kan se önskemål/behov och driva dessa frågor för området 
 • Är en "doer" som trivs i ett högt tempo
 • Är en god kommunikatör och mycket strukturerad i ditt arbetssätt

Meriterande

Tidigare erfarenhet av ImBox är meriterande men inte avgörande.

Anställningen
Anställningen är en heltidstjänst med start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du kommer vara anställd av AcadeMedia Support AB och när corona-restriktionerna tas bort kommer du sitta i våra fräscha lokaler centralt i Stockholm.  

Välkommen med din ansökan! 
Ansök via länken nedan senast 2021-02-20


Har du frågor?
Kontakta rekryterande chef, Head of Digital Marketing Helena Thun, helena.thun@academedia.se
Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark carina.akemark@academedia.se

 

Jobbtitel: Webbdesigner
Jobbkategori: Data & IT
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-20

Vi söker en webbdesigner till Digitala marknadsteamet Som webbdesigner hos oss erbjuder vi dig en rolig och kreativ arbetsplats med mycket frihet under eget ansvar. Tjänsten är helt ny och för rätt person finns möjlighet att både få mycket eget ansvar och påverka tjänsten.

Jobbtitel: Webbkoordinator
Jobbkategori: Kommunikation & marknad
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-20

Webbkoordinator

 

Vad erbjuder vi?
Som webbkoordinator hos oss erbjuder vi dig en rolig och kreativ arbetsplats med mycket frihet under eget ansvar. Tjänsten är helt ny och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att kunna påverka tjänsten.

Rollen/arbetsuppgifter

Ditt främsta ansvarsområde är att jobba med och utveckla koncernens hemsidor. Du hjälper att ta fram väl optimerade hemsidor och stärker upp så kommunikation, resultat och återkoppling sker enligt förväntan. I rollen arbetar du hands on, strategiskt och fyller en viktig roll i vårt digitala marknadsteam.

Du arbetar tillsammans med kollegorna i det digitala marknadsteamet och dina kontaktytor sträcker sig från digitala marknadschefer till marknadsansvariga och marknadschefer inom hela koncernen. 

Arbetsuppgifter:

 • Arbete med hemsidor där du hjälper till att placera moduler, fyller dessa med information och bygger upp nya sidor på befintliga hemsidor. 
 • Hjälpa till att bygga upp sidor för A/B-testning.
 • Vara delaktig i att säkerställa UTM-taggning.
 • Bidra till att stärka kommunikation mellan webbteam och beställare vid ärendehantering.
 • Bidra till att processen kring ärendehantering håller hög kvalitet.
 • Implementation av sidor och  vissa utförda ärenden i CMS.
 • Testa ny utveckling och ge feedback från ett användarperspektiv.
 • Bidra till utbildning av beställare vid migrering och ombyggnation av hemsidor. 

Vi söker dig som

 • Har minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat med webb.
 • Har minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som koordinator.
 • Kan jobba självständigt med egna ansvarsområden men fortfarande vara en del av ett team där frågor, idéer och lösningar bollas tillsammans.
 • Är lyhörd för och kan se önskemål/behov och driva dessa frågor för områden som saknar beställare.
 • Är en "doer" som trivs i ett högt tempo.
 • Är bekväm med att arbeta mot deadlines.
 • Vill vara en del i kravprocessen från idéstadiet fram till leverans.
 • Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift – samarbetet med våra utvecklare sker mestadels på engelska.
 • Är en god kommunikatör och strukturerad i ditt arbetssätt samt är lyhörd mot beställaren vilket är tre viktiga egenskaper för att lyckas.
 • Har goda kunskaper i Wordpress.

Meriterande

 • Kunskaper i Asana


Anställningen
Anställningen är en heltidstjänst med start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du kommer att vara anställd av AcadeMedia AB och när corona-restriktionerna tas bort kommer du sitta i våra fräscha lokaler centralt i Stockholm. Tveka inte, skicka in din ansökan! Du ansöker via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast 2021-02-20.

Har du frågor?
Kontakta rekryterande chef, Head of Digital Marketing, Helena Thun, helena.thun@academedia.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark  carina.akemark@academedia.se

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Borås
Ansök senast: 2021-02-20

Vi erbjuder nu en tjänst på 50-100 % för undervisning i matematik och fysik. I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har kompetens inom matematik och fysik.  Vi söker dig som vill bidra med ämneskompetens, engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola.

Jobbtitel: IT Projektledare
Jobbkategori: Data & IT
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-20

IT Projektledare med inriktning företagsintegration

Academedia är ett utbildningsföretag som ständigt växer och utvecklas. Vi växer både dynamiskt och organiskt.

Nu söker vi en IT projektledare med operativ teknisk bakgrund som skall ha huvudfokus på varumärkes transformation och integrering av IT miljö vid förvärv.

Är du operativ och lösningsorienterad med en stark förankring i den tekniska verkligheten?
Vill du arbeta med att projektleda spännande tekniska utmaningar och samtidigt göra en insats för samhället?

Då tror vi att rollen som teknisk IT-projektledare hos oss på AcadeMedia kan vara helt rätt för dig.

Rollen hos oss innebär att projektleda olika typer av förvärvs-, integrations-, och transformationsprojekt för våra olika utbildningsverksamheter. Just nu är vi inne i ett intensivt utvecklings- och förändringsarbete och behöver stärka upp vårt team. Det är ett arbete som ställer höga krav, men som också innebär gott om spännande utmaningar och möjligheter. Du kommer jobba i vårt team Infrastructure Coordination och teamet består idag av 5 erfarna och trevliga medarbetare. I rollen ingår tekniska och strategiska projekt där teamet planerar och genomför integrationer av varierande tekniska miljöer. AcadeMedia har ett starkt säkerhetsfokus och du kommer jobba nära AcadeMedia Risk and security lead men även arkitekter, tjänsteägare, projektledare och externa leverantörer för olika teknikområden. I rollen som projektledare kommer du att jobba med bl a följande: SaaS-leveranser, hybrida driftmiljöer (on-premise sourcing/ molntjänster), (Azure)AD, behörighetsstyrning, autentiseringslösningar mm.

Utbildning och erfarenhet

Till den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av bl a:

 • Windowsmiljöer och Googlemiljöer inklusive hybrida miljöer
 • Flerårig erfarenhet som teknisk IT-projektledare eller motsvarande
 • Högt säkerhetstänk
 • Arbetat operativt inom IT
 • Migrering mellan olika Windowsmiljöer och Google miljöer
 • Integrationer

 

Vad får du av oss?

AcadeMedia ger dig som individ stor frihet och goda förutsättningar att utöva denna roll hos oss. Vi värdesätter personer med stort personligt driv som vill utvecklas vidare och stöttar gärna denna utveckling. Du kommer att jobba med kompetenta och erfarna kollegor i ett trevligt team och ha en stor del eget ansvar. Du har även stor möjlighet att vara innovativ i dina uppdrag för att verkligen bidra till kundernas digitalisering och effektivisering. Vi tror på work life/balance och att det är viktigt att kunna kombinera yrkesliv med privatliv. Vi sitter centralt i Stockholm city, väldigt nära till kommunikationer.  Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Är du rätt person för tjänsten?

Ansök via länken nedan senast 2021-02-20. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Head of IT Infrastructure Coordination, Peter Berglund peter.berglund@academedia.se eller vår IT Chef Andreas Roos andreas.roos@academedia.se. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark carina.akemark@academedia.se

 

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Salem
Ansök senast: 2021-02-19

Specialpedagogisk kompetens 50%

Vi på Noblaskolan Rönninge, en F-3 skola med integrerad förskola, söker dig som är speciallärare eller specialpedagog som vill jobba både direkt med elever men också som kan vägleda kollegor samt som har intresse av att utveckla ett systematiskt arbete kring upptäckt av svårigheter för att vi snabbt skall kunna sätta in åtgärder. Då vi är en relativt liten enhet i dagsläget söker vi dig som har erfarenhet och en relativt bred kompetens både vad gäller NPF i stort men också lite mer specifikt gällande läs- och skrivsvårigheter.

Du har ett intresse för alla åldrar och tycker det är en fördel att vi på skolan har en integrerad förskola. Då vår grundskola innefattar åk F-3 kan barnen alltså gå hos oss från 1-9 års ålder. Vi är i en tillväxtfas och har i dagsläget ca 90  barn och ca 130 elever på skolan. Målet är att öka antalet barn/elever på enheten och kan innebär att behoven och därmed tjänstgöringsgraden kan behöva öka med tiden.

Hos oss får du en tydlig och stöttande ledning, som rektor ser jag att elevhälsan är grunden till lärandet. Jag kom ny till skolan nu i jan-21 och ser att det finns en del att önska både när det gäller rutiner och innehåll för vårt elevhälsoarbete. Vill du vara med och göra positiv skillnad genom att vara med och utveckla vårt elevhälsoarbete så är du varmt välkommen med din ansökan.

Tjänsten en tillsvidare tjänst på 50 %, Skolans nuvarande specialpedagog går vidare till nya uppdrag närmare hemmet redan i februari. Det gör att vi kommer att påbörja intervjuerna så snart ansökningar rullar in och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden är slut så om du är intresserad rekommenderar jag dig att skicka in ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Linda Sandblom, linda.sandblom@noblaskolan.se eller 070-215 53 76.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Psykolog
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-02-19

Vi söker skolpsykolog till våra skolor i Billdal och Nya Hovås 50%. Du blir del av AcadeMedias psykologgrupp och får tillsammans med skolans elevhälsa vara med att utveckla våra skolor så att alla elever når målen och mår bra i processen. Vi strävar efter att ge alla elever bästa möjliga utbildning.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Vänersborg
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Uddevalla
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Trollhättan
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Borås
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Mjölby
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Motala
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Linköping
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Jobbcoach
Plats: Norrköping
Ansök senast: 2021-02-19

Vill du ingå i Sveriges bästa matchnings- och utbildningsföretag? Bra, för nu växer vi och söker dig som vill jobba med att  rusta och matcha våra deltagare till jobb och till studier.  Matchning och Utveckling är ett utbildningsföretag som ingår i Academedia. Våra varumärken är Hermods och Eductus.

Jobbkategori: Data & IT
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-02

AcadeMedia söker en MS Dynamics 365-utvecklare med flera års erfarenhet för att arbeta med ett av våra strategiska koncernövergripande system. Denna position kommer att utmana dig att utveckla dina tekniska, analys-, ledarskaps- och interpersonella färdigheter. Du tar med dig av branschledande metoder för systemutveckling och kvalitetssäkring.

AcadeMedia är Nordens största utbildningsföretag. Vi behöver ständigt utvecklas och förändras för att kunna möta behoven hos våra elever och anställda, men även kraven från samhället. Genom digitalisering, innovation och rätt strategi, effektiviserar vi processer och verktyg för anställda och elever.

Om tjänsten

 • Utformar, uppskattar, kodar, testar och implementerar sofistikerade applikationer inom en AcadeMedias Dynamics 365 CE miljö.
 • Samarbetar med teammedlemmar (analytiker, designers och systemägare) vid leverans av nya gränssnitt och applikationer samt support, felsökning och felrättningar.
 • Skapar och utför funktionstest och planerar för funktionell integration.
 • Säkerställer att projektleveranserna uppfylls enligt specifikationerna.
 • Deltar i affärsanalys / design och förberedelse av detaljerade specifikationer av program vid behov.
 • Kommer att hjälpa till att forma processer, rutiner och metoder.
 • Interagerar med bolagets verksamheter på olika nivåer och hanterar verksamheternas förväntningar när det gäller funktionalitet och kvalitet.
 • Artikulerar alternativ och rekommendationer till verksamheter och segment, svarar på deras behov och utmaningar samt ger mentorskap.
 • Dokumenterar och beskriver din utveckling på ett strukturerat sätt i skrift.
 • Balanserar arbetsbördan med nya aktiviteter och förändrade prioriteringar.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har följande;

 • 3-5 års progressiv erfarenhet som utvecklare med Microsoft Dynamics CE.
 • Erfarenhet av att konfigurera / utveckling av Dynamics applikationer.
 • Utveckling av plugins, webbresurser etc. och andra standardiserade utvecklingsmiljöer för Dynamics.
 • Konfiguration och utveckling av Dynamics-portalen
 • Konfiguration och användning av distributionsverktyg (t.ex. Azure DevOps)
 • Utmärkta färdigheter för problemlösning och felsökning krävs.
 • Erfarenhet av att använda online-samhällsresurser för att undersöka tekniska lösningar.
 • Förmåga att leverera kvalitetsarbete mot angivna tidslinjer
 • Eftergymnasial utbildning inom ett relevant område eller motsvarande arbetserfarenhet.
 • Erfarenhet som utvecklare i Microsoft Dynamics CE.
 • Erfarenhet av marknadsmodulen är ett plus. 
 • Erfarenhet av Microsoft Power Platform, CDS\Flow\PowerApps\Power BI
 • Erfarenhet av Microsoft Enterprise Library, JSON och PowerShell
 • Erfarenhet av JavaScript, JQuery, JQuery-UI, HTML, XML, CSS.
 • Erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt
 • Stort plus om du har erfarenhet av implementering av B2B-gränssnitt och tjänsteorienterad arkitektur.

 

Välkommen med din ansökan! Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på mail utan ansök via länken nedan! Sista ansökningsdag är 2a Februari 2021.  Din ansökan bör bestå av ditt CV samt ett personligt brev där du tydligt motiverar varför du är rätt person för tjänsten. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef, Head of Strategy and Digital Business Development, Andreas Nordin på andreas.nordin@academedia.se . Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark carina.akemark@academedia.se

 

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-21

Detta söker vi:
Vi söker en lärare i hem- och konsumentkunskap 60% för år 6 och 9. 

Tjänsten är förlagd måndag, tisdag och onsdag med undervisning i två åk 9 och en åk 6. Tjänsten är en deltidstjänst på 60%. Undervisningen sker i halvklass, och vi har fullt utrustad hemkunskapssal.  Fr o m höstterminen 2021 kommer tjänsten är vara 80%.

Vi vill att du är en tydlig ledare och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärande.

I Vittra vill vi ligga i framkant när det gäller digitala hjälpmedel för ökad måluppfyllelse, därför är det en fördel om du är intresserad av och har erfarenhet av att använda IT i din undervisning exempelvis Google Apps for Education.

Vittra Södermalm ligger vackert på Söders höjder, och du når oss enkelt med både buss, tunnelbana eller pendeltåg.Vi är stolta över vår goda hemlagade skolmat, vår tillåtande arbetsmiljö och framförallt våra fantastiska elever.

Vill du veta mer om oss? 
Om du vill veta mer om Vittra Södermalm kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/sodermalm eller https://www.facebook.com/vittrasodermalm. 

Låter detta intressant? 
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.

Ansök gärna snarast då urval sker löpande. Tillträde enl överenskommelse.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Gunilla Wardau på mail; gunilla.wardau@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Jobbkategori: Kurator
Plats: Örebro
Ansök senast: 2021-01-31

Praktiska gymnasiet i Örebro söker kurator

Tjänsten är på 40% med möjlighet till ytterligare 20% som Studie- och yrkesvägledare.

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

Praktiska Gymnasiet i Örebro

Vår skola är förhållandevis liten, i dagsläget ca 210 elever. Vi erbjuder flera olika yrkesprogram och eleverna kan välja om de vill börja arbeta direkt efter gymnasiet eller gå vidare till högre studier. Skolan är ombonad och atmosfären trygg och vi som arbetar på skolan känner alla elever. Lärarna ingår i tre arbetslag och vi lägger stort fokus på kollegialt lärande och trivsel. Skolan ligger ca 15 minuters promenad från Södra station och det är lätt att ta sig hit med buss.

Din bakgrund

VI söker dig som är utbildad socionom och ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som kurator inom skolan. Du har ett öppet sinne och ett tydligt fokus mot uppdraget. Du samarbetar gärna för att nå uppsatta mål. Du kan bidra med din kompetens men även vara inkännande mot övriga kompetenser.

Om tjänsten

Som kurator är du en del av elevhälsoteamet på skolan, där din roll är att bidra med det psykosociala perspektivet. I ditt arbete samverkar du även med övrig personal på skolan för att ge rätt stöd till varje elev. Du har god kontakt med övrig hälso- och sjukvård i regionen samt socialtjänst. I elevhälsoarbetet arbetar du främst förebyggande och främjande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. 

Tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och ämnesmässigt igenom deras tre skolår här på Praktiska. Vi arbetar i Schoolsoft och Google genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar, både med elever och kollegor emellan. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter god förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, god förmåga avseende struktur och planering samt intresse och bra förmåga att arbeta i ett lag. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Som anställd hos oss har du också  kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 40% med möjlighet till ytterligare 20% som SYV och med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-01-31. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Caroline Schreiber 0724008130 eller mejla caroline.schreiber@praktiska.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

 

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Falun
Ansök senast: 2021-01-31

Söderbaumska skolan har bedrivit grundskoleverksamhet sedan 1994 och har idag cirka 500 elever i årskurs F-9 samt 60 medarbetare. Vi söker nu en driven rektor som vill leda vår verksamhet i ett spännande utvecklingsskede, tillsammans med våra medarbetare och andra rektorskollegor inom Pysslingen.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Umeå
Ansök senast: 2021-02-21

NTI Gymnasiet i Umeå söker dig som är lärare i engelska och svenska.

Jobbkategori: Elevassistent
Plats: Södertälje
Ansök senast: 2021-02-26

Tålmodig, empatisk och matematik-kunnig elevassistent sökes till elev i årskurs 1 på Teknikprogrammet!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Karlstad
Ansök senast: 2021-01-29

Vi söker en resurslärare under våren 2021 i matematik och svenska för att fler ska nå målen!

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Jönköping
Ansök senast: 2021-02-07

Vi erbjuder nu en tjänst som lärare i en av våra förskoleklasser. Tjänsten innebär att du undervisar eleverna i förskoleklass samt är ansvarspedagog. Du kommer tillhöra ett arbetslag som med ett holistiskt och salutogent förhållningssätt arbetar runt våra elever.

Plats: Salem
Ansök senast: 2021-02-15

Är du vår nya lärare i vårt fritidshem?

Ditt uppdrag
Varje elev har det som krävs för att lyckas inom sig. Vår uppgift är att locka fram den potentialen genom att ställa krav, stötta och utmana. Framgång är inte en destination, utan en process vi jobbar med på olika sätt vid våra olika aktiviteter och teman.

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för den fritidspedagogiska verksamheten på skolan.  

Din profil
I första hand söker vi dig som är formellt behörig, antingen lärare i fritidshem eller fritidspedagog. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig som tydligt ser hur man i fritidshemmet kan bidra till elevernas lärande. Du ser det som en rolig utmaning att komma till oss för att vara med och utveckla heldagslärandet. Du ser värdet av att lära genom lek och kreativa arbetsformer. Du uppskattar loven då er verksamhet får ta plats hela dagen utan att behöva dela tiden med skolan. Du uppskattar utevistelse och rörelse i olika former. Det är extra meriterande om du kan spela något instrument.

Vi erbjuder
Det är viktigt att utvecklas! Vi ställer krav på såväl våra elever som våra medarbetare, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. På Noblaskolan Rönninge erbjuder vi en liten F-3 skola med integrerad förskola.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat till 20/6-20 men möjligheten till en tillsvidareanställning kan bli aktuellt. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Rektor Linda Sandblom på linda.sandblom@noblaskolan.se eller 070-215 53 76

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-05

NTI Gärdet är en liten, trivsam gymnasieskola med idag dryg 90 elever. Vi håller till i mycket trevliga lokaler på Värtavägen 65, precis vid Gärdets tunnelbanestation i Stockholms innerstad. Gå gärna in på www.ntigardet.se för ytterligare information.

Vi söker nu en kunnig och engagerad pedagog med specialpedagogisk erfarenhet /kompetens, i syfte att förstärka vår elevhälsa. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta direkt med elever, såväl som tillsammans med pedagoger, skolledning, föräldrar och skolans elevhälsoteam. Du fungerar som stöd för pedagoger i deras arbete med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd, samt upprättar pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram.

Du har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer till både kollegor, elever och vårdnadshavare. Du känner till olika kompensatoriska hjälpmedel och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Det är viktigt att du är strukturerad, flexibel, självgående och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med elever som med enhetens pedagoger, ledning och elevhälsopersonal.

Du har erfarenhet från arbete med elever som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och andra svårigheter. Du är bekant med kompensatoriska hjälpmedel som stödjer våra elever och leder till bättre måluppfyllelse. Det är meriterande om du är utbildad specialpedagog eller speciallärare, men inte ett krav.

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 20%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vår grannskola NTI Gymnasiet Sollentuna söker också specialpedagogiska kompetens på 50%. Vid intresse av att arbeta på båda våra skolor, vänligen uppge det i din ansökan. 

Tillträde: Snarast


Sista ansökningsdag: 2020-02-05


Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför det är bra om vi får din ansökan så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av  utvecklingsledare Paula Fornstedt 070-3937277 eller rektor Erik Thonfors  +4676-1002190

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se. 

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2021-03-31

Till vår verksamhet i Halmstad söker vi nu dig som vill arbeta som lärare i Naturvetenskapliga ämnen, som biologi och kemi i kombination med matematik i grundläggande- och gymnasial nivå. Att arbeta som lärare hos oss innebär ett nära samarbete med övriga roller och personal på enheten.

Eductus söker dig som har en god förmåga att samarbeta, är ansvarstagande och flexibel samt söker ett varierat jobb med utmaningar i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktigt.

Arbetsuppgifter

Som lärare i  NO-ämna samt matematiken är det din uppgift att leda och undervisa elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Eductus samt fortlöpande hjälpa eleverna. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut. Du ska kunna möta våra elever både i närlärande men också genom vår lärplattform.

Formell kompetens/arbetslivserfarenhet

 • Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet för att undervisa inom VUX på grundläggande- och gymnasial nivå
 • Du har erfarenhet av undervisning i dina ämnen, meriterande för vuxna
 • Du har god kännedom om vuxenutbildningens styrdokument 
 • Du använder digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas i det
 • Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt
 • Du duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor
 • Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom


Det är meriterande om du talar flera språk.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är; positiv, utåtriktad, flexibel och kan ställa om snabbt, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsvariation, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, Engagemang, Nytänkande och Tydlighet.

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Sista ansökningsdag

2020-04-01, intervjuer äger rum löpande. 

Anställningsform

Tillsvidare, 80 %. Tjänsten går eventuellt att kombinera med annat ämne, för en högre tjänstgöringsgrad, om du har behörighet för detta.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Placering

Halmstad

Tillträde

Enligt Överenskommelse

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rektor lizkimberly.reinler@eductus.se

 

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Eskilstuna
Ansök senast: 2021-01-31

Till vår vuxenutbildning i Eskilstuna söker vi dig som vill arbeta som lärare inom Vård och omsorg. Vi söker dig som är sjuksköterska och ser gärna att du är behörig lärare eller har påbörjat yrkeslärarutbildningen .

KompetensUtvecklingsInstitutet söker dig som vill arbeta med personer som har behov av utbildning inom vård och omsorg. Du är självständig och flexibel och söker ett varierat jobb med utmaningar i en positiv och kreativ miljö.

Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat jobb med olika typer av utbildningar och uppdrag t ex arbetsplatslärande, digitalt lärande och flexibel utbildning. Ett utvecklade och varierat arbete i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktig.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att inom olika studieformer, planera, undervisa, coacha och handleda elever. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är en del av uppdraget. Du kan även medverka i marknadsaktiviteter som exempelvis öppna hus och mässor mm. Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat arbete med olika typer av utbildningar och uppdrag. Undervisning på annan ort än Eskilstuna kan förekomma.

Formell kompetens

Pedagogisk högskoleexamen inom området eller annan relevant akademiska utbildning.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du uppskattar ett varierat och stimulerande arbete och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och dig själv. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda på att stötta varandra i de uppdrag som behövs.

Arbetslivserfarenhet/bakgrund

 • Du har kompetens att coacha vuxna elever mot sina mål
 • Du har goda kunskaper i att använda digitala verktyg
 • Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
 • Du har ett starkt engagemang och en positiv människosyn

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Övrig information

Tillträdesdag

Efter överenskommelse

Placeringsort

Eskilstuna

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta hel- eller deltid. Resor kan förkomma i tjänsten.

Sista ansökningsdag

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Åsa Eriksson på mailadress: asa.eriksson@kui.se

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

KompetensUtvecklingsInstitutet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Se www.academedia.se

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Linköping
Ansök senast: 2021-02-19

Till vår vuxenutbildning i Linköping söker vi dig som vill arbeta som lärare inom Vård och omsorg. Vi söker dig som är sjuksköterska och ser gärna att du är behörig lärare för kurser inom Vård- och omsorgsprogrammet eller vill påbörja yrkeslärarutbildningen.

KompetensUtvecklingsInstitutet söker dig som vill arbeta med personer som har behov av utbildning inom vård och omsorg. Du är självständig och flexibel och söker ett varierat jobb med utmaningar i en positiv och kreativ miljö.

Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat jobb med olika typer av utbildningar och uppdrag t ex arbetsplatslärande, digitalt lärande och flexibel utbildning. Ett utvecklade och varierat arbete i en positiv och kreativ miljö där arbetsglädje och kvalitet är viktig.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att inom olika studieformer, planera, undervisa, coacha och handleda elever. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga. Samverkan med branschen och arbetsplatsförlagt lärande är en del av uppdraget. Du kan även medverka i marknadsaktiviteter som exempelvis öppna hus och mässor mm. Att arbeta som lärare hos oss innebär möjlighet till ett varierat arbete med olika typer av utbildningar och uppdrag. Undervisning på annan ort än Linköping kan förekomma.

Formell kompetens

Pedagogisk högskoleexamen inom området eller annan relevant akademiska utbildning.

Personliga egenskaper

Det är meriterande om du uppskattar ett varierat och stimulerande arbete och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är beredd att utveckla metoder och dig själv. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda på att stötta varandra i de uppdrag som behövs.

Arbetslivserfarenhet/bakgrund

 • Du har kompetens att coacha vuxna elever mot sina mål
 • Du har goda kunskaper i att använda digitala verktyg
 • Du har stor vana av flexibla lösningar och nytänkande
 • Du har ett starkt engagemang och en positiv människosyn

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.  

Övrig information

Tillträdesdag

Efter överenskommelse

Placeringsort

Eskilstuna

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med obligatorisk 6 månaders provanställning. Vi söker både dig som är intresserad av att arbeta hel- eller deltid. Resor kan förkomma i tjänsten.

Sista ansökningsdag

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Anneli Hegebrandt på mailadress: anneli.hegebrandt@kui.se

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

KompetensUtvecklingsInstitutet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Se www.academedia.se

 

Jobbkategori: Kurator
Plats: Sundsvall
Ansök senast: 2021-02-14

Drottning Blankas Gymnasieskola i Sundsvall startades 2011 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Hantverksprogrammet med följande inriktningar: Frisör, Stylist och Hudvård samt Samhällsprogrammet med inriktning beteende/kriminologi. Skolan har cirka 120 elever och 12 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Svenska, Historia och religion till vår verksamhet.

Kurator till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Sundsvall

Ditt uppdrag

Du kommer i din profession ge råd, stöd och vägledning. Som skolkurator är din roll oerhört viktig då du hjälper till att förbättra skolmiljön. Du arbetar med att identifiera och skapa möjligheter till förändring och utveckling på elev-, grupp- och organisationsnivå, för elevers hälsa, lärande, utveckling samt arbetsmiljö. Du arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt, både förebyggande och hälsofrämjande. Du samarbetar och samverkar med elever genom tex enskilda samtal, frånvaroutredningar och skolans EHT. Även kontakt med vårdnadshavare, skolpersonal och vid behov externa aktörer kring insatser för eleven ingår i uppdraget.

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam som också består av rektor, skolsköterska, specialpedagog och mentorer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter god förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov, god förmåga avseende struktur och planering samt intresse och bra förmåga att arbeta i ett lag. Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Din profil

Vi söker dig som har  en socionomexamen eller socialpedagogik, alternativt har en beteendevetenskaplig utbildningsbakgrund. Du har stort engagemang för ungdomar och elevhälsa och är ansvarstagande i din profession. 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 % med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Helen Lövgren på 070-333 86 44 eller mailadress helen.lovgren@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Sundsvall
Ansök senast: 2021-02-14

Drottning Blankas Gymnasieskola i Sundsvall startades 2011 och erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Hantverksprogrammet med följande inriktningar: Frisör, Stylist och Hudvård samt Samhällsprogrammet med inriktning beteende/kriminologi. Skolan har cirka 120 elever och 12 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Svenska, Historia och religion till vår verksamhet.

Skolsköterska till Drottning Blankas Gymnasieskola i  Sundsvall

Ditt uppdrag

Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. Du följer AcadeMedias riktlinjer för elevhälsans medicinska insatser och deltar i skolans elevhälsoarbete genom att:

 • vid hälsosamtal tidigt identifiera symptom hos elever som kan indikera behov av extra anpassningar eller andra insatser
 • utreda och bedöma den fysiska och psykiska hälsan för enskilda elever, ibland som ett underlag för skolans utredningsarbete och vid upprättande av åtgärdsprogram
 • i samverkan med andra bidra till att öka kunnandet om en hälsosam livsstil hos eleverna samt att vara ett stöd i undervisningen relaterat till detta
 • bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, social situation och lärande
 • erbjuda tid för spontanbesök där det erbjuds enklare sjukvårdsinsatser
 • erbjuda vaccinationer enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn

Som skolsköterskan ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledning, mentor, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan. 

Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Har du erfarenhet från sjukvården med inriktning mot barn och unga eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. 

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 %  med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Helen Lövgren  på 070-333 86 44  eller mailadress helen.lovgren@dbgy.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-01-29

Det här söker vi

Vi söker en lärare som är behörig i fysik, teknik och konstruktion.  Har du även behörighet i matematik är det ett plus. Idag innefattar tjänsten kurser inom fysik och konstruktion, men till hösten kan tjänsten komma att förändras med både kurser och erbjudande om en ökad deltid/heltid.

Förutom att du brinner för dina ämnen och vill hela tiden utvecklas som lärare är du också engagerad och intresserad av samarbete med kollegor och att driva projekt på skolan som gynnar både elevernas personliga utveckling och kunskapsutveckling.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt den gällande läroplanen. 

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenheter av att arbeta som lärare på gymnasiet och brinner för utveckling och kreativitet. Vi söker dig som med ett stort engagemang kan inspirera elever och vill vara en del av en mycket driven personalgrupp.

Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrig information

Tillträdesdag 2021-01-30, omgående.
Placeringsort Stockholm, Kungsholmen
Anställningsform Deltid 60%  Tillsvidare.
Sista ansökningsdag 2021-01-29
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Hallner, maria.hallner@designgymnasiet.se, 0703-603786

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Du söker tjänsten och kan läsa mer på www.deigngymnasiet.se. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Designgymnasiet

Designgymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbtitel: Webbutvecklare
Jobbkategori: Data & IT
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-26

Vi söker en senior webbutvecklare.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-02-08

Vi på Drottning Blankas Gymnasieskola Söderport i Malmö erbjuder nu ett ledigt vikariat i ENGELSKA.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Växjö
Ansök senast: 2021-02-13

LBS – Kreativa gymnasiet i Växjö startades 2017 och erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet och Estetiska programmet med följande inriktningar: spelgrafik, grafisk design, spelutveckling och systemutveckling. Skolan har cirka 140 elever och 14 medarbetare. Vi söker nu en lärare i Engelska  till vår verksamhet.

Lärarvikariat i Engelska till LBS Kreativa Gymnasiet i  Växjö

 

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.


Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 80% för undervisning i Engelska. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare alternativt har spetskompetens inom engelska och intresse för teknikutveckling.  Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens.  Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat för tidsperioden 15/3-11/6. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 13/2. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Magnus Andersson via mail: magnus.andersson2@lbs.se. 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-02-25

Ni hittar oss i natursköna Laröd med närhet till skog, hav och Sofiero slott. 

Vi har fyra avdelningar uppdelade i åldern 1-3 år och 3-5 år. Vi har Mulleprofil och är ute mycket i naturen och vår närmiljö. Pedagogerna hos oss är utbildade förskollärare, barnskötare och montessoripedagoger.

Är du den vi söker? 

Nu söker vi en utbildad Barnskötare till vår förskola Sofiero Montessori. Tjänsten är 100%

Glädje och trygghet är viktigt för att vi alla, både barn och personal ska trivas och må bra på vår förskola. Vi söker därför en Utbildad Barnskötare med följande egenskaper

 • Du har en förmåga att möta barn, kollegor och föräldrar med glädje och entusiasm
 • Du har god samarbetsförmåga
 • Du är handlingskraftig, kompetent, ser möjligheter och driver utveckling i ditt arbete med engagemang
 • Du har goda kunskaper i förskolans styrdokument
 • Du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och i IKT
 • Vi värderar även andra särskilda kompetenser såsom musikalitet, friluftskunskaper och andra kreativa talanger

Vi erbjuder en strukturerad, stimulerande, utvecklande och glädjefylld arbetsplats men även

 • Arbetskläder
 • Friskvårdsbidrag
 • Planeringsdagar
 • Fria pedagogiska måltider
 • Möjlighet till fortbildning och vidareutbildning
 • Individuell planeringstid
 • En personlig iPad
 • Gemensam planering tillsammans med arbetslaget
 • Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet
 • Ett ledningsteam som består av Rektor, Bitr Rektor, Kvalitetsledare och Intendent

 

Om verksamheten

Vi erbjuder en genomtänkt verksamhet som utgår från det enskilda barnets behov. Vi har kunniga, medvetna och engagerade pedagoger och ledningsteam som ständigt värnar om god kvalitet i verksamheten. På Sofiero är mötet ett ledord som vi har i ryggraden. Här möts varje barn som den individ den är. 

Här kan ni läsa mer om Pysslingen och vår verksamhet http://www.pysslingen.se/sofiero/ 

Övrig information 

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning  100%
Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Helsingborg

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-25.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten hämtar du på https://polisen.se/. Beställ i god tid då det vanligtvis tar minst 14 dagar att få utdraget hemskickat.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta bitr rektor Ditte Lindberg på telefon  070-254 75 41 eller e-post  ditte.lindberg@pysslingen.se  

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbtitel: Utbildningsledare
Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-02-26

Nu söker vi en driven och engagerad utbildningsledare till vårt kontor i Helsingborg. Som utbildningsledare hos oss ansvarar du för våra pågående IT-utbildningar inom Yrkeshögskolan. 

Vi erbjuder dig
I rollen som utbildningsledare erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet. Du kommer att ges möjligheter att arbeta med kreativa lösningar inom ett satt ramverk. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, både med branschen och myndigheter. 

 • Vägleda framtidens IT-kompetens 
 • Goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll
 • Frihet under ansvar

Vi tror på dig och dina förmågor, och därför kommer du att kunna arbeta med stor frihet under ansvar. Som anställd hos oss uppmuntrar vi dig till vidareutbildning och utveckling inom din yrkesroll. Du får även tillgång till vår förmånswebb (Benify).

Om Tjänsten

Utbildningsledning:
Planering, schemaläggning, studeranderekrytering, rekrytering av utbildare, följa upp projektets ekonomi mot budget, följa processbeskrivningar och kvalitetsledningssystem, omvärldsbevakning, ledningsgruppsmöten och LIA-anskaffning.  

Administrativa uppgifter:
Betygsrapportering, sköta kontakten med myndigheter samt administrera vår studerandeplattform. 

Resor i tjänsten förekommer. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som uppskattar struktur, förvaltning och förädling samt gärna har en kreativ ådra. Du är kunnig inom IT, antingen genom studier eller eget intresse. Att lyfta människor till deras nästa nivå är något du brinner för. Du arbetar självständigt och proaktivt i nära samarbete med övriga medarbetare.

 • Du är teknisk och har en goda kunskaper inom IT
 • Du har pedagogisk förmåga
 • Du är en van kommunikatör, både muntligt och skriftligt
 • Du är driven, ansvarstagande, självgående och flexibel
 • Du är utåtriktad, trivs med att tala inför folk och skapa nya kontakter

 Meriterande

 • Högskoleutbildning eller YH-utbildning inom IT
 • Branscherfarenhet inom IT 

Intresserad?

Urval och intervjuer kommer att ske omgående. Sök tjänsten via länken nedan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   

Anställningstyp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI. 

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Jan Gyllenbok, tel. 040-6416363, jan.gyllenbok@ecutbildning.se

Varmt välkommen med din ansökan!  

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Halmstad
Ansök senast: 2021-03-30

Tveka inte att söka tjänsten som F-3 lärare då arbetslaget söker ytterligare en stjärna till våra elever.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Linköping
Ansök senast: 2021-02-26

Det här blir du en del av

AcadeMedias Gymnasieskolor har många olika inriktningar. En del skolor har en uttalad akademisk förberedelse och andra skolor har olika yrkesprogram så som bygg- och anläggning, vård, stylist, designutbildningar eller IT-utbildningar. Elevgrupperna har därför varierande skolläkarbehov. En del behöver intyg för arbetsplatsförlagd utbildning, andra behöver sedvanliga anpassningar i skolmiljön för att lyckas så bra som möjligt med sina studier.

AcadeMedias Gymnasieskolor står inför en spännande utveckling av arbetssätten inom elevhälsan för att säkerställa våra elevers hälsa och välmående. Skolläkarrollen kommer under kommande år att förtydligas och utvecklas där Du kommer få stor möjlighet att kunna påverka elevhälsoarbetet framåt.

Det här erbjuder vi dig

Som skolläkare får du arbeta i ett tvärprofessionellt team med många kompetenta kollegor. Det arbete ni tillsammans utför påminner mycket om företagshälsovårdens arbete. Elevhälsan inom gymnasiet kommer fokusera på att utveckla främjande och förebyggande insatser, vilket innebär att du som skolläkare kan bli en nyckelperson för att stärka arbetet i den riktningen under rektors ledning på respektive skola.  Som skolläkare har du både ett medicinskt perspektiv men också ett helhetsperspektiv. I arbetet ingår kontakt med såväl team som lärare, elever och vårdnadshavare. I arbetet ingår också sedvanliga arbetsuppgifter som medicinska bedömningar i allmänhet samt medicinska bedömningar inför eventuella utredningar.

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete på flera av våra gymnasieskolor, främst i Sörmland, Östergötland och Jönköping där resa över dagen går att genomföra.

Tjänsten är på deltid 20 % med bra arbetstider och kan planeras fritt i kombination med annat arbete, och en del av tjänsten är administrativ för att stötta ”dina” skolsköterskor i deras arbete, samt för att delta på gemensamma utbildningsdagar inom elevhälsan. 

Det finns möjlighet till uppehållstjänst - vilket innebär sommarlov! Eftersom denna tjänst är en deltid går den utmärkt att kombinera med andra uppdrag.

Det här söker vi

Du är legitimerad läkare med specialisering inom barn- och ungdomsmedicin, barnpsykiatri, allmänmedicin. B-körkort. Som person är du självgående, relationsskapande och bra på att samarbeta med andra. Det är meriterande om du arbetat inom företagshälsovård.

Övrig information

Placeringsort: Tjänsten utgår från Linköping, Jönköping
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 20% sysselsättningsgrad. Tjänsten föregås av en obligatorisk 6 månaders provanställning. 

Är du den vi söker?

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Marte Torp medicinsk verksamhetschef 08-794 42 73  marte.torp@academedia.se  eller skolöverläkare Kristina Bähr 08-794 42 35 kristina.bahr@academedia.se

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-02-26. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på deltid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-26

Det här blir du en del av

AcadeMedias Gymnasieskolor har många olika inriktningar. En del skolor har en uttalad akademisk förberedelse och andra skolor har olika yrkesprogram så som bygg- och anläggning, vård, stylist, designutbildningar eller IT-utbildningar. Elevgrupperna har därför varierande skolläkarbehov. En del behöver intyg för arbetsplatsförlagd utbildning, andra behöver sedvanliga anpassningar i skolmiljön för att lyckas så bra som möjligt med sina studier.

AcadeMedias Gymnasieskolor står inför en spännande utveckling av arbetssätten inom elevhälsan för att säkerställa våra elevers hälsa och välmående. Skolläkarrollen kommer under kommande år att förtydligas och utvecklas där Du kommer få stor möjlighet att kunna påverka elevhälsoarbetet framåt.

Det här erbjuder vi dig

Som skolläkare får du arbeta i ett tvärprofessionellt team med många kompetenta kollegor. Det arbete ni tillsammans utför påminner mycket om företagshälsovårdens arbete. Elevhälsan inom gymnasiet kommer fokusera på att utveckla främjande och förebyggande insatser, vilket innebär att du som skolläkare kan bli en nyckelperson för att stärka arbetet i den riktningen under rektors ledning på respektive skola.  Som skolläkare har du både ett medicinskt perspektiv men också ett helhetsperspektiv. I arbetet ingår kontakt med såväl team som lärare, elever och vårdnadshavare. I arbetet ingår också sedvanliga arbetsuppgifter som medicinska bedömningar i allmänhet samt medicinska bedömningar inför eventuella utredningar.

Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete på flera av våra gymnasieskolor, främst i Sörmland, Östergötland och Jönköping där resa över dagen går att genomföra.

Tjänsten är på deltid 20 % med bra arbetstider och kan planeras fritt i kombination med annat arbete, och en del av tjänsten är administrativ för att stötta ”dina” skolsköterskor i deras arbete, samt för att delta på gemensamma utbildningsdagar inom elevhälsan. 

Det finns möjlighet till uppehållstjänst - vilket innebär sommarlov! Eftersom denna tjänst är en deltid går den utmärkt att kombinera med andra uppdrag.

Det här söker vi

Du är legitimerad läkare med specialisering inom barn- och ungdomsmedicin, barnpsykiatri, allmänmedicin. B-körkort. Som person är du självgående, relationsskapande och bra på att samarbeta med andra. Det är meriterande om du arbetat inom företagshälsovård.

Övrig information

Placeringsort: Tjänsten utgår från Södertälje, Stockholm
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 20% sysselsättningsgrad. Tjänsten föregås av en obligatorisk 6 månaders provanställning. 

Är du den vi söker?

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Marte Torp medicinsk verksamhetschef 08-794 42 73  marte.torp@academedia.se  eller skolöverläkare Kristina Bähr 08-794 42 35 kristina.bahr@academedia.se

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2021-02-26. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på deltid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Nyköping
Ansök senast: 2021-01-31

Sök våra nya spännande tjänst som skolsköterska på LBS Kreativa gymnasiet i Nyköping. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Örnsköldsvik
Ansök senast: 2021-02-12

Lärare till våra blivande anläggningsförare. Sök ett spännande och utvecklande jobb på vårt Bygg- och Anläggningsprogram. Du kommer undervisa i kurserna anläggningsförare och bygg och anläggning.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Täby
Ansök senast: 2021-02-11

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

 

Praktiska Gymnasiet i Täby

Praktiska Gymnasiet i Täby har ca 200 elever. Skolan flyttade till nya lokaler 2017 i Täby kyrkby. Läs mer om skolan och programmen på https://praktiska.se/taby/

 


Ditt uppdrag

Tjänsten är en visstidsanställning/tillsvidaretjänst på 60% med start enligt överenskommelse. Du kommer att undervisa och handleda våra elever i naturbruksämnena  inom häst inriktningen. Tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag. Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som yrkesämnet. Utöver yrkesämnesspecifika uppgifter har du, liksom övriga yrkeslärare på skolan hand om mentorskap och göra APL-besök. Tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. 

 

Din profil

I första hand söker vi dig som är Naturbrukslärare och har jobbat med naturbrukskurserna med inriktning häst och med de olika häst kurserna på gymnasienivå (hästkunskap 1 - 3 och ridning 1 - 2).  Vi ser helst att du har gått yrkeslärarutbildningen.

Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Vi efterfrågar därför dig med digital kompetens och tidigare erfarenhet av att jobba på gymnasiet. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. Körkort är ett krav för arbetet då du regelbundet gör APL-besök hos dina elever.

 

Vi erbjuder

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.  Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande.

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor;  Maria Rohyo Barac <maria.rohyo.barac@praktiska.se>, 070-2265460.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål. AMBITION, KRAFT OCH GLÖD är de värdeord vi inom koncernen jobbar efter och letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Kungsbacka
Ansök senast: 2021-02-07

Hermods Kungsbacka söker sfi-lärare (vikariat)

Din utmaning

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare, sfi, på vår skola i Kungsbacka. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra elever kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.  

Du kommer att arbeta enligt Hermods välprövade pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Du arbetar formativt och är van att arbeta med en digital lärplattform. Vi har ett gemensamt arbetssätt på sfi och kollegial samverkan. Vi följer självklart kursplanen, övriga styrdokument och sätter betyg.

Vi erbjuder dig

Vill du utveckla elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av AcadeMedia och Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!

I Kungsbacka är vi ett härligt gäng som arbetar med sfi samt grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Vi har ett elevhälsoteam som stödjer pedagoger och skolledning med rekoterskompetens. Vår enhet är en del av Hermods Komvux Region Väst. Vi har bedrivit sfi verksamhet i Kungsbacka i flera år, men vi är i ett expansivt skede och kommer att utöka vår sfi verksamhet. Vi söker därför dig som vill vara med och bygga vår nya verksamhet.

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Din profil

Du är en legitimerad lärare med lägst 30 hp i svenska som andraspråk. 

Vi uppskattar din pedagogiska kompetens. Du behöver vara självständig i ditt arbete och kunna ta egna initiativ. Du uppskattar när ditt arbete är varierat och när du behöver lösa snabbt uppkomna situationer med våra elevers bästa för ögonen. En dynamisk verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik. Du är social och kommunikativ. Du har en mycket god vana att arbeta med digitala verktyg och känner dig trygg med datorn som arbetsredskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen Vi söker en sfi-lärare på 50% för vikariat under perioden 25 mars - 30 augusti.  Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI.

Är du intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta utbildningschef emma.persson@hermods.se   

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Upplands Väsby
Ansök senast: 2021-01-31

Detta söker vi:
Vi söker nu dig som är legitimerad lärare i  No till årskurs 7-9. Vi vill att du är en tydlig ledare och att du har elevens måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.

I Vittra eftersträvar vi ett ämnesövergripande arbetssätt som ger eleverna en helhetssyn och förståelse för hur olika ämnen hör ihop. I Vittra tillhör du ett arbetslag och därför är det viktigt att du är intresserad av delta i och bidra till ett kollegialt lärarande.

I Vittra vill vi ligga i framkant när det gäller digitala hjälpmedel för ökad måluppfyllelse, därför är det en fördel om du är intresserad av och har erfarenhet av att använda IT i din undervisning exempelvis Google Apps for Education.

Våra förväntningar på dig:

Du tycker om att arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du är drivande, entusiasmerande och får saker gjorda. Du kan undervisa i flera skolämnen. Du älskar att se eleverna utvecklas utifrån sina unika förmågor.

Vi erbjuder:
I Vittra tillhör du alltid ett arbetslag där du och dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna. Samarbetet i arbetslaget är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och nätverksträffar för förstelärare.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevernas individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Vittra Väsby är en grundskola för elever i skolår F-9. Skolan har även Fritidsverksamhet för elever mellan 6-9 år. Skolan är belägen nära Väsby Centrum. För närvarande har vi 380 elever och ca 30 engagerade och positiva pedagoger. Vittra Väsby är en kul och inspirerande arbetsplats för både elever och lärare!

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Väsby kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/vasby. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2021-01-31.Tjänsten är en ferietjänst på 100% och inleds med 6 månaders provanställning. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Marika Wadholm på marika.wadholm@vittra.se eller 08 594 213 65.

Välkommen med din ansökan!

 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-07

NTI Gymnasiet Gärdet i Stockholm  är en attraktiv skola med två starka program med 89 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen, innovation och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Är du intresserad av att forma morgondagens innovatörer inom tech- och science? Innovatörer som visar mod, kreativitet, initiativ och handlingskraft i deras olika kurser och inte minst inom teknikämnena. Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i teknik- och matematik till oss på NTI Gymnasiet Gärdet. En lärare som brinner för undervisning och att entusiasmera elever till framsteg. Samtliga elevers  framsteg ligger alltid på agendan och en målsättning som formar undervisningen. Ett positivt inlärningsklimat som utgår från varje elevs individuella utgångspunkt. Ett positivt inlärningsklimat som strävar efter att forma morgondagens innovatörer inom tech - och science. Ett varierat positivt inlärningsklimat där undervisningsmiljön präglas av praktisk utveckling och nödvändig teori. Elevernas skapandekraft skall vara tydlig i jakten på elevernas framsteg och måluppfyllelse. 

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i teknik, matematik och entreprenörskap. För rätt sökande med dokumenterade kvalitéer och färdigheter kan förstelärarskap bli aktuellt. Ett förstelärarskap med fokus på pedagogisk ledare för skolans lärteam  och andra skolutvecklande uppdrag. Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår det även mentorskap för en grupp elever. Som lärare hos oss har du tillgång till fina inlärningsmiljöer med rustade Maker- och Creativespace till ditt förfogande.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. Som medarbetare på skolan finns stora utvecklingsmöjligheter och självklart finns karriärtjänster att utvecklas inom. Den lilla och tämligen nya skola som NTI Gymnasiet Gärdet är, möjliggör personliga och individuella utvecklingsmöjligheter som är svårare på andra och större enheter/skolor.  

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som är utbildad lärare, behörig att undervisa i teknik- och matematik på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 90 % med start 2021-04-01. Placeringsort är NTI Gymnasiet Gärdet.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Erik Thonfors, 076-100 21 90

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-01-31

Förskollärare sökes till Noblaskolan Rönninge på 100% Vi söker dig som vill arbeta på en förskola som är integrerad i en liten grundskoleenhet. Vår skola ligger i ett lugnt område i Rönninge med närhet till naturen.

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-02-05

Förskollärare 

Som förskollärare inom Pysslingen Förskolor är du med och förverkligar vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare.

Raus förskola, en förskola som ligger i södra Helsingborg med närhet till stranden, lekplatser och historiska platser. Vi har en stor fantastiska gård i anslutning till förskolan som erbjuder en god lärmiljö.

Vårt mål är att vara en förskola i framkant där barnens nyfikenhet och intresse får styra.

Raus består av fyra avdelningar:

På Strandgrodan och Grodan går de yngre barnen 1-3 år. På Laxen och Fjordlaxen går de lite äldre barnen 3-5 år.

Värdegrundsfrågor är viktiga för oss samt mötet och förhållningssättet gentemot barnen, kollegorna och våra kunder. Hos oss är det viktigt med samarbetet på hela förskolan. Man är anställd på förskolan och inte på en avdelning.

Utöver det erbjuds du en spännande och utvecklande arbetsplats där du får vara en del av vårt glada arbetslag. Som tillsammans med dig vill vara med att göra skillnad och utveckla vår förskola

Vi lägger stor vikt vid samarbete och kollegialt lärande. Våra mötesforum handlar till största delen om utvecklingsarbete, om att bidra till pedagogisk medvetenhet och utveckling. Vår kvalitetsledare finns tillgänglig för att tillsammans med dig driva pedagogiska frågor.

Du erbjuds

 Kollegialt lärande
 Ledningsteam som stöttar i olika frågor
 Friskvård
 Fria pedagogiska måltider
 Arbetskläder
 Utvecklingsdagar/utvärderingsdagar
 Regelbunden kompetensutveckling inom företaget
 Academedias förmånskort Benify med olika rabatter
 Personlig iPad

Vi söker dig, utbildad förskollärare som har förmågan att samarbeta samt är flexibel, lyhörd och har god kommunikativ förmåga. Du ska vara utvecklingsinriktade och kunna driva ett systematiskt kvalitetsarbete som bygger på att barnen får vad de har rätt till. Framförallt ska du vara en förebild i ditt pedagogiska förhållningssätt. Hos oss finns det möjligheter. Om du har viljan, vill vi ge dig förutsättningar att utvecklas.

Du ska driva det pedagogiska arbetet tillsammans med dina förskollärarkollegor på förskolan. Du ska ha förmågan att stötta och utmana både barn och kollegor. Din undervisning ska vila på vetenskapliggrund och forskning.

Raus är en förskola i ständig utveckling vilket innebär att vi är öppna för innovativa idéer och därför söker vi dig som känner stor lust och glädje i att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete i tätt samarbete med kollegor och ledningen av förskolan. Vi söker dig som känner glädje i att leda ditt arbetslag utifrån styrdokumentens mål.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna Bitr Rektor Pernilla Kristoffersson på 0705-747851 eller mailadress pernilla.kristoffersson@pysslingen.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Sundbyberg
Ansök senast: 2021-02-05

Timvikarie till Noblaskolan Sundbybergs förskola

Vår fina skola med stora ljusa och modernt utrustade lokaler ligger mitt i Ursvik med närhet till natur och grönområden. På Noblaskolan Sundbyberg arbetar vi målinriktat med att skapa ett lustfyllt lärande, som ger varje barn rätt förutsättningar att nå sin fulla potential. Vi har både förskola och grundskola upp till årskurs 9. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.noblaskolan.se

Ditt uppdrag

 • Du är en närvarande pedagog och har i uppgift att ge barnen en trygg, stimulerande miljö samt att ge stöd till ordinarie personalen i det dagliga arbetet när det saknas kollegor.
 • Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att skapa positiva och meningsfulla dagar för varje barn och för hela barngruppen.
 • I den dagliga kontakten med vårdnadshavare är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie och som med kort varsel kan rycka in vid ordinarie pedagogers frånvaro.

 • Du har en barnskötarutbildning och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta med barn inom förskolan. 
 • Du har lätt för att samarbeta
 • Du är ansvarstagande och ser till barnens behov, nyfikenhet och intressen
 • Du är flexibel med dagar och tider.
 • Du är engagerad och har ett respektfullt sätt i ditt möte med såväl barn, föräldrar och kollegor.

Ansökan

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast 2021-02-05. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor Shirzad Anjini på 08- 628 27 40 eller mailadress sherzad.anjini@noblaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Sundbyberg
Ansök senast: 2021-02-12

Vi söker dig som är speciallärare i matematik med behörig att undervisa på gymnasienivå. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera lärare och elever.

Jobbtitel: Lärare i engelska
Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-01-29

Det här söker vi

Vi söker en lärare som är behörig i engelska och har erfarenheter av att handleda elever i deras gymnasiearbete. I uppdraget ingår även ett delat mentorskap. 

Förutom att du brinner för dina ämnen och vill hela tiden utvecklas som lärare. Du är också engagerad och intresserad av samarbete med kollegor och att driva projekt på skolan som gynnar elevernas personliga utveckling och kunskapsutveckling.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som lärare ska planera och bedriva undervisning enligt den gällande läroplanen. 

Som medarbetare hos oss blir du en del av vår personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet. Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenheter av att arbeta som lärare på gymnasiet och brinner för utveckling och kreativitet. Vi söker dig som med ett stort engagemang kan inspirera elever och vill vara en del av en mycket driven personalgrupp.

Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrig information

Tillträdesdag 2021-01-30
Placeringsort Stockholm
Anställningsform Deltid 80%
Sista ansökningsdag 2021-01-29
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Hallner, maria.hallner@designgymnasiet.se, 0703-603786

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Du söker tjänsten och kan läsa mer på www.deigngymnasiet.se. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om Designgymnasiet

Designgymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-02-04

I drygt 18 år har vi erbjudit en skola utöver det vanliga. Vi är en väletablerad skola ett stenkast från Stadsbiblioteket med en stabil lärarkår som trivs och har arbetat länge på skolan. Viktiga grundstenar för oss är ordning och reda, där trivsel och trygghet genomsyrar hela verksamheten. Vi skapar goda relationer till våra elever och föräldrar och tillsammans hjälper vi eleven vidare till gymnasiet och ut i livet. Med höga förväntningar och rätt stöd får eleverna en kvalitativ undervisning till stor del styrd av pedagogen, då hen är den enskilt viktigaste faktorn för framgång i skolan. Hos oss kan elever och föräldrar känna sig trygga i att man får det stöd och den hjälp man behöver för att lyckas. 

Vi är en skola

 • med hög trivsel och trygghet, både bland elever och personal
 • med tydliga förhållningsregler och med god ordning
 • med låg personalomsättning
 • ca 220 elever i år 6-9
 • som erbjuder profiler i musik-, dans och handboll för att du som elev ska kunna utöva ditt fritidsintresse på skoltid, det ökar din motivation och prestation i skolarbetet (ej obligatoriskt)

Om du vill veta mer om PeterSvenskolan kan du gå in på vår hemsida, www.pysslingen.se/petersvenskolan1

Lärare i No-ämnena till PeterSvenskolan 1 Helsingborg

Ditt uppdrag

Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i No-ämnena i främst år 6-7 detta läsår men med möjlighet till år 8-9 framöver.  Tillsammans med en ämneskollega är det ni som är ansvariga för No-undervisningen på skolan, uppdelat på olika stadier men ändå med ett tätt samarbete där ni planerar och utvärderar tillsammans. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom No-ämnena. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang men också ett nära samarbete.

Vi söker dig som brinner för dina ämnen men också för att jobba med barn/ungdomar och utveckla både din egen undervisning men framför allt eleverna. Det är viktigt att du är flexibel och tycker om att utvecklas och samarbeta. I klassrummet är det du som med tydlig struktur och ett relationellt förhållningssätt styr undervisningen utifrån elevernas förutsättningar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det inom Pysslingen finns många karriärvägar. Genom vårt utvecklingsarbete får du utmana dina kollegor och låta dig själv utmanas och växa med fokus på hög kvalitet och glädje.

Vår skola genomsyras av ett arbetslag som är stöttande, flexibelt och har högt i tak, tillsammans gör vi skillnad för våra elever.

På Petersvenskolan 1 erbjuder vi profiler i handboll, musik och dans vilket gör att ungdomar från hela Helsingborg med omnejd söker sig till oss, vilket vi tycker är extra roligt! Det är en dynamisk arbetsplats för både elever och personal!

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Susanne Björk på 042-176741 eller susanne.bjork@pysslingen.se eller bitr.rektor Martin Björk på 042-176737 eller martin.björk@pysslingen.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Nacka
Ansök senast: 2021-02-04

Det här blir du en del av

På Noblaskolan Lännersta möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Vi sätter alltid kunskap, lärande och den personliga relationen i fokus. Våra elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna lust och glädje i sitt lärande.

Noblaskolan Lännersta har idag förtroendet att ha att ha hand om 360 elever från förskoleklass upp till åk 5 och ligger väl placerad vid kommundelen Boo i Nacka. Det är ett naturskönt område och skolan erbjuder en mysig närmiljö där naturen finns med som en viktig tillgång. 

HÄR kan du läsa mer om skolan.

https://noblaskolan.se/lannersta/ 

Det här erbjuder vi dig

I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator och rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete. Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan. Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet. 

Det här söker vi

Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla leda. 

Övrig information

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning, Semestertjänst 70 procent. 


Sista ansökningsdag:
 
4 Februari men vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.


Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rektor Petra Schotes 076-0757084. Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta verksamhetschef grundskolan Charlotte Friberg, charlotte.friberg@academedia.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-02-12

Drottning Blankas Gymnasieskola i Göteborg Centrum erbjuder yrkes- och högskoleförberedande utbildningar inom Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet och Hantverksprogrammet med följande inriktningar: Beteendevetenskap, Juridik, Design och Inredning och Modedesign samt Hår- och Makeupstylist . Skolan har cirka 500 elever och 33 medarbetare. 

En vass specialpedagog till Drottning Blankas Gymnasieskola i Göteborg Centrum

Ditt uppdrag

Vi söker en behörig specialpedagog till  Drottning Blanka Göteborg . Du kommer ingå i den specialpedagogiska professionen i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, bitr. rektor, skolsköterska, kurator samt studie- och yrkesvägledare. I nära samarbete med skolledning är du del i skolutvecklingsarbete inom såväl elevhälsan som med skolövergripande specialpedagogiska frågor. I din roll som specialpedagog kommer du medverka och bidra i det hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Du genomför pedagogiska utredningar och analyserar svårigheter på organisation-, grupp- och individnivå. Du utformar och genomför åtgärdsprogram i samverkan med berörda.  Du handleder personal med syfte att höja kollegiets kompetens med särskilt fokus på specialpedagogiska kunskaper och stöttar kollegor i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd.

 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med tidigare erfarenhet av arbete som specialpedagog. I din yrkesroll är du engagerad, lösningsfokuserad, nyfiken och har förmåga att se utmaningar ur olika perspektiv. Du är ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att planera ditt arbete. Du har ett positivt förhållningssätt och förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har tidigare erfarenhet av att delta i skolutveckling och goda kunskaper om att utveckla pedagogiska lärmiljöer. Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och kan på ett effektivt sätt identifiera och analysera kärnan i ett problem samt föreslå möjliga lösningar. 

Vi erbjuder

Drottning Blankas Gymnasieskolor lägger stor vikt vid personligt, lokalt och globalt engagemang. Vi skapar meningsfullhet genom externa samarbeten och vårt globala perspektiv genomsyrar våra skolor.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet).

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna TF Rektor Mona Fallenhag mona.fallenhag@dbgy.se 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Västerås
Ansök senast: 2021-02-28

Hösten 2021 är det dags att slå upp portarna till KLARA teoretiska gymnasium i Västerås och du har nu en möjlighet att vara med och påverka samt bidra till KLARAs fortsatta utveckling.

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Västerås
Ansök senast: 2021-02-28

Hösten 2021 är det dags att slå upp portarna till KLARA Teoretiska Gymnasium i Västerås och du har nu en möjlighet att vara med och påverka samt bidra till KLARAs fortsatta utveckling.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-12

Om Praktiska Gymnasiet

Praktiska gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi vet att bra yrkesutbildning gör att ungdomar får jobb direkt efter gymnasiet och därmed får en chans att etablera sig som unga vuxna i samhället. En yrkesutbildning öppnar möjligheter för att skapa sitt eget liv och det gör att samhället utvecklas som helhet. Vi vill vara med och skapa samhällsnytta på detta sätt, för ungdomar som har siktet inställt på ett visst yrke, men även för ungdomar som inte ännu har sin plan klar för sig. Vi tror nämligen att alla behövs och kan bidra på arbetsmarknaden.

 

Praktiska Gymnasiet Täby 

Läs mer om oss på https://praktiska.se/taby/

Ditt uppdrag

Tjänsten är en deltidsanställning  med start enligt överenskommelse, tjänsten kan  gå över till en tillsvidare tjänst då hantverksprogrammet förändras till inriktning frisör. 

Du kommer att undervisa och handleda våra elever inom hantverksprogrammet och tillsammans med andra kollegor kommer du att ingå i ett arbetslag . Vi ser dig som en viktig och drivande kraft för att, med eleverna i fokus och i samarbete med kollegor, utveckla såväl programmet som yrkesämnet. Utöver yrkesämnesspecifika-har du, liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor, göra APL-besök. Tillsammans coachar du och dina kollegor eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras tre år på Praktiska Gymnasiet. Vi kommunicerar huvudsakligen genom Schoolsoft och vi arbetar i Google-miljö genom delning av digitala dokument, kalendrar och planeringar. Det är lika med såväl eleverna som med kollegor.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad yrkeslärare alternativt har stor kompetens och erfarenhet inom ditt yrke inom makeup/stylist branschen och det är mertiderande om du har jobbat som frisör eller barberare sen tidigare då hantverksprogrammet ändrar inriktning till frisör. 

 Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov. Våra elever längtar ut i arbetslivet och din största uppgift är att leda eleverna dit! Utöver din yrkeskompetens ser vi att du har ett brett kontaktnät med din bransch. Då utbildningen sker i samverkan med det lokala näringslivet är god lokalkännedom och god branschkunskap meriterande. Körkort är ett krav för arbetet då du regelbundet gör APL-besök hos dina elever.

För oss är det viktigt att du kan planera och strukturera upp ditt arbete självständigt. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och bygga relationer med elever såväl som andra vuxna.

Vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och erbjuder dig även god möjlighet att påverka ditt arbete. Vi är stolta över vår skola som erbjuder en trygg och säker skolmiljö som säkerställer elevernas studiero. Detta generar en naturlig framtidstro hos eleverna och harmonisk arbetsmiljö.

Vi erbjuder

Vi jobbar som ett sammansvetsat team och säkerställer att du inledningsvis får rätta förutsättningar att utvecklas in i yrkeslärarrollen. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.  Hos oss får möjlighet till erfarenhetsutbyte med andra kollegor inom Praktiska Gymnasiet men även med andra inom AcadeMediakoncernen. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

 

Övrigt

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2021-02-12. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Maria Rohyo Barac på 070-226 54 60 eller via mail  maria.rohyo.barac@praktiska.se.  Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-01-29

The Game Assembly (TGA) är en yrkeshögskola i Malmö och Stockholm som utbildar spelutvecklare i världsklass till en nationell och internationell arbetsmarknad!  

Skolan i Malmö startade 2008 och utbildar kompetenta juniora spelutvecklare inom fem olika yrkeskategorier; programmering, grafik, animation, leveldesign och technical art.   

Idag består ca 7% av den svenska spelbranschen av personer som har studerat vid TGA vilket gör skolan till en stark aktör i spelbranschens ekosystem. TGA har flera år i rad topplacerats på The Rookies årliga lista för bästa spelutvecklarskolorna i världen!  

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning enligt överenskommelse i Malmö eller på distans. 

The Game Assembly söker nu en ny medarbetare inom spelprogrammering som kommer arbeta med att utbilda våra studerande på plats. Vi söker dig som kan komplettera våra kunskaper och tillsammans med tre andra utbildare inom spelprogrammering, driva utbildningen framåt. Arbetet omfattar bland annat planering och utformning av kurser, undervisning samt handledning av de studerande som tillbringar två år på skolan. The Game Assemblys unika utbildningskoncept bygger på att utbildningarna på skolan tillsammans skapar spel vilket gör att du även kommer ha ett tätt samarbete med de övriga utbildningsansvariga. Du blir en del av ett engagerat team på 13 personer som tillsammans arbetar med att utbilda framtidens spelutvecklare. 
 
   
Vem söker vi?  
För att trivas i rollen som utbildare ser vi att du är kommunikativ och har ett genuint intresse för människor och spelutveckling. Du har en god pedagogisk förmåga tillsammans med ett ödmjukt förhållningssätt och tålamod. Vidare har du ett djupgående intresse för programmering och är en driven team player som ser glädjen i att hjälpa våra studerande att utvecklas och etablera sig inom spelbranschen.   

  
Vidare söker vi en person med:  

 • goda kunskaper inom programmering i C++  
 • kunskaper inom objektorienterad programmering  
 • kunskaper i linjär algebra  
 • förståelse för hur hårdvara arbetar 
 • kunskaper i grafik- och nätverksprogrammering 

Vi ser det som en bonus om du har:  

 • kunskaper i Visual Studio
 • kunskaper inom AI 
 • erfarenheter av Unity och/eller Unreal  
 • erfarenhet av agila utvecklingsmetoder
 • erfarenhet av handledning och utforma utbildningsmaterial  

 The Game Assembly eftersträvar ökad mångfald och jämnare könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnor och personer med internationell bakgrund att söka tjänsten. Du behöver ha en förståelse för svenska då hela utbildningen bedrivs på svenska.  

  

Anställningsort: Malmö, med möjlighet till distansarbete.

Tillträde: Snarast.

Ansök senast: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart du kan. Sista ansökningsdag är den 29 januari 2021 

Omfattning: Heltid eller deltid.

Anställningsform:  Visstidsanställning enligt överenskommelse.
 

The Game Assembly är en del av Academedia-koncernen och tillämpar kollektivavtal mellan Almega och Unionen samt Sveriges Ingenjörer.  

  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Linda Nilsson på linda.nilsson@thegameassembly.se eller telefon på 0723 – 84 64 94 

Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-01-31

I rollen som utbildningsledare erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, med både branscher och myndigheter.

Jobbkategori: Utbildningsledare
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-01-31

I rollen som utbildningsledare erbjuds du en varierande tjänst där du bland annat är med och coachar våra studerande in i arbetslivet. Dagarna kantas av många sociala kontaktytor och nätverkande, med både branscher och myndigheter.

Jobbtitel: Yrkeslärare VVS
Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Jönköping
Ansök senast: 2021-02-17

Vill du vara med och ge människor möjlighet att växa och utbilda sig inom ett nytt yrke? Movant i Jönköping söker en yrkeslärare i VVS! Vi ser gärna att du är behörig (innehar yrkesbevis) för ditt yrkesområde samt har flerårig erfarenhet från branschen.

Jobbkategori: Handledare
Plats: Jönköping
Ansök senast: 2021-02-28

Vill du vara med och bygga ett bättre Sverige? Har du fokus på utveckling och resultat? Då kan du vara vår nästa medarbetare.

Vi söker handledare som utgår från Jönköping, där även  andra orter som Nässjö, Gislaved, Värnamo  och Tranås kan ingå.

Eductus växer och vi ska bli Sveriges största leverantör av Stöd och matchning. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats, engagerade kollegor och ett arbete som gör skillnad för människor och samhället i stort. Genom utbildning och matchning hjälper vi människor att hitta vägen in på arbetsmarknaden. Vi har en tydlig vision - 100% i jobb.

Vi är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Resultat. Engagemang. Nytänkande. Tydlighet. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat:

 • Du kommer dagligen arbeta utåtriktat med företagskontakter. Du har ett stort kontaktnät som du aktivt bearbetar för att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Genom nära samarbete och engagemang vet du hur arbetsgivarnas behov ser ut och kan därmed matcha arbetssökande efter behoven.
 • Kartläggning av de arbetssökandes profiler. Vi jobbar med en bred målgrupp och många står långt ifrån arbetsmarknaden. Det är viktigt att du ser potentialen och tror på alla människors förmåga. Vår vision är 100% i jobb. Det är vårt jobb att matcha rätt.
 • Du är personlig tränare i jobbsökning. Det innebär att du förser den arbetssökande med verktyg för att de ska hitta jobbet. Det innefattar t ex workshops, individuella samtal och företagsbesök. Hos oss jobbar alla fokuserat med matchning för att hitta den snabbaste vägen till jobb.

Formell kompetens 

 • Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola inom relevant område, t ex arbetsliv, organisationsutveckling, personalvetenskap eller företagsekonomi. Du har även två års arbetslivserfarenhet från de senaste fem åren.

Alternativt

 • Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med godkänt resultat. Du ska i så fall ha minst tre års relevant arbetslivserfarenhet från de senaste fem åren. Du kan t ex ha arbetat med rekrytering, bemanning, karriärvägledning, arbetsledning med personalansvar, eller omställning.

 

Personliga egenskaper

 • Du är resultatorienterad.
 • Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål som följs upp
 • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prioritera.
 • Du är anpassningsbar och förändringsbenägen och strävar alltid efter att hitta lösningar.
 • Du är relationsskapande och lyhörd för att skapa kontakt och tillit.
 • Du är en medspelare och bidrar med energi till arbetslaget. Vi gillar att ha kul på jobbet!

 

Bakgrund

 • Du har goda kunskaper om arbetsmarknadens behov och väl upparbetat kontaktnät med arbetsgivare.
 • Meriterande om du tidigare arbetat inom bemanningsbranschen.
 • Du kommunicerar tydligt på svenska och engelska. Det är meriterande om du pratar arabiska.

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund.

Vi erbjuder dig

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Anställningsform

Visstidsanställning 

Sista ansökningsdag

2021-02-28

Tillträdesdag

Omgående eller efter överenskommelse

Ansökningsförfarande

Vi tar enbart emot ansökningar via ansökningslänken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Mer information/kontaktperson

Nina Karahodzic, nina.karahodzic@hermods.se  031-7607388

 

Jobbkategori: Kvalitet
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-06-10

Kvalitetsledare till Pysslingen Förskolor för framtida uppdrag
Vill du vara med och förverkliga vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Registrera i så fall din profil hos oss. Pysslingen Förskolor fortsätter att växa och söker nu kvalitetsledare till framtida uppdrag.

Om rollen
Uppdraget innebär att arbeta med och utveckla den pedagogiska verksamheten i ett av våra förskoleområden. Tjänsten är placerad i Storstockholm. Du ingår i ett ledningsteam bestående av en rektor, en biträdande rektor, en kvalitetsledare och en intendent. Kvalitetsledare arbetar med en bredd av olika uppgifter på delegation av rektor med fokus på att arbeta med och utveckla den pedagogiska verksamheten. Som kvalitetsledare arbetar du nära medarbetarna och barnen för att skapa goda lärmiljöer och lärprocesser, utvärderar arbetet och stöttar medarbetarna i det pedagogiska uppdraget. Tillsammans med rektor sätter du mål och arbetssätt för kvalitet och lärmiljöer på respektive förskola. I arbetet ingår att arbeta med specialpedagogiska frågor, såsom barn i behov av särskilt stöd, och att kommunicera den pedagogiska verksamheten med vårdnadshavare. Arbetet innebär kontakt med medarbetare och platsansvariga på respektive förskola och externa kontakter mot vårdnadshavare, specialinsstanser och kommuner. I tjänsten kan personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar ingå. Du rapporterar till rektor.

Vi söker dig som:

 • kan förskola och som med ett starkt engagemang vill bidra till våra fina förskolor.
 • är en stark pedagogisk ledare
 • har en styrka i att bygga relationer och kommunicera
 • har pedagogisk högskoleutbildning med förskollärar- eller lärarlegitimation
 • har minst tre års erfarenhet av arbete inom förskola och tidigare erfarenhet av att leda pedagoger i utvecklingsarbete.
 • har erfarenhet av specialpedagogiskt arbete och mycket goda kunskaper i förskolans styrdokument och läroplan.

 • har mycket goda kunskaper i svenska språket. 

 • har en hög digital kompetens och lätt för att lära dig nya system.

Vårt medarbetarerbjudande
Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner och en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Våra kvalitetsledartjänster är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev. 

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande i syfte att bygga en kandidatbas för kommande uppdrag. Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst utan endast för framtida uppdrag.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Kvalitetschef Sara Lindberg på telefon 0707- 338676 eller e-post sara.lindberg@academedia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Skolsköterska/-läkare
Plats: Växjö
Ansök senast: 2021-01-31

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska.

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-06-10

Rektorer till Pysslingen Förskolor för framtida uppdrag
Vill du vara med och förverkliga vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare? Registrera i så fall din profil hos oss. Pysslingen Förskolor fortsätter att växa och söker nu rektorer till framtida uppdrag.

Om rollen
Uppdraget innebär att leda och utveckla verksamheten i ett förskoleområde med 4-6 förskolor. Tjänsten är placerad i Storstockholm. Du leder ett ledningsteam bestående  av en biträdande rektor, en kvalitetsledare och en intendent. Rektor har fullt ekonomiskt resultatansvar och ansvarar för att skapa attraktiva förskolor med nöjda barn, medarbetare och vårdnadshavare. Som pedagogisk ledare och chef ansvarar du för riktning och strategi för respektive förskola och att utbildningen som helhet inriktas mot de nationella målen. Rektor ansvarar också för att den pedagogiska verksamheten utformas så att alla barn mår bra och utvecklas i enlighet med de mål och regelverk som styr förskolan. Med stöd av det övriga teamet i området är det rektor som ansvarar för att alla pedagoger får rätt förutsättningar att arbeta utifrån förskolans läroplan och en bra arbetsmiljö för både barn och medarbetare. I tjänsten ingår utbildnings-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Rapporterar till Skolchef.

Vi söker dig som:

 • har tidigare erfarenhet som rektor inom förskola eller skola 
 • kan förskola och som med ett starkt engagemang vill leda några av våra fina förskolor
 • är en stark pedagogisk ledare
 • strategiskt leder mål- och resultatstyrt
 • har en stor affärsmässighet i uppdraget
 • har en styrka i att bygga relationer och kommunicera
 • skapar och leder en effektiv organisation
 • har tidigare erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk uppföljning.
 • har pedagogisk högskoleutbildning med förskollärar- eller lärarlegitimation
 • har genomgått eller påbörjat rektorsprogrammet.
 • har mycket goda kunskaper i svenska språket. 

 • har en hög digital kompetens och lätt för att lära dig nya system.

 

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en chefsroll i Sveriges mest attraktiva förskoleföretag med möjlighet att utvecklas och utmanas i en stor koncern. Du leder ett område med flera förskolor och har ett eget team med möjlighet att organisera och delegera arbetet för att nå de givna målen på det sätt som bäst passar den egna organisationen. Du har ett nätverk av kollegor, stöd från staber, förmåner, kollektivavtal och individuell lönesättning. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Våra rektorstjänster är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande för att bygga en kandidatbas. Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst utan endast för framtida uppdrag.

Kontakt
Om du har frågor är du välkommen att kontakta HR-chef Isabella Gynne Västberg på telefon 076-1135422 eller e-post isabella.vastberg@academedia.se

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta AcadeMedias Chefsrekryterare Carina Åkemark på telefon 070-306 31 39 eller e-post carina.akemark@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Jobbkategori: Chef och verksamhetsledning
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-06-10

Biträdande rektorer till Pysslingen Förskolor för framtida uppdrag
Vill du vara med och förverkliga vårt erbjudande ”En trygg och stimulerande värld full av möjligheter” mot såväl barn och vårdnadshavare som medarbetare. Registrera i så fall din profil hos oss. Pysslingen Förskolor fortsätter att växa och söker nu biträdande rektorer till framtida uppdrag.


Om rollen
Uppdraget innebär att arbeta nära verksamheten för att tillgodose varje förskolas behov på bästa sätt i ett förskoleområde. Tjänsten är placerad i Storstockholm. Du ingår i ett ledningsteam bestående av en rektor, en biträdande rektor, en kvalitetsledare och en intendent. Den biträdande rektorn bistår rektor. Det är rektor som delegerar ansvarsområden och arbetsuppgifter till den biträdande rektorn utifrån de behov som förskolan har.  Du agerar ställföreträdande till rektor vid behov. Arbetet innebär kontakt med medarbetare och platsansvariga på respektive förskola och externa kontakter mot vårdnadshavare, kommuner, fastighetsägare och leverantörer.  I tjänsten ingår personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar.  Rapporterar till rektor.

Vi söker dig som:

 • kan förskola och som med ett starkt engagemang vill bidra till våra fina förskolor.
 • är en stark pedagogisk ledare
 • har en styrka i att bygga relationer och kommunicera
 • har tidigare erfarenhet av att leda och coacha medarbetare utifrån läroplanen.
 • har pedagogisk högskoleutbildning med förskollärar- eller lärarlegitimation
 • har mycket goda kunskaper i svenska språket. 

 • har en hög digital kompetens och lätt för att lära dig nya system.


Vårt medarbetarerbjudande

Vi erbjuder dig en varierande och stimulerande roll med många kontaktytor, bra villkor och förmåner samt en stark gemenskap. Nyfiken på att veta mer om vårt medarbetarerbjudande? Klicka här.

Anställningsform
Våra biträdande rektorstjänster är tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
Omfattning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Tycker du att det låter intressant? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! 

Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV och personliga brev.

Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande i syfte att bygga en kandidatbas för kommande uppdrag. Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst utan endast för framtida uppdrag.


Kontakt
Har du frågor om oss och tjänsten, varmt välkommen att kontakta HR-partner Emma Lovén på telefon 076-001 24 11 eller e-post emma.loven@academedia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-01-29

The Game Assembly (TGA) är en yrkeshögskola i Malmö och Stockholm som utbildar spelutvecklare i världsklass till en nationell och internationell arbetsmarknad!  

Skolan i Malmö startade 2008 och utbildar kompetenta juniora spelutvecklare inom fem olika yrkeskategorier; programmering, grafik, animation, leveldesign och technical art.   

Idag består ca 7% av den svenska spelbranschen av personer som har studerat vid TGA vilket gör skolan till en stark aktör i spelbranschens ekosystem. TGA har flera år i rad topplacerats på The Rookies årliga lista för bästa spelutvecklarskolorna i världen!  

 

Om tjänsten 
The Game Assembly söker nu en ny medarbetare inom spelprogrammering som kommer arbeta med att utbilda våra studerande på plats. Vi söker dig som kan komplettera våra kunskaper och tillsammans med tre andra utbildare inom spelprogrammering, driva utbildningen framåt. Arbetet omfattar bland annat planering och utformning av kurser, undervisning samt handledning av de studerande som tillbringar två år på skolan. The Game Assemblys unika utbildningskoncept bygger på att utbildningarna på skolan tillsammans skapar spel vilket gör att du även kommer ha ett tätt samarbete med de övriga utbildningsansvariga. Du blir en del av ett engagerat team på 13 personer som tillsammans arbetar med att utbilda framtidens spelutvecklare.  
   
Vem söker vi?  
För att trivas i rollen som utbildare ser vi att du är kommunikativ och har ett genuint intresse för människor och spelutveckling. Du har en god pedagogisk förmåga tillsammans med ett ödmjukt förhållningssätt och tålamod. Vidare har du ett djupgående intresse för programmering och är en driven team player som ser glädjen i att hjälpa våra studerande att utvecklas och etablera sig inom spelbranschen.   

  
Vidare söker vi en person med:  

 • goda kunskaper inom programmering i C++  
 • kunskaper inom objektorienterad programmering  
 • kunskaper i linjär algebra  
 • förståelse för hur hårdvara arbetar
 • mångårig erfarenhet inom spelbranschen  
 • kunskaper i grafik- och nätverksprogrammering 
 • erfarenhet av handledning  

Vi ser det som en bonus om du har:  

 • kunskaper i Visual Studio
 • Kunskaper inom AI 
 • erfarenheter av Unity och/eller Unreal  
 • erfarenhet av att utforma utbildningsmaterial  
 • erfarenhet av agila utvecklingsmetoder  
 • har släppt ett eller flera spel  

 

The Game Assembly eftersträvar ökad mångfald och jämnare könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnor och personer med internationell bakgrund att söka tjänsten. Du behöver ha en förståelse för svenska då hela utbildningen bedrivs på svenska.  
 
 

Anställningsort: Malmö. 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.  

Ansök senast: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in sin ansökan så snart du kan. Sista ansökningsdag är den 29 januari 2021 

Omfattning: Heltid/deltid, eller enligt överenskommelse.  

Anställningsform: Tillsvidareanställning.  

The Game Assembly är en del av Academedia-koncernen och tillämpar kollektivavtal mellan Almega och Unionen samt Sveriges Ingenjörer.  

  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Linda Nilsson på linda.nilsson@thegameassembly.se eller telefon på 0723 – 84 64 94 

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Norrköping
Ansök senast: 2021-02-12

Drottning Blankas Gymnasieskola i Norrköping söker engagerad SVA/engelska lärare med start VT21

Jobbkategori: Grundskolelärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-03-15

På Montessori Mondial Mälarhöjden arbetar vi efter montessoripedagogiken. Det innebär att vi tar tillvara på barnens naturliga drivkrafter i undervisningen. Vi anpassar beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund. När du besöker vår skola möts du inte bara av aktiva, motiverade elever och behöriga montessoripedagoger – du möts av ett engagemang som suttit i väggarna sedan skolan grundades år 2000. Du kan läsa mer om oss på www.montessorimondial.se

Lärare i F-2 till Montessori Mondial Mälarhöjden

Ditt uppdrag

Vi har lärare som brinner för resultatinriktad montessoripedagogik. Gör du också det? Vi erbjuder nu en tjänst på 100% för undervisning i vår F-2:a i bl.a. matematik, NO och musik. Du kommer ingå i ett arbetslag F-2 med nära samarbete med engagerade kollegor. 

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom matematik, No och gärna musik för de lägre åldrarna. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande, kollegialt lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen och strukturerad.

Vi erbjuder

Är du genuint nyfiken på elevers naturliga drivkrafter och höga potential? Vill du arbeta i en skola där elevernas perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter eleven och inte tvärtom. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga. På Montessori Mondial Mälarhöjden erbjuder vi en möjlighet att arbeta i arbetslag där vi tillsammans hjälps åt för att våra elever ska utveckla sin högsta potential. 

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde enligt överenskommelse. 

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Diana von Rosen på  mailadress diana.vonrosen@montessorimondial.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Jobbkategori: Fritidspedagog/-ledare
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-02-07

Fritidslärare/-pedagog, 100% tillsvidareanställning.

 

Montessori Mondial Lund F-9 söker from vt 2021 dig som är behörig och legitimerad fritidslärare/fritidspedagog. Tjänsten är en tillsvidareanställning 40 timmar i veckan.  Annan likvärdig pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet kan vara aktuell. 

MM-skolan Lund är en av Pysslingen Skolor AB, en friskola i det mindre formatet med 247 elever och runt 40 personal. MM-skolan fyller tjugo år i år som en av Lunds etablerade och kvalitativa friskolor och vi finns i nybyggnad lokaler på Södra Råbylund. Som del av AcadeMedias grundskolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst. Vi anser att lärare och pedagoger har ett av samhällets viktigaste uppdrag och söker därför dig som är drivande och gillar att skapa förändring både för elever och för skolan som samhällsinstitution. Vi söker dig som tror att alla elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. Du är van att arbeta både självständigt och i team som pedagog.

Heldagslärande liksom IKT i undervisningen är en viktig del av vårt arbetssätt i samtliga är dina förutsättningar optimala. På MM-skolan arbetar vi med iPads och Chromebooks. Du har de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning. Vi förutsätter att du, om du saknar montessorilärarutbildning, kommer vilja läsa in en examen i montessori-pedagogik. Många av våra pedagoger har läst 30 respektive 60 hp vid sidan av sitt ordinarie uppdrag på skolan.

Du kommer förutom undervisningen på Fritids arbeta tillsammans med en grundskol-lärare i en klass på lågstadiet. Heldagslärandet, med fokus på fritidshemmets didaktik är en av Pysslingen Skolors prioriterade strategier. Vi strävar därför efter att all pedagogisk personal har gemensamma studiedagar och är del av det samlade kvalitetsarbetet som är tydligt beskrivet i vår verksamhetsplan. Samtidigt belyser vi Fritidshemmets särställning som en oavkortat viktig del av skolans måluppfyllelse. På MM-skolan fokuserar vi på nära relationer och våra elevers kunskapsutveckling. Studiemotivationen bland eleverna i alla årskurser är mycket hög.

Vi arbetar med Trivselledare på skolan varför fokus på trygghet och trivsel är en av våra hörnstenar. Det är därför av stor vikt att du är en person som aktivt vill skapa goda relationer till både elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på skolan. Vi Vi medverkar till at utveckla våra elevers förmåga att ta ansvars och vill att våra elever ska se och känna att de kan lyckas – i samtliga ämnen!

 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid 100%, semestertjänst som fritidslärare/-pedagog i fritidshem och klass. Tillsvidareanställning, sex månaders provtjänstgöring.

 

Tillträde

Januari 2021, eller tidigare vid överenskommelse.

 

Lön
Individuell månadslön

 

Kollektivavtal

Almega Friskoleavtalet www.almega.se

 

Kontaktpersoner

Margaretha Eventhén, rektor margaretha.eventhen@montessorimondial.se tfn 046-16 30 41, Katharina Axskjöld, fritidsansvarig katharina.axskjold@montessorimondial.se tfn: 046-16 30 43 Felicia Lindell, skoladministratör 046-16 30 40

 

Fackliga kontaktpersoner
Centrala ombud Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund AcadeMedia.

 

Ansökan
Ref nr: Fritids vt 2021

Sista ansökningsdag 2021-02-07

 

Vänta inte med din ansökan. Vi påbörjar intervjuer vartefter ansökningarna inkommer.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mellan jul och nyår genomförs inga intervjuer. Du får en bekräftelse på din intresseanmälan och vi återkommer med svar första veckan i januari.

Tjänstetillsättning kan komma ske före annonsens utgång.

 

Arbetsgivare

Montessori Mondial Lund F-9

Post-/och besöksadress: Landgillevägen 39 A-E, 224 80 LUND  

Skoladministration tfn: 046-16 30 40 

montessorimondial.se

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Göteborg
Ansök senast: 2021-01-31

Detta söker vi:
Nu söker vi på Vittra Kronhusparken en specialpedagog med förmågan att få övrig pedagogisk personal på skolan att växa i mötet med eleverna.

Som specialpedagog hos oss blir du en viktig del av elevhälsoteamet och i utvecklingen av vårt elevhälsoarbete. I ditt uppdrag ryms både ett utredande och utvecklande arbete med tyngdpunkt på förebyggande och hälsofrämjande insatser. Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat och inkluderande bemötande och insatser som leder till ökad måluppfyllelse.

I det utredande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra fördjupande pedagogiska utredningar
 • vara ett stöd i implementeringen av insatser utifrån gjord utredning
 • vara ett stöd i uppföljnings- och utvärderingsarbetet utifrån gjord utredning

I det utvecklande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra utbildningsinsatser utifrån skolans identifierade behov
 • ge handledning till skolans pedagoger och arbetslag
 • ha goda kunskaper i digitala verktyg som du för vidare till våra pedagoger
 • vara ett stöd i analysarbetet på individ-, grupp- och organisationsnivå
 • bidra till att skapa goda lärmiljöer för alla elever, med fokus på grupp- och organisationsnivå

Arbetet innebär också att du som specialpedagog gör riktade, individuella insatser för de elever som är i behov av det.

I Vittra arbetar du nära skolans arbetslag och vi söker därför dig som är intresserad av delta och bidra till ett kollegialt lärande. Genom att kommunicera och ta ansvar är du med och bidrar till en lugn, trygg och trivsam arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill ha i verksamheten.

På Vittra Kronhusparken möter du ett starkt elevhälsoteam bestående av tre specialpedagoger (inklusive dig), två socialpedagoger, kurator/SYV, skolsköterska, skolpsykolog samt två skolledare (rektor och biträdande rektor) som tillsammans ansvarar för cirka 445 elever. Vi erbjuder vi dig en engagerande och utvecklande roll och du kommer att arbeta tätt ihop med två fantastiska specialpedagoger samt en härlig personalgrupp. 

Vi erbjuder:
I Vittra är du en del av skolans elevhälsoteam och du och dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna. Samarbetet i elevhälsoteamet bygger på den tvärvetenskapliga kompetensen och är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och nätverksträffar för förstelärare.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Skolans verksamhetsplan med tillhörande målbild är starkt förankrad i och genom personalgruppen och där ingår fokus mot ämnesövergripande samarbeten och omvärldspedagogik. Skolan har ett samarbete med en närliggande scoutgård med skogen och vandringsstigar runt knuten. 

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Kronhusparken kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/kronhusparken. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2021-01-31. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde utifrån överenskommelse. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta tf rektor Magnus Erlandsson på telefon 076-1093793 eller mail; magnus.erlandsson@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-01-29

Vill du arbeta utforskande med barnen och vara delaktig i ett kollegialt sammanhang? Kom och arbeta med oss.

Jobbkategori: Handledare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-01-31

Framtidsgymnasiet Malmö är ett yrkesförberedande gymnasium med ca 250 elever. Vi söker nu en studiehandledare i urdu. Tjänsten är på 10% eller 2 timmar/vecka och sträcker sig fram till vårterminens slut. 

Vi kallar till intervju fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Falun

Vi växer, bli en del av vår spännande utveckling!

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Höganäs
Ansök senast: 2021-01-29

På Krusets förskola är Hälsa och Rörelse en viktig del i vår dagliga verksamhet. Hälsa är allt man mår bra av, både fysiskt och psykiskt. Därför präglar verksamheten av både rörelseaktiviteter ute och inne. Naturen är vår inspirationskälla som även ger oss tid till återhämtning.

Allt vi kan göra inne kan vi göra ute!

Är du den vi söker? Nu söker vi en utbildad Barnskötare till vår förskola Kruset. Tjänsten är 100%

Glädje och trygghet är viktigt för att vi alla, både barn och personal ska trivas och må bra på vår förskola. Vi söker därför en Utbildad Barnskötare med följande egenskaper:

 • Du har en förmåga att möta barn, kollegor och föräldrar med glädje och entusiasm
 • Du har god samarbetsförmåga
 • Du är handlingskraftig, kompetent, ser möjligheter och driver utveckling i ditt arbete med engagemang
 • Du har goda kunskaper i förskolans styrdokument
 • Du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och i IKT
 • Vi värderar även andra särskilda kompetenser såsom musikalitet, friluftskunskaper och andra kreativa talanger

Vi erbjuder en strukturerad, stimulerande, utvecklande och glädjefylld arbetsplats men även

 • Arbetskläder
 • Friskvårdsbidrag
 • Planeringsdagar
 • Fria pedagogiska måltider
 • Möjlighet till fortbildning och vidareutbildning
 • Individuell planeringstid
 • En personlig iPad
 • Gemensam planering tillsammans med arbetslaget
 • Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet
 • Ett ledningsteam som består av Rektor, Bitr Rektor, Kvalitetsledare och Intendent

Om verksamheten

Vi erbjuder en genomtänkt verksamhet som utgår från det enskilda barnets behov. Vi har kunniga, medvetna och engagerade pedagoger och ledningsteam som ständigt värnar om god kvalitet i verksamheten. På Kruset är mötet ett ledord som vi har i ryggraden. Här möts varje barn som den individ den är. 

Här kan ni läsa mer om Pysslingen och vår verksamhet http://www.pysslingen.se/kruset/

Övrig information

Denna tjänst är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren men senast dec 2020/Jan 2021. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta Bitr Rektor Ditte Lindberg på 070-254 75 41 ditte.lindberg@pysslingen.se  

Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så

 

Jobbkategori: Säljare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-12-20

Hermods Yrkeshögskola bedriver idag framgångsrikt utbildning inom en stor variation av områden såsom Bygg, Teknik, Fastighet, Trädgård, Logistik, Ekonomi, Vård och Omsorg och vår ambition är att förse den regionala arbetsmarknaden med kvalificerad arbetskraft. För att kunna göra det jobbar vi i nära samarbete med arbetslivet i syfte att ge våra studerande en så relevant utbildning som möjligt.

Vi förstärker nu vårt affärsutvecklingsteam under perioden januari-juni med en driven säljorienterad relationsbyggare vars fokus blir att etablera långsiktiga relationer med näringslivet.  

 

Uppdraget

Du kommer i huvudsak arbeta med att bygga relationer och förankra Hermods Yrkeshögskolas nya utbildningskoncept i det regionala och nationella näringslivet. Detta innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Genom telefonkontakt etablera samarbete med företag till våra utbildningar
 • Göra kundanalyser och kundselektering
 • Rapportera regelbundet till ansvarig för Hermods Yrkeshögskolas affärsutvecklingsenhet
 • Ansvara för viss dokumentation och administration

Syftet med rollen är att bidra till Hermods Yrkeshögskolas tillväxt dels genom arbetet att bibehålla och förädla befintliga utbildningar men framförallt genom att utveckla och förankra nya. Företagskontakt via telefon är en central del av tjänsten varav du behöver vara bekväm med telefonen som arbetsredskap. I detta samarbete bidrar du med värdefull branschinformation samt skapar former för erfarenhetsutbyten, kompetensutveckling och driver ett ständigt förbättringsarbete.

Du kommer att arbeta från någon av våra skolor i Sverige alternativt hemifrån och rapporterar till affärsutvecklingschef för Hermods Yrkeshögskolas affärsutvecklingsenhet.

 

Vem är det vi söker?

Som person har du lätt att skapa relationer med nya och befintliga samarbetsföretag. Du är lyhörd, uthållig, förtroendeingivande och professionell i dina affärsrelationer. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ men är också en lagspelare som kan jobba i grupp tillsammans med andra. För att trivas i rollen så måste du vara stresstålig och tycka om att arbeta målinriktat i ett högt arbetstempo och mot deadline. Du är bra på och bekväm med att kommunicera via telefon. 

 

Vidare ser vi gärna att du har:

 • ett stort mått av självledarskap, en helhetssyn och förmåga att arbeta strukturerat genom att prioritera mellan många olika arbetsuppgifter. Du levererar i tid med hög kvalité
 • erfarenhet av att arbeta i projektform
 • erfarenhet av att nätverka, skapa nya affärer och bygga relationer med andra, detta med telefon som främsta arbetsredskap
 • några års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning

 

Meriterande är tidigare arbete inom Yrkeshögskolan och/eller tidigare erfarenhet av marknadsundersökningar/säljinsatser med telefon som arbetsredskap.

Vi gillar mångfald vad gäller kön, funktionsvariation, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Tjänsten

Tjänsten är på heltid under perioden 1 februari – 15 juni.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 december. Vi intervjuar löpande under rekryteringsprocessen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta affärsutvecklingschef Sara Roos på sara.roos@hermods.se.

 

Jobbkategori: Säljare
Plats: Malmö
Ansök senast: 2021-12-20

Hermods Yrkeshögskola bedriver idag framgångsrikt utbildning inom en stor variation av områden såsom Bygg, Teknik, Fastighet, Trädgård, Logistik, Ekonomi, Vård och Omsorg och vår ambition är att förse den regionala arbetsmarknaden med kvalificerad arbetskraft. För att kunna göra det jobbar vi i nära samarbete med arbetslivet i syfte att ge våra studerande en så relevant utbildning som möjligt.

Vi förstärker nu vårt affärsutvecklingsteam under perioden januari-juni med en driven säljorienterad relationsbyggare vars fokus blir att etablera långsiktiga relationer med näringslivet.  

 

Uppdraget

Du kommer i huvudsak arbeta med att bygga relationer och förankra Hermods Yrkeshögskolas nya utbildningskoncept i det regionala och nationella näringslivet. Detta innefattar bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Genom telefonkontakt etablera samarbete med företag till våra utbildningar
 • Göra kundanalyser och kundselektering
 • Rapportera regelbundet till ansvarig för Hermods Yrkeshögskolas affärsutvecklingsenhet
 • Ansvara för viss dokumentation och administration

Syftet med rollen är att bidra till Hermods Yrkeshögskolas tillväxt dels genom arbetet att bibehålla och förädla befintliga utbildningar men framförallt genom att utveckla och förankra nya. Företagskontakt via telefon är en central del av tjänsten varav du behöver vara bekväm med telefonen som arbetsredskap. I detta samarbete bidrar du med värdefull branschinformation samt skapar former för erfarenhetsutbyten, kompetensutveckling och driver ett ständigt förbättringsarbete.

Du kommer att arbeta från någon av våra skolor i Sverige alternativt hemifrån och rapporterar till affärsutvecklingschef för Hermods Yrkeshögskolas affärsutvecklingsenhet.

 

Vem är det vi söker?

Som person har du lätt att skapa relationer med nya och befintliga samarbetsföretag. Du är lyhörd, uthållig, förtroendeingivande och professionell i dina affärsrelationer. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ men är också en lagspelare som kan jobba i grupp tillsammans med andra. För att trivas i rollen så måste du vara stresstålig och tycka om att arbeta målinriktat i ett högt arbetstempo och mot deadline. Du är bra på och bekväm med att kommunicera via telefon. 

 

Vidare ser vi gärna att du har:

 • ett stort mått av självledarskap, en helhetssyn och förmåga att arbeta strukturerat genom att prioritera mellan många olika arbetsuppgifter. Du levererar i tid med hög kvalité
 • erfarenhet av att arbeta i projektform
 • erfarenhet av att nätverka, skapa nya affärer och bygga relationer med andra, detta med telefon som främsta arbetsredskap
 • några års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning

 

Meriterande är tidigare arbete inom Yrkeshögskolan och/eller tidigare erfarenhet av marknadsundersökningar/säljinsatser med telefon som arbetsredskap.

Vi gillar mångfald vad gäller kön, funktionsvariation, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Tjänsten

Tjänsten är på heltid under perioden 1 februari – 15 juni.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 december. Vi intervjuar löpande under rekryteringsprocessen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att kontakta affärsutvecklingschef Sara Roos på sara.roos@hermods.se.

 

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Helsingborg
Ansök senast: 2021-01-31

Arbetsuppgifter:

Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. På uppdrag åt flera olika kommuner bedriver vi praktiska yrkesutbildningar för vuxna. Vi söker därför utbildare till vår verksamhet på Movant AB i Helsingborg.

Arbetsuppgiften innebär att undervisa, stimulera och leda våra deltagare i deras lärande. Du kommer undervisa både i de praktiska och teoretiska delarna i hela utbildningen samt med uppföljning av deltagarnas kunskapsnivå.

Formell kompetens:

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet och arbetar eller har arbetat inom branschen som installationselektriker eller motsvarande. Du trivs med att arbeta i grupp och det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom inriktningarna, teoretiskt och praktiskt.

Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet är meriterande.

Exempel på kurser som du kommer undervisa i är praktisk ellära, mekatronik, elkraftteknik och energiteknik.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

 

Körkort

B körkort fordras.

 

Tillträdesdag:  Omgående
Placeringsort: Helsingborg
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Ljungberg

magnus.ljungberg@movant.se 

Tfn. 0760-958383

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Upplands Väsby
Ansök senast: 2021-02-07

Detta söker vi:
Nu söker vi på Vittra Väsby två speciallärare med förmågan att få övrig pedagogisk personal på skolan att växa i mötet med eleverna.

Som specialpedagog hos oss blir du en viktig del av elevhälsoteamet och i utvecklingen av vårt elevhälsoarbete. I ditt uppdrag ryms både ett utredande och utvecklande arbete med tyngdpunkt på förebyggande och hälsofrämjande insatser. Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat och inkluderande bemötande och insatser som leder till ökad måluppfyllelse.

I det utredande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra fördjupande pedagogiska utredningar
 • vara ett stöd i implementeringen av insatser utifrån gjord utredning
 • vara ett stöd i uppföljnings- och utvärderingsarbetet utifrån gjord utredning

I det utvecklande arbetet ska du, inom din spetskompetens, bland annat:

 • genomföra utbildningsinsatser utifrån skolans identifierade behov
 • viss handledning till skolans pedagoger och arbetslag
 • ha goda kunskaper i digitala verktyg som du för vidare till våra pedagoger
 • vara ett stöd i analysarbetet på individ-, grupp- och organisationsnivå
 • bidra till att skapa goda lärmiljöer för alla elever, med fokus på grupp- och organisationsnivå
 • arbeta med elever enskilt och i grupp

Arbetet innebär också att du som speciallärare gör riktade, individuella insatser för de elever som är i behov av det.

I Vittra arbetar du nära skolans arbetslag och vi söker därför dig som är intresserad av delta och bidra till ett kollegialt lärarande. Genom att kommunicera och ta ansvar är du med och bidrar till en lugn, trygg och trivsam arbetsmiljö. Tillsammans skapar vi vår lärmiljö och den kultur vi vill ha i verksamheten.

 

Vi erbjuder:
I Vittra är du en av del av skolans elevhälsoteam och du och dina kollegor planerar, genomför och utvärderar undervisningen tillsammans med eleverna. Samarbetet i elevhälsoteamet bygger på den tvärvetenskapliga kompetensen och är en avgörande faktor för att skapa en undervisning och en lärmiljö som kan passa alla elever oavsett bakgrund.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar, bland annat ett ledarutvecklingsprogram för arbetslagsledare och nätverksträffar för förstelärare.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Vill du veta mer om oss?
Om du vill veta mer om Vittra Väsby kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/väsby. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant?
Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 21-02-07. Tjänsten är 100 % tillsvidareanställning med en provanställning i 6 månader. Ansök gärna snarast då urval sker löpande.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Marika Wadholm på telefon 08 594 213 65 eller mail; marika.wadholm@vittra.se

Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-01

LBS – Kreativa gymnasiet Stockholm Södra har funnits i Stockholm sedan 2014. LBS erbjuder högskoleförberedande utbildningar inom Teknikprogrammet (inriktningar spelutveckling och systemutveckling) och Estetiska programmet (inriktningar spelgrafik, grafisk design och kreativ kommunikation). LBS Stockholm Södra ligger nära Blåsuts tunnelbana.

Om tjänsten och din profil

Vi erbjuder nu dig en möjlighet att bli en del av vår kreativt samarbetande, anspråkslösa och härliga lärarlag som vikarie i Idrott och hälsa. De aktuella kurserna är Idrott och hälsa 1 för samtliga ettor och tvåor samt en liten grupp i Idrott och hälsa 2. Vikariatet är för en föräldraledig lärare från 8 mars till slutet av vårterminen 2021. Tjänstgöringsgraden för vikariatet är på 90%. Mentorskap ingår i vikariatet.

Som lärare ser vi att du arbetar relationellt, sätter eleven i fokus och tillgängliggör din undervisning för samtliga elever i klassrummet. Du behöver vara van att arbeta med extra anpassningar inom ramen för undervisningen och att skapa engagemang hos elever att vilja lära sig mer. I första hand tar vi mest hänsyn till legitimerade lärare.

Vi erbjuder

LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalitet, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. Därför har vi också som målsättning att alla våra lärare regelbundet genomgår professionsutveckling på vetenskaplig grund. Självklart omfattas din anställning på LBS – Kreativa gymnasiet av kollektivavtal. Vi erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag (5000 kronor per år) och ytterligare förmåner via vår förmånswebb.

Ansökan och kontakt

Vikarietjänsten är på 90% med start den 8 mars 2021. Gör din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 2020-02-01. Rekrytering kan ske fortlöpande under processen. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rektor Petter Gjöres, 076 104 76 70 eller petter.gjores@lbs.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

LBS – Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år och som kännetecknas av hög kvalité, medarbetar- och elevnöjdhet, stolthet och trygghet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. LBS – Kreativa gymnasiet är en del av AcadeMediakoncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Läs gärna mer på www.lbs.se eller www.academedia.se.

 

 

 

Jobbkategori: Förskollärare
Plats: Solna
Ansök senast: 2021-01-31

Vi tror på barngrupper med mindre sammanhang, framgångsrika relationer och att ge varje individ möjlighet att utvecklas utifrån sin förmåga. 

Du som avdelningsansvarig kommer att ansvara för det pedagogiska arbetet och det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen. Du kommer att ingå i samrådsgruppen tillsammans med 4 andra avdelningsansvariga förskollärare, en pedagogisk utvecklingsledare samt biträdande rektor för förskolan. Det gör att du ingår i ett strarkt team med stort fokus på pedagogiska frågor och utveckling av versksamheten. Är kan du vara med och bidra till både din och barnens utveckling. 

Vi strävar efter att skapa mindre sammanhang för våra barn och har under de senaste åren byggt och strukturerat om vår organisation och våra lokaler för att bli mer anpassade till detta. 

Vi lägger mycket fokus på barnens egna reflektioner och tankar, detta genom att skapa ett rum för reflektion och med dessa samtal som grund skapa en verksamhet utifrån den aktuella barngruppens behov och intressen.

Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Som pedagog får du möjlighet att delta och bedriva i utvecklingen av vår verksamhet kring elever och pedagogiska frågor i ett av Sveriges ledande friskoleföretag.

 • Du har din egen individuella utvecklingsplan för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Då Vittra har 24 skolor i Sverige och ständigt utvecklas och växer så har vi, för rätt person, möjligheten att erbjuda mycket goda utvecklingsmöjligheter.
 • Vittra Frösunda i Solna startade sin verksamhet hösten 2002 och ligger i vackra lokaler på Anders Lundströms gata i det natursköna Frösunda, nära Solna station. Idag har vi ca 420 barn och elever varav 80 på förskolan.
 • Vittra har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Vill du veta mer om oss?

Om du vill veta mer om Vittra Frösunda kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se alt www.vittrahubben.se. 

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2021-01-31. Tjänsten är en semestertjänst på 75-100 % och inleds med 6 månaders provanställning. Du har 30 dagars semester. OBS! Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor för förskolan på tfn 076 - 039 48 88 alt. karolin.eriksson@vittra.se. Välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Gymnasielärare
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-03-31

Arbetsuppgifterna innebär att undervisa, stimulera och leda våra deltagare i deras lärande. Du kommer undervisa både i de praktiska och teoretiska delarna i hela utbildningen samt uppföljning av deltagarnas kunskapsnivå.

Vi söker dig som har erfarenhet och/eller arbetar inom branschen gällande nätverksteknik. Du trivs med att arbeta i grupp och det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

 

Körkort

B körkort fordras.

 

Tillträdesdag:  Enligt överenskommelse 
Placeringsort: Lund
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Anders Domagala 

anders.domagala@movant.se 
Tfn. 072 206 42 02

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Jobbkategori: Barnskötare
Plats: Stockholm
Ansök senast: 2021-02-28

Barnskötare till Pysslingen Kungsholmen

Arbeta som barnskötare på någon av våra förskolor som ligger på Kungsholmen. Här arbetar engagerade pedagoger med en god värdegrund. Här möter du nyfikna barn, engagerade föräldrar och härliga kollegor.

Vi erbjuder dig Pysslingen som satsar på dig och din vidareutveckling. För rätt person finns det goda karriärsmöjligheter inom företaget.

Vi söker dig, utbildad barnskötare med glädje och lust inför ditt uppdrag och som är trygg i din yrkesroll. Vi vill att du är aktiv och intresserad av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Stämmer denna beskrivning in på dig så kommer du att trivas hos oss.

Som pedagog hos oss har du ett syfte med varje material och dess plats och du förvandlar varje miljö till en lärmiljö oavsett om barnen befinner sig på förskolan, i naturen eller i omvärldens lärmiljö.

För att trivas som pedagog hos oss ligger det i din natur att kunna organisera verksamheten så noga att den passar barngruppen och du arbetar ständigt med att forma och utveckla lärmiljön utifrån barns frågor och läroplanens uppdrag.

Om verksamheten

Hos oss genomsyrar värdegrunden hela vår verksamhet och vi arbetar med aktivt fokus på att lyfta lärandet i alla vardagssituationer.

Vi använder vår närmiljö så mycket vi kan och är mycket ute. Vi arbetar mycket med naturvetenskap och kopplar detta till vår utemiljö flera dagar i veckan. 

Hos oss får du förutom ett härligt arbetslag även friskvårdsbidrag och arbetskläder. 

Vi söker dig som är UTBILDAD barnskötare gärna med erfarenhet. Tillträdesdag sker i överenskommelse med ledningsteamet. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta Biträdande rektor Miriam Roberthson, miriam.roberthson@pysslingen.se. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.

 
 

Jobbkategori: Speciallärare/-pedagog
Plats: Norrköping
Ansök senast: 2021-03-31

Vittra Röda stan söker en erfaren specialpedagog som kommer vara en del av skolans ledningsgrupp och som kommer ha ett sammanhållande ansvar för det strategiska elevhälsoarbetet och för att driva utvecklingen av arbetet med att stärka skolans förmåga att möta elever i behov av särskilt stöd. Rollen handlar även om att handleda och stötta arbetslagen i att anpassa och differentiera lärmiljön och undervisningen utifrån elevernas olika behov.


I uppdraget ingår det att arbeta både operativt i undervisningen och att driva ett övergripande strategiskt arbete. Det innebär att dina arbetsuppgifter både handlar om praktiskt arbete med elever i undervisningen och att leda ett strategiskt arbete och samverkan i tvärprofessionella team.

Kvalifikationer
Specialpedagogexamen och erfarenhet av arbete med elever i årskurs F-9. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och en god förmåga att arbeta både strategiskt och operativ utifrån behov. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning kommer vara avgörande.

Du har ett intresse för elevhälsans organisation och erfarenhet av att framgångsrikt arbeta i en samlad elevhälsa där varje kompetens bidrar i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med fokus att öka elevernas möjlighet att nå utbildningens mål. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta i olika team samt med elever, vårdnadshavare och personal. Du förväntas också kunna leda och driva processer och ansvarsområden självständigt. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och trivs i en föränderlig miljö.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp. På skolan strävar vi efter att arbeta utifrån en helhetssyn på eleverna och att elevhälsoarbetet är ett gemensamt uppdrag för all personal på skolan.

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö där det finns många karriärvägar. Vittra har till exempel ett utbildningsprogram som består av olika externa utbildningar samt internutbildningar.

Vi har höga förväntningar på oss själva och vårt gemensamma arbete som grundar sig på kollegialt lärande och elevens individuella behov. Tillsammans bygger vi en trygg och utmanande miljö där alla ska få utvecklas, elever som vuxna.

Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Röda Stan kan du gå in på vår hemsida, http://www.vittra.se/rodastan Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen.

Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2021-03-31. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse. Ansök snarast då urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Vision samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar.

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Anders Wallberg på telefon 011-213871 eller mail; anders.wallberg@vittra.se

 Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Eskilstuna
Ansök senast: 2021-01-31

Movant AB söker lärare inom El- och energiprogrammet  med placering i Eskilstuna

Movant kommer till Eskilstuna och ska starta upp vuxenutbildning. Då vi på sikt vill starta flera utbildningar inom diverse yrkesprogram, kommer vi att behöva flera yrkeslärare inom olika kategorier.

Ditt uppdrag som yrkeslärare

Som yrkeslärare inom el- och energiprogrammet med inriktning Installationselektriker ansvarar du för att eleverna som genomgår utbildningen når målet att kunna arbeta som just detta. 

Tjänsten innebär att genom teoretiska och praktiska genomgångar och övningar genomföra kursmål som motsvarar yrkeskurser på det gymnasiala el- och energiprogrammet.

Det här erbjuder vi dig

Vi är ett gott gäng som stöttar varandra och har nära till skratt. Du får kollegor runt hela Sverige, en öppen organisation där det är korta beslutsvägar och goda karriärmöjligheter.

Alla med en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. 

Movant har över 20 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna och finns på flera orter och kriminalvårdsanstalter i Sverige. 

Det här söker vi

Vi söker dig som har ett pedagogiskt förhållningssätt och brinner för att arbeta med människor. Du vill skapa möjligheter för individer att bidra till positiv samhällsutveckling. Arbetet vilar på Movants vision “Från jobbdröm till drömjobb”. 
Vi ser att du har lätt för att samarbeta, är lösningsfokuserad och har en god organisatorisk förmåga.  
Som lärare på Movant kommer du både att arbeta i grupp och självständigt. Du behöver ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt datorvana då planering och uppföljningsarbetet till stor del sker via en lärplattform. 
Arbetet sker under dagtid och tillgång till bil är ett krav då viss uppföljning av arbetsplatsförlagt lärande ingår i tjänsten.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

- Relevant utbildning inom el- och energi

- Flerårig erfarenhet från branschen

Meriterande är: 

 • Lärarbehörighet 
 • Ledare inom föreningslivet
 • Pedagogisk erfarenhet som lärare för vuxna
 • Företagsnätverk för anskaffning av APL och lärlingsplatser

Vill du ha mer information om tjänsten kontakta Markus Frödin, Regionschef markus.frodin@movant.se  076-1056042

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse 
Placeringsort: Eskilstuna
Anställningsform: Heltid, tillsvidare 

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

 

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Lund
Ansök senast: 2021-03-31

Arbetsuppgifter:

Movant AB arbetar med praktiska yrkesutbildningar för vuxna, kompetensutveckling och arbetsmarknadsuppdrag. På uppdrag åt flera olika kommuner bedriver vi praktiska yrkesutbildningar för vuxna. Vi söker därför utbildare till vår verksamhet på Movant AB i Lund.

Arbetsuppgiften innebär att undervisa, stimulera och leda våra deltagare i deras lärande. Du kommer undervisa både i de praktiska och teoretiska delarna i hela utbildningen samt med uppföljning av deltagarnas kunskapsnivå.

Formell kompetens:

Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet och arbetar eller har arbetat inom branschen som installationselektriker eller motsvarande. Du trivs med att arbeta i grupp och det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom inriktningarna, teoretiskt och praktiskt.

Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet är meriterande.

Exempel på kurser som du kommer undervisa i är praktisk ellära, mekatronik, elkraftteknik och energiteknik.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

 

Körkort

B körkort fordras.

 

Tillträdesdag:  Omgående
Placeringsort: Lund
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Sista ansökningsdag:
 
Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Anders Domagala 

anders.domagala@movant.se 

Tfn. 072 206 42 02

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Jobbkategori: Lärare/utbildare
Plats: Falun
Ansök senast: 2021-02-28

Hagströmska gymnasiet i Falun har cirka 700 elever fördelade på ett brett urval av program med teoretisk och praktisk inriktning. Hos oss kan alla elever studera till grundläggande högskolebehörighet och ges även den unika möjligheten att kombinera sina studier med någon av skolans 15 idrotter. Vill du utvecklas i din professionella roll och bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat? Då är vi skolan för dig.

 

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du som gymnasielärare ska planera, bedriva och utvärdera undervisning och övningskörning i yrkesämnen på Bygg och anläggningsprogrammet inom inriktningen Anläggningsfordon. 

I rollen ingår även ansvar över arbetsplatsförlagt lärande (APL), vilket omfattar anskaffning och besök på elevernas APL-platser samt att planera moment från kurser som eleverna genomför under APL-perioden. 

Du kommer även att vara mentor för elever samt vara delaktig i gemensam planering av skolans verksamhet kopplat till ditt program.

 

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare inom Bygg och anläggning - Anläggningsfordon eller som har annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av övningskörning med elever i moment med grävmaskin, grävlastare och hjullastare. Färdighet att kunna genomföra övningskörning för dessa behörigheter är ett krav.  

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från både arbete inom anläggningsbranschen och undervisning på gymnasienivå.

Du är engagerad och har ett stort intresse av att arbeta med ungdomar. Vi lägger stor vikt vid din samarbetsförmåga, flexibilitet och ditt yrkeskunnande. För att lyckas i rollen behöver du ha god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt.

Vi vill att du kan se till helheten och trivs med att samarbeta med kollegor i arbetslaget för att driva utvecklingen av det pedagogiska arbetet. Du bör ha en lyhördhet som gör att du kan möta varje elev utifrån dennes behov och förutsättningar, vara kreativ och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med både eleverna på skolan, deras föräldrar samt dina arbetskamrater.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% för behörig lärare. För obehörig tillämpas visstidsanställning under läsåret 20/21 med chans till förlängning. Anställningsstart utifrån överenskommelse med närmaste chef.

Har du frågor kontakta biträdande rektor Olof Ekfeldt på telefon 072-4024648. Ansök gärna redan idag då vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Hagströmska gymnasiet är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Läs mer på www.academedia.se

Spontanansökan

Om det för tillfället inte finns något ledigt jobb som passar dig men du tror att du har den kompetens vi söker så kan du skicka in en spontanansökan. Då kan vi kontakta dig om din profil matchar någon ledig tjänst inom hela AcadeMedia. Men fortsätt gärna håll utkik bland våra utlysta tjänster så att du inte missar något.

Kandidatportal

Har du tidigare sökt en tjänst eller anmält ditt intresse för att arbeta hos oss - här kan du se dina grunduppgifter, tidigare ansökningar. Du kan även begära borttagning av din data. Ange din e-postadress för att nå din profil.

Vi har skickat ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du kommer åt din kandidatportal. Om du inte har fått e-postmeddelandet inom 5 minuter, kontrollera din skräppostmapp. Om du inte får något e-postmeddelande beror det antagligen på att vi inte har lagrat någon information om dina tidigare ansökningar.
Något gick tyvärr fel, testa gärna igen lite senare.